Messenger RNA (mRNA)-technologie, die wijd en zijd onder de aandacht kwam door haar rol in de ontwikkeling van COVID-19 “vaccins” (en de overmatige sterfte die daarop volgde), staat volgens de Mockingbird media op het punt om een revolutie op medisch gebied teweeg te brengen, bericht Vigilantnews.

Nu heeft de ontwikkeling van de mRNA-technologie de ultieme prijs in de geneeskunde gewonnen, de Nobelprijs – maar er ontbreekt iemand bij de prijsuitreiking.

Katalin Karikó en Dr. Drew Weissman hebben de Nobelprijs voor Fysiologie of Geneeskunde gekregen voor hun werk aan boodschapper-RNA (mRNA). Hun samenwerking heeft niet alleen de ontwikkeling van vaccins veranderd, maar heeft ook mogelijkheden geopend voor andere nieuwe behandelingen voor verschillende ziekten.

Karikó, een in Hongarije geboren biochemicus, bracht een groot deel van haar carrière door bij BioNTech, het Duitse farmaceutische bedrijf dat een partnerschap aanging met Pfizer om het eerste COVID-19 vaccin te ontwikkelen. Aan de andere kant heeft Weissman, een arts-wetenschapper, een prestigieuze positie als hoogleraar vaccinonderzoek aan de Perelman School of Medicine van de Universiteit van Pennsylvania.

De plannen voor de mRNA-technologie reiken veel verder dan de COVID-19 vaccins.

Binnenkort komt de mRNA-technologie naar griepvaccins. Voorstanders beweren dat het aanpassingsvermogen van de mRNA-technologie snellere reactietijden mogelijk maakt bij de ontwikkeling van vaccins die zich nauwkeuriger kunnen richten op circulerende griepstammen, waardoor jaarlijkse griepprikken mogelijk effectiever worden.

Bovendien wordt er gewerkt aan de toepassing van mRNA-technologie om verschillende andere ziekten te “behandelen”. Het wordt onderzocht als mogelijke behandeling voor sikkelcelziekte en de auto-immuunziekte multiple sclerose. Daarnaast wordt de toepassing bij de behandeling van kanker onderzocht, met als doel het immuunsysteem in te zetten bij de bestrijding van kwaadaardige aandoeningen.

  Frankrijk schorst distributie van FFP2 maskers met grafeen omdat het risico te groot is

De strijd tegen HIV, een al lang bestaand wereldwijd gezondheidsprobleem, staat ook op de radar van mRNA. Momenteel bevinden zich drie experimentele HIV-vaccins, gebouwd op een mRNA-ontwerp dat verwant is aan de COVID-19 vaccins, in de vroege stadia van klinische proeven op mensen.

De toekenning van de prijs aan Karikó en Weissman is niet zonder controverse.

Dr. Robert Malone, een gerenommeerd wetenschapper, arts en pionier op het gebied van mRNA-vaccintechnologie, gaf enkele felle commentaren op “X”.

Hij verklaarde: “Kariko en Weissman krijgen de Nobelprijs, niet voor het uitvinden van mRNA-vaccins (want dat heb ik gedaan), maar voor het toevoegen van de pseudouridine die het mogelijk maakte om onbeperkt spike-toxinen te maken in wat een veilig en effectief vaccinplatform had kunnen zijn, als het veilig was ontwikkeld.”

Malone bekritiseerde verder de integriteit van de toekenningsprocedure en suggereerde ongepaste invloed van farmaceutische reuzen. “Pfizer voert hier al sinds 2020 campagne voor – in het begin beweerden ze zelfs (net als Kariko) dat zij de technologie van het mRNA-vaccinplatform had uitgevonden. Pfizer doneert veel aan het Karolinska Instituut, dat de Nobelprijs toekent. De wetenschap is weer gekaapt door grote farmaceutische bedrijven.”

De beslissing om Karikó en Weissman te eren en belangrijke medewerkers zoals Dr. Robert Malone weg te laten, roept vragen op over het narratief dat rond de mRNA-technologie worden gepusht. Eén ding is zeker: COVID is nog maar het begin. En wat waarschijnlijk zal volgen, zijn opeenvolgende campagnes om meer mRNA in elke man, vrouw en kind geïnjecteerd te krijgen.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Dr. Robert Malone: Verzet je – De tijd is nu gekomenVolg Frontnieuws op Telegram

  Bent u een zoeker naar de waarheid of een gelovige in leugens?

Lees meer over:

Vorig artikelBREAKING: Uitgelekt strategierapport onthult dat de regering Biden gelooft dat “corruptie” in Oekraïne de grootste bedreiging vormt voor steun aan de oorlog
Volgend artikelJohn Kerry’s dochter beveelt de wereldregeringen dringend hun angstzaaiende propaganda op te voeren om MILJOENEN mensen massaal te euthanaseren vóór 2030
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

39 REACTIES

 1. “Moorddadig werk aan mRNA-technologie wint Nobelprijs: Dr. Robert Malone antwoordt”

  Verwonder mij niets meer over de Nobelprijs stichting sinds enkele vooraanstaande geïnstitutionaliseerde moordenaars zoals Yasser Arafat de Nobelprijs voor de vrede ontving.

   • Wat de Nobelprijs voor de vrede van Obama helemaal belachelijk maakte was het tijdstip. Hij was juist begonnen als President en kreeg al direct die prijs.

  • Precies Adriaan, het belletje van die Nobelprijs ging bij mij ook rinkelen, toen ome Yasser hem kreeg. Volgens mij is het gewoon een comedy show.

  • Arrafat kwam op voor de bevrijding van zijn onderdrukte volk….. Israël is de gewelddadige moordenaar/gevangenbewaarder van de geannexeerde gebieden, niet vergeten he?

   • Precies als Jumbi Jumblad Ghadaffi voor dat resort deden die onder hun verantwoording toen des tijds vielen
    Wie ging hun de baas spelen
    De netive Europeanen
    Die hunzelf Amerikanen noemen
    Inclusief de toenmalige Europese leiders beter gezegd de hielen likkers van die Amerikanen

    Dank U

    • Aanvulling
     Beste Mensen

     Alles moest naar de pleuris worden geholpen om te kunnen blijven teren op leed
     Zoiets heet leed vermaak

     Dank U

 2. Off topic

  Tenendkrommend dat dan weer wel

  Kandidaat-Eurocommissaris Hoekstra krijgt wind van voren: ‘Wat een afzichtelijk staaltje kruiperij!’

  Kandidaat-Eurocommissaris Wopke Hoekstra heeft spijt van zijn harde opstelling jegens Zuid-Europese landen die aandrongen op coronasteun. Hij zei dat tijdens een hoorzitting waarin hij het vertrouwen van het Europarlement probeerde te winnen.

  Toen Hoekstra minister van Financiën was, stelde hij zich streng op voor onder meer Italië en Spanje, wat hem op grote verontwaardiging kwam te staan. >>>

  https://www.ninefornews.nl/kandidaat-eurocommissaris-hoekstra-krijgt-wind-van-voren-wat-een-afzichtelijk-staaltje-kruiperij/

  • Hoekstra is net zon kruiperige schoft als De jonge, en Omtzigt die vrolijk met het kartel blijft meestemmen…. voor een ego opbeurend baantje laat hij met plezier ieders auto verdwijnen en kiest zelf de mooiste uit!

 3. Nobelprijswinnaars. De man op de foto kijkt in de lens met een imo minzame glimlach. Zijn houding doet me denken aan: the hidden hand en the catsclaw.

  ‘An important form found among Freemasons is the “Lion’s Paw,” or grip formed by placing the fingers in the form of a cat’s paw.’

  ‘Een belangrijke vorm die onder vrijmetselaars wordt gevonden, is de “Leeuwenpoot”, of Grip gevormd door de vingers in de vorm van een kattenpoot te plaatsen.’

  The Freemason is introduced to the symbolism of the lion’s paw during the Master Masons degree during the portrayal of the Hiramic legend where the reference is to the spiritual resurrection and immortality. The symbolism of resurrection clearly is an important part of a Freemason’s journey and quest for Light. In moving from darkness to Light, the Freemason recognizes his personal transformation and improvement, but the great step forward is made in the Third degree. From the hand of a trusted Brother one is raised to a higher level of spiritual understanding and with the strength so gained, may become a better man and Freemason.’

  ‘De vrijmetselaar maakt kennis met de symboliek van de leeuwenpoot tijdens de Meester Metselaars graad tijdens de uitbeelding van de Hiramic legende waar de referentie is tot de geestelijke opstanding en onsterfelijkheid. De symboliek van de opstanding het is duidelijk een belangrijk onderdeel van de reis en zoektocht van een vrijmetselaar naar Licht. In als hij van duisternis naar licht gaat, herkent de vrijmetselaar zijn persoonlijke transformatie en verbetering, maar de grote stap voorwaarts wordt gemaakt in de Derde graad. Uit de hand van een vertrouwde Broeder wordt men verheven tot een hoger niveau van spiritueel begrip en met de kracht die zo is verkregen, kan een beter mens worden en vrijmetselaar.’

  DE LEEUWENPOOT
  Komt uit de Grootloge van Texas

 4. Volgens mij heeft Pfizer zelf al toegegeven dat de m in mRna niet staat voor messenger maar voor modified! En dat is een heel verschil waarmee deze gifspuiten dus geen berichten in je Dna afgeven maar dit wijzigen of aanpassen.

  • Als je vrijwillig hebt toegestaan dat je DNA is gewijzigd ben je een product geworden. De universele rechten voor de mens gelden niet meer voor je. Die kaart wordt nog niet gespeeld, maar wat niet is kan nog komen.

   Je hebt zelf uit vrije wil je laten modificeren. Kan je Pfizer niet kwalijk nemen, je wist toch dat het gifmengers waren? Een gifslang laat je toch ook links liggen, althans je gaat een black mamba niet opzoeken toch?

 5. Nobel price is troep minister Abiy Ahmed van Ethiopia ontvang de nobel price voor vrede in 2019 en begint oorlog direct daarna in Tigray tot een miljoen doden en nog meer doden in Amhara op dit moment. De amerikanen ondersteunen een dictator terrorist. De amerikanen houden de mond dicht en Europa idem om een golf van immigranten te beperken. Ze zijn corrupt de amerikanen en de europeanen met de false democratie. Nobel price beteken niets is false price.

 6. Beste Mensen

  Wat leuk dat er ook nog eens schouderklopjes worden uitgedeeld voor nieuwe opgedane ideeën om aan moord schuldige wezens uit de weg te ruimen in het belang van een clubje Ziel loze belichamingen uitzienden als Mensen
  Nu worden er dus ook nog eens mensen door kannibalen gelegaliseerd uitgemoord
  Geen punt
  Had al veel eerder moeten gedaan worden
  Per slot van rekening zijn het allemaal wezens die bezeten zijn door het Ego ik handelende in opdracht van de All Aliens via de vuiligheden Bacillen op de Gespleten Tong genaamd God en Duivel

  Dank U

 7. Heel belangrijk artikel.
  De mRNA-tecniek is misbruikt als platform voor genetische DNA-modificatie.

  “Whatever you do, never take this vaccines !” –
  John McAfee.

  • Die kwam zeer bizar aan zijn einde…. hij zei ook dat bitcoins uiteindelijk niet stoppen met produceren maar verdwijnen in een mega hack… Weg is pech!!!

  • Ze spraken altijd al onderling met handgebaren, spraken met dubbele tongen, maar dit is weer een stapje verder Jantje, als het is zoals ik je reactie lees, maar je moet me niet al te serieus nemen, dan zijn de gevaccineerden echt eigendom geworden van iets of iemand.

   De werkelijkheid is vaak gekker dan fictie, dus fictie is om ons een rad voor ogen te draaien. Misschien zegt hij wel “ het is/ze volbracht” weet jij veel? Hij weet wat er in die troep zat wij , niet. We moesten het met een bijsluiter zonder tekst doen.

   Wat moeten ze gelachen hebben, al die rijen voor de gifprik. Je leert je medemens zo wel kennen, dat dan weer wel

 8. De gruwelijke geheime agenda van de VN en de WHO: totale slavernij van de mensheid door een ‘mondiale gezondheidsdictatuur’

  De officiële slotverklaringen van de VN en de WHO bij de voltooiing van de Algemene Vergadering van de VN (AVVN) in New York met betrekking tot de bijeenkomst op hoog niveau over pandemiepreventie, paraatheid en respons worden als volgt samengevat:

  Verenigde Naties
  De bijeenkomst op hoog niveau over de preventie, paraatheid en respons op pandemieën zal zich richten op het thema: “ Het creëren en behouden van politiek momentum en solidariteit voor pandemiepreventie, paraatheid en respons ”. Plenair gedeelte: Verklaringen van de lidstaten en leden van de gespecialiseerde organisaties van de Verenigde Naties. Uitgegeven op 20 september 2023 .

  Verklaring van de WHO over de bijeenkomst op hoog niveau over de preventie, paraatheid en respons op pandemieën:

  De Wereldgezondheidsorganisatie verwelkomde de historische inzet die de wereldleiders tijdens de AVVN hebben getoond om de internationale samenwerking, coördinatie, bestuur en investeringen te versterken die nodig zijn om een ​​herhaling van de verwoestende gevolgen voor de gezondheid en de sociaal-economische gevolgen van COVID-19 te voorkomen, de wereld beter voorbereid zijn op een toekomstige pandemie, en weer op het goede spoor komen bij het behalen van de Duurzame Ontwikkelingsdoelstellingen. >>>

  https://www.globalresearch.ca/agenda-un-who-total-enslavement-humanity-global-health-dictatorship/5834338?

 9. Die pseudouridine, aka modRNA, wordt gebruikt om de opname in het genoom te verhogen. Iaw, ook dit artikel bevestigt dat het nooit om ‘bescherming’ tegen een ‘dodelijk virus’ ging. Ik heb dat ook al eens geschreven. Nu zegt Malone het weer, in antwoord op die “Nobel’ prijs. Er wordt al een tijdje onderzoek gedaan naar zgn gen-therapieën, tegen kanker bijvoorbeeld. En wat de vaxxinado’s is ingespoten is een gen-therapie. Deze specifieke gen-therapie zorgt er voor dat jij een wandelende spike eiwit fabriek wordt. Iaw, je bent constant spike eiwitten aan het aanmaken als deze rommel goed en wel in je DNA verankerd zit en in je dagelijkse processen meedraait. Die kans is groter, omdat er pseudouridine gebruikt wordt in het brouwsel. Waarom ‘ze’ mensen met dit mengsel in willen spuiten, is onderhand wel duidelijk.

  Zie hier:
  https://zonderreden.substack.com/p/the-vax-and-its-real-purpose

  • p.s. voor de liefhebbers – een vorm van gen therapie heb ik gezien bij mijn broer die blaaskanker had. Hij was éen van de ‘lucky ones’ die het lootje trok om mee te mogen doen aan deze zeer dure behandeling in experimentele fase. Gen therapie bestaat uit zeer gerichte verandering van bepaalde genen die enzymen aanmaken met een bepaalde uitwerking elders in het lichaam. Als dit niet lukt, dan heeft de gen therapie geen nut. Bij veel mensen die ingespoten zijn met de spike gen therapie is het niet gelukt, maar ze zaten ook niet op de eoa genezing te wachten. In plaats daarvan was het de bedoeling om lawines aan spike eiwit te maken zodat er een grote uitwerking zou plaats vinden ergens anders. Die uitwerking kennen we ondertussen.

 10. “De Nobelprijs”…

  Haahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha!!!

  Na de uitreiking aan veelvoudig massamoordenaar Barry Soetero/Obama heeft dit instituut zichzelf en haar reputatie volledig belachelijk gemaakt en haar betrouwbaarheid compleet opgeblazen.

  Maarja, de fascistische genocidale globalisten geven zichzelf zo graag prijzen hè? Dan lijkt’t net alsof ze nog iets voorstellen, LMFAO!

 11. Puur KWAAD: “Veiligheid” -proeven beginnen voor baby’s van 6 maanden-5 jaar; Pfizer mRNA nanodeeltje BIOWAPEN geïnjecteerd samen met andere vaccins voor kinderen.
  Duke leidt CDC-studiedoel 6 maanden tot kinderen jonger dan 5 jaar – Pfizer-mRNA + gelijktijdige kindervaccins – Veiligheidsrespons

  ‘Shoutout naar Dr. Roger Hodkinson voor het delen van deze belangrijke informatie.

  Kinderen van 6 maanden tot 5 jaar oud worden gerekruteerd in een door Duke University geleide studie om de veiligheid van gelijktijdig mRNA COVID-19-vaccin met andere kindervaccins te bepalen.’

  LEEUWIN VAN JUDA BEDIENING
  3 OKT 2023

  https://lionessofjudah.substack.com/p/pure-evil-safety-trials-start-for

 12. Je zal het maar in uw lijf hebben.
  Begin april 2023 beschreef microbioloog Kevin McKernan de vondst van enorme DNA-besmetting in de bivalente COVID-boostershots van Pfizer en Moderna. Het hoogste niveau van DNA-besmetting dat werd aangetroffen was 30%, wat betekent dat bijna een derde van de inhoud van de injectie plasmide-DNA was, waarvan de aanwezigheid de kans op DNA-integratie en kanker dramatisch vergroot. Uit een in vitro-experiment is gebleken dat het gemodificeerde RNA in de Pfizer-prik het vermogen heeft om menselijke levercellen binnen te dringen en in slechts zes uur na blootstelling omgekeerd te transcriberen naar DNA, De lipide nanodeeltjes waarin de mRNA- en DNA-verontreinigingen zijn ingekapseld, vergemakkelijken het verkrijgen van het DNA in de cel. Als het eenmaal in het cytoplasma zit, kunnen stukjes DNA bij toeval de kern binnendringen, Muizen die waren geïnjecteerd met de COVID-mRNA-injectie gaven hun verworven immuuneigenschappen – zowel goede als slechte – door aan nakomelingen, wat niet alleen suggereert dat het mRNA de kern van de cel kan binnendringen, maar ook dat het permanent kan worden geïntegreerd in chromosomaal DNA en intergenerationele effecten, Er is ook gevonden dat de bivalente injectie van Pfizer de promoter van simian virus 40 (SV40) bevat, een oncogeen stukje van het DNA van het virus waarvan bekend is dat het zeer agressieve genexpressie aanstuurt. Gecombineerd met stukjes DNA maakt de aanwezigheid van de SV40-promoter het risico op kanker des te waarschijnlijker, De SV40-promoter is een sequentie die bij gentherapie wordt gebruikt om DNA in de celkern te drijven. Als het niet de bedoeling is dat de injecties het menselijk,genoom veranderen, waarom bevatten ze dan stukjes DNA en een SV40-promoter die dat DNA de kern in kan drijven?

  https://www.youtube.com/watch?v=OBJ5ioMo7Ek

 13. De Nobelprijs, is nou niet bepaald een nobele prijs, Obama krijgt hem notabene voor de VREDE, dus er zat daar al een flink steekie los.
  En nu voor de nieuwe Mrna prikjes, werkt zo goed, velen blijven er in. Al het nieuws 180graden draaien, de WAARHEID ligt maar al te vaak in tegenovergestelde richting.
  De mainstream media zijn de schaapherders van nu. HOELANG NOG, VOOR MEDIA LAND BRAND???

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in