Onderzoekers van King Fahad Medical City in Riyad, Saoedi Arabië, hebben een casestudy gepubliceerd in het maartnummer 2022 van het peer-reviewed tijdschrift Annals of Medicine and Surgery. In het abstract staat dat “massavaccinatie de meest kritische manier blijft om de verspreiding van de COVID-pandemie een halt toe te roepen.” Daarna volgt een kroniek van weer een andere ijzingwekkende, na de injectie optredende huidziekte, die op deze blog maar al te vaak voorkomen, schrijft TheCOVIDBlog.com.

Een 78-jarige man kwam op de spoedeisende hulp van King Fahad aan met over zijn hele lichaam talrijke bullae (blaasjes) en netelroos. De blaren begonnen zich na één dag te vormen nadat de man zijn tweede Pfizer mRNA injectie had gekregen. Hij had geen duidelijke bijwerkingen van de eerste injectie 21 dagen eerder. De patiënt had ook een abnormaal hoog aantal witte bloedcellen, neutrofielen genaamd, toen hij op de eerste hulp kwam.

Onderzoekers stelden bij hem de diagnose bullous pemphigoid.

De artsen dienden onmiddellijk corticosteroïden en fusidinezuurcrème direct op de laesies toe.

De bullae en de netelroos begonnen te genezen na drie dagen van het voorgaande steroïden- en zalfregime.

Maar de patiënt was nog lang niet uit de problemen.

Longembolie en sepsis

Drie weken later kwam de patiënt voor controle terug naar het ziekenhuis. Een huidbiopsie toonde een “bescheiden perivasculair lymfocytair infiltraat,” ook bekend als de ziekte van Jessner. De aandoening is goedaardig, maar ook slecht begrepen door de artsen, ondanks het feit dat ze voor het eerst beschreven werd in de jaren 1950. Sommige artsen erkennen het niet als een echte ziekte, en zien het in plaats daarvan als een voorbode van een andere aandoening. Uit het voorgaande, en uit de aanwezigheid van witte bloedlichaampjes, eosinofielen genaamd, concludeerden de artsen dat de patiënt leed aan door medicijnen veroorzaakte bulleuze pemphigoïd. Hij bleef aan de steroïdenkuur.

  Was de hele pandemie voor het vaccin?

Drie weken later was de patiënt weer op de eerste hulp met cognitieve problemen, verhoogde hartslag, lage bloeddruk, ademhalingsmoeilijkheden, en koorts. Er waren geen nieuwe bullae en netelroos. Maar zijn huid zag er letterlijk uit alsof hij aan het rotten was.

De dokters stelden vast dat hij een ernstige vorm van bloedvergiftiging had. De volgende dag werd bij hem een longembolie vastgesteld, een bloedprop in zijn longen. De artsen dienden bloedverdunners en antibiotica toe. Na 25 dagen steroïden, antibiotica en bloedverdunners werd de patiënt uit het ziekenhuis ontslagen

Vier weken later werd de patiënt thuis dood in zijn bed gevonden. De onderzoekers concludeerden dat “bullous pemphigoid veroorzaakt zou kunnen zijn door het mRNA (Pfizer) Covid-19 Vaccin.” Lees de volledige studie hier.

Nieuwe categorie huidziekten

Wij hebben een paar weken geleden een nieuwe categorie voor amputaties toegevoegd, omdat die gevallen steeds vaker voorkomen. Nu voegen wij een categorie voor huidziekten toe, omdat ook die gevallen toenemen. Deze blogger en bijna alle lezers hier zouden nooit de ziekten Stevens-Johnson Syndrometoxic epidermal necrolysiserythema multiforme, bulleuze pemphigoïd, en andere vreemde, enge huidaandoeningen na injectie gekend hebben, als deze experimentele injecties niet aan de mensheid opgedrongen waren.

Lepra, ook bekend als de ziekte van Hansen, was 100 jaar geleden de verzamelnaam voor al deze ziekten. Het was ook een veel voorkomende straf die God in Bijbelse tijden aan zondaars oplegde. Er was geen ziekte die in de Bijbelse verhalen meer angst opriep. In feite zouden de meeste mensen waarschijnlijk liever sterven dan “melaats” rondlopen. Het doet u afvragen hoeveel mensen die gevaccineerd zijn, zich te veel schamen en afkeer hebben om met deze ziekten in het openbaar te komen. Er zijn tot maart 1.186 gevallen van algemene huidaandoeningen na de injectie in de Amerikaanse VAERS. In het echt zijn er in de V.S. alleen dus waarschijnlijk veel meer dan 100.000 van deze gevallen.

  Globalisten zijn de roofdieren, COVID-19 is het wapen, en u bent de prooi

Alleen dwazen nemen in 2022 hun eerste injecties en/of boosters. Er is veel te veel informatie voorhanden om zich als redelijk, weldenkend mens nog verder te laten vergiftigen. Het goede nieuws is dat al deze huidziekten zich ontwikkelen binnen enkele dagen na de injecties, booster of anderszins. Als er na een week of twee geen teken van “lepra” is, bent u waarschijnlijk in orde.

Blijf waakzaam en bescherm uw vrienden en geliefden.


Copyright © 2021 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

VACCINBESCHADIGDEN DOSSIER

Verpleegkundige: “Ik wil dat de mensen weten wat ik aan dit vaccin verloren heb – Ik leef een nachtmerrie, het is het niet waard”Volg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelAlle “deskundigen” hadden het bij het verkeerde eind over COVID. Nu zijn zij gedwongen het toe te geven
Volgend artikelPoetin’s Oorlog
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

4 REACTIES

  • Hier heb ik de verklaring Immortel

   Pfizer in Jewish Gematria equals: 660

   660. epheh

   Strong’s Concordance
   epheh: (a kind of) viper
   Original Word: אֶפְעֶה
   Part of Speech: Noun Masculine
   Transliteration: epheh
   Phonetic Spelling: (ef-eh’)
   Definition: (a kind of) viper
   Englishman’s Concordance
   Job 20:16
   HEB: תַּֽ֝הַרְגֵ֗הוּ לְשׁ֣וֹן אֶפְעֶֽה׃
   NAS: of cobras; The viper’s tongue
   KJV: of asps: the viper’s tongue
   INT: slays tongue the viper’s
   Isaiah 30:6
   HEB: וָלַ֣יִשׁ מֵהֶ֗ם אֶפְעֶה֙ וְשָׂרָ֣ף מְעוֹפֵ֔ף
   NAS: and lion, viper and flying
   KJV: and old lion, the viper and fiery
   INT: and lion where viper serpent and flying

   Isaiah 59:5
   HEB: וְהַזּוּרֶ֖ה תִּבָּקַ֥ע אֶפְעֶֽה׃
   NAS: And [from] that which is crushed a snake breaks forth.
   KJV: breaketh out into a viper.
   INT: is crushed breaks A snake

   3 Occurrences

   Holy Dragon in Jewish Gematria equals: 660:

 1. Is dat wat hier verteld wordt wel waar? En als het “gevolgen” zijn van een vaccinatie, hoe was deze persoon er vóór deze vaccinatie aan toe? Was er toen al sprake van de (latente) aanwezigheid van dezelfde aandoeningen die zich ná vaccinatie “openbaarden”? Was hier sprake van onderliggend lijden of een medische trigger waardoor deze verschrikkelijke aandoeningen konden optreden?
  Begrijp me goed: ik ben zelf ongevaccineerd en ben radicaal tegen alle beleid omtrent testen, QR, 1,2 en 3G, DCC, etc. Soms bekruipt me bij dit soort artikelen echter het gevoel dat er, evengoed zoals dat in de MSM gebeurt, mensen (vraag me niet waarom) “belang” bij kunnen hebben paniek en angst te zaaien. Ik neem zelf in mijn gevaccineerde én ongevaccineerde omgeving tot nu toe geen aandoeningen laat staan sterfgevallen waar ten gevolge van vaccinaties of Covid. Dat vind ik op z’n zachtst gezegd opmerkelijk. Of gebeuren dit soort dingen alleen “in Amerika”?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in