Fotomontage Wochenblick: elementen: © Freepik

Er komen steeds meer verontrustende berichten over mensen die plotseling ineenstorten. In veel gevallen eindigen de instortingen met de dood. Atleten zijn de laatste tijd ook ineengestort, vaak als gevolg van hartproblemen zoals hartontsteking – een van de bekende levensbedreigende bijwerkingen van gentherapie-injecties, waar zelfs de fabrikanten zelf voor waarschuwen. Het aantal gevallen van deze hartziekte schiet momenteel blijkbaar letterlijk door het dak, schrijft Christoph Uhlmann.

 • 13-jarige sterft na vaccinatie in Italië.
 • 17-jarige voetballer, 18-jarige student, 20-jarige Sloveen, 21-jarige Amerikaan, 35-jarige YouTuber – allemaal dood.
 • Ineenstorting, hartstilstand, reanimatie – gevallen in voetbal komen steeds vaker voor.
 • Stijgend aantal hartspierinfecties en sterfgevallen.

Als blijkt dat veel van deze gevallen inderdaad causaal verband houden met een COVID-19 vaccinatie, gaan we een ontstellend sombere toekomst tegemoet. Maar in plaats van alles in het werk te stellen om deze gevallen op te lossen, duwen de regeringen de vaccinatieknop alleen maar verder in – ongeacht de gevolgen, zou men kunnen denken.

Jongste dode slechts 13 jaar oud

Veel van deze gevallen zijn op Twitter gedocumenteerd onder de hashtag #ploetzlichundunwartet (#plotselingenonverwacht). In Italië was het geval van de 13-jarige Arianna schokkend. Ze leefde al sinds haar geboorte met een hartkwaal. Met toestemming van haar dokter, werd ze ingeënt. Slechts enkele uren later verslechterde de gezondheidstoestand van het jonge meisje. Ze werd opgenomen in het ziekenhuis en overleed in de loop van de nacht.

n de Amerikaanse staat Ohio werd een 21-jarige student dood in zijn kamer aangetroffen. Een dag na de vaccinatie met Johnson & Johnson (J&J). In Slovenië heeft de onverwachte plotselinge dood van een 20-jarige geleid tot het tijdelijk stopzetten van dit vaccin. In Oostenrijk beveelt de Groene minister van Volksgezondheid, Wolfgang Mückstein, aan om na een injectie van J&J nog een dosis van een andere fabrikant te geven. Dit moet “off-label” gebeuren, d.w.z. buiten de voorwaardelijke goedkeuring door het Europees Geneesmiddelenbureau (EMA) om. Ook de verrassende dood van de 35-jarige YouTuber Mel Thompson, die op het videoplatform 170.000 abonnees bereikte met schoonheidstips, heeft social media geschokt. Het is op dit moment niet bekend of ze gevaccineerd was.

  Steeds weer meldingen van sterfgevallen in verpleeghuizen na vaccinatie - autoriteiten zien geen verband

Er is ook giswerk rond de veel te vroege dood van een 18-jarige Canadese student. Een “natuurlijke doodsoorzaak” wordt vermoed. Ook een Duitse filmmaker is op 39-jarige leeftijd overleden “na een korte ernstige ziekte”. Ook de plotselinge dood van een 23-jarige student in Londen blijft vooralsnog onopgehelderd – wat zijn hartstilstand veroorzaakte tast nog in het duister. Ook de dood van een 56-jarige vastgoedmanager uit Bruck an der Mur, een 55-jarige prominente vertegenwoordiger van de Duitse filmindustrie en een 55-jarige concertpromotor waren plotseling en onverwacht.

Alarmerende opeenstapeling van gevallen in voetbal

Vooral in het voetbal komen er steeds meer berichten over spelers, coaches en scheidsrechters die instorten. Zo is in het district Göttingen een 17-jarige speler op het veld in elkaar gezakt en moest worden gereanimeerd. Ook een 31-jarige voetballer in Nedersaksen, die tijdens een warming-up in elkaar zakte, werd met succes gereanimeerd. Begin september kreeg een 17-jarig voetbaltalent in Engeland een hartaanval tijdens een wedstrijd. Op weg naar het ziekenhuis zou de jongen nog een hartaanval hebben gehad. Hij is gestorven.

Ook de plotselinge ineenstorting van een voetballer uit Münster en een assistent-scheidsrechter tijdens een districtscompetitiewedstrijd in Augsburg leidde tot het staken van de wedstrijd. En ook in Augsburg, kreeg een scheidsrechter een hartstilstand. Eerste hulpverleners waren in staat om zijn leven te redden. In Neder-Oostenrijk werd een speler met de ambulancehelikopter afgevoerd nadat hij aan het begin van de wedstrijd in elkaar was gezakt – vermoedelijk hartfalen. De wedstrijd werd gestaakt. Hartproblemen treffen echter ook beroepsspelers. Zo is een speler van FC Bayern uit de roulatie wegens een hartoperatie en zal een speler van BSG Chemie Leipzig enkele maanden moeten missen wegens een hartspierontsteking.

  EXPLOSIEF: Pfizer's eigen documenten geven toe dat mRNA covid vaccins tot massale ontvolking zullen leiden

Veel hartspierinfecties – Stijgende sterftecijfers

Men mag hierbij echter niet beweren dat alle genoemde gevallen daadwerkelijk verband houden met vaccinatie, maar als men kijkt naar het toenemend aantal hartspierinfecties, kan men zeker speculeren over een mogelijk verband. Hoe dan ook, een Twitter-gebruiker merkte deze toename van levensbedreigende hartspierinfecties op.

#plötzlichundunerwartet
Sterke toename van hartspierontsteking en COVID-19
na vaccinatie [analyse WHO-databank].
Wat is er aan de hand? ?

En corona-restricties criticus professor Stefan Homburg wijst er in een tweet op dat het aantal sterfgevallen in Duitsland stijgt en ook dat corona zogenaamd als oorzaak van het hoge sterftecijfer, met slechts 233 corona-doden op 76.000 sterfgevallen in juli, wegvalt.

DIT IS GEEN GRAP EN GEEN NEP
De sterftecijfers zijn veel hoger dan vorig jaar. Dit is niet
te wijten aan het virus: onder de 76.000 die in juli stierven,
waren een volle 233 “Coronadoden”.

Denk goed na over je beslissingen, of je me nu mag of niet!


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Opnieuw een waarschuwing van Dr. Sucharit Bhakdi over hoe COVID vaccins “de wereldbevolking zullen decimeren”Volg Frontnieuws op Telegram

  Bil Gates harkt met vaccins tegen Covid-19 gigantische winst naar binnen
Vorig artikelPure horror: Arts ontdekt mysterieuze “zwarte structuren” in het bloed van gevaccineerde patiënten
Volgend artikelRemedies & Protocollen voor slachtoffers van CoV-19 vaccinletsel
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of Rutte.

10 REACTIES

 1. Allemaal puur toeval hoor.Of het is een nieuwe ziekte, dat plots instorten. Binnen een jaar is daar natuurlijk een vaccin voor klaar. Wie het niet neemt gaat maar 1 x dood; wie het wel neemt gaat 2 x dood. Huh ???

 2. Dat met voetbal gebeurd jaarlijks/ wekelijks dat er mensen instorten (amateur nivo), daar is nik sbijzonders aan.

  Canada gaat trouwen vaccin verplichten voor toegang in treinen en vliegtuigen………

  • Daar is ooit onderzoek naar gedaan onder ik meen Noorse profvoetballers. De oorzaak was te veel en te vaak gebruik van pijnstillers zoals ibuprofen.

 3. Ik zoek vast een mooie doos uit om in te wonen want als dit zo doorgaat en ik straks mijn baan kwijtraak en al wat volgt dan kan ik maar beter voorbereid zijn. Wachten op het ontwaken van al die propaganda luisterende landgenoten zie ik niet gebeuren. Al is het alleen maar omdat ze niet willen toegeven dat ze er massaal zijn ingeluisd. Ik vind het diep triest.

  • Je leven is belangrijker dan je baan, zorg er in elk geval voor dat je baas jou ontslaat voor iets, zolang het maar geen werk weigering is, dus kom op voor je rechten, ook al krijg je ze niet, blijf opdagen tot ze jou daadwerkelijk ontslaan, zo krijg je zeker een uitkering voor ‘nood’ tegen die tijd ontstaan er wel meer mogelijkheden voor mensen net als jij, nee leuk is het niet en verloopt niet zoals je zeg in 2018 oid nog dacht, maar je leert zo wel je naasten kennen… en wellicht nwe kennen die wel zichzelf zijn gebleven.

   en qua huis? daar komt wel een oplossing voor, never loose hope.

 4. mensen moeten zelf beseffen wat er loos is zo niet dan zijn dit de gevolgen het is niet anders ooit zullen hun ogen wel open gaan voor nu ik maak me er niet meer druk om ik leven mijn eigen leven wel

 5. Je kan altijd nog een drugslab ofzo beginnen als het niet anders gaat.
  Als niet uit de lengte kan, dan maar uit de breedte nietwaar.

 6. Es läuft wirklich so vieles falsch. Ich finde es sehr schade. es brechen immer mehr leute zusammen.. Das Klima verändert sich wir mpssen endlich etwas tun. Man muss ja nicht die Hardcore schiene fahren, aber zumindest den eigenen müll wegräumen. wäre ja schon ein anfang.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in