Zo, onze geliefde mainstream media zijn helemaal weg van deze kosten van levensonderhoud crisis. De Beeb brengt Panorama’s Surviving the Cost of Living Crisis onder de aandacht, de Daily Mail vertelt u hoe u een blik kikkererwten een week mee kunt laten gaan, en de Guardian – geen krant vertelt een verhaal over ontberingen zoals de Guardian, schrijft Laura Perrins.

De Bank of England waarschuwde vorige week dat de Britten een “historische” schok voor hun inkomens zullen krijgen, nadat de inflatie vorige maand tot het hoogste peil in 30 jaar van 6,2 procent is gestegen – en naar verwachting spoedig tot 8 procent zal stijgen. Volgens sommige schattingen zal het gemiddelde gezin £ 2.500 per jaar slechter af zijn als gevolg van deze crisis. Verwacht dus van onze meest informatieve en sympathieke media dat zij ons vertellen hoe de regering het beter moet doen en hoeveel gezinnen en kinderen in de armoede zullen worden gestort.

Terwijl ik deze verhalen lees – en zij zijn verschrikkelijk en zouden onze sympathie moeten opwekken – bedenk ik dat zij ons gebracht worden door dezelfde media die de Covid-hysterie hebben aangewakkerd die rechtstreeks de oorzaak is van veel van deze economische pijn. Dit waren de media die herhaalde lockdowns eisten. Het waren de media die het illegaal maakten om op een bankje in het park te zitten.

Het waren de media – de Daily Mail, de Guardian, van links tot rechts, van gedrukte media tot radio en televisie – die ons vertelden dat wij onze economie in brand moesten steken om deze “dodelijke ziekte” te stoppen; zo dodelijk dat zij een dodelijk infectiesterftecijfer van minder dan 1 procent heeft. Het was deze grootscheepse vernietiging van onze economie, deze shutdown, die de regering ertoe bracht miljarden ponden “funny money” in de economie te pompen, die rechtstreeks heeft bijgedragen tot de op hol geslagen inflatie, die al uw spaargeld vernietigt en de kosten van de eerste levensbehoeften opdrijft.

  De Westerse civilisatie houdt op te bestaan

Een deel van mij denkt dat als u tijdens de lockdown in uw tuin hebt liggen zonnebaden en uw nepgeld hebt uitgegeven aan afhaalmaaltijden en Netflix, terwijl u op straat had moeten protesteren tegen dit economische terrorisme, dat dan uw eigen schuld is. Maar dan herinner ik mezelf eraan wat voor een monsterlijke propagandaoorlog de regering, via de mainstream media, op de gewone bevolking heeft losgelaten. Als zodanig zijn de gewone mensen niet helemaal verantwoordelijk voor de economische ondergang waarmee vele gezinnen nu te maken zullen krijgen.

Dezelfde mainstream media die nu o zo verontwaardigd zijn over de kosten van levensonderhoud crisis, zijn dezelfde verraders die de waanzinnige lockdown en de ongekende staatsschuld gesteund hebben. De verhoging van de nationale verzekering die vele gezinnen duur komt te staan, is al weggevaagd door de verhoogde rentebetalingen die nodig zijn om die schuld af te lossen. Dat is het economisch terrorisme waaraan Boris Johnson, de man van de non-stop dom in Nummer 11 en de rest van de verraders in onze zogenaamde regering ons onderworpen hebben.

En laten we de hoofdmisdaad niet vergeten, misschien wel de ergste van allemaal, uitgevoerd door zowel de regering als de media – ik houd ze even verantwoordelijk – de immense overdracht van rijkdom van de middenklasse naar Big Pharma. Miljarden ponden belastinggeld zijn naar deze bedrijven overgemaakt voor in het beste geval een vaccin dat de overgrote meerderheid van de bevolking niet nodig heeft, en in het slechtste geval aanzienlijke schade toebrengt aan de ontvangers, terwijl onze media de andere kant opkijken.

  De ontvolking voltrekt zich onder onze ogen! Geboortedaling in Taiwan: -23,34%, in VK: -8%, in Duitsland: -13%... En wij weten allemaal wat de oorzaak is

Vanaf december 2021 kregen wij te horen: “De regering heeft nieuwe contracten gesloten om de levering van onze vaccinvoorraad veilig te stellen en zo het vaccinprogramma van het land toekomstbestendig te maken. De overeenkomsten omvatten 60 miljoen extra doses van het Moderna-vaccin en 54 miljoen extra doses Pfizer/BioNTech. De overeenkomsten die via de Vaccine Taskforce zijn ondertekend, bouwen voort op bestaande partnerschappen met de vaccinbedrijven, en zullen ertoe leiden dat de regering in totaal 114 miljoen extra doses van de vaccins Pfizer/BioNTech en Moderna aanschaft voor 2022 en 2023. Dit komt bovenop de 35 miljoen extra doses Pfizer/BioNTech die in augustus zijn besteld voor levering in de tweede helft van volgend jaar, en de 60 miljoen doses Novavax en 7,5 miljoen doses GSK/Sanofi die in 2022 worden verwacht.

Verbazend genoeg vertelde geen van de verslagen die ik over deze bumper-vaccin-bonanza las, hoeveel dit ons kostte. Maar iets zegt me dat het niet goedkoop was.

Dus volgend jaar, 2023, zal de belastingbetaler nog steeds miljarden aan Big Pharma betalen voor een vaccin dat de verspreiding van Covid niet tegenhoudt, en ook niet voorkomt dat mensen het krijgen. Het is gewoon niet te geloven.

Sommigen zullen misschien denken dat ik onze regering hardvochtig verraders en economische terroristen noem, maar dit is precies wat zij zijn. Geholpen en aangemoedigd door de mainstream media, had het grootste deel van de bevolking geen schijn van kans toen de Covid terreurcampagne eenmaal begonnen was.

Het is al erg genoeg om een vreemd land te vernietigen – maar om je eigen land te vernietigen, onze eigen middenklasse te treffen met inflatie, belastingverhogingen en gigantische overdrachten van rijkdom van de middenklasse naar de Pharma-elite, dat is pas een speciaal soort kwaad.

  Nieuwe studie beweert dat ongevaccineerden vaker auto ongelukken veroorzaken - Critici noemen bevindingen "een grap"

Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Het valt niet meer te verbergen: Vaccinschade op primetime in AustraliëVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelKol. Douglas MacGregor over Oekraïne: “Wij zitten in de laatste fase van deze oorlog”
Volgend artikelGrote Russische staats tv-kanalen meer dan 1 uur uit de lucht – Coup van de hardliners in Moskou?
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

17 REACTIES

  • Nee, niet achterlijk. Of je bedoelt dat dit artikel even een stapje achteruit zet en al het nieuws dat de afgelopen twee jaar via de mainstream media op ons is afgevuurd op een rijtje zet en probeert daarin verbanden te ontdekken en het grotere geheel te zien.

   Doe nog maar een paar stapjes achteruit en lees het boek Openbaring eens. Het zal een ‘openbaring’ voor je zijn als je ziet dat alles wat nu op ons afkomt, de uitkomst is van een lang historisch proces en exact voorspeld is door de Almachtige, de Allerhoogste, voor wie eenmaal ieder mens verantwoording moet afleggen.

   Het zijn de instituties waar burgers hun vertrouwen op hebben gevestigd, regering, parlement, rechtspraak, journalistiek, die zich nu als één man richten tegen de eigen burgers omdat zij gezamenlijk worden aangestuurd door een piepklein clubje mensen. Vergeet de scheiding der machten, trias politica. Er is geen trias politica als alle ‘politica’ zijn geïnfiltreerd door één en dezelfde club.
   https://hijkomtmetdewolken.nl/heden/complot

   En die piepkleine clubje is op haar beurt in handen van de draak van Openbaring 12 en hij stuurt dit alles naar de oprichting van een wereldwijde dictatuur waarin niemand kan kopen of verkopen zonder het merkteken van het beest.

   Maar gelukkig. God maakt er na 3,5 jaar een einde aan en vervangt de dictatuur voor een duizendjarig rijk waarin de mensen die voor Jezus Christus kozen zullen regeren.

   • Dat boek is door mensen geschreven en later toegevoegd. Het script met zgn profetien wat zich nu neergezet wordt. Dat had je jaren geleden allemaal online kunnen vinden. Het hele proces stond toen online. Overigens is bewezen dat de Exodus uit Egypte nooit gebeurd is. Jericho bestond toen nog niet. .40 jaar in de woestijn ook nooit gebeurd. Etc. etc. Tijd om wakker te worden.

   • Als je nou eens voorin dat dikke boek van je zou beginnen te lezen dan ga je als je een beetje normaal werkend hoofd hebt ver voordat je de eerst 4 hoofdstukken hebt gelezen al over je nek en dan noem je dit historische stuk geschiedschrijving nooit meer.
    Kulzooi

 1. Maar toch is het eigen domvolk schuldig.
  Ik ben een van de weinigen die nergens aan mee deden.
  Ik zag ze rondlopen met lapje ,in de rei staan voor spuitje en code.
  Koeien zijn het en niet minder.

  • Oordeel niet te snel en te hard. Je kent van niemand de persoonlijke omstandigheden en de informatie waarover hij of zij beschikte. Zelf heb ik ook nergens aan meegedaan, als enige in supermarkten zonder mondkap. Maar ik moet zeggen dat niemand mij daar ooit over heeft aangevallen. Wel enkele keren aangesproken, dat ik een boete riskeerde e.d. maar nooit vervelend. Nooit gescheld. Daarvoor ben ik de mensen, die wel in de mainstream sprookjes geloofden erkentelijk.

   We moeten als volk juist proberen één front te vormen, ook al verschillen we van mening. Wat ons sterk maakt is onze saamhorigheid, hoe verschillend we ook denken. Dat voorkomt namelijk dat ze burgers tegen elkaar gaan inzetten. En dat voorkomt weer dat ze hun plannen kunnen realiseren. Want zij zijn slechts met zeer weinigen en moeten het hebben van ‘de onderkant van de piramide’, de gewone mensen.

   Stel nu dat iemand die door een kennis gewezen wordt op goede en betrouwbare informatie op FRONTNIEUWS jouw commentaar leest, dan zal diegene daardoor kunnen worden afgeschrikt en eerder geneigd zijn het als desinformatie terzijde te stellen. Dat zou jammer zijn.

   • Frontnieuws stond bekend om hun antisemitisme, islamofobie en rechts radicale ideeen. Bizar ja en misschien verdacht dat juist op deze site als een van de weinige ook kritische artikelen gedeeld worden. Maar ook dat kan Gecontroleerde Oppositie zijn. Verberg de leugen onder vele waarheden de strategie. Dus je pogingen om van de frequente commentators sympathieke mensen te maken is als parels voor de zwijnen gooien. Soms lees ik hier dingen die mij doen denken het mag ook klaar zijn met de mensheid op deze planeet.

   • Je bent echt een prototype deugmens. Tijd voor je shotjes!

    Ohje, groot gelijk.
    Als je stom bent dan moet je de gevolgen maar ondervinden.
    Ieder mens had kunnen nadenken.

  • Schuldig??? Wel eens van Neurowapens/Psychotronische wapens gehoord of van Targeted Individuals. Of van subliminale boodschappen, Mindprogrammas. Jij gewoon slachtoffer van een ander Mindprogramma. Je krijgt geen punten voor je gedrag en je scoort er al helemaal geen voor je gebrek aan Empathie, compassie etc. Met jouw soort krijgen we ook geen betere wereld.

   • Empathie zal niet werken…..
    Net zoals gaan wachten op een goddelijk wonder…
    Of domme optochten houden….

    Weet wat de vijand is en weet dat die domme kudde straks op hun commando ons te lijf zal gaan.

    Dus…kunnen we lief gaan wachten totdat we worden afgeslacht.
    Lijkt behoorlijk op onnozel in de rij gaan staan voor je injecties en op commando klappen en met fascistische vlaggetjes zwaaien met vernederende smoelenlap.

 2. Empathie zal niet werken…..
  Net zoals gaan wachten op een goddelijk wonder…
  Of domme optochten houden….

  Weet wat de vijand is en weet dat die domme kudde straks op hun commando ons te lijf zal gaan.

  Dus…kunnen we lief gaan wachten totdat we worden afgeslacht.
  Lijkt behoorlijk op onnozel in de rij gaan staan voor je injecties en op commando klappen en met fascistische vlaggetjes zwaaien met vernederende smoelenlap.

 3. Iedereen doet het–(eigen land vernietigen; en Kalergi en NWO nastreven)
  –USA doet het (BLM)boycot Rusland.
  –NL doet het (vluchtelingen toelaten en Oekies steunen en MH17 neer laten halen en lock down)boycot Rusland
  –Mofrikana doet het Merkel +Leyten; nazi + nieuwe wereld keizerin–vluchtelingen, steun aan Oekies, boycot Rusland
  –Zwedenstan–overgenomen door moslims en negers, overwegen lidmaatschap Nato
  –England: lockdown, vluchtelingen in 4 sterren hotels, 7000 ex militairen op straat, lockdown, steun aan oekries.
  –Frankrijk: Macron zet de Notre Dame in de fik, teveel “vluchtelingen die de straten overnemen, steun aan Oekries. Enige hoop: dat Le Pen wint en schoonmaak houdt.
  ( “vluchtelingen die illegaal zijn: arresteren en naar een kampin afwachting vanuitzetting; vluchtelingen met status maar zonder werk: retour thuisland; en een deel: straten schoonmaken)

  Met name in NL: een zooitje omhooggevallen idioten zo uit een homo tent gehaald denken dat ze politicus zijn en haten de bevolking; vandaar afschaffing referendum, en subsidies aan terroristen, en een onrechtmatige koning.

  aat ze ven terugdenken aan gebroeders de Wit

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in