Zijn de hardliners in Moskou in beweging gekomen door wat zij zien als Poetin’s zijden handschoenen aanpak in Oekraïne? Volgens Hallturner schijnt er iets aan de hand te zijn in Rusland.

De grote Russische staatsnieuwszender Rossiya-24 is nu al bijna een uur uit de lucht. Geen bijzonderheden van wie dan ook.

UPDATE 11:36 PM EDT -.
Het Russische TV-kanaal “Mir 24” ligt er ook uit!

Dit betekent dat beide 24-uurs nieuwszenders van de Russische staatsmedia uit de lucht zijn, zonder enige verklaring.

Hal Turner opmerkingen

Dit is zo verbazingwekkend ongewoon dat het de vraag oproept: is er een staatsgreep aan de gang in Rusland? Zijn hardliners, die verbolgen zijn over de situatie met Oekraïne, Poetin aan het afzetten om iemand te installeren die Oekraïne en zijn westerse sponsors letterlijk vermorzelt?

UPDATE 2:05 AM EDT —

Beide televisiezenders zijn weer in de lucht aan het uitzenden. Op de MIR 24 website, een eerder bericht dat “Site is down wegens de politieke situatie” verschijnt niet meer. Alles lijkt weer normaal te zijn.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

Het volgende: Wereldwijde voedselcrisis – Zet u schrap voor rantsoeneringVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelJe eigen land vernietigen – een bijzonder soort kwaad
Volgend artikelEuropese voedselvoorraden naar verwachting binnenkort uitgeput
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of Rutte.

3 REACTIES

 1. Putis is een echte leider; en een getrainde KGB-er.
  Als er een rebellie was, is die al onder controle.

  Komen hardlijners aan de macht, wordt er een atoombommetje op Kiev gegooid. Zo simpel als dat.
  ———————-
  personelijk–zoals eerder gezegd twee dingen:
  1) de kop van de slang moet eraf; arresteer of elimineer Zelensky en/of Leyten/merkel.
  2) die onderaardse gangen:opblazen; of volpompen met water of (gif) gas. Jaag dat vuilnis eruit en biedt ze een vakantie in een Gulag in Siberie.

  Als dat niet mogelijk is: een marine beschieting van Odessa en omgeving en de rest van maripol.

 2. Welke gestoorde plaatst nu dit bericht, kijk maar een paar weken terug op het nieuws toen POETIN een verklaring voorlas op de tv waarin hij aankondigde op Oekraïne binnen te vallen, met als enigste doel gebiedsuitbreiding van Rusland, Hij is de veroorzaker van alle LEED EN ELLENDE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in