Screenshot video 𝕏

Massale protesten doen de grote steden van Japan op hun grondvesten schudden nu de bevolking in opstand komt tegen de plannen van hun regering om het pandemieverdrag van de Wereldgezondheidsorganisatie te ondertekenen.

Miljoenen Japanse burgers zijn diep ongelukkig met de plannen van de regering om het verdrag te ratificeren, volgens opiniepeilingen, maar Tokio heeft aangegeven door te gaan en ondanks hun verzet het volk te verraden aan de mondiale elite, bericht Thepeoplesvoice.

Volgens het Japanse volk zal het pandemieverdrag van de WHO de Japanse soevereiniteit ondermijnen, waardoor de mondiale elite gezondheidscrises kan gebruiken om wetten te maken en democratisch gekozen regeringen voorwaarden op te leggen.

Klaus Schwab heeft officieel verklaard dat democratie een achterhaald concept is en dat verkiezingen binnenkort zullen worden afgeschaft.

Het Japanse volk pikt het verraad van hun regering echter niet.

13 april zal in de annalen van de moderne Japanse geschiedenis worden gegrift toen honderdduizenden patriottische burgers uit het hele land samenkwamen om te protesteren tegen de plannen van hun regering om hun soevereiniteit over te dragen aan de mondiale elite.

De protesten concentreerden zich op het wijdverspreide verzet tegen het pandemieverdrag van de WHO, waarbij de toenemende bezorgdheid over “besmettelijke ziekten” en “volksgezondheid” krachtige instrumenten werden voor een ongekende push in de richting van wat door velen wordt gezien als een totalitaire surveillancemaatschappij.

Pharma Files bericht:

Van de bruisende straten van Ikebukuro tot de bijeenkomsten in het Higashi-Ikebukuro Central Park, de enorme omvang van de deelname spreekt boekdelen over het niveau van de woede in Japan nu de regering zich voorbereidt om het volk te verkopen aan de mondiale elite.

  Professor microbiologie: Deze inenting hoort voor een tribunaal

Organisatoren mikten op een opkomst van 100.000 demonstranten om antwoorden te eisen op cruciale kwesties, zoals de sterke toename van sterftegevallen en het gebrek aan transparantie over de bijwerkingen van vaccinaties.

Het protest richtte zich niet alleen tegen mogelijke verplichte vaccinaties, maar ook tegen de vermeende buitensporigheid van de gezondheidsautoriteiten en hun banden met de farmaceutische industrie, en weerspiegelde een verontrustend gevoel van rechteloosheid onder de bevolking.

Demonstranten bekritiseerden het gebrek aan verklaringen voor een sterke stijging van het aantal sterfgevallen en eisten verantwoording en duidelijkheid over vaccin-gerelateerde slachtoffers.

Eminente sprekers, waaronder professor Masayasu Inoue en onderzoeker op het gebied van moderne geschiedenis Chikatsu Hayashi, hielden voorafgaand aan de demonstratie boeiende toespraken waarin de onrustwekkende dynamiek tussen wereldwijde gezondheidsautoriteiten en farmaceutische agenda’s werd blootgelegd.

Professor Inoue benadrukte de verontrustende trend dat onze gezondheid wordt bewapend in wat hij noemde “een derde wereldoorlog uitgevochten met informatie”.

Hij drong er bij het publiek op aan om zich te verzetten tegen de introductie van genetische vaccins in hun lichaam, waarbij hij aangaf dat een aanzienlijk deel van de financiering van de WHO afkomstig is van farmaceutische reuzen en privébelangen zoals de Bill Gates Foundation.


https://frontnieuws.backme.org/


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

1.000 Dagen – Over SpijtVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelMidden-Oosten Crisis: Containerschip gekaapt bij Straat van Hormuz te midden van hoogoplopende Iran spanningen
Volgend artikelWEF-gelinkt onderzoek wijt ‘versnelde veroudering’ aan piek in turbokanker onder jongeren
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

7 REACTIES

 1. Ooit zei Gorbatsjov: wij hebben er 70 jaar over gedaan om het communisme af te schaffen, maar jullie in het Westen voeren het weer in. De man had 100% gelijk als je kijkt met wat er in Europa door het ongekozen zooitje steeds weer voorgesteld wordt en dwangmatig verplicht wordt. Alleen al de 13 of 14 krankzinnige sancties tegen Rusland hebben de economie van EU / Europa heel veel schade gebracht. De de-industrialisatie in Duitsland is al volop aan de gang, Italië gaat naar een staatsschuld van 3000 miljard. De rest van de landen volgt dan vanzelf. En als Europa naar de donder is en het volk werkloos thuis zit met een Hoge hypotheek dan komt de NWO als reddende engel tevoorschijn. En het volk zal dat accepteren, net zoals de rotprik, de komende cbdc, de gezichtsherkenning, de 15 minuten steden enz.
  En de lachende derde is dan de USA. Hun plan om Europa opnieuw op de knieën te krijgen is dan wederom gelukt. Een potentiële concurrent minder. Europa zou een , samen met Rusland, een sterk continent worden. Dat mag natuurlijk nooit.
  Hun plan om via de proxy oorlog in dat in en in corrupte nazi land, dat Oekriland heet, Rusland te verslaan en de grondstoffen in te pikken is gelukkig mislukt.
  Maar Europa naar de donder helpen, dat gaat hen zeker lukken. De USA schoothondjes in Brussel voeren trouw de opdrachten vanuit USA uit. Arm volk dat zulke “lijders” heeft, want het gewone volk is altijd de lul. Ik ben wellicht negatief in mijn visie, maar zo zie ik het helaas wel.

 2. mensen : gewoon niet gehoorzamen!!!!! Het is niet mogelijk om de plannen uit te voeren als wij, de burgers
  weigeren mee te doen . Strafmaatregelen op de massa die weigerd zijn on uitvoerbaar. Laat je niet bang maken door die idioten

  • Je hebt gelijk, alleen 70% van het klootjesvolk zijn complete imbicielen die zombie-achtig alles maar accepteren. Zij zijn mede verantwoordelijk voor hetgeen er over ons heen komt want aan ons zal het niet liggen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in