Voor advocaat Thomas Renz zijn de leugens en het bedrog van de mensen achter de Wuhan coronavirus (COVID-19) vaccins meer dan frauduleus – ze zijn moorddadig.

“Fraude is een understatement. Ik denk dat de vraag die we moeten stellen is of er moord is gepleegd,” vertelde Renz aan Steve Bannon tijdens een recente aflevering van de “War Room.”

De advocaat uit Ohio haalde de beweringen van Anthony Fauci aan dat hij niet op de hoogte was van sterfgevallen veroorzaakt door het COVID-19 vaccin, schrijft Nolan Barton.

Maar Pfizer-documenten die zijn ingediend bij de Food and Drug Administration (FDA) onthullen dat het farmaceutische bedrijf reeds binnen de eerste 90 dagen van de uitrol van het vaccin 1.223 meldingen van sterfgevallen had ontvangen en meer dan 42.000 meldingen die een totaal van 158.893 bijwerkingen beschrijven. De meldingen kwamen uit verschillende landen, waaronder de Verenigde Staten, het Verenigd Koninkrijk, Italië, Duitsland, Frankrijk, Portugal en Spanje.

Naast de gewone bijwerkingen was de meest gemelde bijwerking van het mRNA-vaccin een aandoening van het zenuwstelsel met 25.957 gevallen.

De documenten werden verkregen via een Freedom of Information Act-verzoek. Ondanks deze informatie ging de FDA door met het goedkeuren van Pfizer’s COVID-19 vaccin, wat leidde tot vaccinatieverplichtingen voor Amerikaanse burgers en zelfs het leger.

Op 24 augustus 2021, slechts één dag na de goedkeuring door de FDA van Pfizer’s COVID-19 vaccin, kondigde minister van Defensie Lloyd Austin verplichte injecties aan voor alle dienstleden en hun gezinnen. Austin bezit naar verluidt 29.868 aandelen van Tenet Health, een bedrijf dat enorme sommen geld verdient aan de vaccins van Pfizer.

Maar Renz keek verder dan het frauduleuze karakter van het mandaat.

“We hebben nu DOD [Ministerie van Defensie] gegevens. Deze DOD gegevens zijn van de de topdatabase voor ons leger – het is onbetwistbaar, het is rotsvast,” zei Renz.

DMED gegevens tonen enorme toename van ziekten onder DOD personeel

De advocaat verwees naar de medische gegevens uit de Defense Medical Epidemiology Database (DMED), die hij besprak in een apart interview met dominee David Scarlett.

“De gegevens komen rechtstreeks van de defensie, militaire, medische servers. Ze hebben medische dossiers in het Ministerie van Defensie en ze worden algemeen erkend als de meest uitgebreide en complete medische dossiers die er zijn. Ze zijn zeer goed voor analyse. Dus dit zijn goede dossiers en we hebben nu een heleboel dingen die echt belangrijk zijn,” vertelde Renz aan Scarlett tijdens de 28 januari aflevering van “His Glory” op Brighteon.TV.

Renz, die militaire artsen Peter Chambers, Theresa Long en Samuel Sigoloff vertegenwoordigt, presenteerde de gelekte gegevens aan een paneldiscussie die op 25 januari was geïnitieerd door de Republikeinse Senator Ron Johnson van Wisconsin.

DMED bevat actuele en historische gegevens over DOD personeel die alleen door medische zorgverleners worden ingevoerd. Informatie over tientallen ziektes/medische aandoeningen werd gedurende een periode van vijf jaar verzameld.

“Als ik je vertel dat het aantal gevallen van kanker in één jaar met 300 procent is gestegen, hoef je geen genie te zijn om te begrijpen dat daar iets mis is. Ik hoef geen doctorandus te zijn om te weten dat er een verband moet zijn met de vaccins omdat er verder niets is veranderd. Je hebt geen wetenschappelijke analyse nodig om te zeggen, ‘Hé, er is iets mis’. Dit is iets dat elke leek op deze planeet kan zien,” vertelde Renz aan Scarlett.

De gegevens hebben betrekking op de rapportage van januari tot november vorig jaar. Naast de toename van kankergevallen, blijkt ook dat het aantal gevallen van myocarditis met 285 procent steeg; longembolie met 467 procent; herseninfracties met 393 procent; menstruele onregelmatigheden met 476 procent; multiple sclerose met 487 procent; spontane abortus met 306 procent; verspreide intravasculaire stolling met 1.175 procent; HIV met 590 procent; pijn op de borst met 1.529 procent; ademhalingsmoeilijkheden met 905 procent, en neurologische problemen met 1.000 procent.

Tijdens zijn optreden in Bannon’s “War Room,” zei Renz dat hij de gegevens zal delen met degenen die in een positie zijn om een onderzoek te starten.

“Ik ga dit naar onze leiders in het Congres sturen en vragen om onmiddellijke onderzoeken daar en we gaan het overal elders heen sturen. En ik zal mijn tijd spenderen om alles wat we hebben te delen. En om te helpen duidelijk te maken dat deze lieden in de gevangenis thuishoren.”


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

De wereld zal spoedig verdeeld zijn tussen de beschadigde gevaccineerden en de onbeschadigde, “superkrachtige” ongevaccineerden die de Aarde zullen ervenVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelJohns Hopkins Universiteit bevestigt dat u zonder het te weten kunt worden gevaccineerd met een PCR-uitstrijkje test
Volgend artikelTrudeau in het nauw: Wordt onderuitgehaald in het Lagerhuis en verteld de wetenschap te volgen en mandaten te beëindigen
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of Rutte.

6 REACTIES

  1. Waarom is er nog geen oficiele aanklacht ingediend. De rechters zijn bijna allemaal corrupt. Als dit voor een rechtbank komt schept dat meer dan waarschijnlijk een gevaarlijk precedent als alles ongegrond word verklaard. En de kans daarop is groot vanwege de justitie corruptie

  2. Natuurlijk horen ze in principe achter slot en grendel.
    Punt een: Zie ze daar maar eens te krijgen.
    Punt twee: Gevangenissen zijn meestal even corrupt als de echte maatschappij.
    In de gevangenis zullen ze op grond van hun zogenaamde privileges vrolijk doorgaan waar ze mee bezig waren.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in