Steeds meer patiënten van de Zuid-Afrikaanse arts Zandre Botha hebben last van bijwerkingen na de COVID-19 vaccinatie. Deze omvatten tromboses, embolieën, cognitieve problemen, zenuwpijn en kortademigheid. Ze besloot het bloed van haar patiënten onder de microscoop te onderzoeken… en was geschokt.

De rode bloedlichaampjes van de gevaccineerden waren onherkenbaar misvormd, zegt Dr Botha in de Stew Peters Show. “Dat heb ik nog nooit gezien. Ik was geschokt,” zegt de arts, die al 15 jaar op dit gebied werkt.

Zwarte structuren

Zij vond ook “zwarte structuren” in het bloed van alle gevaccineerde patiënten met symptomen. “Het was schokkend,” zegt ze.

Botha slaagde er ook in een Janssen-vaccin in handen te krijgen en de inhoud ervan onder een microscoop te onderzoeken. “Ik was erg geschrokken, want wat ik in het bloed van mijn patiënten vond, zat ook in het vaccin,” zegt ze. Ze verwijst naar de zwarte substantie, die bestaat uit talrijke schijven met gaten.

De dokter ontdekte ook vreemde rechthoekige structuren in het vaccin. “Ik huil als ik dit soort dingen zie. Ik huil als deze patiënten binnenkomen”. Zij zegt dat een van haar patiënten binnen vijf uur na de inenting acht hartaanvallen had gekregen en nu op de intensive care lag. “Ik hoop dat ik hem kan helpen.”

Vorige week werd de bijsluiter van het Corona-vaccin van Janssen gewijzigd om een waarschuwing op te nemen voor veneuze trombose, een bloedstolsel in een ader.

Via Stew Peters Show Rumble-account


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Italiaanse chirurg over het 18-jarige dodelijke vaccinslachtoffer: “Zoiets is nog nooit gezien, het is niet normaal”Volg Frontnieuws op Telegram

  Beter dan Hydroxychloroquine? Twee nieuwe studies tonen aan dat Quercetine de resultaten van COVID verbetert - Gemakkelijker te verkrijgen
Vorig artikelModerna COVID-19 vaccin in Zweden gestopt – verondersteld hartschade te veroorzaken
Volgend artikelJonge mensen sterven na vaccinatie – atleten storten plotseling in
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

8 REACTIES

 1. Is en blijft een blamage voor de medische overheden dat ze dit (bewust) over het hoofd zien en ontkennen. Kennis? Marginaal dan

 2. De gruwelijke wereldwijde volkerenmoord en gezondheid-verminkingen tegen de mensheid d.m.v de gifspuiten kent geen grenzen!
  Door de gifspuit te nemen ga je akkoord met het huidige wereldwijde misdadige proces tegen de mensheid….
  Alleen al hierom zal ik nooit de gifspuit nemen!!!!!!!

  Gruwelijke beelden van pasgeboren baby’s met één oog en staart, misvormd door “vaccins.”

  https://eindtijdnieuws.com/gruwelijke-beelden-van-pasgeboren-babys-met-een-oog-en-staart-misvormd-door-vaccins/

 3. In het artikel staat “Arts ontdekte…”, “De Zuid-Afrikaanse arts…” en “De dokter…”. Dit suggereert dat het om een arts gaat.

  Maar op de website van Zandré Botha zelf staat: “Please take note that Dr Botha is not a medical Dr but an academic Dr”.

  Geen arts dus.

 4. Zoekterm: ‘black goo’ al dan niet icm ‘Harald Kautz-Vella’

  Jewtube kun je mi inmiddels wel vergeten. Zou eerder proberen op bitchute.com

  Harald was volgens mij een van de eersten die hier onderzoek naar heeft gedaan. Raar goedje op z’n zachts gezegd.
  Ben er heilig van overtuigd dat deze kolerezooi in de ‘vaccins’ zit. Was ook de reden van de Falkland-oorlog destijds tussen UK en Argentinie in ’82.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in