© National Cancer Institute op Unsplash

Zelfs als kinderen en adolescenten en twintigers geïnfecteerd raken, is dat van nature mild of asymptomatisch”, aldus het Japanse medicijnbulletin Med Check. “Het is belachelijk om vaccinatie voor schoolkinderen te overwegen.”

COVID-vaccins kunnen voor twintigers een minstens zeven keer hoger risico op overlijden inhouden dan het virus zelf, zo waarschuwt een Japans medisch bulletin, bericht Lifesitenews.com.

Uit een onderzoek in het meest recente nummer van Med Check, een tweemaandelijks bulletin dat wordt gepubliceerd door het Japanse Instituut voor Geneesmiddelenbewaking (NOPJIP) als lid van de International Society of Drug Bulletins (ISDB), blijkt dat het overlijdensrisico van de vaccins voor jongeren zelfs 40 keer zo hoog kan zijn.

Med Check citeerde drie meldingen van personen tussen 20 en 29 jaar die binnen enkele dagen of weken na de vaccinatie overleden, waarbij het sterftecijfer voor die leeftijdsgroep werd geschat op 3,2 per 1 miljoen. Een van de schijnbare sterfgevallen door vaccinatie was die van een 27-jarige professionele honkbalspeler, die acht dagen na de vaccinatie in elkaar zakte en na een maandenlange strijd in een ziekenhuis overleed.

In het bulletin wordt opgemerkt dat het aantal sterfgevallen hoger kan liggen, deels omdat de Japanse regering alleen rapporten eist over vermoedelijke verwondingen door vaccins binnen 28 dagen na de injectie. Het Japanse ministerie van Volksgezondheid, Arbeid en Welzijn had tot 15 oktober in totaal 1.308 meldingen van sterfgevallen na COVID-vaccinatie ontvangen.

Zelfs met slechts drie gevallen was het risico van een dodelijke reactie op het vaccin aanzienlijk groter dan het gevaar van het virus voor jonge mensen, die in Japan een kans van 0,6-0,8 per 1 miljoen hebben om aan de ziekte te overlijden, aldus Med Check. Slechts zeven van de 11,8 miljoen Japanse twintigers stierven in juni 2021 aan COVID, en tien halverwege augustus.

  Het is voor hun gezondheid: Ronald McDonald House in Canada begint kinderen met kanker eruit te schoppen vanwege hun vaccinatiestatus

Het risico op overlijden door vaccinatie was vanaf juni meer dan zeven keer zo hoog, en bijna vijf keer zo hoog tegen 11 augustus, vergeleken met het risico door coronavirus, stelde Med Check vast. Over een aantal jaren zou het risico op overlijden door vaccinatie bij twintigers wel 40 keer zo hoog kunnen zijn als bij COVID-19.

Med Check wijst er ook op dat er in Japan tot september 2021 geen COVID-doden waren onder de 20 jaar. “Als kinderen in deze leeftijdsgroep worden gevaccineerd, kan dat de dood tot gevolg hebben”, zo waarschuwt het bulletin.

“Zelfs als kinderen en adolescenten en twintigers geïnfecteerd raken, is dat van nature mild of asymptomatisch omdat ze minder SARS-CoV-2 receptor ACE2 hebben dan volwassenen, vooral oude mensen. Het is belachelijk om vaccinatie voor schoolkinderen te overwegen.”

Tussen 0,00 en 0,03 procent van de COVID-gevallen in de Verenigde Staten onder de 18 jaar hebben geleid tot sterfgevallen, en nul gezonde kinderen tussen de 5 en 18 jaar zijn overleden aan het virus tijdens de eerste 15 maanden van de pandemie in Duitsland, zo bleek uit een recente studie.

Het overlevingspercentage voor COVID-19 is geschat op niet minder dan 99,7 procent voor alle leeftijdsgroepen onder de 60 jaar.

De analyse van Med Check komt overeen met soortgelijke beoordelingen door andere deskundigen, zoals Dr. Jessica Rose, een virusimmunoloog die in september een FDA-panel vertelde dat de gevaren van de prik “groter zijn dan elk potentieel voordeel,” verwijzend naar een “hoogst abnormale” stijging van het aantal meldingen van vaccinatieschade als gevolg van de injecties.

  8 Meest SCHANDALIGSTE SMOEZEN voor Covid-vaccin sterfgevallen in 2022

Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Japan ziet enorme daling van gevallen na overschakeling op IvermectineVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelWaarom de booster tredmolen een uitnodiging voor de dood is
Volgend artikelHet aantal artsen dat waarschuwt voor C-19 vaccinatie groeit continu – “Ik eis onmiddellijke stopzetting van deze moorddadige inentingscampagne!”
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in