jensenartofficial / Pixabay

De legendarische financiële en geopolitieke cyclusanalist Martin Armstrong heeft nieuwe gegevens over hoe goed het gaat met de Biden-economie. Spoiler alert: het gaat niet goed en het financiële systeem staat op het punt om te kelderen. Ik vroeg Armstrong of de Amerikaanse overheid in gebreke met zijn schulden zou kunnen komen als landen over de hele wereld blijven stoppen met het kopen ervan? Armstrong legde uit: “Ik denk dat de VS al in 2025, maar waarschijnlijk in 2027, in gebreke zou kunnen komen. We hebben het zo ver mogelijk laten komen. Het is niet alleen in de Verenigde Staten. Europa zit in hetzelfde schuitje. Japan ook. Daarom hebben ze oorlog nodig. Ze denken dat ze door oorlog te voeren een excuus hebben om hun schulden niet af te lossen. Ze willen China gewoon niet betalen. Als ze hun schuld proberen te verkopen, veel geluk. We lossen het niet af, bericht Greg Hunter.

Hetzelfde gebeurt in Europa. Dus, zodra dat gebeurt, ga je in oorlog, en dat is hun excuus om deze hele schuldenkwestie in te storten, waardoor pensioenen enz. worden weggevaagd. Dan kunnen ze Poetin de schuld geven. Dit is hetzelfde wat Biden deed voordat hij zei dat dit de inflatie van Poetin was. Dan, met het hele CBDC ding (centrale bank digitale valuta)… heeft het IMF zijn digitale munt al voltooid, en ze willen dat die de dollar vervangt als de reservevaluta voor de wereld… Deze mensen proberen wanhopig aan de macht te blijven. Niemand wil het opgeven en niemand wil hervormen.”

  Coronapolitiek: "Uiteindelijk zullen we in een multinationaldictatuur wakker worden"

Ik vroeg Armstrong wat de gewone man nu zou moeten doen? Armstrong zei verrassend: “Ik denk dat je, veilig, een voedselvoorraad van twee jaar nodig hebt. Dit is wat ik heb. Het is niet alleen omdat de prijzen zullen stijgen, maar vooral omdat er tekorten zullen zijn. Dan weet je niet wat ze met de valuta gaan doen… Ze zullen doen wat ze moeten doen om te overleven. Dat is wat overheden altijd doen.”

Armstrong zegt dat zijn meest recente gegevens suggereren dat de goedkeuringspercentages van de overheid in de VS slechter zijn dan de goedkeuringspercentages van 8% van Biden. Het Congres is volgens Armstrong de hekkensluiter met een goedkeuringsscore van 7%. Armstrong heeft lang gezegd dat mensen goud en zilver zullen kopen wanneer het vertrouwen in de overheid instort. Dat is precies wat Armstrong vandaag over de hele wereld ziet. Goud stuitert rond de $2.300 en Armstrong ziet “een nieuwe goud- en zilverrally op komst”. Er komt ook snel oorlog met de aankondiging dat Oekraïne al in juli lid wordt van de NAVO. Wanneer de volgende oorlog uitbreekt, waarschuwt Armstrong: “Je zult de bank in de gaten moeten houden, want de langetermijnrente gaat omhoog. Niemand wil staatsschulden kopen en in dat stadium van het spel moet je je schrap zetten.”

Armstrong voorspelt ook een grote ommekeer op of rond 7 mei volgende week. Armstrong voorspelt dat er dan een recessie begint die zal duren tot 2028. Het BBP zal blijven dalen en de inflatie zal blijven stijgen. Armstrong zegt dat het de perfecte storm is voor een gevreesde “stagflatie-economie”.

  De wereldwijde opstand begint: Fiatvaluta's verdampen, terwijl de voedsel- en brandstofinflatie voor miljarden een plotselinge ARMOEDE ontketent

Er staat nog veel meer in het 54 minuten durende interview.


https://frontnieuws.backme.org/


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

Duurzameontwikkelingsdoelstellingen (SDG) embleem is het symbool van de Grote ResetVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelWitte Huis zegt dat Amerika geen Patriots heeft voor Oekraïne
Volgend artikelRussisch leger vernietigt meer Abrams-tanks bij Avdeevka (video’s)
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

43 REACTIES

 1. 100% off topic: net als op do 25.04 bij de berichtgeving over Edwin de Roy van Zuydewijn zijn al mijn bijdragen op Ninefornews over de ware geschiedenis van de neporanjes met terugwerkende kracht verwijderd. De waarheid is confronterend, ik geef het toe.

  • Dat valt mij vies tegen van ninefornews ,ook omdat ze toch met regelmaat zoals gister over de oranjes posten in het negatieve licht. Maar zij moeten net als frontnieuws uitkijken voor majesteitsschennis. Het zou zomaar kunnen dat ze alles wat naar majesteitsschennis kan leiden verwijdert hebben om zichzelf te beschermen . Men gebruikt alles om een webside plat te leggen.

  • Ook kritisch commentaar over het fascistisch zionistisch regime in Israel wordt stelselmatig verwijderd.

  • Is mij ook een aantal malen overkomen na nogal “verhelderende” commentaren. Ik vermoed dat zijn verdienmodel anders in gevaar komt.

  • Ik denk al langer dat het een tamelijk enge site is, als je begrijpt wat ik bedoel.
   Maar wat ze nu dus doen is vies.

 2. Ik vind het een goed advies start to stockpile…..🥫
  Ik ben er jaren gelden al mee begonnen.
  En vergeet je huisdieren niet. Drie jaar vooruit kopen is nodig .

   • Ja en een boterham. Mijn lades liggen vol grote messen ,heb een scherpe schop en riek met scherpe punten. Maar aan wapens heb ik niets als ik niet genoeg eten heb.
    Ik heb 5 chihushua’s en 6 katten. Wel op leeftijd,maar 4 jaar eten heb ik toch liggen. Je weet maar nooit.

     • daarom dubbelen wanden en onder je vuilewas en onder de keukenkastjes zitten mooie planten waar ze niet gauw zoeken en zorg dat je zaden hebt om uit te delen in je wijk en leer hen eten uit de natuur te halen bv eiken bomen en de den, die onderschors daar kan je brood van bakken en evt direkt van de boom eten en bij beide smaak het naar niks dat weet ik uit ervaring en het bevat eiwitten. zorg dat je ook een druivenplant hebt die bladeren kan je eten en de meeste weten dat niet dus blijven ze ervan af. Ook vele bloemen kan je eten en die worden niet gejat. Geef ze kennis je buurt genoten en deel op verjaardagen nu al struiken die je kan eten of boomen of eetbaren bloemen. Bv de goudsbloem kan je thee van maken en zalf. Ook van de bloemen van de paardebloem kan je siroop van maken in dit is op internet te vinden hoe en van de bladeren kan je bij je salade doen en barst van de vitamine’s en mineralen. Geef je kennis nu al door zodat je veilig bent en omringd bent door mensen met kennis. Maar zeg nooit dat je hamstert en zeg alles ois in de natuur te vinden dus opslag heb ik niet nodig. Maar ondertussen,,,,. Na plus min drie dagen geen stroom is er ook gene water dus vul je conteners met water tegen die tijd, dat dus zeker niet vergeten.

   • Ik doe niet aan blikken eigenlijk, ze krijgen bij mij hoogwaardige brokken, anbri en platinum uit duitsland . En voor de poezen fitmin 12 kg zakken.
    Ik kook zelf iedere dag ver vlees voor mijn beesjes.
    Een zak van 12 kg doen mijn poezen 2,5 maand mee,dus das 4 zakken voor een jaar en 12 zakken voor 3 jaar. En voor de hondjes ook.
    Ik heb glazen potjes voor laten maken voor mijn beestjes van ene halve kilo voor een jaar. En anders wat hills blikjes en broken nog erbij voor de lange bewaardatum.
    Mijn kast van 1 m vierkan en 2.60 m hoog is propvol🤭

    • Bij mijn weten hoef je vlees voor dieren niet te koken. Rauw is het beste, doe ik al jaren met mijn honden. Puur natuur.

    • Om eerlijk te zijn heb ik mijn katten nooit hun zelf gevangen mussen en muizen zien koken. Gewoon rauw is het beste.

    • @ Greet,
     Mijn 2 honden ( 9 en 10jr ) krijgen ook al jaren Platinum brokken. Echt topvoer uit Duitsland!
     Beide honden zijn supergezond en noot bij de dierenarts geweest ( afkloppen ).

    • Ennuhh… hoef je zelf niet te eten dan… of kunnen de honden en katten het na een week of 2/3 wel zelf serveren..of eet je gezellig een hapje met de honden en katten mee??

  • @Greet: ’t Moet dan wel een apart soort mensen zijn geweest in 40/45, die in NL en de Oost jaren wisten te overleven, praktisch ZONDER voedsel, en niet alleen in de beruchte Jappenkampen.

   • Wat jij misschien niet weet is dat in de oorlog veel kleine huis beestjes afgemaakt werden omdat er geen voedsel voor was.dat wil ik voorkomen.

    • @Greet: wel weet ik dat er in die tijd mensen waren die van de honger gras en ongedierte aten, omdat er niets ander was, en tóch met hun kinderen wisten te overleven (ik was er zelf bij).
     We leven niet om te eten, maar als het echt móet vreten we alles om te blijven leven 🙂

 3. “Een continent zonder oorlog verveelt zich eigenlijk” aldus de Franse schrijver Céline. (1894-1961)

  • Schrijvers kunnen goed schrijven, maar dat wil niet zeggen dat ze ook goede mensen zouden zijn plus dat ze ook goed zouden kunnen nadenken. Dat is het punt vaak. Schrijven kunnen ze als de beste, maar onderontwikkeld vaak zijn ze des te meer ook wel. En dan worden ze gevaarlijk voor de argeloze lezer die schrijfvaardigheid vaak verward met intellect. Maar ja. Maak dat de lezer maar eens duidelijk.

 4. Die oorlog had er al lang moeten zijn, maar veel landen houden dat tegen. Het is niet zo dat de globalisten het voor 100% te vertellen hebben. Veel landen zijn ze aan het tegenwerken en hun einde komt in zicht. Dit is weer een angstartikel, de feiten die worden benoemd zijn absoluut nog geen ware feiten.

 5. Armstrong kan wel zoveel zeggen. Voor twee jaar voedsel inslaan is paniekvoetbal. Over het inslaan van water hoor ik hem overigens niet. Stel dat je een huishouden hebt van 6 personen; ga voor elk huislid maar eens voor twee jaar voedsel hamsteren; daar moet je maar de ruimte voor hebben!
  BY THE WAY, in geval van een grote oorlog is de situatie van Europa heel anders dan die van de USA.
  Nederland is binnen enkele maanden, weken of dagen van de landkaart verdwenen. Waarom zou je dan een dergelijke voedsel- & watervoorraad inslaan?
  VOOR ZIJ DIE ARMSTRONG GELOVEN, dit is zijn profiel:
  Martin Arthur Armstrong is een Amerikaanse autodidactische economische voorspeller en veroordeelde misdadiger die elf jaar in de gevangenis heeft gezeten omdat hij investeerders voor 700 miljoen dollar had opgelicht en 15 miljoen dollar aan activa had verborgen voor toezichthouders.

  • Ruimte, en geld. En wat er lang houdbaar is in de supermarkt is nogal eenzijdig, ga je twee jaar elke dag rijst met bonen en tonijn eten? Volgens mij heb je per jaar per persoon zo’n 275 kg nodig?
   Maar als we de moestuiniers moeten geloven kan iedereen dit grotendeels in zijn achtertuintje doen.

   • Je kan natuurlijk van die voedselpakketten kopen, maar bijna alles wat erin zit moet je aanmaken met water. En wat als dát er niet meer is, of gerantsoeneerd wordt?
    Bovendien zijn pakketten heel duur.

    • Beste Rauwe Bonk,

     Er is altijd water te vinden en te bereiden voor consumptiedoeleinden.
     Waterschaarste bestaat niet, tenzij het verboden wordt. 🙂

  • Kom je trollen, iedereen weet hier dat martin 10 jaar in de gevangenis is gezet omdat hij weigerde zijn codes af te geven aan de cia of fbi. Dit negatieve komen brollen hier heeft totaal geen zin. Ik volg hem al 7 jaar op de voet en heb geen fouten kunnen ontdekken in zijn computer voorspellingen.

  • Voor 1 mens heb je voor twee jaar 140 kilo rijst nodig. Dan blik eten dat is dan 360 stuks. Voor iedere dag vit c 1 van 1 gram ,,,kruitvat,,, en dan de gewone vit pillen die alles bevatten, iedere dag dan 1 pil hiervan.
   Dan heb je twee warme maaltijden per dag.
   Evt wat kippetjes/kwarteltjes erbij en je overleeft het wel.
   Dan kun je netjes binnen blijven en voor de butenlucht doe je s’nachts de raam op een kier.

 6. “Je hebt 2 jaar voedsel nodig – Martin Armstrong”

  Dan moet het niet tegenzitten wanneer Jihadisten je huis met een bezoekje verrassen.

  • Eerst je eigen dan laten bedreigen en, en dan pas na een beetje tegen te stribbelen, dan wat je al ergens hebt liggen voor hen wat geven waar ze dood ziek ,,, ja dit soort planten bestaan,,,, van zullen worden en dan smeken om het te mogen houden. Beetje toneel spelen dus en dan stiekem lachen. Die komen dan niet twee keer als je het goed aanpakt.

 7. Ja, dan kun je beter wat hondjes als levende have hebben zoals Greet, want jihadisten hebben hekel aan honden, laat staan om te eten.. maar ze worden wel steeds taaier lijkt me..
  Voorraad aanleggen voor wat maanden, ok, maar jaren ? Als het water en stroom wordt afgesloten, wat niet ondenkbaar is in crisis of oorlog, zit je daar weer mee..

  • Putten graven en regen opslaan is het beste. Wij hebben een wateropslag van 1500 liter en dat word binnen kort 1000 liter meer en we hebben een waterput voor de groente tuin en voor onze kippen en geit.
   Tegen de tijd dat je dat vreest kun je ook je vuil contener gebruiken voor regen water op te slaan. die zijn gemiddeld 350 liter.

 8. Gooi nu nog eten weg (schimmel)van de cajona periode. Laat me niet meer gek maken en zie het allemaal wel. Enige dat ik heb ik heb is een planB, een familie woning in Hongarije.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in