Bill Gates werd betrapt toen hij toegaf dat de agenda voor klimaatverandering een zwendel is van het World Economic Forum in een onlangs opgedoken video waarin hij opschept dat zijn term “schone energie” met succes “de gedachten van mensen heeft verknipt”, bericht Baxter Dmitry.

Volgens Gates, die sprak tot een publiek van zijn achterban, zijn wind-, zonne- en batterijtechnologie en andere hernieuwbare energiebronnen wellicht in de mode en waardevolle inkomstenbronnen voor de toch al schatrijke elite, maar kunnen ze de klimaatverandering niet oplossen.

Zoals u in de videobeelden kunt zien, is het feit dat duurzame energie in feite niet in staat is om de klimaatverandering op te lossen, ondanks het feit dat het ons wordt verkocht als de remedie tegen de zogenaamde door de mens veroorzaakte opwarming van de aarde, hysterisch grappig voor Bill Gates. Kijk:

Waarom vindt Gates het zo grappig? Misschien omdat hij een fortuin verdient aan deze zogenaamde “schone energiebronnen” en munt slaat uit de goedgelovige massa met haar “verknipte geesten”.

Vernietigende woorden van de vader van de schone energie zelf.

Dus nu Gates officieel heeft toegegeven dat schone energie oplichterij is, hoe verdedigt de ongekozen wereldgezondheidstsaar dan zijn plannen om mensen te dwingen geen vlees meer te eten, maar zijn nepvlees?

Zoals Joe Rogan opmerkte, zou Bill Gates eigenlijk niemand de les moeten lezen over een gezond dieet.

Er zit natuurlijk een duidelijk financieel motief achter Gates’ plan om mensen zijn nepvoedsel te laten eten, net als bij zijn “investeringen” in Covid. Dit is de man die toegaf dat hij president Trump opdroeg de mogelijke bijwerkingen van de nieuwe Covid-vaccinaties niet te onderzoeken.

  Australië ziet 63% minder geboorten na invoering van covid "vaccins" - Wat zal het excuus van de regering zijn?

Vernietigende zaken, daar zult u het ongetwijfeld mee eens zijn. Maar Gates heeft een geschiedenis van het – op verdachte wijze – een stap voor te zijn op grote wereldrampen. En er munt uit te slaan als ze zich voordoen.

De afgelopen jaren heeft Gates grote stukken landbouwgrond in de VS en de rest van de wereld opgekocht. Vorig jaar werd Gates de grootste particuliere eigenaar van landbouwgrond in de VS.

De medeoprichter van Microsoft wordt beschouwd als de grootste particuliere eigenaar van landbouwgrond in het land met ongeveer 269.000 acres in tientallen staten, volgens de editie van vorig jaar van de Land Report 100, een jaarlijks overzicht van de grootste landeigenaren van het land.

Na de snelle aankoop door Gates van het grootste deel van de Amerikaanse landbouwgrond, begonnen de voedselproductiefaciliteiten verdacht genoeg tot de grond toe af te branden. Zou de man die de pandemie “voorspelde” en er handig munt uit kon slaan, ook de voedselcrisis hebben “voorspeld”?

Als u dit jaar hebt opgelet, weet u dat Nederland het experimentele gebied is van het World Economic Forum, waar een meedogenloos Great Reset-beleid is uitgerold door een volledig gekochte en betaalde regering die namens het WEF werkt.

Gezien de hoeveelheid pijn en leed die het “schone energie”-beleid van de Grote Reset de gewone mensen aandoet, kan het echt worden gerechtvaardigd door de elite die ons dit beleid oplegt?

Als u bedenkt dat Bill Gates vier jaar geleden met zijn vrienden lachte over hoe “schone energie” zelfs de zogenaamde klimaatcrisis niet zal oplossen, kan er maar één antwoord mogelijk zijn.

  De meute, angst en het nieuwe totalitarisme

De Great Reset is oplichterij, hoe je het ook wendt of keert.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

BILL GATES DOSSIER

Met een Freudiaanse verspreking onthult Bill Gates de echte agendaVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelDr. David Martin hekelt de gezondheidsautoriteiten omdat ze van ongeveer 4 miljard mensen “biowapenfabrieken” hebben gemaakt
Volgend artikelDr. Coleman: Wat doet de covid prik met de hersenen?
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

20 REACTIES

 1. Het gaat Bill niet om geld, (wel om ons tot over de oren in de schulden te werken).
  Maar om macht voor de elite.
  Hij is ook maar een puppet.

  • De hebzucht van het volk zal ook hun ondergang worden zij zijn met open ogen in de val van de elite getrapt, en wij wappies die er voor waarschuwde werden lichamelijk en geestelijk kapot gemaakt en wij zien nu wat er van komt, de VVD en D66 en die landverraders aan de linkse zijde hebben ons land en onze vrijheid verkocht voor geld dat op hun rekening ergens in het buitenland maar zelfs dat willen de schaapjes nog niet eens inzien.

 2. Dit wordt al langer door echte wetenschappers gezegd. Mensen zijn sinds de middeleeuwen niet zo heel veel veranderd, je kunt ze nog steeds van alles wijsmaken.

  • Je hoeft alleen maar goed psychologisch inzicht te hebben en je kunt mensen laten doen waar jij zin in hebt. Terwijl ze denken dat het hun eigen keuze is. Dat geldt ook voor de mensen op deze website, die denken het allemaal te weten. Ondertussen worden ze gewoon een kant op gestuurd. Je ziet het gebeuren. Daarom denk ik dat deze website er eentje van de overheid is, bij de plannen betrokken is. Er klopt teveel niet.

 3. Leuk dat die Zweedse jonge dame weer op de foto erbij staat, zij houd FN wel heel erg bezig vind ik en dat voor een tiener,grappig om te zien.

 4. De doorsnee mens is ook niet heel slim

  Voor corona zag je nep-thema’s zoals:

  Terrorisme en Islam
  Covid kwam terreur verdween
  Putin kwam covid verdween

  De staat speelt het volk tegen elkaar uit en het volk ziet dat niet

  Ik als lid vh volk zoek altijd naar eenheid vh volk

  De staat hoort daar absoluut niet bij! Dat is een andere wereld met ander taal en begrip waarvan zij de werkelijkheid nooit ah volk zal laten zien, slechts weinigen beseffen dit.

  Leer je kind zelfstandig denken, analyseren en hoe ze tot een conclusie moeten komen of deze kritisxh kunnen toetsen.

 5. Wij moeten Insekten eten ?!?!?!
  En zelf het duurste rundvlees ter wereld vreten met zijn vriendjes !!!
  Hij lacht zich helemaal krom .

 6. Ja behalve de elite niet en Rutte met zijn tuig zeker niet zij zitten dagelijks aan een stuk goed vlees en eten zeker geen vlees van de Jumbo of van de Lidl en wij kunnen nog geen spek meer kopen, dat alles met dank aan het kut volk van Nederland die op dat tuig hebben gestemd wat nu de dienst uitmaakt.

 7. En NOG loopt deze zieke geeste vrij rond. Openlijk op de TV verkondigen dat hij met “goed” vaccineren de wereldbevolking met 2 miljard terug kan brengen. Dat is in mijn ogen een regelrechte doodsbedreiging. Dan dit weer het toegeven dat “climate change” een scam is. (iets dat wij allang wisten) Dat moet jij eens proberen de boel op te lichten zit je zo in de bak. Waarom pakt niemand die gast op?? Simpel het hele systeem is rotter dan rot, overal waar mensen zitten die van enig belang of van invloed kunnen zijn, zijn zijn op de een of andere manier deel van het systeem, kunnen lekker mee profiteren of ze zijn gechanteerd, bedreigd of omgekocht.

 8. Kill-Bill kan barsten. Ik vreet geen insecten, ik vreet zijn nepvlees niet en ik neem zijn prikken niet.
  Zonne-energie is op kleine schaal hier en daar haalbaar, maar gaat de industrie cht niet helpen. Windenergie net zo.
  Op kleine schaal? misschien. Ik heb wat zonnepanelen die mijn huis van energie kunnen voorzien, maar dat is al niet eens haalbaar voor veel mensen.

  Echte aanrader voor de mensen die niet mee willen werken aan dit gelazer is jezelf voorbereiden en jezelf vaardigheden aanleren om je zo min mogelijk afhankelijk te maken van de staat. Heb je een tuin? Verbouw zoveel mogelijk eigen voedsel, houd wat kippen of konijnen of wat dan ook.
  Hoe meer mensen er minder en minder afhankelijk zijn van de staat, hoe minder macht de staat heeft.
  Zaken zoals het Universeel Basis Inkomen, toeslagen en andere zooi geven de staat juist meer macht.

 9. check minuut 3:07 en zie bill gates zijn hoofd ‘nee’ schudden terwijl hij ‘absolutely’ zegt.. believe body language, not words !

 10. Een van de hoofddaders van dit indoctrinatieproces is de afhankelijke gekochte corrupte leugenmedia. Je zou overheidsinstanties moeten kunnen vertrouwen maar die werken samen met de door de globalistische vuile elite opgekochte media met in hoofdzaak DPG. Ze kwijlen overal dezelfde rituele leugens over ons heen en veelal de ouderen die van vroeger uit gewend zijn om dit soort instanties te gehoorzamen en te vertrouwen laten zich ringeloren. De smeerlappen van die reguliere media verzinnen iedere keer weer concepten om het zo geloofwaardig mogelijk te laten lijken want ze krijgen enorme bedragen van de grote manipulators zoals de Bill en Melinda Gates Foundation die ook de grote opleidingsinstituten waaronder hoofdzakelijk vele universiteiten volstoppen met veel geld en wie betaald bepaald.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in