De medische gemeenschap zal dit nooit toegeven en de mainstream media zal er nooit aandacht aan besteden, maar ik vond dat u dit moest weten. Mensen die in verpleeghuizen werken zien een toename van 25X.

Samenvatting

Geen twijfel mogelijk: de COVID-vaccins veroorzaken een zeer aanzienlijke toename van de kans dat mensen plotseling dementie krijgen, schrijft Steve Kirsch.

Ik heb net gebeld met een hoofdverpleegkundige van een revalidatiecentrum voor langdurige ouderenzorg. Ze is al 32 jaar verpleegster en heeft nog nooit zoiets gezien.

Ze vertelde me dat ze zelden iemand plotseling dement gedrag zien vertonen zoals plotseling beginnende hallucinaties zonder reden (niets te zien in de labresultaten); misschien ongeveer 2 per jaar.

Nu, alleen al in de laatste 12 maanden, heeft ze dit bijna 50 keer zien gebeuren, wat een 25X voudige toename is in het aantal gevallen van dementie.

Ze vertelde me trouwens ook dat de plaatselijke begrafenisonderneming die de lichamen van haar instelling ophaalt, haar vertelde dat ze vorige maand 150 sterfgevallen hadden, maar dat ze in een normale maand juli 7 sterfgevallen zouden hebben. [Ik heb deze begrafenisonderneming gebeld; niet teruggebeld ].

Het is erg merkbaar voor mensen die in verpleeghuizen werken, maar de meesten kunnen er niet over praten zonder hun baan te verliezen. Ik heb eindelijk iemand gevonden die op video wil praten. Blijf volgen.

Uit de medische literatuur blijkt dat het COVID-virus ook het risico op dementie kan verhogen, maar het COVID-vaccin is veel efficiënter en doet dit in een tempo dat minstens 25X zo hoog lijkt te zijn als dat van het virus (deze verpleegster had nog nooit een van deze 50 gevallen na COVID gezien). Dit is de reden waarom de verpleeghuizen dit allemaal constateren na het vaccin, in plaats van na het virus.

Een VAERS-zoekopdracht laat zien dat het COVID-vaccin dementierapporten veroorzaakt bij mensen vanaf 18 jaar oud. Geen enkel ander vaccin in de 33 geschiedenis van VAERS veroorzaakt dit soort schade. Ik zal u de grafiek laten zien.

Inleiding

Ik heb onlangs een onderzoek gedaan naar sterftecijfers in ouderenzorginstellingen en geriatrische praktijken.

In het onderzoek was ik alleen geïnteresseerd in het aantal sterfgevallen per jaar om te zien of de uitrol van vaccins iets had veranderd.

Ik kreeg veel sterfgevallen… de antwoorden waren dat het aantal sterfgevallen elk jaar meer dan verdubbelde in 2021, 2022, 2023 ten opzichte van de basislijn van vóór het vaccin, waarbij 2023 het hoogste sterftecijfer ooit leek te worden. Ik vond dit niet verrassend. De COVID-vaccins hebben hier enorm aan bijgedragen, zoals ik al eerder schreef.

Maar ik heb een veld “Opmerkingen” in de enquête gelaten zodat mensen iets anders konden vermelden waarvan ze wilden dat ik het wist.

Ik heb zojuist de opmerkingen doorgelezen en merkte dat 20% van de mensen die spontaan opmerkingen maakten, een enorme toename van dementie in hun instelling opmerkten nadat de injecties waren uitgerold.

Vooral de nieuwe gevallen waren hoog, maar ook de beginleeftijd was veel lager dan normaal.

Omdat deze meldingen volledig ongevraagd waren (er werd nergens in de enquête over dementie gesproken), vermoed ik dat dit in elke verpleeginstelling gebeurt en dat mensen gewoon aannemen “dat is vreemd” en denken dat het gewoon toeval is en er niet verder over nadenken.

Nee. Geen toeval.

De COVID-vaccins vernietigen in feite het verstand van ouderen.

Het is zo tragisch dat we onze ouderen dit aandoen.

Nog tragischer is dat:

 • de bejaardentehuizen dit nooit publiekelijk zullen erkennen of melden (niet verwonderlijk, want plotselinge dementie is geen meldingsplichtige gebeurtenis),
 • de reguliere medische gemeenschap zal ontkennen dat het gebeurt (anders zouden ze wel kijken als ze het toegaven),
 • en de mainstream media zullen er nooit een verhaal over schrijven (omdat zij degenen waren die het narratief pushten).

Maar u kunt zelf controleren of het in elk verpleeghuis gebeurt als u bevriend raakt met een bewoner of medewerker van uw plaatselijke instelling.

Of u kunt gewoon lezen wat ze hier in het veld Opmerkingen zeggen.

Hier zijn de ongevraagde opmerkingen over gevallen van dementie die ik kreeg op mijn enquête

Dit zijn de opmerkingen; ik heb de vetgedrukte nadruk toegevoegd.

En onthoud bij het lezen van deze verslagen dat dit allemaal ongevraagde herinneringen zijn. In de enquête werd dementie helemaal niet genoemd!

Schandalig! Hartverscheurende video toont moment Nieuw-Zeelandse autoriteiten baby Will "ontvoeren" nadat ouders gevaccineerd bloed weigeren voor hartoperatie

Eerst vond ik dat vreemd, maar toen ik zag dat dit in bijna 20% van de reacties werd vermeld, was het glashelder dat dit geen “toeval” was.

1. Ik ben verpleegster in dit klooster. Op 1 na waren al deze sterfgevallen nonnen die gevaccineerd en geboosterd waren volgens de aanbevelingen van de CDC. Ik ben ook getuige geweest van een enorme toename van dementie.

2. Er zijn 5 bewoners in onze instelling. De andere 2 bewoners die de 2 injecties hebben gehad, hebben allebei een beroerte gehad en voelen zich niet goed. Ze kunnen niet lopen of zichzelf voeden. Ze hebben nu allebei gevorderde dementie.

3. Mijn moeder ligt in een geheugenverzorgingsafdeling van Vista Springs Northview in Grand Rapids Michigan. Covid boosters werden toegediend (de tweede ronde) in of rond oktober/december 2022. Binnen een paar maanden stierven er in de faciliteit met 30-35 bewoners 10 plus binnen een periode van drie weken. Allemaal in hun slaap. Jan, feb of maart 2023. Ik ben slechts een familielid, maar deze dingen vallen mij op. Veel verzorgers die niet gevaccineerd zijn, beseffen wat er aan de hand is, maar ze zijn te bang om er iets van te zeggen. De meeste bewoners (volgens de verzorgers) zijn allemaal dubbel gevaccineerd en hebben een booster gekregen. Mijn moeder kreeg de eerste booster tegen mijn wil. Ze kreeg de tweede booster niet. Ze kreeg wel de eerste twee inentingen. Ik merk ook dat er erg jonge bewoners in de geheugenafdeling zijn. In de jaren 60 en 70. Dementie. Het lijkt me heel vreemd dat deze leeftijdsgroep allemaal dementie heeft. Veel van de jongere dementiepatiënten waren leraren. Ik weet niet of er een verband is, maar het lijkt gewoon heel vreemd. Ik heb geen harde gegevens. Alleen observatie. Dank u voor alles wat u doet.

4. Ik ben een dochter van een bewoner. Deze instelling is aan de ene kant begeleid wonen en aan de andere kant dementiezorg. Ik zou u waarschijnlijk de sterftecijfers per jaar kunnen geven… maar mijn moeder zit in deze instelling. Ik woonde in Californië. Ik kom twee keer per jaar op bezoek en nu ben ik terug verhuisd naar Michigan om voor mijn moeder te zorgen. De meeste mensen die in deze instelling woonden, waren behoorlijk gezond en konden grotendeels voor zichzelf zorgen. Na de vaccins stierven er telkens als ik kwam een paar van de mensen die ogenschijnlijk heel gezond waren. Mijn moeder begon te vallen en andere mensen die ze kende vielen ook. Een man met wie ze heel goed bevriend was, begon neurologische problemen te krijgen en toen stierven hij en zijn vrouw een dag na elkaar. Mijn moeder ligt nu in de geheugenzorg. Ze kan de meeste dingen niet meer. Op dit moment kan ze zichzelf nauwelijks voeden. Haar motoriek is aangetast. Veel mensen die ik kende en die heel normaal waren in een woonzorgcentrum, zijn ook naar een dementiecentrum overgeplaatst… maar sommigen lijken te hallucineren en verwarring te stichten en te vechten… De eerste keer dat ik mijn moeder in een verpleeghuis zag… voelde het alsof ik in One Flew Over The Cuckoo’s nest zat. Een man zat voorovergebogen over de vloer in zijn rolstoel een wheelie te doen – maar hij was zo gedrogeerd dat het leek alsof ze allemaal Thorazine gebruikten. Mensen in rolstoelen leunden slapend over de zijkanten. Een vrouw stal de pizza die ik voor mijn moeder had meegenomen en vertelde me dat haar familie de eigenaar was en hoe ik het lef had om daar eten te brengen en haar pizza te stelen. Ik kende haar vroeger en ze was een lieve dame… maar nu hallucineert ze over mannen met haar dat uit hun mond en andere lichaamsopeningen komt… er zit altijd iemand achter haar aan die haar slaat. Het maakt me aan het huilen om mijn moeder op zo’n plek te zien… maar ik geloof dat ze allemaal de prionziekte hebben. Dit is allemaal gebeurd na de prikken en er komen steeds meer mensen met dementie uit het reguliere verzorgingstehuis. Mensen die de afgelopen jaren geen dementie hadden, hebben het opeens allemaal.

Dr. Coleman: De Covid-prikken hebben miljoenen zombies gecreëerd

Hier is nog een ongevraagde opmerking. Het is niet specifiek gerelateerd aan dementie, maar het wijst wel op een probleem. De vaccins worden verondersteld levensreddend te zijn. Hoe is het zelfs maar mogelijk voor mij om een anekdote als deze te vinden?

Ik ben verpleegster in een revalidatiecentrum. Gemiddeld verliezen we tot 10 patiënten per jaar, voornamelijk door leeftijd/ziekte. Sinds 2022 zijn onze patiënten veel jonger, zieker en het aantal gevallen van turbokanker, stollingsproblemen, hartziekten en neurologische aandoeningen (beroertes) is enorm. Zelfs de meest loyale medewerkers (degenen die de BS geloofden) zien het onmiskenbare en zijn geschokt. Sommige van mijn vrienden (collega’s) die echt in de prikken geloofden, zijn nu doodsbang omdat we zoveel dood en verderf zien, en dit zijn patiënten bij wie we de therapie/verpleging voortzetten totdat ze klaar zijn om naar huis te worden ontslagen!

PS- en het aantal nieuwe chronische ziekten, zoals diabetes, en hartproblemen, zoals A-fib, heb ik nog nooit gezien in mijn 32 jaar als verpleegkundige.

Er is niet alleen meer dementie. Het aantal sterfgevallen is veel hoger in 2023. Van 7 per jaar in een normaal jaar naar 50 tot nu toe in 2023.

Er was nog een tweede bericht van dezelfde verslaggever:

Ik wilde iets toevoegen aan de enquête die ik gisteren heb ingevuld. Ik heb gisteravond een patiënt van 61 jaar verloren aan ademhalingsproblemen. Toen het mortuarium arriveerde om de overledene op te halen, maakte ik een praatje met ze. Ze (2 mannen) vertelden me dat ze in juli meer dan 150 lichamen hadden opgehaald – het meeste ooit, en ik woon niet in een grote provincie!

Deze verpleegster zei dat ze vóór het COVID-vaccin 7 sterfgevallen per jaar zagen in hun faciliteit van 99 personen. Dit jaar hebben ze tot nu toe meer dan 50 sterfgevallen gezien, wat suggereert dat ze voor het hele jaar 75 sterfgevallen zullen hebben, een 10X stijging van het sterftecijfer ten opzichte van de situatie vóór het COVID-vaccin. Dit is statistisch gezien onmogelijk als er niet iets is dat deze sterfgevallen veroorzaakt (het is in de orde van 1e-50 dat zo’n toename toevallig gebeurt).

Maar natuurlijk wil geen enkele gezondheidsinstantie ter wereld echt uitzoeken waarom deze ouderen zo snel sterven, of wel? Het is grappig dat toen COVID mensen doodde, er veel pers was. Maar als deze nieuwe mysterieuze moordenaar veel meer mensen doodt in dezelfde instelling, is er geen interesse.

VAERS bevestigt wat de respondenten van de enquête zeiden: het COVID-vaccin veroorzaakt dementie.

Dit is een query over alle vaccins in de hele 33-jarige geschiedenis van VAERS.

Slechts één vaccin springt eruit wat betreft dementie: het COVID-vaccin.

En de meldingen van dementie beginnen al op 18-jarige leeftijd.

Waarom doen we onze kinderen dit aan?

Het VAERS-systeem laat zien dat slechts 1 vaccin in de 33-jarige geschiedenis van VAERS dementiegevallen veroorzaakt: het COVID-vaccin.
De gemiddelde leeftijd waarop dementie in de VS begint, is trouwens 85 jaar.

Een verbluffend voorbeeld van dementie bij een 49-jarige vrouw zonder gezondheidsproblemen slechts 33 dagen na het vaccin (2 Moderna-injecties)

Hier is het VAERS-verslag van een 49-jarige vrouw die twee Moderna-injecties kreeg. Ze was in perfecte gezondheid voor de injecties.

Nu kan ze niet meer lopen of praten.

Dit is geen grap.

De arts aan het einde van het rapport zegt dat dit niemand moet ontmoedigen om het vaccin te nemen!!!

VAERS-rapport 2179519

Dit is een uittreksel. Klik op de link om het volledige rapport te zien.

Patiënt was volledig gevaccineerd met Moderna en heeft een snel progressieve dementie ontwikkeld. Er was een klacht van snel verlies van alle cognitieve functies. Patiënte was in haar gebruikelijke, perfecte, gezondheidstoestand tot november 2021. Vier dagen na ontvangst van haar tweede dosis Moderna-vaccin klaagde ze over gevoelloosheid van haar linkerknie tot haar voet. Ze had de eerste dosis Moderna op 29 september gekregen. Haar linkerknie begon te verslappen. Er ontstonden pinnen en naalden in haar linkerarm. Een week later had ze moeite met lopen, omschreven als verlies van stabiliteit. Ze werd geëvalueerd door een KNO-arts en een neuroloog. MRI van de hersenen en wervelkolom waren normaal. … . Ze ontwikkelde dubbel en wazig zicht. Haar algemene toestand verslechterde en ze werd opnieuw opgenomen voor evaluatie (februari). De MRI (weer normaal) en de LP werden herhaald en de CSF werd opgestuurd voor 14-3-3 proteïne om de ziekte van C-J te onderzoeken (de resultaten worden pas over 20 dagen verwacht). Er hebben zich geen aanvallen voorgedaan.

Mensen worden de plaag: Bill Gates ontwikkelt naaldloos vaccin dat zich als een virus onder de ongevaccineerden verspreidt

Ze was voorheen gezond en heeft geen geschiedenis van psychiatrische aandoeningen. Geen voorgeschiedenis van neurochirurgie. Geen eerdere medicijnen. Rookt en drinkt niet en slaapt goed. Heeft 3 gezonde kinderen.

Bij het onderzoek werd ze in een rolstoel gebracht met een spastische houding, de armen gebogen en de benen recht. Er was een NG-slang geplaatst. Ze had haar ogen naar rechts, maar kan ze -met sterke stimulatie- naar rechts bewegen. Ze spreekt niet en volgt geen bevelen op. Ze heeft diffuse myoclonus. Diffuse hyperreflexie en een spontane Babinski rechts. …Alle andere testen waren normaal.

De voordeel-risico verhouding van mRNA-1273 wordt niet beïnvloed door dit rapport.

Opmerking: Ik ben dol op de laatste zin. Hoe erg het ook wordt, laten we het vaccin niet de schuld geven.

Denkt u dat het vaccin iets te maken had met haar dementie? Ze had ernstige reacties na beide doses.

Ik plaatste een preview van dit artikel op Twitter en werd overspoeld met soortgelijke verhalen over dementie na het vaccin

Sommige verhalen waren behoorlijk schokkend over hoe snel de achteruitgang gaat na een vaccinatie:

Hoeveel verhalen moet u nog horen? Deze draad staat vol met zulke verhalen.

Medische onderzoekers zijn het erover eens: het COVID-virus kan dementie veroorzaken

Het virus kan dementie veroorzaken, maar de percentages zijn laag. Het vaccin is de belangrijkste oorzaak.

De mate van dementie veroorzaakt door het vaccin is 20X hoger dan de mate veroorzaakt door het virus

Het vaccin werkt als een virus op steroïden. Bekijk deze snelle enquête die ik heb gehouden om een idee te krijgen van de relatieve frequentie van virus versus vaccin. De peiling bevestigt wat deze verpleegster waarnam, namelijk dat het het vaccin is dat in verband wordt gebracht met de snel beginnende dementie:

Artsen met wie ik sprak bevestigden dat het vaccin veel meer gevallen veroorzaakt dan COVID

Ik heb ook de relatieve frequentie van de twee (vaccin versus virus) bevestigd met artsen die nooit dementie na het varris hebben gezien, maar wel snel na het vaccin.

Samenvatting

De COVID-vaccins veroorzaken een groot aantal gevallen van dementie in ouderenzorginstellingen. Dit gebeurt misschien wel 25X vaker dan vóór het vaccin.

Uit de gevallen die slechts in deze ene instelling gemeld worden (50 door het vaccin veroorzaakte gevallen), blijkt duidelijk dat er maar weinig van deze dementiegevallen aan VAERS gemeld worden. Maar het gebeurt nu op jongere leeftijden en de mensen die in deze instellingen werken, merken het. Maar ze melden het niet. En dit wordt niet door de staat bijgehouden, omdat door vaccinaties veroorzaakte plotselinge dementie geen meetbaar gezondheidsresultaat is.

Weinig verpleeghuismedewerkers kunnen hierover praten omdat ze dan hun baan verliezen. En helaas behouden de meeste mensen liever hun baan dan dat ze ouderen helpen. Dus houden ze hun mond en zeggen ze niets. Ik heb nog nooit een bejaardentehuis gehad dat bereid was om met mij te praten of zelfs maar mijn telefoontjes te beantwoorden. Ze jagen me allemaal weg. Als ze succesverhalen hebben, waarom vertellen ze me daar dan niets over?

Het kan wel 20 jaar duren voordat iemand in het Congres de moed heeft om dit te onderzoeken. Op dit moment is het bij niemand in beeld, ook al gebeurt het massaal.

Ondertussen vond ik dat u moest weten wat er echt aan de hand is in deze bejaardentehuizen met betrekking tot de COVID-vaccins. Het is absoluut geen goed nieuws. Dit is waarom iedereen stil is en niemand mij terugbelt.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

“En toen ze voor mij kwamen was er niemand meer om voor mij op te komen… je weet hoe dat gaat”Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelOnheilspellende koppen blijven verschijnen
Volgend artikelVN verklaart dat christenen die pedofielen niet accepteren uit de samenleving zullen worden verwijderd (Video’s)
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of Rutte.

6 REACTIES

 1. Let op!
  Je kunt mensen die besmet (met diverse stoffen) bloed hebben, betaalbaar laten ontgiften.
  chelatietherapie.
  Zoek maar eens op en maak jezelf wegwijs.
  Dementie zul je hiermee denk ik niet genezen, maar wel voorkomen.
  Je haalt de troep uit het lichaam dat de mensen ziek maakt.

 2. Verzorgingstehuis van m’n moeder: meerdere mensen liggen erg slecht. M’n moeder is in 2 maanden tijd snel achteruit gegaan, waarvan ze zeggen dat dat proces normaal jaren duurt. Paar maanden geleden diagnose lichte vorm van dementie. Sinds een week erg verward en angstig, dus het wordt snel erger. Ze is bijna 93, dus laat maar gaan. Ze heeft, met dank aan m’n zus, 3 spuiten gehad en na elke spuit bijwerkingen; vallen, pijnlijke uitslag op rug, rechterarm oncontroleerbaar trillen.

 3. Niet dus..net zoals chemo bij kanker..plaatselijk is het verdwenen maar net zoals een splinterbom zoekt het verder naar een andere zwakke plaats in je lichaam of zelfs op dezelfde plaats..tot je er niet meer bent..

 4. Bloaedklonteringen en plaques in de hersenen. Nattokinase, serrapeptase en cayennepeper kunnen de bijwerking van klonteringen agv de prik tegengaan.

 5. Mijn ex buren zaten in het plaatselijke colditz eh.. bejaardencentrum, een paar maanden na de eerste injectie alle twee dement en niet lang daarna vlak na elkaar overleden.
  Het waren sterke mensen, hadden nog jaren kunnen leven en van hun kleinkinderen genieten.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in