In 2012 legde Ex-Yeshiva student Yossi Gurwitz uit wat niet-Joden kunnen verwachten wanneer Talmoedische Joden de totale overhand krijgen: [“Volgens het Jodendom] zijn het afgodendienaars en moet je ze doden.”

Er moet een reiniging plaatsvinden. De religieuze wet verbiedt contact met niet-joden. Natuurlijk verbieden de Kosjere wetten je om met hen te eten. Andere wetten verbieden je om hen eerlijk te behandelen. Het is verboden om een verloren voorwerp terug te geven aan een niet-jood – behalve om “de vrede te bewaren”. Er is geen verbod om te stelen van een niet-jood – behalve om “de vrede te bewaren”. Je mag geen “hallo” tegen hen zeggen – tenzij er geen alternatief is. En ga zo maar door, schrijft Henry Makow.

Transcript van interview met Yossi Gurwitz, (met dank aan Ken Adachi)

“Het Jodendom als religie is de afgelopen 1800 jaar bevroren geweest in de tijd. Over het algemeen is het rabbijnse jodendom, zoals het in de Talmoed staat… de bron van het jodendom, niet de Bijbel. De bron van het Jodendom is de Talmoed …

Oké, even voor de duidelijkheid: het definieert alleen Joden die in de religie geloven als mensen – als volwaardige mensen. En alle anderen zijn een soort ‘ander’, die aan de kant geschoven of, in extreme gevallen, vernietigd moeten worden.

Maar als je een niet-jood doodt, ben je schuldig, maar er is geen straf. God zal je straffen. En dat is – hoe zal ik het zeggen? – een beetje problematisch. Als je zegt dat iets een misdaad is, maar er staat geen straf op, dan is het niet echt een misdaad. Dat is de Talmoed.

Het ergste geval, naar mijn mening, is het geval van Maimonides, die verordent… dat het geoorloofd is om geslachtsgemeenschap te hebben met een 3-jarig meisje. Die toestemmingsleeftijd is – problematisch. En ten tweede verordent hij dat als een Jood een driejarig niet-joods meisje verkracht, zij geëxecuteerd moet worden. Zij, niet hij – omdat zij hem tot zonde heeft verleid. En daarom moet je haar behandelen als een dier dat iemand in de weg staat. En hij citeert een vers over een stier of iets dergelijks. En de rabbijnen weten dat deze delen van de religie die misantropisch zijn, die discriminerend zijn tegenover niet-joden, een probleem voor hen vormen. Want als ze die proberen te implementeren – er zijn enkele regels die heel onplezierig zijn, zoals dat driejarige meisje waar we het net over hadden – als ze die proberen te implementeren, zal er een pogrom uitbreken.

  China steunt recht Palestijnen op 'gewapende strijd' tegen Israëlische bezetting

Dus om die situatie te vermijden, definieert de Talmoed twee verschillende realiteitstoestanden. Er is er één die “Darkei Shalom” [Vreedzame Wegen] wordt genoemd. Met andere woorden: “Dit is de feitelijke religieuze wet, dit is hoe je verondersteld wordt te handelen.” “Maar omdat het een enorme puinhoop zou veroorzaken en mensen zouden sterven. Dus vanwege ‘vreedzame manieren’ handelen jullie niet op die manier.” Tot welk punt geldt de regel van ‘vreedzame wegen’ nog? Net zo lang als de andere situatie niet bestaat, namelijk “Als Israël machtig is”. Dat is wanneer er een Joods regime is. Het is onafhankelijk en genadeloos, het kan doen wat het wil. Onder die omstandigheden – het is allemaal voorbij, je gaat terug naar de letter van de wet.

Geen “vreedzame wegen” meer, niets meer. Als je nu nadenkt over de Joodse geschiedenis, hebben veel mensen het over de Hasmoneese Oorlogen die zo’n beetje de enige keer was dat Joden wapens hanteerden en ze denken aan wat de Hasmoneeën deden met de gehelleniseerde Joden [die de Griekse cultuur assimileerden]. Dat was hen uitroeien, hen vernietigen. Een kleine genocide. En ik herinner mensen hier regelmatig aan, elke keer als Chanoeka weer voor de deur staat. Maar daar stopten ze niet.

Ze begonnen aan plunder- en veroveringscampagnes en in het begin, de eerste 20 jaar, waar ze ook aankwamen, vernietigden ze de plaatselijke tempels. Het was verboden voor een plaats die onder Joodse heerschappij viel om een heidense tempel te hebben. Daar hebben we het over. Ze dwongen de Edomieten ook om zich tot het Jodendom te bekeren op straffe van de dood. Het was een gedwongen bekering. Iets waarvan we later leren dat de [Spaanse] inquisitie het ook deed. Ze namen mensen mee en zeiden tegen hen: “Of je bent dood, of je bekeert je tot het Jodendom”. En vanaf dat moment werd het alleen maar erger.

Wanneer religieuze zionisten nu naar de realiteit kijken, zeggen ze: “We hebben een staat. We hebben wapens. We hebben een Joods leger. Dit is in 2000 jaar niet gebeurd.” “Wat dit betekent is dat God wil dat we de Messias tot stand brengen, dat God wil dat we de Tempel bouwen.”

  Psychopaten in parade... Westerse leiders medeplichtig aan Israëlische oorlogsmisdaden en genocide

Met andere woorden, het enige verschil tussen de tijd van Maimonides – hij stierf in 1204 – en de tijd van de Messias, is wie ondergeschikt is aan wie. Zijn de Joden ondergeschikt aan “koninkrijken”, aan andere naties? Of kunnen ze andere naties ondergeschikt maken? En zo begint Maimonides zijn Boek der Koningen. Hij legt uit wat de regels zijn voor een koning, wat een koning kan doen. Het komt voort uit het geloof dat er inderdaad een koning kan zijn. Je hoeft niet eerst een tempel te hebben. Je hebt God niet nodig om uit de hemel te komen en naar iemand te wijzen en te zeggen: “Dat is de Messias”. Je kunt een koning hebben en als hij zegeviert, zal hij ook de Messias zijn. En dan kijk je naar wat religieuze zionisten hieraan doen. Ze willen een Messias. Ze willen hem nu.

Er moet een reiniging komen. De religieuze wet verbiedt contact met niet-joden. Natuurlijk verbieden de Kosher wetten je om met hen te eten. Andere wetten verbieden je om hen eerlijk te behandelen. Het is verboden om een verloren voorwerp terug te geven aan een niet-jood – behalve om “de vrede te bewaren”. Er is geen verbod om te stelen van een niet-jood – behalve om “de vrede te bewaren”. Je mag geen “hallo” tegen hen zeggen – tenzij er geen alternatief is. En ga zo maar door.

Er zijn allerlei verboden die volledig psychotisch zijn en gebaseerd op een religie van wraak. Religieuze zionisten hebben een serieus probleem met het feit dat er hier niet-joden zijn. Het Land Israël zou alleen voor Joden zijn. Ironisch genoeg zouden ze dus min of meer met de moslims kunnen opschieten als we niet in een militair conflict met hen waren verwikkeld. Want volgens het Jodendom zijn moslims geen afgodendienaars. Moslims geloven in één God. Ze hebben geen afgoden, geen standbeelden, niets van dat alles. Dus ironisch genoeg konden Joden in de Middeleeuwen beter opschieten met moslims dan met christenen. Maar wat kun je doen?

We hebben een gebied veroverd dat voornamelijk bevolkt wordt door moslims en de moslims vechten tegen ons – dus die verdediging valt weg. En kijk, nu beginnen ze over genocide te praten. Je hebt het [boek] “Torah Hamelech” [Torah van de Koning], dat je vertelt dat je kinderen mag doden als er een reden is om aan te nemen dat ze op een dag kwaad zouden kunnen doen. Nu, als je iemands hele familie hebt gedood en alleen hem in leven hebt gelaten, dan zal hij inderdaad een reden hebben om kwaad te berokkenen. Als je zijn land hebt gestolen, hem in een vluchteling hebt veranderd, hem naar Jordanië of Libanon hebt gestuurd – dan zal hij inderdaad een reden hebben om kwaad te doen. Veel mensen zeiden dat de argumenten van het boek niet kloppen volgens de religieuze wet, enzovoort, maar niemand pakte het echt frontaal aan. En het is geen wonder dat het een bestseller werd. Want over het algemeen willen religieuze zionisten eigenlijk dat het Land Israël alleen voor Joden is.

  Houthi's zinken westerse hegemonie

Nu zal de situatie voor de christenen, aan de andere kant, echt slecht zijn. [Volgens het Jodendom zijn het afgodendienaars en moet je ze doden, zelfs als ze zich niet verzetten tegen de Joodse overheersing. In Jeruzalem hebben religieuze seminariestudenten een verachtelijke gewoonte: ze urineren of poepen in kerken. Als je erheen gaat en met het kerkpersoneel praat, hoor je het van elke kerk. Spugen op christelijke geestelijken op straat is iets wat regelmatig gebeurt. Als de geestelijke het lef heeft om de persoon terug te slaan, een klap te geven of iets dergelijks, dan wordt hij stilletjes het land uitgezet. Zijn verblijfsvergunning in het land wordt ingetrokken. Als je een pogrom wilt rechtvaardigen, hoef je alleen maar de woorden “missionaire bedreiging” in de mond te nemen.

En vanuit dat perspectief zal het christendom, dat de historische aartsvijand van het jodendom is, een flink pak slaag krijgen zodra de religieuze zionisten aan de macht zijn. De Christelijke Fundamentalisten die hen geld sturen begrijpen blijkbaar niet waar ze mee te maken hebben. Maar weet je, het is echt een geval van “a pox on both your houses”.

Einde transcriptie


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

ISRAËL CONFLICT DOSSIER

Het is geen antisemitisme, jullie debiele, kwaadaardige klootzakkenVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelOekraïense generaal: De Russen rukken op langs de hele confrontatielijn
Volgend artikelWaarom het VS-leger geen flauw idee heeft wat betreft Oekraïene
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

23 REACTIES

 1. Zowel de moslims als de joden haten elkaar, laat ze het maar lekker uitzoeken, kunnen we beide groeperingen niet terugsturen naar hun roots?

  • Sarcoff simpele ziel, als je denkt dat dit de oplossing is…als je nu zou zeggen de US/UK/EU, én de Zionisten dan en enkel dan zit je op het goede spoor..wat de moslims betreft, zitten die lichtjaren vooruit op sommigen onder ons..vooral de simpele van Geest die een Paus of een President aanbidden..

 2. Opvallend dat de regering van de USA precies hetzelfde doet tegenover de rest van de wereld.
  Of je volgt onze regels (afgeleid van de Talmoed) of we bombarderen je plat. Tweede wereldoorlog – Dresden – Hamburg – Berlijn – Hiroshima – Nagasaki – Tokio en vele andere steden.
  jaren 50 en tot heden: Korea – Vietnam – Bagdad – Belgrado – En de vele andere plaatsen die het niet eens waren met de USA regels.
  Kan het zijn – dat de regering van de USA in het geheim de TALMOED gebruikt om te overheersen, uiteraard de WEF en consorten ook.

 3. De joden aanbidden duidelijk een hele duistere god. Aangezien “god” een titel is en geen naam zou je ook kunnen zeggen dat ze een Cao aanbidden met de naam satan, of jahweh..ze mogen wat mij betreft hun torah en talmoet diep in hun reet duwen, hopelijk is er nog plek daar in dat sodomische tunnelsysteem..

 4. Genesis 19 vertelt daarna dat de dochters van Lot hem dronken voerden en seks met hem hadden. Hieruit werden de eponieme stamvaders van Moab en Ammon geboren, twee stammen die daarna regelmatig terugkerende vijanden van de Israëlieten zouden zijn. Deze passage staat in het oud testament. Het is hoogstwaarschijnlijk geen historische feit eerder “een romus remus mythe” maar die jotten nemen het letterlijk zoals hun deutroniem van het bronzen tijdperk. Ze zijn nog gevaarlijker dan moslims!!
  Behandeling van de niet-Joden
  bewerken
  53. Heb de vreemdeling lief. (Deut. 10:19)
  54. Spreek geen kwaad over de vreemdeling. (Ex. 22:20)
  55. Licht de vreemdeling niet op. (Ex. 22:20)
  56. Trouw niet met niet-Joden. (Deut. 7:3)
  57. Vorder de schuld van een vreemdeling. (Deut. 15:3)
  58. Leen een vreemdeling met rente. (Deut. 23:20)

  Dus ze mogen ons niet oplichten… al doen ze het constant

  • Schuld vorderen met rente vind ik een vorm van oplichting.
   In de islam is dit verboden en de vroege christenen lieten dit om deze reden aan de joden over.

 5. er ontbreken enkele passages in het verhaal van het 3 jarig meisje…het gaat verder véél verder..en het wordt nog véél smeriger…

 6. het oud testament is niet veel beter. iemand haalt dat verhaal aan van de meisjes die hun vader dronken voeren en dan met hem slapen, Er is er ook een waar een man vreemdelingen zijn jonge dochters aanbiedt. en een waar ouders wordt aangeraden ongehoorzame kinderen met hun hoofd tegen de muren te kloppen (beter dood dan ongehoorzaam). En dan al de gruwelverhalen hoe de israelieten hele volkeren uitmoorden. Ik lees soms nog eens in het nieuw testament, maar nog liever in het evangelie van Thomas, dat enkel spreuken bevat. En liefst van al de Tao te ching, waarin geen enkele gruweldaad staat. Al die heilige boeken – niks voor mij. Van vroegere contacten wist ik al hoe erg de joden discrimineren – je mag niet met hen aan tafel zitten, niet van hun eten eten, en van een au-pair meisje hoorde ik, dat ze als een slaaf werd behandeld. Er zullen natuurlijk vele goeie mensen onder joden zijn ook, maar er zijn ook slechte mensen onder – die die denken dat ze beter zijn dan anderen zijn slecht in alle bevolkingsgroepen!

 7. De opdracht om kinderen van 3 jaar te verkrachten en te vermoorden, stamt waarschijnlijk uit de eerste schepping van de mensen rond 20 miljoen jaar geleden, tijdens de overgangsfase van diermens (de oorsprong van Goy of Goyim) naar mens (met een individuele ziel), toen die twee niet makkelijk te onderscheiden waren, en ervoor gewaarschuwd werd zich te vermengen. Het onderscheid was toen belangrijk. Genesis is een esoterisch boek. Ik noemde het hier ergens voordat het Israëlisch-Palestijnse conflict uitbrak en deze dingen stomweg weer uitgesproken worden die eigenlijk bij de prehistorie horen. Ik zei ook dat hetzelfde proces zich vaker herhaald heeft toen jongere rassen zich vermengden met oudere (naar voorbeeld van de VS het politieke concept van de EU) die in eerste aanleg als niet-mens gekwalificeerd moesten worden, omdat ze geen individuele ziel hadden.

  Er wordt gezegd dat Christus terug is verschenen na 2000 jaar, maar we leven niet enkel aan het einde van een cyclus van het astrologische tijdperk van Vissen naar Waterman; dit is het volgende punt van evolutie gerelateerd aan 20 miljoen jaar geleden van Genesis. Daarom treden deze dingen op de voorgrond.

  • Multicultureel was het zeker niet.

   De Tibetaan noemt en passant dat er zich bij het ontstaan van de mens een enorme slachting heeft voorgedaan onder de dieren en diermensen van die tijd.

  • De erfzonde of oorsprongszonde betreft niet zozeer de val uit het paradijs (de eerste incarnatie), maar de rassenmenging met de dieren (goyim) die een type mens-dier voortbracht dat nu actueel met technische middelen nagestreefd wordt, een zombie zonder ziel en nog een ideaal ook.

 8. Zo ongeveer alles wat hier over de joden wordt vermeld gaat net zo hard op voor islam.
  Islam ziet anderen als ongelovigen, als dieren.
  Ongelovigen mogen worden gedood of tot slaaf worden gemaakt
  Genocide op andere volken is ok
  Spugen op ongelovigen is ok
  Liegen en bedriegen van ongelovigen is ok.
  Etc etc

  Niet zo vreemd trouwens, want mohammed wilde graag worden gezien als een joodse profeet. Zijn gelovigen knielden eerst richting Jeruzalem tijdens het bidden. Pas toen de joden hem afwezen omdat zijn kletskoek op te veel plaatsen verschillde van hun kletskoek veranderde dat en werd Mekka het nieuwe richtpunt en begon de haat richting het jodendom.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in