Lieve mensen, willen jullie deze meest waardevolle en actuele informatie delen aangaande remedies voor slachtoffers van schade aangericht door CoV-19 vaccins?

Het betreft een nogal uitgebreide verzameling hoopgevende remedies en protocollen van dokters, wetenschappers en andere bronnen.

Deze remedies zijn niet enkel bedoeld voor slacht-offers van deze vaccins, maar ook voor mensen die door CoV-19 gevaccineerden zijn besmet, waarvan sprake is; alsook voor diegenen die het belang inzien van immuun versterking dmv het toepassen van eenvoudige maar essentiële middelen als o.a vitamines.

Vele middelen en methodes die voor het virus zelf worden toegepast, helpen ook bij vaccin-schade; in eerste instantie is het belangrijk het immuunsysteem te versterken en in beide gevallen hebben we o.a te maken met ‘spike’ eiwitten.

Ook is het verstandig om een aantal van deze remedies preventief toe te passen en niet enkel als problemen of symptomen zich aandienen, omdat er ongemerkt het één en ander aan de hand kan zijn. Hoe meer je je in deze materie verdiept hoe meer deze duistere factoren aan het licht worden gebracht.

Gezien het mij teveel moeite kost om deze informaties in het Nederlands te brengen heb ik ervoor gekozen om het in de Engelse taal te houden. Vergeet niet dat je gebruik kunt maken van een vertaalmachine.

Remedies & Protocols for victims of CoV-19 vaccine injuries

https://t.me/RemediesCV19VaxxVictims
Link openen in nieuw tabblad, daarna klikken op “previeuw channel”, onder view in telegram (met dank aan henk).

Op onze gezondheid, welzijn en voorspoed.

– Walter

N.v.d.r: Telegram downloaden: https://desktop.telegram.org/
TELEGRAM APP: ALLE INS EN OUTS OVER DEZE CHATDIENST

  Pro-vaccin Italië verandert van toon en legt enorme schade van vaccins bloot

 

Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Horrorrisico’s: na Coronavaccinatie bestrijdt het lichaam zijn eigen cellenVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelJonge mensen sterven na vaccinatie – atleten storten plotseling in
Volgend artikelALERT: Israëlische moeder smeekt om hulp na pogingen van leger om haar kind gedwongen in te enten 
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

9 REACTIES

 1. ’25 september 2021: Zwarte dag in de Nederlandse geschiedenis

  Medische apartheid is een feit, de QR code wordt ingevoerd. Een petitie levert ruim 300.000 handtekeningen op. Een kort geding wordt aangespannen. Ruim 80.000 steunbetuigingen komen binnen via onze website.
  Onze dank voor ook uw steunbetuiging!

  Op 28 september 2021 is het advocaat mr. Bart Maes vs De Nederlandse staat.
  Vol goede moed wordt de strijd gestreden. Ook aan Bart onze dank daarvoor!
  Op woensdag 6 oktober een donkergrijze dag. Het kort geding heeft strijder Bart verloren. Opties: In Hoger Beroep tegen het kortgeding of een bodemprocedure. We wachten in spanning af en laten het aan de deskundigen over…Donkergrijs, omdat er nog een sprankje hoop is.

  Maar…Opgeven is geen optie!

  Daarom staat Nederland in Verzet zondag 17 oktober 2021 in Utrecht en Samen voor Nederland zondag 7 november 2021 in Den Haag!

  Wij zijn de leugens zat!

  De gehele agenda van diverse organisaties vind je op:

  https://nederlandinverzetshop.nl/agenda-2021-2022/

  De uitspraak vindt u hier:’

  https://www.rechtspraak.nl/Organisatie-en-contact/Organisatie/Rechtbanken/Rechtbank-Den-Haag/Nieuws/Paginas/Vordering-tot-opschorten-coronatoegangspas-afgewezen.aspx

 2. http://orthomolecular.org
  http://orthomolecular.org/resources/omns/v17n15.shtml
  Dit artikel mag gratis worden herdrukt op voorwaarde
  1) dat er een duidelijke toeschrijving aan de Orthomolecular Medicine News Service is, en
  2) dat zowel de gratis OMNS-abonnementslink als de OMNS-archieflink zijn inbegrepen.
  http://orthomolecular.org/subscribe.html
  http://orthomolecular.org/resources/omns/index.shtml

  Nieuwsdienst orthomoleculaire geneeskunde, 21 juni 2021
  Het oplossen van “Long-Haul COVID” en Vaccin Toxiciteit: Neutralisatie van de Spike Protein
  Commentaar door Thomas E. Levy, MD, JD

  (OMNS 21 juni 2021) Hoewel de reguliere media u misschien anders willen doen geloven, komen de vaccins die nog steeds worden toegediend voor de COVID-pandemie naar voren als zeer substantiële bronnen van morbiditeit en mortaliteit zelf. Hoewel er over de mate waarin deze negatieve uitkomsten van de COVID-vaccins kunnen worden gediscussieerd, kan worden gedebatteerd, lijdt het geen twijfel dat er al genoeg ziektes en overlijdens hebben plaatsgevonden om de stopzetting van de toediening van deze vaccins te rechtvaardigen totdat aanvullend, volledig wetenschappelijk onderbouwd onderzoek de balans kan onderzoeken tussen zijn nu duidelijke bijwerkingen versus zijn potentiële (en nog steeds niet duidelijk bewezen) vermogen om nieuwe COVID-infecties te voorkomen.

  Desalniettemin zijn er al voldoende vaccinaties toegediend om de bezorgdheid te rechtvaardigen dat er een nieuwe “pandemie” van ziekte en overlijden zou kunnen ontstaan ​​door de bijwerkingen die in gestaag toenemende aantallen worden gedocumenteerd. De door vaccin geïnduceerde “boosdoener” die nu de meeste aandacht krijgt en de focus is van veel nieuw onderzoek, is het COVID-virusfragment dat bekend staat als het spike-eiwit. De fysiologische impact ervan lijkt veel meer kwaad dan goed te doen (COVID-antilichaaminductie), en de manier van introductie lijkt de voortdurende replicatie ervan te voeden met een voortdurende aanwezigheid in het lichaam voor onbepaalde tijd.

  Het fysieke uiterlijk van het COVID-virus kan worden afgebeeld als een centrale bol van viraal eiwit, volledig omringd door speerachtige aanhangsels. Ze staan ​​bekend als spike-eiwitten en zijn erg analoog aan de stekels rond een stekelvarken. En net zoals het stekelvarken zijn slachtoffer steekt, dringen deze spike-eiwitten door in celmembranen door het hele lichaam. Na deze penetratie worden eiwitoplossende enzymen geactiveerd, breekt het celmembraan af, komt de virale bol het cytoplasma binnen via deze membraanbreuk en wordt het metabolisme van de cel vervolgens “gekaapt” om meer virale deeltjes te produceren. Deze spike-eiwitten vormen de focus van veel lopend onderzoek naar bijwerkingen van vaccins (Belouzard et al., 2012; Shang et al., 2020).

  Het spike-eiwit hecht zich eerst aan ACE2-receptoren (angiotensine converting enzyme 2) in de celmembranen (Pillay, 2020). Deze eerste bindingsstap is van vitaal belang om de daaropvolgende reeks gebeurtenissen te activeren die het virus in de cel brengen. Wanneer deze binding wordt geblokkeerd door competitie of snel genoeg wordt verplaatst met een geschikt therapeutisch middel, kan het virus de cel niet binnendringen, wordt het infectieuze proces effectief gestopt en wordt de immuunafweer van het lichaam vrijgemaakt om het virus op te dweilen, te metaboliseren en te elimineren pathogenen, of alleen het spike-eiwit alleen als het vrij is en niet langer vastzit aan een viraal deeltje.

  Hoewel ACE2 in veel verschillende cellen door het hele lichaam wordt aangetroffen, is het vooral opmerkelijk om te beseffen dat het het eerste doelwit is dat wordt gebonden door coronavirus op de epitheelcellen die de luchtwegen bekleden na inademing van pathogenen (Hoffmann et al., 2020). ACE2-expressie (concentratie) is ook bijzonder hoog op long alveolaire epitheelcellen (Alifano et al., 2020). Dit celmembraangebonden virus kan dan het proces beginnen dat uiteindelijk resulteert in het ernstige acute respiratoire syndroom (SARS) dat wordt gezien bij klinisch gevorderde COVID-infecties (Perrotta et al., 2020; Saponaro et al., 2020). De SARS-presentatie manifesteert zich het duidelijkst wanneer de mate van oxidatieve stress in de longen zeer hoog is. Dit stadium van aan COVID-infectie gerelateerde extreme oxidatieve stress wordt in de literatuur vaak een cytokinestorm genoemd, en als dit niet wordt gecontroleerd, leidt dit steevast tot de dood (Hu et al., 2021).

  Toenemende bezorgdheid richtte zich op de aanhoudende aanwezigheid van het spike-eiwit in het bloed zelf, niet gehecht aan een virion, na COVID-vaccinatie. Vermoedelijk bedoeld om een ​​immuunrespons op het hele virusdeeltje te initiëren, verspreiden de spike-eiwitinjecties zich door het hele lichaam in plaats van in de bovenarm op de plaats van het vaccin te blijven terwijl de immuunrespons erop evolueert. Verder blijkt ook dat deze circulerende spike-eiwitten zelf cellen kunnen binnendringen en zichzelf kunnen repliceren zonder aangehechte virusdeeltjes. Dit veroorzaakt niet alleen ravage in die cellen, het helpt ook om de onbeperkte aanwezigheid van het spike-eiwit door het hele lichaam te verzekeren.

  Er is ook gesuggereerd dat grote hoeveelheden spike-eiwit gewoon ACE2-receptoren binden en niet verder de cel in gaan, waardoor de normale ACE2-functie in een bepaald weefsel effectief wordt geblokkeerd of uitgeschakeld. Bovendien, wanneer het spike-eiwit een celwand bindt en daar “stopt”, dient het spike-eiwit als een hapteen (antigeen) dat vervolgens een auto-immuunreactie (antilichaam of antilichaam-achtige) reactie op de cel zelf kan initiëren, in plaats van op het virus deeltje waaraan het gewoonlijk is gehecht. Afhankelijk van de cel soorten waaraan dergelijke spike-eiwitten binden, kan een grote verscheidenheid aan ziekten met auto-immuunkwaliteiten het gevolg zijn.

  Ten slotte is een andere zeer zorgwekkende eigenschap van het spike-eiwit, die alleen al een grote zorg zou zijn, dat het spike-eiwit zelf zeer toxisch lijkt te zijn. Deze intrinsieke toxiciteit, samen met het schijnbare vermogen van het spike-eiwit om zichzelf voor onbepaalde tijd te repliceren in de cellen die het binnengaat, vertegenwoordigt waarschijnlijk de manier waarop het vaccin de ergste schade op de lange termijn kan toebrengen, aangezien de productie van dit toxine voor onbepaalde tijd kan doorgaan zonder andere externe factoren in het spel.

  In feite vertegenwoordigt het long-haul COVID-syndroom waarschijnlijk een laaggradige onopgeloste smeulende COVID-infectie met dezelfde soort persistentie van spike-eiwitten en klinische impact als bij veel personen wordt waargenomen na hun COVID-vaccinaties (Mendelson et al., 2020; Aucott en Rebman, 2021; Raveendran, 2021).

  Hoewel het geheel van de betrokken mechanismen nog lang niet volledig is begrepen en uitgewerkt, is het toenemende optreden van klinische complicaties na vaccinatie niettemin zeer duidelijk en moet zo snel en effectief mogelijk worden aangepakt. Op zichzelf heeft de verstoring van de ACE2-receptorfunctie in zoveel delen van het lichaam geresulteerd in een reeks verschillende bijwerkingen (Ashraf et al., 2021). Dergelijke klinische complicaties die in verschillende orgaansystemen en delen van het lichaam worden gezien, kunnen allemaal voorkomen in de volgende drie klinische situaties. Alle drie zijn “spike-eiwitsyndromen”, hoewel de acute infectie altijd het geheel van de virusdeeltjes omvat samen met het spike-eiwit tijdens de beginfasen van de infectie.

  bij een actieve COVID-19-infectie,
  tijdens het long-haul COVID-syndroom, of
  als reactie op een met spike-eiwit beladen vaccin, het volgende omvatten:
  Hartfalen, hartletsel, hartaanval, myocarditis (Chen et al., 2020; Sawalha et al., 2021)
  Pulmonale hypertensie, pulmonale trombo-embolie en trombose, longweefselbeschadiging, mogelijke longfibrose (McDonald, 2020; Mishra et al., 2020; Pasqualetto et al., 2020; Potus et al., 2020; Dhawan et al., 2021)
  Verhoogde veneuze en arteriële trombo-embolische voorvallen (Ali en Spinler, 2021)
  Diabetes (Yang et al., 2010; Lima-Martinez et al., 2021)
  Neurologische complicaties, waaronder encefalopathie, toevallen, hoofdpijn en neuromusculaire aandoeningen. Ook hypercoagulabiliteit en beroerte (AboTaleb, 2020; Bobker en Robbins, 2020; Hassett et al., 2020; Hess et al., 2020)
  Darmdysbiose, inflammatoire darmziekte en lekkende darm (Perisetti et al., 2020; Zeppa et al., 2020; Hunt et al., 2021)
  Nierschade (Han en Ye, 2021)
  Verminderde mannelijke reproductieve capaciteit (Seymen, 2021)
  Huidlaesies en andere huidverschijnselen (Galli et al., 2020)
  Algemene auto-immuunziekten, auto-immuun hemolytische anemie (Jacobs en Eichbaum, 2021; Liu et al., 2021)
  Leverbeschadiging (Roth et al., 2021)

  Bij het structureren van een klinisch protocol om de verwoestingen van aanhoudende aanwezigheid van spike-eiwitten door het hele lichaam te stoppen, is het eerst belangrijk om te beseffen dat het protocol in staat moet zijn om elk aspect van COVID-infectie effectief te behandelen, inclusief die perioden tijdens actieve infectie, na “actief” infectie (langeafstands-COVID), en tijdens aanhoudende aanwezigheid van spike-eiwitten secundair aan ofwel een “chronische” COVID-infectie of als gevolg van de toediening van het COVID-vaccin.

  Zoals het geval is met elke behandeling voor elke aandoening, spelen factoren als kosten, beschikbaarheid en therapietrouw altijd een rol bij het bepalen welke behandeling een bepaalde patiënt daadwerkelijk zal ondergaan gedurende een bepaalde periode. Als zodanig zal geen specifiek protocol geschikt zijn voor alle patiënten, zelfs als dezelfde pathologie aanwezig is. In het ideale geval is het natuurlijk het beste om alle hieronder besproken opties te gebruiken. Wanneer het volledige protocol niet mogelijk of haalbaar is, wat meestal het geval is, is de combinatie van HP-verneveling, hooggedoseerde vitamine C en correct gedoseerde ivermectine een uitstekende manier om langdurige COVID en aanhoudende piek effectief aan te pakken eiwit syndromen.

  Een groot deel van de grondgedachte van de protocollen is gebaseerd op wat bekend is over het spike-eiwit en hoe het zijn schade lijkt toe te brengen. De volgende aspecten van de pathofysiologie van spike-eiwitten moeten allemaal in overweging worden genomen bij het opstellen van een optimaal behandelprotocol:

  De voortdurende productie van spike-eiwit door het door het vaccin geleverde mRNA in de cellen met als doel de productie van neutraliserende antilichamen te stimuleren (Khehra et al., 2021)
  De binding van het spike-eiwit, met of zonder een aangehecht virion, aan een ACE2-bindingsplaats op de celwand, als een eerste stap om dat deel van de celwand op te lossen, waardoor het spike-eiwit (en het aangehechte virusdeeltje indien aanwezig) in de cel
  De binding van het spike-eiwit aan een ACE2-bindingsplaats, maar blijft gewoon aan die plaats gebonden en veroorzaakt geen enzymatische afbraak van de celwand, met of zonder een aangehecht virion
  De mate waarin circulerend spike-eiwit in het bloed aanwezig is en zich actief door het lichaam verspreidt
  Het feit dat het spike-eiwit op zichzelf giftig is (pro-oxidant van aard) en in staat is ziekteverwekkende oxidatieve stress door het hele lichaam te genereren. Dit wordt het meest direct aangepakt door persistente en hooggedoseerde vitamine C.

  Therapeutische middelen en hun mechanismen

  Er is al vastgesteld dat een aanzienlijk aantal middelen zeer effectief is bij het oplossen van COVID-infecties, en er worden er nog meer ontdekt omdat wereldwijde onderzoeksinspanningen zo intens zijn gericht op het genezen van deze infectie (Levy, 2020). Enkele van de meest effectieve middelen en hun werkingsmechanismen zijn de volgende:

  Waterstofperoxide (HP) verneveling. Correct toegepast, elimineert deze behandeling de aanwezigheid van acute COVID-pathogenen en alle andere chronische pathogene kolonisaties die in het aerodigestieve kanaal aanhouden. Ook wordt meestal een positief genezend effect op het lagere spijsverteringskanaal gezien, omdat minder pathogenen en de bijbehorende pro-oxidant toxines chronisch worden ingeslikt. Er is al verbluffend anekdotisch bewijs gevonden dat het vermogen van HP-verneveling documenteert om zelfs geavanceerde COVID-infecties (20 van de 20 gevallen) als monotherapie te genezen. (Levy, 2021). Alle ondersteunende onderzoeken, wetenschappelijke analyses en praktische suggesties voor deze therapie zijn beschikbaar als gratis eBook-download [Rapid Virus Recovery] (Levy, 2021).
  Vitamine C. Vitamine C werkt synergetisch met HP bij het uitroeien van ziekteverwekkers. Het geeft een sterke algemene immuunondersteuning, terwijl het werkt om de optimale genezing van beschadigde cellen en weefsels te ondersteunen. Klinisch is het het krachtigste antitoxine dat ooit in de literatuur is beschreven, en er zijn geen meldingen gepubliceerd dat het geen acute intoxicatie neutraliseert wanneer het op de juiste manier wordt toegediend. Het voortzetten van persistente en hooggedoseerde vitamine C in al zijn vormen zal de meest bruikbare interventie blijken te zijn wanneer er een grote hoeveelheid circulerend toxisch spike-eiwit aanwezig is. Intraveneuze, reguliere orale vormen en in liposomen ingekapselde orale vormen zijn allemaal erg nuttig bij het oplossen van elke infectie en het neutraliseren van elk toxine (Levy, 2002). Er is ook een op polyfenol gebaseerd supplement dat sommige mensen in staat lijkt te stellen hun eigen vitamine C te synthetiseren, wat een enorm beschermend en genezend vermogen zou kunnen blijken te hebben bij COVID-patiënten en ontvangers van vaccins. (https://formula216.com/).
  Ivermectine. Dit middel heeft krachtige antiparasitaire en antivirale eigenschappen. Er zijn aanwijzingen dat ivermectine de ACE2-receptorplaats bindt die het spike-eiwit moet binden om door te gaan met binnenkomst in de cel en de replicatie van viraal eiwit (Lehrer en Rheinstein, 2020; Eweas et al., 2021). Onder bepaalde omstandigheden activeert de binding van het spike-eiwit aan de ACE2-receptor ook niet de enzymen die nodig zijn om de cel binnen te gaan. Mogelijk kan ivermectine ook competitief dergelijk gebonden spike-eiwit van de celwanden verdringen wanneer een voldoende dosis wordt ingenomen. Het blijkt ook dat circulerend spike-eiwit direct kan worden gebonden door ivermectine, waardoor het inactief wordt en het toegankelijk wordt voor metabolische verwerking en uitscheiding (Saha en Raihan, 2021). Waar massale toediening van ivermectine voor parasitaire ziekten in Afrika heeft plaatsgevonden, is ook een significant lagere incidentie van COVID-19-infectie vastgesteld (Hellwig en Maia, 2021). Ivermectine is ook zeer veilig als het op de juiste manier wordt toegediend (Munoz et al., 2018).
  Hydroxychloroquine (HCQ) en Chloroquine (CQ). Van zowel HCQ als CQ is aangetoond dat ze zeer effectieve middelen zijn bij het oplossen van acute COVID-19-infecties. Van beide is ook aangetoond dat het zinkionoforen zijn die de intracellulaire zinkspiegels kunnen verhogen, wat vervolgens de enzymactiviteit kan remmen die nodig is voor virale replicatie. Zowel HCQ als CQ bleken echter ook de binding van COVID-virus-spike-eiwitten aan de ACE2-receptoren te blokkeren die nodig zijn om virale toegang tot de cellen te initiëren, wat wetenschappelijke ondersteuning geeft voor hun bruikbaarheid als directer interferentie met spike-eiwitactiviteit vóór het virus ooit doorbreekt de cel (Fantini et al., 2020; Sehailia en Chemat, 2020; Wang et al., 2020).
  Quercetine. Net als HCQ en CQ dient quercetine ook als een zinkionofoor. En net als HCQ en CQ lijkt quercetine ook te werken om de binding van COVID-virus-spike-eiwitten aan de ACE2-receptoren te blokkeren, waardoor het binnendringen van het spike-eiwit-virus in de cel wordt belemmerd, of het verhindert dat alleen het spike-eiwit de cellen binnendringt (Pan et al., 2020; Derosa et al., 2021). Veel andere fytochemicaliën en bioflavonoïden demonstreren dit ACE2-bindende vermogen ook (Pandey et al., 2020; Maiti en Banerjee, 2021).
  Andere bio-oxidatieve therapieën. Deze omvatten ozon, ultraviolette bloedbestraling en hyperbare zuurstoftherapie (naast waterstofperoxide en vitamine C). Deze drie therapieën zijn zeer effectief bij patiënten met acute COVID-infectie Het is minder duidelijk hoe effectief ze zouden zijn voor het lange-afstands-COVID-syndroom en patiënten die lijden aan aanhoudende vaccin-gegenereerde spike-eiwitsyndromen. Dat wil echter niet zeggen dat ze alle drie niet zo goed zouden blijken te zijn voor de bestrijding van het spike-eiwit als met het intacte virus. Het moet alleen nog worden bepaald.
  Basislijn Vital Immuun Support Suppletie. Er zijn zeker honderden, en misschien wel duizenden, hoogwaardige vitamine-, mineraal- en voedingssupplementen die allemaal een bijdrage kunnen leveren aan het bereiken en behouden van een optimale gezondheid, terwijl de kans op het oplopen van een besmettelijke ziekte wordt geminimaliseerd. Een basisregime van suppletie dat rekening houdt met kosten, algehele gezondheidsimpact en gemak, zou vitamine C, vitamine D3, magnesiumchloride (andere vormen goed, maar chloridevorm optimaal voor antivirale impact), vitamine K2, zink en een jodiumsupplement moeten omvatten, zoals de oplossing van Lugol of iodoral. Meer specifieke richtlijnen voor dosering zijn te vinden in bijlage A van Hidden Epidemic, ook beschikbaar als gratis eBook-download (Levy, 2017). Bijzonderheden over het mengen van een oplossing van magnesiumchloride voor regelmatige suppletie zijn ook beschikbaar (Levy, 2020).

  [Meer details over de bovenstaande therapeutische middelen zijn beschikbaar in hoofdstuk 10 van Rapid Virus Recovery]

  De voorgestelde optimale manier om om te gaan met acute COVID die is geëvolueerd tot langdurige COVID, of met symptomen die consistent zijn met de toxische effecten van circulerende spike-eiwitten na vaccinatie, is om altijd alle actieve of chronische gebieden van pathogene proliferatie te elimineren met HP-verneveling. Tegelijkertijd moet de vitamine C-suppletie worden geoptimaliseerd. Infusies van 50 gram natriumascorbaat moeten ten minste meerdere keren per week worden toegediend, zolang er symptomen zijn die kunnen worden toegeschreven aan long-haul COVID en circulerend spike-eiwit. Aanvankelijk zou een infuus van 25 gram natriumascorbaat driemaal daags nog effectiever moeten blijken te zijn, aangezien circulerend vitamine C snel wordt uitgescheiden. Orale vitamine C-suppletie moet ook worden ingenomen, hetzij als enkele grammen in liposomen ingekapselde vitamine C per dag, hetzij als een theelepel natriumascorbaatpoeder meerdere keren per dag. Hier kan ook dagelijks één capsule Formule 216 aan worden toegevoegd.

  Met de “basis” van HP-verneveling en vitamine C-suppletie, zouden de beste geneesmiddelen op recept om long-haul COVID en circulerend spike-eiwit tegen te gaan eerst met ivermectine zijn, en dan HCQ of HQ als de klinische respons niet acceptabel is. Doseringen moeten worden bepaald door de voorschrijvende arts.

  Naast de hierboven vermelde supplementen voor immuunondersteuning, moet ook quercetine, 500 tot 1.000 mg per dag, worden toegevoegd.

  Alle bovenstaande aanbevelingen moeten worden gedaan onder begeleiding van een vertrouwde arts of een andere goed opgeleide beroepsbeoefenaar in de gezondheidszorg.
  samenvatten

  Hoewel de COVID-pandemie langzaam lijkt af te nemen, zijn veel mensen nu chronisch ziek met COVID op lange afstand en/of met de bijwerkingen van een COVID-vaccinatie. Het lijkt erop dat beide klinische situaties voornamelijk worden gekenmerkt door de aanhoudende aanwezigheid van het spike-eiwit en de negatieve invloed ervan op verschillende weefsels en organen.

  De behandeling is gericht op het neutraliseren van de directe toxische impact van spike-eiwit, terwijl wordt gewerkt aan het blokkeren van het vermogen ervan om de receptoren te binden die nodig zijn om het metabolisme van de cel te kapen om nieuwe virussen en/of meer spike-eiwit te maken. Tegelijkertijd worden er behandelingsmaatregelen genomen om ervoor te zorgen dat de actieve of smeulende COVID-infectie in de patiënt even volledig wordt geëlimineerd.

  De standpunten in dit artikel zijn die van de auteur en niet noodzakelijk die van de Orthomolecular Medicine News Service of alle leden van de redactieraad. OMNS nodigt uit tot alternatieve gezichtspunten. Inzendingen kunnen rechtstreeks naar Andrew W. Saul, redacteur, worden gestuurd op het e-mailadres hieronder.

  Referenties

  AboTaleb H (2020) Neurologische complicaties bij COVID-19-patiënten en de implicaties ervan voor de bijbehorende mortaliteit. Huidig ​​neurovasculair onderzoek 17:522-530. PMID: 32718292

  Ali M, Spinler S (2021) COVID-19 en trombose: van bank tot bed. Trends in cardiovasculaire geneeskunde

  Alifano M, Alifano P, Forgez P, Iannelli A (2020) Renine-angiotensinesysteem in het hart van de COVID-19-pandemie. Biochemie 174:30-33. PMID: 32305506

  Asraf U, Abokor A, Edwards J et al. (2021) SARS-CoV-2, ACE2-expressie en systemische orgaaninvasie. Fysiologische genomica 53:51-60. PMID: 33275540

  Aucott J, Rebman A (2021) Long-haul COVID: luister naar de lessen van andere door infectie veroorzaakte ziekten. Lancet 397:967-968. PMID: 33684352

  Belouzard S, Millet J, Licitra B, Whittaker G (2012) Mechanismen van coronaviruscelinvoer gemedieerd door het virale spike-eiwit. Virussen 4:1011-1033. PMID: 22816037

  Bobker S, Robbins M (2020) COVID-19 en hoofdpijn: een inleiding voor stagiairs. Hoofdpijn 60:1806-1811. PMID: 32521039

  Chen L, Li X, Chen M et al. (2020) De ACE2 expressie in het menselijk hart wijst op een nieuw potentieel mechanisme van hartletsel bij patiënten die besmet zijn met SARS-CoV-2. Cardiovasculair onderzoek 116:1097-1100. PMID: 32227090

  Derosa G, Maffioli P, D’Angelo A, Di Pierro F (2021) Een rol voor quercetine bij de ziekte van coronavirus 2019 (COVID-19). Fytotherapie Onderzoek 35: 1230-1236. PMID: 33034398

  Dhawan R, Gopalan D, Howard L et al. (2021) Voorbij het stolsel: perfusiebeeldvorming van de pulmonale vasculatuur na COVID-19. De Lancet. Ademhalingsgeneeskunde 9:107-116. PMID: 33217366

  Eweas A, Alhossary A, Abdel-Moneim A (2021) Moleculaire koppeling onthult ivermectine en remdesivir als mogelijke hergebruikte medicijnen tegen SARS-CoV-2. Grenzen in de microbiologie 11:592908. PMID: 33746908

  Fantini J, Di Scala C, Chahinian H, Yahi N (2020) Structurele en moleculaire modelleringsstudies onthullen een nieuw werkingsmechanisme van chloroquine en hydroxychloroquine tegen SARS-CoV-2-infectie. International Journal of antimicrobiële middelen 55:105960. PMID: 32251731

  Galli E, Cipriani F, Ricci G, Maiello N (2020) Cutane manifestatie tijdens de COVID-19-pandemie. Kinderallergie en immunologie 31 Suppl 26:89-91. PMID: 33236439

  Han x, Y Q (2021) Nierbetrokkenheid bij COVID-19 en de behandelingen ervan. Journal of Medical Virology 93:1387-1395. PMID: 33150973

  Hassett C, Gedansky A, Migdady I et al. (2020) Neurologische complicaties van COVID-19. Cleveland Clinic Journal of Medicine 87:729-734. PMID: 32847818

  Hellwig M, Maia A (2021) Een COVID-19-profylaxe? Lagere incidentie geassocieerd met profylactische toediening van ivermectine. International Journal of antimicrobiële middelen 57: 106248. PMID: 33259913

  Hess D, Eldahshan W, Rutkowski E (2020) COVID-19-gerelateerde beroerte. Translationeel onderzoek naar beroertes 11:322-325. PMID: 32378030

  Hoffmann M, Kleine-Weber H, Schroeder S et al. (2020) SARS-CoV-2-celinvoer is afhankelijk van ACE2 en TMPRSS2 en wordt geblokkeerd door een klinisch bewezen proteaseremmer. Cel 181:271-280. PMID: 32142651

  Hu B, Huang S, Yin L (2021) De cytokinestorm en COVID-19. Journal of Medical Virology 93: 250-256. PMID: 32592501

  Hunt R, East J, Lanas A et al. (2021) COVID-19 en gastro-intestinale aandoeningen: implicaties voor de gastro-enteroloog. Spijsverteringsziekten 39:119-139. PMID: 33040064

  Jacobs J, Eichbaum Q (2021) COVID-19 geassocieerd met ernstige auto-immuun hemolytische anemie. Transfusie 61:635-640. PMID: 33274459

  Khehra N, Padda I, Jaferi U et al. (2021) Tozinameran (BNT162b2)-vaccin: de reis van preklinisch onderzoek naar klinische proeven en autorisatie. AAPS PharmSciTech 22:172. PMID: 34100150

  Lehrer S, Rheinstein P (2020) Ivermectine koppelt aan het SARS-CoV-2 spike-receptorbindende domein gehecht aan ACE2. In vivo 34:3023-3026. PMID: 32871846

  Levy T (2002) Het ongeneeslijke genezen. Vitamine C, infectieziekten en toxines. Henderson, NV: MedFox Publishing

  Levy T (2017) Hidden Epidemic: Stille orale infecties veroorzaken de meeste hartaanvallen en borstkankers. Henderson, NV: MedFox Publishing. Gratis eBook-download beschikbaar op https://hep21.medfoxpub.com/

  Levy T (2020) Vaccinaties, vitamine C, politiek en de wet. Nieuwsdienst voor orthomoleculaire geneeskunde, 20 januari 2020. http://orthomolecular.org/resources/omns/v16n05.shtml

  Levy T (2020) COVID-19: hoe kan ik u genezen? Laat me de manieren tellen. Nieuwsdienst voor orthomoleculaire geneeskunde, 18 juli 2020. http://orthomolecular.org/resources/omns/index.shtml

  Levy T (2021) Rapid Virus Recovery: het is niet nodig om in angst te leven! Henderson, NV: MedFox Publishing. Gratis eBook-download beschikbaar op https://rvr.medfoxpub.com/

  Levy T (2021) Waterstofperoxideverneveling en COVID-resolutie. Nieuwsdienst voor orthomoleculaire geneeskunde, 10 mei 2021. http://orthomolecular.org/resources/omns/index.shtml

  Lima-Martinez M, Boada C, Madera-Silva M et al. (2021) COVID-19 en diabetes: een bidirectionele relatie. Clinica e Investigacion en Arteriosclerose 33:151-157. PMID: 33303218

  Liu Y, Sawalha A, Lu Q (2021) COVID-19 en auto-immuunziekten. Huidige mening in reumatologie 33: 155-162. PMID: 33332890

  Maiti S, Banerjee A (2021) Epigallocatechinegallaat en theaflavinegallaatinteractie in SARS-CoV-2 spike-eiwit centraal kanaal met verwijzing naar de hydroxychloroquine-interactie: bio-informatica en moleculaire dockingstudie. Onderzoek naar geneesmiddelenontwikkeling 82:86-96. PMID: 32770567

  McDonald L (2021) Genezing na COVID-19: lopen overlevenden risico op longfibrose? Amerikaans tijdschrift voor fysiologie. Long Cellulaire en Moleculaire Fysiologie 320:L257-L265. PMID: 33355522

  Mendelson M, Nel J, Blumberg L et al. (2020) Lang-COVID: een evoluerend probleem met een uitgebreide impact. Zuid-Afrikaans medisch tijdschrift 111:10-12. PMID: 33403997

  Mishra A, Lal A, Sahu K et al. (2020) Een update over pulmonale hypertensie bij coronavirusziekte-19 (COVID-19). Acta Bio-Medica 91:e2020155. PMID: 33525228

  Munoz J, Ballester M, Antonijoan R et al. (2018) Veiligheid en farmacokinetisch profiel van ivermectine in vaste dosis met een innovatieve tablet van 18 mg bij gezonde volwassen vrijwilligers. PLoS verwaarloosde tropische ziekten 12:e0006020. PMID: 29346388

  Pan B, Fang S, Zhang J et al. (2020) Chinese kruidenverbindingen tegen SARS-CoV-2: puerarin en quercetine verminderen de binding van viraal S-eiwit aan de ACE2-receptor. Computationele en structurele biotechnologie Journal 18: 3518-3527. PMID: 33200026

  Pandey P, Rane J, Chatterjee A et al. (2020) Gericht op SARS-CoV-2 spike-eiwit van COVID-19 met natuurlijk voorkomende fytochemicaliën: een in silico-studie voor de ontwikkeling van geneesmiddelen. Journal of Biomolecular Structure & Dynamics 22 juli. Online voor print. PMID: 32698689

  Perisetti A, Gajendran M, Mann R et al. (2020) COVID-19 extrapulmonale ziekte – speciale gastro-intestinale en leveroverwegingen. Ziekte-A-Maand 66: 101064. PMID: 32807535

  Pasqualetto M, Sorbo M, Vitiello M et al. (2020) Pulmonale hypertensie bij COVID-19 pneumoniae: het is niet altijd wat het lijkt. European Journal of Case Reports in Internal Medicine 7.002160. PMID: 33457379

  Perrotta F, Matera M, Cazzola M, Bianco A (2020) Ernstige SARS-CoV2-infectie van de luchtwegen: is de ACE2-receptor van belang? Ademhalingsgeneeskunde 168:105996. PMID: 32364961

  Pillay T (2020) Gen van de maand: het 2019-nCoV/SARS-CoV-2 nieuwe coronavirus spike-eiwit. Journal of Clinical Pathology 73:366-369. PMID: 32376714

  Potus F, Mai V, Lebret M et al. (2020) Nieuwe inzichten over de pulmonale vasculaire gevolgen van COVID-19. Amerikaans tijdschrift voor fysiologie. Cellulaire en moleculaire fysiologie van de longen 319:L277-L288. PMID: 32551862

  Raveendran A (2021) Long COVID-19: uitdagingen bij de diagnose en voorgestelde diagnostische criteria. Diabetes en metabool syndroom: klinisch onderzoek en beoordelingen 15:145-146. PMID: 33341598

  Roth N, Kim A, Vitkovski T et al. (2021) Post-COVID-19 cholangiopathie: een nieuwe entiteit. Het American Journal of Gastroenterology 116:1077-1082. PMID: 33464757

  Saha J, Raihan M (2021) Het bindingsmechanisme van ivermectine en levosalbutamol met spike-eiwit van SARS-CoV-2. Structural Chemistry 12 april. Online voor print. PMID: 33867777

  Saponaro F, Rutigliano G, Sestito S et al. (2020) ACE2 in het tijdperk van SARS-CoV-2: controverses en nieuwe perspectieven. Grenzen in moleculaire biowetenschappen 7:588618. PMID: 33195436

  Sawalha K, Abozenah M, Kadado A et al. (2021) Systematische beoordeling van aan COVID-19 gerelateerde myocarditis: inzichten over beheer en resultaat. Cardiovasculaire revascularisatiegeneeskunde: inclusief moleculaire interventies 23:107-113. PMID: 32847728

  Sehailia M, Chemat S (2020) Antimalariamiddel artemisinine en derivaten vertonen een krachtigere binding aan Lys353 en Lys31-bindende hostpots van SARS-CoV-2 spike-eiwit dan hydroxychloroquine: mogelijke herbestemming van artenimol voor COVID-19. Journal of Biomolecular Structure & Dynamics 22 juli. Online voor print. PMID: 32696720

  Seymen C (2021) De andere kant van de COVID-19-pandemie: effecten op de mannelijke vruchtbaarheid. Journal of Medical Virology 93:1396-1402. PMID: 33200417

  Shang J, Wan Y, Luo C et al. (2020) Celinvoermechanismen van SARS-CoV-2. Proceedings van de National Academy of Sciences van de Verenigde Staten van Amerika 117:11727-11734. PMID: 32376634

  Wang N, Han S, Liu R et al. (2020) Chloroquine en hydroxychloroquine als ACE2-blokkers om viropexis van 2019-nCoV spike-pseudotyped virus te remmen. Fytogeneeskunde: International Journal of Phytotherapy and Phytopharmacology 79:153333. PMID: 32920291

  Yang J, Lin S, Ji X, Guo L (2010) Binding van SARA-coronavirus aan zijn receptor beschadigt eilandjes en veroorzaakt acute diabetes. Acta Diabetologica 47: 193-199. PMID: 19333547

  Zeppa S, Agostini D, Piccoli G et al. (2020) Darmmicrobiota-status bij COVID-19: een niet-herkende speler? Grenzen in cellulaire en infectiemicrobiologie 10:576551 PMID: 33324572

  Voedingsgeneeskunde is orthomoleculaire geneeskunde

  Orthomoleculaire geneeskunde maakt gebruik van veilige, effectieve voedingstherapie om ziekten te bestrijden. Voor meer informatie: http://www.orthomolecular.org

 3. ‘Big Pharma heeft de prijsbepaling van nieuwe medicijnen stevig in handen. De productiekosten zijn geheim en alle pogingen van academische ziekenhuizen en apothekers om medicijnen goedkoper te maken worden met succes tegengehouden door de industrie. VPRO Tegenlicht volgt vijf professionals die dit niet meer accepteren en vanuit hun persoonlijke betrokkenheid in actie komen en met nieuwe modellen experimenteren. Deze gedreven pioniers willen medicijnen voor iedereen beschikbaar en betaalbaar maken en laten zien dat dit kan.

  thema’s
  Gezondheid
  Medicijnen worden steeds duurder. Met als gevolg dat ook in rijke landen de medische zorg onbetaalbaar dreigt te worden. De farmaceutische industrie bepaalt nu eenzijdig de prijs van nieuwe medicijnen waarvoor patent is verleend. De productiekosten van nieuwe medicijnen zijn geheim, maar de winstmarges zijn wel openbaar en breken keer op keer nieuwe records. De industrie verzet zich tot nu toe met succes tegen alle pogingen om medicijnen goedkoper te maken. Hierdoor lijkt het patentrecht steeds vaker met het recht op gezondheid te botsen. Wie kan deze impasse doorbreken?

  Voor het bereiden en beschikbaar maken van kwalitatief goede medicijnen is de industrie niet altijd nodig. De meeste medicijnen worden ontwikkeld aan universiteiten of in laboratoria van kleine start-ups. De patenten van succesvolle uitvindingen worden nu door de industrie gekocht en doorontwikkeld en vervolgens explodeert de prijs. Dat kan ook anders. Een kleine groep professionals neemt vanuit hun persoonlijke betrokkenheid het heft in eigen hand en laat zien hoe het beter kan. Zij ontwikkelen nieuwe visies op het patentrecht en praktische oplossingen om medicijnen ook in de toekomst voor iedereen beschikbaar en betaalbaar te houden.’

  https://www.vpro.nl/programmas/tegenlicht/kijk/afleveringen/2018-2019/peperdure-pillen.html

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in