F*ck jullie sociale krediet bullshit, F*ck jullie oorlogen, F*ck alles wat jullie ons hebben aangedaan met COVID lockdown waanzin want wij zullen jullie ter verantwoording roepen, hoe lang het ook duurt, jullie zijn de COVID Taliban, wij zijn de COVID jagers.

Ja, ’the big Kill’ komt eraan en ik crediteer mijn vriend Dr. Hodkinson voor het bedenken van deze uitdrukking. #diedsuddenly. Ja, waarom is ‘plots gestorven’ een van de meest opgezochte woorden in de media vandaag? Deze hashtag #diedsuddenly, schrijft Drs. Paul Alexander.

Dit hebben wij als goede mensen niet verdiend. Zij hadden hun zieke verwrongen hegemonie duistere bedoelingen, maar hoefden ons onderweg niet te schaden.

Volgende kerst zullen wij ons geloof, onze religie, onze Heer, het leven, onze families vieren, we zijn burgerlijk, goed bestuur, vreedzaam, altijd gezagsgetrouw, en we staan nu op en worden wakker en begrijpen dat dit een echte oorlog is, een echte strijd voor uw leven en toekomst en wat u achterlaat voor uw kinderen en kleinkinderen.

Ze voeren nu al 3 jaar oorlog tegen ons en ze zullen niet stoppen. We moeten ze stoppen bij de stembus en de rechtbanken. We hebben geen keus.

Dit is oorlog, zij voeren oorlog met u, ken de vijand en reageer met helder denken. Gebruik uw kritisch denken nu.

Fu*k ze allemaal, want nu heeft elke gevaccineerde met die frauduleuze COVID-injecties vaccinletsel opgelopen. Ja. Pfizer en Moderna weten dit, Fauci en anderen weten dit. Zij hebben uw natuurlijke aangeboren en adaptieve immuniteit op lange termijn verkloot. Zij kunnen op geen enkele manier bewijzen hoe deze fraudeprik u heeft geholpen, want zij weten dat het nooit heeft gewerkt. Het was allemaal een leugen! Allemaal, deze hele pandemische fraude om een duistere reden die we binnenkort te weten zullen komen.

  VACCIN AFREKENING: Meer dan 66% van de "volledig gevaccineerde" Israëli's lijden nu aan bijwerkingen

Fu*k alles wat jullie ons de afgelopen 3 jaar hebben aangedaan, het gevoel van hopeloosheid, wanhoop, hulpeloosheid, machteloosheid. Jullie smerige geestelijk lege slechte mensen. Academisch slordige incompetente misdadigers bij CDC, NIH, FDA en NIAID. Allemaal die achterover leunden en deelnamen terwijl ze het bedrog van jullie acties kenden.

Jullie beesten, jullie COVIDiaanse Taliban, jullie Fauci en Francis Collins et al. hebben alles beschadigd en om zeep geholpen, jullie hebben de klinische geneeskunde om zeep geholpen want niemand vertrouwt nog een dokter. Jullie hebben academisch onderzoek en universitair onderwijs vermoord, jullie hebben evidence-based medicine/EBM vermoord, jullie hebben het publiceren van medische artikelen vermoord, jullie hebben het allemaal vermoord in jullie verrotte ondernemingen.

Wij (u, alle lezers hier, wij allemaal) zijn unieke krachtige mensen, individuen, jong en oud en voor al het goede dat u ooit doet, loven en prijzen wij u en danken wij u. En voor al het onrecht in COVID zullen wij zorgen dat we gerechtigheid en verantwoording krijgen in de rechtsgang, tribunalen, hoorzittingen. Dat moet.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Uw regering probeert u te doden en de planeet te ontvolken – Officiële regeringsrapporten, vertrouwelijke Pfizer documenten en levensonderhoudscrisiskosten bewijzen dat Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelScott Ritter: De NAVO is een zelfmoordpil voor de wereld… Bid dat Rusland wint
Volgend artikelDe meest Flagrante Misrekening
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

81 REACTIES

 1. Ik moet eerlijkheidshalve toegeven dat niet elke arts gecorrumpteerd is.
  Mijn huisarts in Tilburg indertijd zei me voordat Ik twee jaar terug naar Bulgarije vertrok, wat er ook gebeurd Henk en met welke smoesjes ze ook aan komen zetten laat je zeker niet inenten tegen covid want wat Ik ervan zie is dat een en ander niet klopt.
  Twee jaar geleden was alles nog niet zo duidelijk als nu maar mijn huisarts had wel gelijk.

  • Fijn dat u z’on huisarts heeft. Hou hem / haar in ere….
   Toen ik midden in de vaccinatie campagne, voor iets anders bij mijn huisarts kwam wilde hij mij overhalen om me te laten vaccineren.
   Waarop ik antwoordde : dat ik het niet vertrouwde.
   Ik zei ik wil geen spike eiwitten en nucleïne zuur in mijn lichaam…. Hij zei die spike eiwitten zijn na 8 dagen verdwenen uit je lichaam.
   Ik zei dat geloof ik nou net niet….. en daarom doe ik het niet…..
   Moet je nou eens kijken spike eiwitten veroorzaken kanker, turbo kanker met inmiddels al vele duizenden doden, en dat zal niet te stoppen zijn.
   En mensen begrijpen nog steeds niet waarom hun familie lid overlijd.
   Niemand krijgt argwaan, en als er weer een booster mocht komen gaan ze weer regelrecht om hun dodelijke prikje….. mijn verstand staat soms stil, en mijn huisarts heb ik sinds dit laatste gesprek niet meer gezien.

   Juist daarom moeten we toch voorzichtig blijven vertellen welk een corrupte zooi de meeste dokters en ziekenhuizen en farmaceuten zijn…. Dat het hen om GELD TE DOEN IS, EN NIET DE GEZONDHEID VAN MENSNEN EN LET OP DIT GAAT ZICH HERHALEN…… WANT HET GAAT HEN TE GEMAKKELIJK MET DEZE MANIER VAN CORRUPTIE GELD VERDIENEN…..
   Bill Gates roept al dat in 2025 de volgenden pandemie gaat komen……Relenmaar dat ze het vaccin daarvoor nu al aan het ontwikkelen zijn……
   Blijf dit correct en netjes aan iedereen vertellen….. het is geen fake nieuws het is volkeren moord met voorbedachte rade….. Gates is een eugeneticus❗️van vaders kant!!! Zoek maar op is gedocumenteerd.

   • Sinds Ik in Bulgarije woon is dat uiteraard mijn huisdokter niet meer Anna hoewel ik op regelmatige tijden via mail nog wel contact met hem heb.
    Doordat hij indertijd niet goed kon begrijpen wat het nou allemaal te betekenen had met dat zogenaamde vaccin was hij zeer terughoudend.
    Daarom houden we ook nog steeds contact omdat Ik na twee keer kanker graag wil hebben dat hij mij een beetje blijft volgen en waar nodig raad geeft.
    Deze man is inderdaad een klasse apart en laat zich niet makkelijk van de wijs brengen, wat mij heeft gesterkt in het vertrouwen in hem.

     • Griep prik was niet dodelijk en ben ze elk jaar gaan halen maar dit jaar heb ik ze over geslagen want je weet nooit wat de criminelen Rutte en zijn links kabinet heeft afgesproken dus ik neem geen risico en dat zal zo voorlopig ook blijven oprotten dat tuig wat ben ik blij dat een wappie ben en zelf kon denken dat dit allemaal op leugens beruste, gelukkig ben ik een mens maar geen schaap.

   • Beste Mensen

    Die Vaccin is al lang en breed ontwikkeld en op mensen uitgetest 1985 en omstreken
    Die welken Nu zijn uitgedeeld waren omstreeks 1975 /78 al gemaakt
    Men lope hier in Europa ongeveer 50 jaren voor op de standaard mens
    In Rusland het tweevoud ervan 100 jaren dus
    Daarom gaat het daar altijd beter en dat zal zo blijven in verhouding met Europa
    Van zo smal zo breed
    Die Bill clan is al lang bezig met de Plandemi die erna gaat komen ongeveer 45 tot 50 jaren later dan Nu
    Hij die lijk Cadaver Billinblik zal dan al lang niet meer zijn .
    Opgegeten
    Maar zijn nageslachten wel
    Zo ook die van Ellonanus Mecucksk en andere Mede Collegas kinderen
    Immers barbaarse terreur moet voet aan de grond hebben
    Zonder Angst terreur is er geen leven
    Zie maar zelf
    Diep in een ieder wezen mens gaat het niet dood willen gaan schuil
    Alwetende dat een ieder moet sterven
    Dit is die angst waar misbruik van word gemaakt door onder de Beschermings Paraplu genaamd Shaytaan = Satans bevindenden
    Wie bevinden daaronder ?
    Dat zijn de All Alien handelende via gespleten Tong ZoeteGod ZureDuivel en meerderen
    Zoals Rha Thor Zeus Enough Baal Kaballa enzovoorts
    Laat beter gezegd geeft het geheugen de vrijheid om zelf te denken zuiver en puur te leven zonder Aanhangs mentaliteite gekant richting die bekende Paraplu
    Te weten moorden doden liegen bedriegen
    Kannibalistische Barbaarse leven op na houdende

    Leeft liefdevol tot Alles
    Ja echt Alles dus ook die welken een Negatieve Kannibalistische kijk op de wereld nahouden

    Dank U

  • Ik had dat ook, zo van hier klopt iets niet. Wat het was kon ik niet beantwoorden, het was mijn intuïtie dat zei geen prik halen.
   Later bleek dat mijn intuïtie toch gelijk had.

  • Het systeem van deze wereld is er helemaal op ingesteld om de mensen wilsloos en afhankelijk te maken en te houden, ze in een bepaalde rol te manouvreren, te vertwijfelen, te misleiden en te corrumperen.
   En als het eenmaal onze bewuste werkelijkheid is is geen ontkomen meer aan.
   Mensen met een dubieuse agenda, die zich door middel van achterbakse en slinkse methoden in het zadel van bepaalde machtsposities houden door anderen, en dan met name veelal “concurenten”, of personen die het systeem doorzien en kunnen kiepen door er niet aan mee te werken, de mens niet meer achterlijk en afhankelijk wenst te houden, maar het algehele welzijn en levensgeluk, transparantie en rechtvaardigheid nastreven waardoor de mens erop vooruitgaat, er onder te houden, herken je veelal al kleine schijnbaar onschadelijke opmerkingen, zoals: “maak je maar geen zorgen”, “het is voor je eigen bestwil”, “we hebben toch een afspraak”, “nee, geen discussie, je weet waarom”, “zie je nu wel hoe je bent, daarom doe ik dit”, “als jij eens wist” etc. etc. etc. is wat hun hele misdadige gedachtengoed in stand houdt en rechtvaardigd.
   Deze mensen willen koste wat kost hun zin doordrijven, schuwen zelfs geen geweld om je hun wil op te leggen, om vervolgens niets ongemoeid laten om je leven volledig te ruineren en tot wanhoop te drijven.
   Ze schakelen zelfs de media ervoor in.
   Ze zullen een ware hetze tegen je ontketenen.
   Zodra de massa zich hierbij aansluit omdat ze het geloven, of omdat ze angst hebben om alleen te zijn, dan heeft deze agressor als het ware de massa in zijn broekzak en wilsloos gemaak, waarna deze hun alles kan laten doen, zoals het aanzetten tot haat en geweld, zelfs tot moord.
   Waarna ze zeggen:” zie je nou wel hoe die is… ik heb het nog zovaak gezegt… ”
   Deze vorm van manipuleren is ogenschijnlijk ongevaarlijk maar kan in het uiterste geval een hele natie ontwrichten.
   Het zijn ook deze mensen die jou je levensgeluk ook altijd zullen proberen te ondermijnen door je steeds weer te vertellen hoe waardeloos of ongeschikt je wel niet bent, en misschien niet beter “net als alle anderen…” putjes gaat lopen scheppen, of hoezeer je je eigen ongeluk hebt verdiend in het leven.
   Ze zullen je ten alle tijden proberen je hun wil op te dringen, je eronder te krijgen, wilsloos en afhankelijk.
   Dan hoef je je geen zorgen meer te maken zeggen ze dan doodleuk.
   Ze zullen je alles afnemen in het leven dat je dierbaar is; je familie, vrienden, werk, alles!
   Ze zullen de massa onophoudelijk proberen te overtuigen van hun gelijk, en hoezeer je je ongeluk verdiend, en iedereen zich bij hem laten aansluiten.
   En als je eenmaal met je rug tegen de muur staat, moederziel alleen en zonder hoop op een betere toekomst, dan gaat het hun er niet meer om om je eronder te krijgen, maar om te ien hoelang je het volhoudt voordat je iets doet waar je vreselijk veel spijt zult krijgen, of erger…
   Er is eigenlijk maar één manier om je tegen deze vorm van terreur, van het vernietigen van de mens en de wereld voor het eigen gewin, is deze vroegtijdig te herkennen zodat je, als het eventueel kan, ze kunt vermijden.
   Daarnaast is het raadzaam om ondanks alle tegenslagen in het leven, ondanks alle stokken die ze tussen je spaken steken en de obstakels op je weg, stijfkoppig je levensgeluk na te streven.
   En door succesvol te blijven, want dan geven ze vroeg of laat weer een keertje op, en met een beetje geluk hoef je niemand een haar te krenken.
   Maar wat ik probeer te zeggen is dat het systeem waarin wij zitten er niet is om ons gelukkig te maken, maar om ons verdriet en pijn te doen, zodat zij op hun machtspositie kunnen blijven zitten.
   En er is meer, veel meer, dat ze ons niet vertellen dat er achter de schermen allemaal voor ons is en wordt uitgedacht door boze machten waarvan hun bestaan ons wordt ontkend.
   En dat is geen sprookje dat eindigd met:” en ze leefden nog lang en gelukkig!” 👽

 2. het is belangrijk dat mensen dit (Fuck You) ook letterlijk durven uit te spreken tegen het elitaire gajes en zich daar ook naar gedraagt.

 3. Helaas winnen we de oorlog niet met stemmen en bij de rechters.
  Bij het stemmen is er alleen nog maar sprake van fraude waardoor de heersende macht gewoon blijft zitten en de rechters spreken allang geen recht meer en zijn onderdeel van het plan.
  Een oorlog kan je alleen winnen met andere manieren, waarvan vechten en saboteren onderdelen zijn.

  • Het tij doen keren kunnen we alleen als wij hen ontnemen wat hen macht over ons geeft. Het intrinsiek corrupt frauduleus financieel systeem moet hervormd worden zodat ze geen middelen meer hebben om anderen te manipuleren. En vooral de meerderheid moet eindelijk inzien dat hun belangrijkste troef de verdeel en heers tactiek is. Deze kliek weet heel goed hoe besluitvorming en macht werken. De meeste onder ons begrijpen deze mechanismen niet omdat zij erover waken dat we op een dwaalspoor worden gezet via onderwijs en propaganda media.

   • hen ontnemen wat hen macht over ons geeft: Belastingen en gedrag
    Opties: Dat we niet langer belastingen betalen waar ze alle vuile streken op ons kunnen uithalen. Geld op rekening zetten en mededelen aan overheid dat je niet langer financiering geeft aan hun desastreuze beleid. Dat je pas weer gaat betalen als beleid aangepast wordt en regeringen en tobambtenaren achter de tralies zitten.
    Dat we bedenken hoe we onze gezondheid kunnen verbeteren en weerstand versterken, zoals ontgiften met groene en witte leem. Niet bij elke wissewasje kop voor de kont laten hangen en afhankelijk zijn van staat en dokter. Zo zijn meer opties te bedenken.

   • Media is ons grootst gevaar en dat is de laatste jaren wel gebleken wie geloof nog de NOS of de kranten ik zeker niet wel schaapjes want die zijn dom.

  • Met stemmen kun je wel degelijk het verschil maken. De heersende partijen gaan zeer zeker stemmen en als niemand anders gaat stemmen winnen ze zonder slag of stoot.
   Maar je kunt het ze wel moeilijk maken en dat is een foto maken van jouw stem zodat later eventueel fraude kan worden aangetoond. Als iedereen dat gaat doen en het ook kenbaar maakt zullen de gevestigde partijen 2x nadenken voor ze fraude gaan plegen met gevolg dat je een veel eerlijkere stemuitslag krijgt.
   Maar als de meerderheid, volgens peiling De Hond, toch op de VVD gaat stemmen is het einde zoek natuurlijk.
   Mensen wakker maken en laten zien wat voor gedrochten VVonD en onD666 zijn is dan de boodschap.

   • @ Matt januari 24, 2023 at 14:11,
    Wat moet ik hiervan zeggen, je leeft nog in de fictie/ in dromenland. Nederland is een fictieve staat, wat in werkelijkheid een commercieel bedrijf is Staat der Nederlanden is een commerciële coöperatie. Die sinds 1896 een staatsgreep heeft gedaan. Toen in 1890 koning Willem 3 overleed en geen troonsopvolging had. Zou officieel het land weer een republiek moeten worden. Alleen de mannelijke kant kon een troon opvolger zijn, de vrouwelijke kant kan dit niet, want dan zou het telkens in andere familie de macht komen te liggen.

    Door die constructie kon Wilhelmina (Wil – Hel – Mi – Na) zogenaamd koningin worden van het private bedrijf The state of the Nederlands gevestigd in Washington DC coöperatie. Het voormalige Nederlandsgrondgebied was ingepikt door een Amerikaans bedrijf. Elke zogenaamde troonsopvolging was in werkelijkheid CEO opvolgingen. Als dit nog niet beseft, heb je nog veel te ontdekken.

    Met stemmen geef jij je eigen autoriteit over je weg aan een criminele organisatie. Want bij jouw geboorte aangifte is op jouw naam een natuurlijk persoon aangemaakt met een registratie nummer. Dat nummer noemen we nu het Burger Slaven Nummer. Zodat onder jouw naam je verhandeld kon worden op de beurzen in de vorm van staatsobligaties. Zodat er geld opgehaald kon worden op de beurzen voor het commerciële bedrijf. Alle staatsschulden konden dan afgewenteld worden op de natuurlijke persoon. Dus als jij je identificeert als de natuurlijke persoon, ben jij belasting plichtig.

    Jouw ID is deze fictieve entiteit die door de overheid is aangemaakt en daar de eigenaar van is. Dus zodra jij als levende soevereine mens je gaat identificeren als die natuurlijke persoon. Dan geef je te kennen dat jij als levende soevereine mens je eigen soevereiniteit opgeeft en dat jij je vrijwillig laat degraderen tot slaaf van het commerciële bedrijf Staat der Nederlanden. Daar slaven geen enkel recht hebben, alleen betaalde privileges.

    Slaven hebben dan ook enkel stemrecht, maar geen kiesrecht. Daarmee heb jij als slaaf niets in te brengen voor de officiële uitslagen van het verkiesbare managersteam van het bedrijf Staat der Nederlanden. Al zouden alle slaven met stemrecht op 1 politieke partij stemmen. Slaven kunnen niets uitrichten, het is dan ook een illusie voor het domme stemvee dat ze inspraak hebben. Zo is de 2e kamer niets anders dan toneel opvoeringen, om de illusie ons voor te houden dat we in een democratie leven.

    De vraag is dan ook van, wanneer wordt jij eens wakker?

    • Even voor de goede orde, ik ben Belg en heb niks met jullie nep koningshuis te maken.
     Maar nu jouw punt. Jij bent dus NIET geregistreerd Nederlander als ik het goed begrijp, en jij hoeft dus ook geen belasting te betalen.
     Maar dan heb je in principe ook geen recht op voorzieningen die door de staat betaald worden van belastinggelden, opgebracht door de burgers. Je mag blijkbaar niet over wegen rijden die door de staat betaald zijn, (of betaal je wel gewoon wegenbelasting, en op welke naam is dat dan?), gebruik maken van de gezondheidszorg die in Nederland voor een deel ook door de staat betaald worden en zo zijn er nog tientallen voorzieningen. Of maak je daar stiekem toch gebruik van?
     Het idee van de ‘soevereine mens’ is al enkele decennia oud, en ik ken mensen die deze cult aanhangen, maar geen enkele is er tot nu toe in geslaagd om “zijn” geld, dat dus zogenaamd in je leven is opgebouwd, terug te krijgen van de staat, wanneer men zijn paspoort inlevert.
     Wie is hier nu wakker?

   • Matt luister even . Het maakt niet uit waar je op stemt vanwege verkiezingsfraude..

    Sterker nog door te stemmen GEEF JIJ aan dat je het eens bent met het systeem (de matrix) en geef jij de bevoegdheid dat er over jou geregeerd word.
    Daar geef JIJ VRIJWILLIG toestemming voor.

    Dus stemmen lieve vriend is het domste wat je kunt doen. Stembiljet houden als bewijs dat je niet gestemd heb.

    • Boertje,
     Dan heb je mijn argumenten blijkbaar niet gelezen.
     We zitten nu eenmaal in dit ‘democratisch’ systeem en dat kan niet in 1 dag veranderd worden.
     Stem niet en je laat de elites aan de macht. Laat je jouw leeg stembiljet zien lachen ze jou keihard uit.
     Moet je achteraf natuurlijk niet gaan klagen

    • Burgelijke ongehoorzaamheid, bestaat dat nog, heeft het ooit bestaan!
     Mijn hele leven ben ik burgerlijk ongehoorzaam.
     Ik ben een echte “anti-fascist”, niet zo eentje die brult een anti-fascist te zijn!
     Niet zo’n volger, niet zo’n “mee marcheerder” die zo graag ergens bij wilt horen.
     Roepend anti-fascist te zijn maar vol liefde en waardering is volk niet-Europese volkeren die zich nergens iets van aantrekken, alles vernielen en zich dan ook nog verschuilen achter een ander!

     Ik ben altijd ongehoorzaam geweest en daardoor verantwoordelijk voor mezelf.\
     Men roept vanaf het begin dat de moderne Seyss-Inquart niet deugt.
     Maar het mag na ruim 12 jaar nog steeds de hoofdrol vervullen!
     De minister-president van ‘t Verraad Van Nederland.
     Na de val van Rutte I was het niet meer mijn president.
     Zijn geacteer interesseert me helemaal niks.
     Hij zou verplicht moeten worden om 24/7 een mondkap te dragen, zoals een hoerenloper altijd het met een condoom zou moeten doen. “om te voorkomen dat hij een ander doodziek maakt”.
     Maar men kan niet ontkennen dat het een prestatie is, om van een koffie-boy op te klimmer tot inmiddels de acteur die het langste de rol van minister-president kan spelen.
     Zelfs zijn grote tegenspelers van andere partijen bewonderen hem.
     Karakterloze mensen zijn het!
     Stemmen dat is een aftreksel geworden van zoiets als “you got talent”!
     Men heeft geen talent, geen mening, geen standpunt, waardoor het waarschijnlijk een herkenbaar iets is voor vele, die dat toneelgezelschap op het podium houd!

     Misschien is veel volk nog bereidt te stemmen, omdat ze anders moeten toegeven dat we niet meer in een demonstratie leven waar men vrij is!

  • this is true, but even if there is a change of government the beauroracy stays they control it all
   the “elected” do as they are told or else, see JFK, and hundreds of others

  • Zeer juist maar BURGERLIJKE ONGEHOORZAAMHEID…zet de zogenaamde Heersende klasse… helemaal IN de Wind..daar zijn ze héél gevoelig aan…❗❗❗🤔🤔💪

 4. Vertrouw ook geen 1 arts meer en vooral ziekenhuizen niet. Maar dat had ik al jaren geleden ondervonden. Ziekenhuizen frauderen namelijk met SV-codes naar zorgverzekeraar en komen er mee weg omdat het 2 handen op 1 buik zijn. Medisch terreur, alles voor verdien model. Ben ook een keer op geraffineerde wijze gegijzeld in een Ziekenhuis waar zij mij een onnodige operatie probeerde in te praten. Ze weigerde gewoon mijn infuus te ontkoppelen van 7:00 tot 16:00. Toen had ik er genoeg van en koppelde zelf maar af. Gevolg een mega bloedbad met spetters tot op het plafond, wist niet dat er zo’n druk op stond haha. Werden ze nog boos ook, ik zei: Ik had je gewaarschuwd,nu mag je dweilen dikke pot. (Hoofdverpleegster). Maar ook veel correcties moeten geven van reguliere niet te combineren medicijnen tot antibioticakuur die ze aan infuus wilde koppelen zonder dat ik ontsteking had. Wees zeer waakzaam in de zorg als ik dat niet was geweest hadden ze mij al 3x vermoord. Naderhand uiteraard hele operatie inclusief nabehandeling en 6 ligdagen gefactureerd aan verzekering..Na protest weigerde verzekeraar er iets mee te doen want Ziekenhuizen zijn instituten en de SV-codes worden altijd gehonoreerd zeiden ze…Nou dat was 10 jaar geleden. Tuig is het. Aris sekte figuren.

  • Ik heb zo’n 40 jaar geleden al meer dan slechte ervaringen opgedaan in een academisch ziekenhuis. Anderen bleken ook schandalig slechte ervaringen te hebben opgedaan.
   Nooit meer dokter of ziekenhuis bezocht, op een bureaucratische sportverklaring na.

   Hier is het éénvoudig: geen arts etc. deugt omdat hier injectieplicht voor hun is.

   • Alle artsen zijn nep en volgers van het WEF het volk blijven er gewoon in geloven maar daarom zijn zij ook schaapjes maar als je ook zie wat er allemaal rondloop op de artsen posten en zich arts mogen noemen het lijk meer op een kleuter school.

 5. Ik wil nog een zeer relevante “Fuck” toevoegen waar velen het niet mee eens zullen zijn vanwege verslaving. AU, dat doet pijn.: Fuck the smartphone. Velen klagen dat ze straks mogelijk met een chip in hun lijf moeten rondlopen. Diezelfde klagers wil ik toch dringend adviseren hun smartphone te vernietigen. Das gewoon je externe chip………..

  • Kan alleen maar hopen dat ze wakker worden,maar zie het somber in gisteren met de trein geweest in het spitsuur, het voelde alsof ik in een glazen zee vol met haat en nijd beland was.

   • Maakt niet uit waar je bent in de wereld, de grote massa tuurt constant op hun eigen manipulatieve bewakingsapparaat, die alles registreert van hen, van waar ze zijn en hoe laat, met wie ze zijn, wat er besproken wordt, wat zij zien, waar zij naar kijken op internet, wat zij bezig houdt, op welke tijdstippen zij actief zijn echt alles wordt geregistreerd.

    Dat hebben ze geen van alle door, ze geven vrijwillig al hun eigen data gratis weg aan de big data verzamelaars, zoals Google of Apple. Die weten inmiddels meer over hen, dan ze zelf beseffen. Het feit is als andere alles van jouw weten ben jij een makkelijke prooi voor manipulatie, want jij hebt allang jouw eigen zwakke punten en interesses aan hen door gegeven met jouw data. Zij worden dan ook allang vermarkt door de big data verzamelaars. Zonder dat zij het zelf beseffen. Zoals gepersonaliseerde reclames.

    Als jij die smartphones bezitters erop wijzen, krijg jij meestal onbenullige reacties van: nou en ik heb niets te verbergen. Zij zien niet het gevaar ervan in. Het zijn al levende zombies geworden, die compleet vergroeid zijn met hun eigen manipulatieve bewakingsapparaat. Zo zijn alle zogenaamde gratis Apps. controle mechanismes en manipulatie om geld te genereren voor hun producten. Want alles wat gratis is, ben jij het product.

    Smartphone bezitters laten ongemerkt hun eigen hersengeheugen verwaarlozen, doordat ze alles via hun smartphone op kunnen zoeken via het internet. Hiermee degraderen zij zelf hun hersencapaciteiten en worden zo dommer en volgzamer. Als zij het contact met het internet verliezen, breekt er al lichtelijk paniek bij hun uit en weten vele dingen ineens niet meer. Want met een smartphone behoef je niets zelf meer te onthouden of iets zelf uit je hoofd uit te rekenen of een afspraak te onthouden of een simpel boodschappen lijstje onthouden.

    • Tja, waar zijn pen en papier gebleven als geheugensteuntje. Een Nokia 3310 kun je ook mee bellen en sms’sen. Een Lubitel met rolfilm kun je prachtige foto’s mee maken. Muziek kun je zelf maken……….. In een groep kun je met een stel conservenblikken met een touwtje er tussen een hoop lol hebben…….. Voor degenen die zeggen niets te verbergen te hebben; Mogen we je pincode ? En dan nog de vraag of je je gordijnen dicht doet als je samen met je partner lekker aan het rollebollen gaat op de bank. Nee ? Dan is het goed….

 6. Wordt een beetje moe van dit soort artikelen. Moed inspreken is nodig hoor, maar wat nog veel meer nodig is, is dat iemand met geld rechtzaken aangaat tegen de overheid en bigpharma. Dit duurt allemaal veel te lang. Waarom staan mensen die een paar kwartjes kunnen missen niet op? Ik heb ze helaas niet. Dit soort artikelen zijn nu wel genoeg geweest.

  • Dat is niet genoeg. Spijtig. Vaccinatie enkel een heel klein deeltje van het ontvolkings programma. De hele bevolking moet wakker geschud worden. Fake maimstream media gestopt om nog te hersenspoelen. Corrupte politici grijpen samen met schepsels als schwab wef biden elensky macron trudeau rutte von leyden austin nuland blinken gates fauci enz…. die horen opgesloten te worden in een krankzinnigen huis, dan kunnen ze daar hun distopische wereld met 5minuten steden hebben. Alles binnen 5 minuten afstand. Wc, slaapzaal en refter. Met de vaccins verdienen een aantal van deze rotzakken smerig veel geld op de rug van de doden terwijl door bloedvergieten een ander stel in een oorlog stinkend rijk word. Als er niet vlug vrede word gesloten met Rusland gaan we slaapwandelend in een nuke oorlog terecht komen en gaat de elite hun ideaal van 500.000.000 mensen op deze planeet halen.

   • Die zijn er waarschijnlijk zelf Niet meer bij..ze haten hun medestanders evenzeer..dus die moeten dan ook weer OPGERUIMD Worden..🤔🤔😁💉💉💉💉

  • @ OptimaForma januari 24, 2023 at 14:31,
   Het probleem is dat 80 tot 85% van de mensheid blindelings gehoorzamen aan de staatsautoriteiten, die stellen geen kritische vragen voor dat zij zich laat prikken. Van de 15% tot 20% die er overblijft zijn er ongeveer 10% die er financieel beter van worden. De overige 5% à 10% zijn de zelf nadenkende, maar die kunnen niet het verschil maken. Die hebben de afgelopen jaren intensief geprobeerd om hun mede burgers te waarschuwen voor het gevaar. We zien nu de resultaten, de geïndoctrineerde massa blijft vasthouden aan hun gehoorzaamheid aan de staatsautoriteiten. Jij kunt als toeschouwer hen niet bereiken, alsof zij gehypnotiseerd zijn en als lemmingen zich laten leiden naar de afgrond.

 7. Eens…….
  Het wordt niet vergeten. Sommigen doen net alsof Corona-maatregelen iets van jaren geleden was.
  Zij die zichzelf hebben verkocht en foutief laten geestbewerken.

  Fuck hen….zoveel mogelijk de tweedeling houdende. Voor zoiets geen vergiffenis.

  • Alweer een Winnaar…en die zijn er wel degelijk WINNAARS..en Verliezers…en Tweezakken natuurlijk…😵‍💫😵‍💫😵‍💫😵‍💫😵‍💫😵‍💫😵‍💫❗❗

 8. Toen ik bij de dokter immunoloog, referentiearts voor corona, aangesteld door “de overheid” vroeg naar de contra-indicaties van “het vaccin”… …waren er geen..óf je moest op voorhand weten dat je onmiddelijk ging dood vallen…(daar kwam het op neer)
  Dat antwoord was duidelijk genoeg voor mij, een IZ-verpleegkundige zijnde….
  Nóóit vergeef ik..en nóóit vergeet ik…!!!

 9. Bill Gates waarschuwt: bereid je voor op de volgende pandemie

  Miljardair Bill Gates heeft Australië gewaarschuwd om zich voor te bereiden op ‘de volgende pandemie’, die mogelijk door de mens zal worden gecreëerd en veel erger zal zijn.

  Bij het Lowry Institute in Sydney zei Gates dat politiek leiders hun verschillen opzij moeten schuiven en samen moeten werken ter voorbereiding op het volgende virus. Volgens de Microsoft-oprichter heeft de coronapandemie laten zien dat landen hun aanpak kunnen verbeteren door samen te werken.

  Buitengewoon strenge aanpak

  https://www.ninefornews.nl/bill-gates-waarschuwt-bereid-je-voor-op-de-volgende-pandemie/

 10. Wanneer dringt het besef door dat er geen “virus” bestaat en dat in 1860 de vrijmetselaar Louis Pasteur “virussen” VERZONNEN heeft uit jaloezie op Robert Koch die toen de tbc bacterie ontdekt heeft met een microscoop. Anno 2022 zitten we nog met een verzonnen maçonniek virus die nooit ergens geïsoleerd is.
  Cold Case Pasteur Zwendel
  1 ziekteverwekker verantwoordelijk voor 1 ziekte?
  Pasteur beweerde  zonder over bewijzen te beschikken, dat elke (infectie)ziekte te wijten was aan slechts een welbepaalde indringer(een bacterie, een virus, een schimmel), en dat die ziekte pas op te lossen was door het bestrijden en elimineren van deze indringer. Uit laboratorium onderzoek blijkt dat Pasteur van alles moet hebben verzwegen, en dat hij meer heeft gedaan voor de eer en het krijgen van een beurs, onderscheidingen en titels, dan om de mensheid te dienen en ziektes te helpen genezen zoals via de Bacteriofagen methode.
  Op basis van Pasteurs kiemtheorie, is het  gigantische gebruik van vreselijk slechte antibiotica en vaccins gebaseerd. De kiemtheorie van Pasteur, is tot heden toe schandalig genoeg niet als een gigantische vergissing en dwaling  bekend gemaakt en dat terwijl prominente onderzoekers het tegendeel van Pasteurs theorie duidelijk hebben bewezen.
  https://www.stanrams.com/vaccinatie-gevaren-groter-dan-te-vrezen-wegens-dna-mutatie/

  Maarten Oversier
  Alle menselijke trauma’s terug te voeren zijn naar dezelfde drie bronnen: oorlogen, de kerk en de onverwerkte ervaringen van onze voorouders. https://youtu.be/AsWoJ135FuM

  Hoe de onsterfelijke ziel een nieuwe bestemming krijgt in een ander leven. https://youtu.be/ZDu65l6iQmU
  Reïncarnatie (Latijn: caro = “vlees”; re=opnieuw, wedergeboorteleer is de religieuze of filosofische opvatting dat het niet-lichamelijke deel van een levend wezen (de ziel of de geest) na de dood niet verdwijnt maar opnieuw in een ander levend wezen geboren wordt en herhaalt eerdere gebeurtenissen. Pluto, the planet of death and rebirth. Saturn the Planet of secreet societys

  LUCIFERIAN DOCTRINE explained by Hans Wilhelm https://youtu.be/dMHgm9C-sEU The Danger of Secret Societies. There are a lot of people who are mesmerized by conspiracy theories.
  Their obsessive fascination is often a reflection of some deep-seated negativity within. But before we write off any of these theories as pure nonsense I thought it might be a good idea to explore their origin, why they persist and if there is any truth to them. To this end, three world wars would have to be waged, so bloody and chaotic that each country would then be willing to surrender its national sovereignty to an international government. https://www.tegenstroom.eu/source_opinie/Het%20gevaar%20van%20geheime%20genootschappen.pdf all planned long time ago.

  Thousends of years they do it.
  THE AMERICAN NEW WORLD ORDER https://youtu.be/hhV0DiahdO0
  George Bush New World Order https://youtu.be/Rc7i0wCFf8g With Agenda2030 Biden To Order US Dollar Replaced with Trackable “Spyware” Version?

  With his extensive European banking savvy, Warburg was one of the more knowledgeable bankers in the group. Voicing the Jesuit agenda, this non-ordained “cohort” will later tell the Senate: “We shall have World Government, whether or not we like it. The only question is whether World Government will be achieved by conquest or consent.”

  https://web.archive.org/web/20160321194417/https://mainerepublicemailalert.com/2016/03/21/untold-truth-vatican-is-behind-worlds-top-banks-governments-global-companies-your-mortgage/

  The web of lies lies and secrets in the USA and Britain.
  https://youtu.be/Ycj5EDtN3Go
  2 centuries of slavery,

  Karma The collective memory that needs to be healed in 2023
  Videolink https://youtu.be/ZmCcu4qMsn0

  False doctrines, destructive indoctrinations, absurd ideas, children’s stories about God, education, medicine and love and lasted until the end of 2019 with these ingredients: blaming others, appropriation without any right, law and regulation, perpetrator Imposing your own will and maintaining control are/were the ingredients of the previous cycle that is slowly changing. 
The new Aquarius energy is: back to origin, authenticity, respect for the individual and mother earth such as: Transformation, Unity, Holism, Love, Acceptance, Charity, Compassion, Freedom, Free will experience. From the constellation Pisces it gradually moves to Aquarius in our time. The age of Aquarius could, according to some astrologers, be accompanied by major changes on a global scale. 
The new culture of Aquarius would be associated with creative individuality and not with specific rulers.
  The spirit after death does not disappear but is reborn in another living being.
  You have 14 generations of memories within your DNA 😯
  A LIFE REVIEW? explained by Hans Wilhelm https://youtu.be/Lww1IwdZUvk

  Was 2019 ascension from 1940-45 and the listen not to their intuition and feelings of others and living on their ego’s for money….They are all Beautiful Liars https://youtu.be/QrOe2h9RtWI unaware of loving themselves and other Karma means material action, that which is instigated by egoistic desire.The Secret of Life

  Hier de goede uitleg inclusief de bijbelse uitleg voor hoe het lichaam dus echt werkt en reproduceert met uitleg over hoe de zon en frequenties ons lichaam vormen met iedere seconde dat je leeft = The Biochemistry of THE GREAT AWAKENING! https://rumble.com/v24qpq4-the-biochemistry-of-the-great-awakening.html het is maar net hoe je het vertelt voor wat het werkelijk is = geduld hebben en goed luisteren wat het is een lange film maar weet je gelijk alles over je eigen lichaam…..

 11. @Adriaan, Erge is…die vuile vroeger gepeste vol met haat naar mens zittende psychopatische Demon liegt niet eens. Hij weet dondersgoed wat komt door de prikkies. Heerlijk die GMO van Billie. Snap niet dat die ellendeling nog niet is geliquideerd ondertussen.

  • Heb ik heel zijn site 2 weken geleden vol gepropt met wat ie de wereld aan doet. Hoe de vermeerdering van volk door hem komt want voor elk leven dat je bekort komen er 3 terug want het is een unfinished live of bekort. We gaan immers uit van een onsterfelijk leven in goed gedrag en om die reden heb je theoretisch gezien je het eeuwige leven. Nirvana: = Duhkha + Samsa`ra
   Duhkha: Habitual experience of mundane life, pain and suffering, unhappiness; as a means of living normally…
   Samsa`ra: Kama or karmic cycle is the belief that good comes to good and bad will bring bad and will continue through each life for eternity.

   Buddha in his understanding stops the cycle of ‘Nirvana’ rebirth in order to learn and replaces it with enlightenment. Having learned how to avoid suffering and become enlightened the need for rebirth is no more.

   There are three main aspects to Buddhist practice:
   1) Doing no Harm.
   2) Performing Wholesome Actions.
   3) Training the Mind Through Meditation.

   Three vehicles to the path of enlightenment, each of them dependent on the others.Buddhisattva
   Buddhisattva
   Someone seeking enlightenment and prepared to learn and teach through experiencing the pain and suffering of others.
   The wisdom of the Buddisattva is knowing enlightenment can be achieved. This is a non-religious state of play where the objective is not to achieve enlightenment and become (BUDDHA) but to know enlightenment is achievable by experience and to be able to teach this aspect of true enlightenment.

   What is the Age of Aquarius ~ Questions and Answers with Shunyamurti
   https://youtu.be/z2kZiinBI_k

  • Nuke Davos januari 24, 2023 at 19:11

   Op de site realrawnews.com werd gesuggereerd dat Gates werd gearresteerd, naar Gitmo gebracht, veroordeeld en ter dood gebracht, is het informatie of desinformatie beste?

   • @Adriaan… Volgens Q zijn ze allemaal al opgeruimd en kijken wij nu naar een film. En als je daar lang over nadenkt zou dat helemaal niet onmogelijk zijn. Sterker nog… de machten en krachten zijn zo groot dat de mensheid dit eigenlijk alleen kan winnen als we al gewonnen hebben. Ik zeg niet dat ik het geloof, maar ik zeg ook niet dat ik het niet geloof. De vijand is zo inmens machtig, die zijn niet zomaar te verslaan. Als dit een film is, dan gok ik dat het komend jaar, tot ergens in 2024, nog heel spannend gaat worden. Volgens Q komt er een wereldwijd scare event. Dus WW3, atoombom, nog een pandemie, financiële crisis, aliens, klimaat, natuurrampen… of allemaal tegelijk. Als je er over nadenkt kan alles heel makkelijk fake zijn. We zien al deze clowns allemaal via schermen, maar nooit in het echt. Wie zegt ons dat er geen klonen of body doubles worden ingezet. Pfffhahaha… wat een wereld, wat een wereld.

    • @Naam, Ja wie goed kijkt, ziet echt wel dat er iets niet klopt.Biden met ze oorlellen en gelaat die steeds veranderen, de senator van Californië met rare silicone streep in de nek en andere dag ineens niet, zo ook Pelosi en een zwarte tante van de democraten hetzelfde..Mijn neef uit Florida zei kijk foxnews en aanschouw dit fenomeen lijken wel aliens..Ik moest lachen en heb beelden stop gezet en terug gekeken zag er idd freaky uit en begrijp niet dat de meeste Amerikanen dit niet zien en/of vragen stellen. Ook hollywood figuren en artiesten die ineens veranderd zijn in hun opvattingen over bepaalde zaken is minstens vreemd te noemen. Kevin Hart bijvoorbeeld maakte vaak tranny’s belachelijk en zou nooit in een jurk lopen en ineens liep ie er zelf in..Is een ritueel dingetje van de illuminatie voor opname in hun midden. Later na zijn auto ongeluk waar hij er heel slecht aan toe was op sterven na dood werd hij opgevangen door Jay-Z (Freemason) en was een compleet ander persoon, hij maakte grappen dat hij gekloont was en zich beter voelde dan ooit. Kijk ik ben niet naïef en weet dondersgoed dat wetenschappers na schaap Dolly in de 80’s in Schotland echt niet gestopt zijn met klonen vanwege ethische bezwaren. Wetenschap en ethisch gaan niet samen zijn we nu gruwelijk achter gekomen met de gmo prikken. En ja de NWO ook door onze ouwe cowboy Ronald Reagen(Bohemian Cove bezoeker net als Eissenhower,Bushes,etc.) aangehaald in de 80’s, had het ook al over een wellichte alien invasion..Ze gaan zeker nog shit op ons afvuren nu ze hun momentje pakken. Ik kan dus met sommige dingen mee met Q en dat zijn zaken die ik zelf detecteer zoals boven genoemd maar heb ook mijn vraagtekens bij Q..Ook opvallend vond ik dat Bill Clinton ineens na de eerste landingen van boeings 737’s vol met zuid Amerikaanse kinderen ineens zo uit de 90’s leek te lopen terwijl hij in 2019 een wandelend lijk was helemaal verbleekt en vertieft…Johnny Depp zelfde en waarschijnlijk nog meer figuren….It’s a strange world after all..

    • Naam:* januari 24, 2023 at 22:03

     Mee eens beste, precies zoals je het schreef denk ik dat het geval is, acteurs en actrices spelen de rol van degene die veroordeeld zijn door JAG en degene die op hun terechtstelling wachten, het lijkt op vergezochte fictie .

   • @Adriaan, Hi, Ja ik vind dat moeilijk te beoordelen omdat het wel vaker is gezegd over Gates maar ook de Clintons en Fauci. Terwijl ze toch nog rondlopen en akties ondernemen. Maar het is zo’n gekke freakshow in de wereld, ik sluit eigenlijk helemaal niks uit. Ik aanschouw de show maar een beetje. En ik weet dat die clowns daar bovenin die pyramide meesters zijn in het misleiden,bedriegen en manipuleren.

 12. Vandaar dat ik aan het begin van de Covid-waanzin een stuk voor deze site schreef, dat je HIER vindt. Wie waarheid zoekt ontdekt veel leugens; dat was een van de eerste dingen die ik leerde. Het volgende wat ik in deze ‘School van de Harde Klappen’ leerde. ‘Leer eerst jezelf grondig kennen’.
  Hoe het verder ging = THE GREAT AWAKENING! = Dat is een vraag waar nog steeds veel geleerden zich het hoofd over breken.
  Terwijl het antwoord eigenlijk al duidelijk is als men bedenkt dat al die beschavingen blijkbaar abrupt begonnen op een hoogtepunt en dan langzaam wegzakten naar een veel lager niveau. Zoiets is alleen mogelijk, wanneer van buitenaf een impuls van een hogere beschaving komt. De verschillen tussen deze beschavingen tonen aan, dat dit ingrijpen gebeurde door mensen/bewoners van verschillende planeten/beschavingen. Waarbij iedere beschaving afzonderlijk met een andere opdracht gestuurd werd.

  Zo kregen de Hopi indianen bijvoorbeeld de opdracht om de grond/de AARDE te cultiveren. De Atlantiden daarentegen moesten het element van het VUUR ontwikkelen. Ze werden ‘Zonen van de LUCHT’ genoemd , dus het element Lucht wordt door hen vertegenwoordigd.

  De lichamen van de Tibetanen waren niet gewend aan de ijle lucht waar ze plotseling in leefden; velen stierven daardoor. Het toen ontstane barre klimaat zorgde ervoor dat er een zeer, lichamelijk en geestelijk, gehard en sterk volk ontstond. Toen dan het boeddhisme Tibet bereikte, duurde het niet lang voor het daar zijn zuiverste vorm bereikte. De Tibetaanse beoefenaars ontwikkelden een zeer hoge graad van spirituele ontwikkeling.

  Het vierde is dus het Zwarte ras, de ‘Zonen van het Water’ ontstaan uit deze Aarde. En even stil en geheimzinnig als het water werken zij, veel uitvindingen die met water/vloeistof te maken hebben zijn door Zwarten gedaan. Vaak zonder dat zij hiervoor bekend werden. Meestal word een blanke hiervoor onterecht geëerd..!
  https://www.wanttoknow.nl/inspiratie/meelezen/de-verboden-geschiedenis-dl-2/

 13. Een aardbeving in het gezondheidsbeleid
  januari 2023

  De WHO verklaart plotseling het einde van de wereldwijde pandemische noodtoestand.

  De Duitse regering stopt nu de financiering van de Corona-vaccinatiecentra.

  Vaccinatie zweepslagen als viroloog Drosten vallen plotseling stil.

  Het hoofd van het Robert Koch Instituut, Wieler, neemt abrupt ontslag.

  Dit alles is natuurlijk geen toeval.

  Op 1 januari 2023 verscheen een alarmerend artikel in de Wall Street Journal, waarin werd verwezen naar een studie die op 19 december 2022 was verschenen in het toonaangevende wetenschappelijke tijdschrift Nature. De kernboodschap: RNA-vaccins bevorderen een explosie van coronavirusmutaties – bij gevaccineerde mensen. De kat is dus uit de zak: COVID is een pandemie van de gevaccineerden geworden. Een “biologische tijdbom” tikt nu in miljoenen gevaccineerde mensen – een eldorado voor de toekomstige markten van de farmaceutische industrie, een Waterloo voor al die politici die de ongegronde vaccinatieslogans van deze industrie aan miljoenen mensen opdrongen.

  Dat dit artikel verscheen in de Wall Street Journal, de belangrijkste zakenkrant ter wereld, is ook geen toeval. Dit gebeurde slechts twee weken nadat dezelfde krant de moed had om het enige wetenschappelijk bewezen – en bijwerkingenvrije – alternatief voor de overduidelijke vaccinatiemisdaad van de farmaceutische industrie te publiceren: Een gepatenteerde combinatie van natuurlijke micronutriënten, ontwikkeld in het Dr Rath Research Institute.

  De politieke gevolgen van deze huidige ontwikkeling zijn nog helemaal niet te overzien. De publieke ommezwaai en het ontslag van de hoofdrolspelers in het vaccinatiespektakel zijn duidelijk een wanhopige poging om de juridische verantwoordelijkheid voor deze ramp te ontlopen.

  Vooral de Duitse regering – en dus de Duitse belastingbetaler – wordt getroffen door de dreigende golf van rechtszaken. Door garanties te aanvaarden voor regresvorderingen voor ’s werelds meest verspreide RNA-vaccins, bijvoorbeeld van BioNTech/Pfizer, heeft Berlijn de economische toekomst van hele generaties overgeleverd aan een groep farmaceutische jongleurs die het land rondgingen met de onhoudbare slogan “RNA-vaccins beschermen tegen COVID”.

  Geconfronteerd met het nu duidelijke faillissement van drie jaar Corona-beleid, hebben deze politici weinig opties meer om hun falen toe te dekken. Een van die wanhopige opties is een poging tot een wettelijk verbod op therapieën met micronutriënten – en dus het enige veilige alternatief voor de misdaad van het RNA-vaccin. De andere sinistere optie is om te proberen de farmaceutische misdaden die nu duidelijk zijn geworden te verdoezelen onder een mogelijke staat van beleg.

  Wij zijn allen geroepen om deze analyse met zoveel mogelijk mensen te delen. Ons motto voor dit jaar moet meer dan ooit zijn: “Gezondheid en vrede in plaats van ziekte en oorlog!”.

  Met de beste wensen,

  Uw team van Dr. Rath Education

  An earthquake in health policy
  January 2023

  The WHO suddenly declares the end of the global pandemic emergency.

  The German government is now stopping funding for the Corona vaccination centers.

  Vaccination whipping as virologist Drosten suddenly fall silent.

  The head of the Robert Koch Institute, Wieler, abruptly resigns.

  All this, of course, is no coincidence.

  On January 1, 2023, an alarming article appeared in the Wall Street Journal, referring to a study published on December 19, 2022 in the leading scientific journal Nature. The key message: RNA vaccines promote an explosion of coronavirus mutations – in vaccinated people. So the cat is out of the bag: COVID has become a pandemic of the vaccinated. A “biological time bomb” is now ticking in millions of vaccinated people – an El Dorado for the pharmaceutical industry’s future markets, a Waterloo for all those politicians who forced the industry’s baseless vaccine slogans on millions of people.

  It is also no coincidence that this article appeared in the Wall Street Journal, the most important business newspaper in the world. This came just two weeks after the same newspaper plucked up the courage to publish the only scientifically proven – and side-effect-free – alternative to the pharmaceutical industry’s blatant vaccine crime: A patented combination of natural micronutrients developed at the Dr Rath Research Institute.

  The political consequences of this current development are not yet foreseeable. The public U-turn and the firing of the protagonists of the vaccine spectacle are clearly a desperate attempt to evade legal responsibility for this disaster.

  The German government – and thus the German taxpayer – is particularly affected by the impending wave of lawsuits. By accepting guarantees for recourse claims for the world’s most widely distributed RNA vaccines, for example from BioNTech/Pfizer, Berlin has handed over the economic future of entire generations to a group of pharmaceutical jugglers who circulated the country with the untenable slogan “RNA vaccines protect against COVID”.

  Faced with the now apparent bankruptcy of three years of Corona policies, these politicians have few options left to cover up their failures. One such desperate option is an attempt at a legal ban on micronutrient therapies – and thus the only safe alternative to the crime of the RNA vaccine. The other sinister option is to try to cover up the pharmaceutical crimes that have now become apparent under a possible martial law.

  We are all called to share this analysis with as many people as possible. Our motto for this year must be more than ever: “Health and peace instead of disease and war!”.

  With the best wishes,

  Your team at Dr. Rat Education

  VERTROUWELIJK:
  “STILTE IS TOESTEMMING, WIJ GEVEN GEEN TOESTEMMING EN VOLGEN DE UITROEIING VAN ONZE ONVERVREEMBARE MENSENRECHTEN NIET”
  https://newworldalliances.online/ordinance/

 14. “Volgende kerst zullen wij ons geloof, onze religie, onze Heer, het leven, onze families vieren”,

  Spraken en spreken de overgelopen wef dominees, kardinalen imams etc ook niet op die manier?? Know Thyself en je komt erachter dat “de Heer” die heel vrouwelijk is (en dan bedoel ik niet als een homo, maar in ontvankelijk zijn) in jeZelf huist. Know Thsyelf weet u nog? Altijd maar weer een ander en voor onze kinderen hebben ze A,I als de ander, die het allemaal weet, de AIwetende. Word nu eens echt wakker ander blijven wij met de kraan open dweilen

 15. As we move deeper and deeper into this photon belt, it would seem that we are moving into the Age of Light. My latest theory about the photon belt, which combines science, astrology, esoteric sources, and secret information given to me by indigenous people, is that we cyclically travel through this belt of light for [2000] years and then travel outside of it for about [11,000] years.” “Because Alcyone is in the center of the Pleidaian system, this star basks in this light field eternally. When our solar system moves thorugh this belt, there is always a full communion with Alcyone and the entire Pleidian system. When this occurs, there is a great quickening in our solar system and on Earth. Though we do not yet understand how this increase in photons is influencing us, it is becoming obvious that quickening and accelerating our consciousness could turn out to be a survival need. This new form of increasing light seems to be mutating our bodies, emotions, minds, and souls. Foster Perry’s book contains major keys for intentionally mutating ourselves as we move deeper and deeper into this photon belt.” -Foreword, p. XV “I intuit that when we are in the photon belt, we are in communion with Alcyone, which then puts us into connection with the whole galaxy. We komen hier uit = through this belt of light for [2000] years.

  The age of Aquarius….The photon belt will due til AD 4000 is nu het jaar 2023

  This powerful source, which must vibrate very fast, is accessible to us only by feelings, and many people seem to sense this; they are actively clearing negative feelings and emotional body blocks as quickly and thoroughly as they can at this time. Many sense that our habitual slow, dense, and stubborn feeling patterns could be dangerous in the years to come. I am sure those blocks are the source of all disease. Exactly like being able to have a mystical vision, we will be able to feel our connection with that great central source only if our feelings are pure. Clear intention coming from pure heart will end up being the basis of the next stage of our evolution.” We must clarify these negative feelings now, or we will become dysfunctional and weak in the midst of the high-oscillation frequency of the photon belt. We can quicken ourselves by vibrating at a higher frequency…..Zitten we pas net in die transformatie naar Aquarius als we wakker worden geschud door die intense zon momenteel…..en in die Photon belt terecht komen die ik overigens wel spannend vindt klinken als we in andere dimensies komen als ik het zo lees. Wie weet wie we tegenkomen….we are in communion with Alcyone, which then puts us into connection with the whole galaxy.
  Onze hersenen en zenuwstelsel ondergaan momenteel een evolutiesprong.

  De aarde en mensheid verkeren momenteel in een enorme crisis. Een crisis die kansen biedt.
  De huidige Tijdsgeest stuurt steeds sterker aan op een leven vanuit onvoorwaardelijke Liefde en een denken dat vanuit een groter Bewustzijn plaatsvindt. In de pijnappelklier, hersenen, zenuwsynapsen en chakra’s vinden daarom momenteel grote veranderingen plaats.

  Onze meningen, omgang, werkzaamheden, drijfveren en gevoelens krijgen door de heldere, hogere energieën, de kans zich te richten op belangeloze co-creatiekracht en een samenzijn en samenwerken vanuit het hogere eenheidsliefdesveld waarop ons geestelijk hart afgestemd begint te raken.

  Alcyone, de kruinchakra-zon van de Melkweg

  Planeet Aarde als de basischakra van het Melkwegstelsel is bezig om zich middels de aardas uit te lijnen met de zon in ons zonnestelsel en de kruinchakra zon van het Melkwegstelsel, “Alcyone”.

  Op deze manier wordt afgestemd op de hogere oorspronkelijke energie die non-duaal is waarbij wij als mensen de kans krijgen ons kleine zelf en eigenbelang te richten naar onze (wij) ziel en kruinchakra. https://www.elohim-centre.org/site/mc/1/11/2145/201/spirituele+teksten/nieuwe+aarde+nieuwe+samenleving/onze+hersenen+en+zenuwstelsel+ondergaan+momenteel+een+evolutiesprong.html

 16. Een les uit het universum

  Een waardevolle les uit de kosmos in deze tijd is dat om succes te vinden in wat we doen, zowel het collectief als het universum tijdens het proces met respect moeten worden behandeld. Eer anderen om je heen en vooral Moeder Natuur, anders zal Saturnus – de planeet van Karma terugkomen om ons te bijten. Breng een gevoel van bewust bewustzijn in je keuzes, maak beslissingen die bijdragen aan een nieuwe evolutie van de aarde.
  Saturnus is van de secret Societys en zien we momenteel actief in WEF, WHO, Bilderberg (Rutte)
  Skuls en Bones is Biden die streven naar ee wereld regering als je hem door hebt en dus niet naar de individuele mens in spirituele groei is But they don’t allow you to do = Is Agenda 21-2030 by the UN WHO and WEF is being implemented in hopes to control us from evolving to a higher states of consciousness in this celestial clock of ages, which the elite clearly have knowledge of-all in the name of greed? Through my research, my educated conclusion is “YES”. Solution- Knowledge is power and applied knowledge is freedom. We are all one and would be allowed to = real FREEDOM

  Terwijl in 2023 gaat om het benadrukken van onze eigen prestaties, dus het stellen van één hoofddoel om naartoe te werken dat zich richt op je carrière om in deze tijd krachtig te zijn.
  Ben je klaar om na te denken, los te laten en te genezen, zodat je met helderheid verder kunt gaan?
  Het beste moet nog komen…is opkomen voor ons bestaan wereldwijd als die secret societies nu een actieve rol spelen om ons allemaal digitaal te kluisteren…..

  Liefde & Licht, altijd.

  • @Andreas, Ja er is op dit moment verhoogde activiteit aan energieën,ik heb afgelopen maanden twee orbs mogen aanschouwen, een oranje en een blauwe. Higher frequenties voel je goed rond de evenaar maar vooral op Bali. Vond het daarom aardig brutaal dat die entiteiten van het WEF daar hun bijeenkomst hielden.

 17. Ik zag ‘m niet op “het lijstje” staan, vandaar dat ik even een kleine aanvulling hierop wilde geven :

  FUCK de (zgn) GASKAMERTJES ! ! !

  Het onderstaande pdf heeft ’t hier niet direkt over, maar gaat over de (totale) Koshere Verovering van Rusland in 1917 na de ZOGENAAMDE “Russische” Volksopstand. En vergeet niet dat de “gaskamerlocaties” die door de “Geallieerden” werden “geconstateerd na WO-2 er begin jaren zestig geen ENKELE van “overeind” bleef na vrij onderzoek van tientallen wetenschappers. Alléén die in de door “Rusland” veroverde Oostbloklanden bleven nog “bestaan”. Auschwitz enz ; een stuk of tien. Natuurlijk OOK allemaal één MASSABEDROG.

  SO DIG THIS ONE :

  ■ (pdf over) “The Jew World Order” ! :

  https://epdf.tips/the-jew-world-order-unmasked54cf3ce7f9291e805dd49f8ba003bb3769527.html
  And SPREAD it, bitchez…

 18. @Glimworm, Het is groter dan dat en de gaskamers waren er wel degelijk.Zijn dezelfde mix van entiteiten die nu het 4e reich proberen op te tuigen. Zwarte Adel,nazis,jezuïeten,vaticaan,khazaren,skull&bones(nazis) en freemasons werken allemaal samen en zitten allemaal tot hun nek in het occulte.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in