J&J CEO zegt dat mensen jaarlijks een COVID-19 vaccin nodig hebben om “immuniteit” te behouden

4
Johnson and Johnson Covid-19 vaccin arriveert op Javits vaccinatieplaats © New York National Guard (CC BY-ND 2.0)

Het hoofd van Johnson & Johnson (J&J) beweert nu dat het ‘vaccin’ van zijn bedrijf tegen het COVID-19 virus alleen effectief zal blijven als mensen het jaarlijks krijgen zoals een griepprik, bericht vaccines.news.

CEO Alex Gorsky verklaarde deze week aan de media dat tenminste voor de volgende “verscheidene jaren,” jaarlijkse COVID-19 injecties van J&J zullen moeten worden gehandhaafd om mensen “veilig” te houden, anders zouden zij opnieuw “positief” kunnen gaan testen.

Deze zogenaamde “booster shots,” zegt hij, zijn de enige manier om de “kudde-immuniteit” te handhaven totdat wetenschappers en politici in staat zijn om nieuwe injecties te ontwikkelen voor de vele ziekte “varianten” waarvan de mainstream media beweert dat ze zich elke dag verspreiden.

“We zouden dit samen met de griepprik kunnen zien gebeuren, waarschijnlijk in de komende jaren”, wordt Gorsky gequoot.

Het is blijkbaar niet genoeg dat bij de huidige groep ontvangers van de Chinese griepprik de huid na de injectie afschilfert. Gorsky wil dat nog veel meer mensen dezelfde dodelijke bijwerkingen ondervinden om “de verspreiding” van de pandemie te stoppen.

Geïnjecteerde mensen hebben MEER kans om positief te testen op covid

Gorsky moet de laatste voorpublicatie van een studie van de Cleveland Clinic gemist hebben, waaruit bleek dat vaccinatie tegen Covid-virus geen bescherming biedt tegen toekomstige herinfectie.

Mensen die eerder met het Covid-virus in aanraking zijn gekomen en niet zijn geïnjecteerd, zijn in feite veiliger en beter af dan mensen die wel zijn geïnjecteerd. Met andere woorden, hebben Tony Fauci en de rest van de medische fascisten het mis.

  SCHOKKEND: Duitse artsen vinden 'verbazingwekkende' onzuiverheden in Covid-'vaccin'

Tegelijkertijd is er veel geld te verdienen aan het voortdurend injecteren van mensen met dodelijke spike-eiwitten, daarom wil Gorsky dat er een “seizoensgebonden” schema komt voor J&J’s experimentele gentherapiespuit.

Tenzij mensen nee beginnen te zeggen tegen deze psychopaten, is er geen limiet aan het aantal injecties dat ze zullen bedenken, en ook niet aan het aantal keren dat ze zeggen dat mensen die injecties moeten krijgen.

Als ze er mee weg kunnen komen om je jaarlijks te injecteren, dan zullen ze dat waarschijnlijk opvoeren tot elke zes maanden. Als de mensen daar intrappen, zal het systeem misschien adviseren dat mensen zich om de drie maanden laten injecteren, of elke maand, of misschien een keer per week voor het Covid-virus.

Misschien komt er zelfs wel een schema waarbij mensen dagelijks worden geïnjecteerd voor de Covid-griep, of zelfs meerdere keren per dag elke keer dat ze de supermarkt binnengaan of naar de bank gaan. The sky is the limit als de mensen bereid zijn het te accepteren.

Gelukkig zijn onze lezers niet zo dom om in zo’n plan te trappen, maar hetzelfde kan niet noodzakelijk worden gezegd van het grote publiek. Een schokkend aantal mensen heeft reeds blijk gegeven van een ongelooflijke bereidheid om permanent een stuk stof op hun gezicht aan te brengen onder het voorwendsel dat dit hen “veilig” houdt voor ziekten.

Veel van diezelfde mensen lijken er ook geen probleem mee te hebben anderen te dwingen zich medisch te laten verkrachten met experimentele chemicaliën die uit een injectiespuit komen, als zij zich daardoor beschermd of deugdzaam voelen. Dit is gevaarlijk, op dit moment niet in kaart gebracht terrein.

  Wreedheid in uniform: man overlijdt na politieoptreden - geweld tegen vreedzame mensen

“Waarom luistert er iemand naar deze hebzuchtige, kwaadaardige, schrille, moordende monsters?”, vraagt een commentator op The Defender, een publicatie van Children’s Health Defense.

“Ze zijn niet alleen hebzuchtig. Het zijn moordenaars”, reageerde een ander.

Anderen wijzen erop dat de hele zaak vanaf het begin cultusachtig is geweest, vandaar dat velen nu verwijzen naar degenen die alles geloven wat hen door de media en politici wordt verteld over het Covid-virus als “Covidianen”.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Borstgevoede baby overlijdt na een vergiftiging door moeder die Pfizer Covid-vaccin had genomenVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelJuridische aanklacht wegens “minachting van het hof” en “misdaden tegen de mensheid” tegen Dr. Tedros van de WHO: “Zeer gewetenloos en misleidend”
Volgend artikel2 jonge BBC journalisten overleden aan mysterieuze “korte ziekte” na AstraZeneca-‘vaccin’
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

4 REACTIES

 1. En zo kunnen ze nog jaren blijven kloten met cijfertjes om de angst er in te houden.
  Of periodes inlassen om weer massaal mondluiers te dragen om het in te dammen over wat zezelf bedacht hebben.
  Als we hier niet massaal tegen in gaan met, en nou is het genoeg geweest. Weg wezen jullie.
  Ben ik bang dat we hier nooit meer van af komen. Zo kan het nog heel lang gaan duren.
  Je roept gewoon elke keer opnieuw dat er weer een nieuwe variatie, gevaarlijker dan de vorige.
  En iedereen rent weer hard naar een gif prik centrum.

 2. Ach, erw is een strip waar twee onnozelen als inspecteur optreden. Elke keer als ik j&j zie moet ik aan die onnozele halzen denken. Zal niet anders zijn.

 3. “anders zouden zij opnieuw “positief” kunnen gaan testen.”
  Dus….. de vaccins werken niet.
  Duidelijker kan het niet.

  • Als of die test gemaakt zijn om wat dan ook aan te tonen of te bewijzen.
   Dit is gewoon dreigen met een waardeloze test.
   Pas op hoor, zonder gif prik wordt je anders nooit beter.
   Die uitslag is volledig willekeur zolang ze niet weten wat ze moeten aantonen of bewijzen.
   En hoe kan je iets laten werken voor wat niet bestaat?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in