Iemand met de naam Matt Orfalea heeft een grote gemeenschapsdienst bewezen door uren aan beeldmateriaal van de massamedia uit te kammen om een uitstekende clip van drie minuten samen te stellen met pundits en westerse functionarissen in de massamedia die ontkennen dat de invasie van Oekraïne ook maar iets met de NAVO te maken had – een bewering die, zoals we hebben besproken, onlangs door het hoofd van de NAVO zelf werd weerlegd:

Het grappige in de clip is dat Jens Stoltenberg, de secretaris-generaal van de NAVO die later zou toegeven dat Rusland Oekraïne binnenviel vanwege de NAVO-uitbreiding, deel uitmaakt van de imperium-managers die eerder ontkenden dat Rusland Oekraïne binnenviel vanwege de NAVO-uitbreiding, schrijft Caitlin Johnstone.

Het is belangrijk om dit soort dingen bij te houden, want anders verdwijnen de leugens gewoon in de geheugenput en worden we naar de volgende oorlog gemarcheerd zonder ons te herinneren dat ze ons over alle andere oorlogen hebben voorgelogen. De massamedia hebben ons maandenlang herhaaldelijk in het gezicht gehamerd met het valse narratief dat dit een “niet-uitgelokte invasie” was, en nu ze hun proxy-oorlog binnen hebben, nemen ze niet langer de moeite om die leugen te beschermen. Later zal de cyclus zich herhalen bij de volgende oorlog, wanneer alle propagandisten van het imperium en hun gehersenspoelde volgelingen luidkeels zullen volhouden dat we deze keer wel degelijk de waarheid te horen krijgen.

Het is goed dat er mensen zijn die deze leugens optekenen, want we zullen ze in de toekomst zeker nodig hebben om iedereen eraan te herinneren waar het bij deze monsters in werkelijkheid allemaal om draait.

Zelensky heeft het begin van het Oekraïense tegenoffensief aangekondigd: "De beslissingen zijn genomen - we hebben de datum goedgekeurd"

Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

Stoltenberg in de ether, laten we de “uh’s” tellenVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelJohn Kerry’s dochter beveelt de wereldregeringen dringend hun angstzaaiende propaganda op te voeren om MILJOENEN mensen massaal te euthanaseren vóór 2030
Volgend artikelZelensky had thuis moeten blijven
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of Rutte.

11 REACTIES

 1. Kan bijna mijn kotsneigingen niet inhouden, door zo’n zooit walgelijk liegende idioten worden “wij” bestuurt eén ding hebben ze gemeen met elkaar ze zijn allemaal professionele leugenaars de de schaamte voorbij zijn, doet mij keer op keer denken aan een citaat van Generaal Patton.

  Wacht maar af. De zwakke en laffe bastaards in Washington zullen demobiliseren. Ze zullen zeggen dat ze de wereld weer veilig hebben gemaakt met democratie. De Russen zijn niet zulke stomme dwazen. Ze zullen herbewapenen; en met moderne wapens.

 2. Dat komt op een moment dat de mensen moe beginnen te worden, en arm, oeps een Nazi in het Canadese parlement, oeps wapens verdwijnen, oeps een paar onbekende Oekkies blazen de Nordstream op.
  Volgens mij komt er een verassingspaket aan voor Oekraine, ik denk rond de kerst gaat de stekker eruit, daarna kunnen de scriptschrijvers verder met Corona 2.0.
  Het winteroffensief tegen ons.

  • Dat is het probleem, als de ene leugen ontmaskert is of een van hun domme oorlogen verloren, komen ze gewoon weer met nieuwe leugens of nieuwe oorlogen.

   • @ Sarcoff oktober 3, 2023 Bij 10:39,
    Dat heb je goed gezien, die mensen kunnen niet leren van hun fouten. Omdat ze geen mensen zijn met een bewustzijn. Zij voeren enkel opdrachten uit en zullen keer op keer de exacte fouten en daden constant blijven herhalen. Van als de eerste keer niet lukt, dan proberen ze telkens op de zelfde manier het opnieuw en opnieuw enz. enz….. De propagandisten wat we de mainstream media noemen, zullen hun orders ook exact zo overnemen en het blijven verkondigen in het oneindige. Waar alles 180 graden gedraaid is van keiharde leugens als de enige waarheid blijven verkondigen.

 3. Juridische term heet “negationisme”. Daarbij is er samenzwering en bendevorming onder het parool “het is ook onze oorlog” en “zijn onze bondgenoten”, brothers in crime. De oorlogsmisdaad door het gebruik van clustermunitie wordt vergoeilijkt door “de andere granaten zijn opgebruikt”. Hoe ver kunnen deze criminelen nog ongestoord hun gang gaan?

 4. Mooi clipje! Wat een kostmisselijkmakend stelletje kwezels.

  hahahah, “NATO enlargement” zoiets als “penis enlargement”?

 5. Zolang een bepaald soort invloedrijk massamanipulerend mens (achter de schermen) met oorlogen, die anderen voor hun vechten en waarvoor anderen sterven, wegkomen en zich zelf verrijken blijven deze oorlogen voortduren.
  En iedere keer wordt de inzet hoger totdat het vroeg of laat helemaal mis gaat voor de aarde.
  Dat bepaald soort mens zal gestopt, ontmoedigt of gewoon zo bang gemaakt moeten worden dat ze zelfs niet aan oorlog durft te denken.
  Beter een paar duizend van die verticale varkens weg dan een paar honderd duizend gewone mensen die niets meer willen dan een zorgeloos normaal leven. Die echter, in plaats van een normaal leven te hebben, gedwongen worden door middel van dienstplicht voor het hypocriete elitaire crapuul te vechten.

 6. Het is nu al zo erg dat als je op 1, 2, 3, 4, 5, 6 nieuwszenders hetzelfde hoort in dezelfde bewoordingen, in verschillende talen dezelfde krom uit het Engels vertaalde frases… Dan weet je dat het gelogen is. Draai het precies om en je weet de waarheid.

  Zoals Annalena Bearbock zei, Putin moet 360 graden omdraaien. En “De toekomst van Oekraïne ligt in de Eu, de community of peace, van Lissabon tot Lugansk” (nu Rusland).

  Waarop Maria Zacharova zei: “Misschien als Rusland mag toetreden tot de Eu, of ze is de voorwaarde vergeten om 360° om te draaien” 😀

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in