Volgens de studie (verder in het artikel) hebben 31 landen, KBirb heeft ze in het blauw gemarkeerd, regelmatig Ivermectine verstrekt/toegang gekregen. De andere niet. Een dramatisch verschil. Beginnend met dagelijkse sterfgevallen/100k. [Lees door tot het einde #15]

Klik voor groot
Klik voor groot

2) AFRIKA & IVERMECTINE.
…en de gevallen-curves.

3) AFRIKA & IVERMECTINE.
Ivermectinegroep: 31 landen, totale bevolking 972,5 miljoen.
Angola, Benin, Burkina Faso, Burundi, Kameroen, Centraal-Afrikaanse Republiek, Tsjaad, Congo (Brazzaville), Congo (Kinshasa), Ivoorkust, Equatoriaal-Guinea, Ethiopië, Gabon, Ghana, Guinee…

4) AFRIKA & IVERMECTINE.
Ivermectinegroep (vervolg):
…Guinee-Bissau, Kenia, Liberia, Malawi, Mali, Mozambique, Niger, Nigeria, Rwanda, Senegal, Sierra Leone, Zuid-Soedan, Soedan, Tanzania, Togo, Oeganda.

5) AFRIKA & IVERMECTINE.
Niet-Ivermectinegroep: 22 landen, totale bevolking 357,3 miljoen.
Algerije, Botswana, Cabo Verde, Comoren, Egypte, Eritrea, Eswatini, Gambia, Lesotho, Libië, Madagaskar, Mauritanië, Mauritius, Marokko, Namibië, Sao Tomé en Principe, Seychellen, Somalië…

6) AFRIKA EN IVERMECTINE.
Niet-Ivermectine groep (vervolg):
…Zuid-Afrika, Tunesië, Zambia, Zimbabwe.

7) AFRIKA & IVERMECTINE.
Zijn er verwarrende factoren, bijv. hoge vs. lage bevolkingsaantallen in elke groep? Beide groepen omvatten landen met veel inwoners.
Ivermectine: Nigeria (206,1 miljoen), Ethiopië (115,0 miljoen), Congo (84,1 miljoen), enz.
Niet-Ivermectine: Egypte (100,0 miljoen), Zuid-Afrika (59,3 miljoen), Algerije (43,8 miljoen), enz.

8) AFRIKA EN IVE*MECTINE.
Hoe hebben de 31 landen toegang gekregen tot Ivermectine? Misschien heeft u wel eens gehoord van rivierblindheid (Onchocerciasis).
“De behandeling voor onchocerciasis is Ivermectine (handelsnaam: Mectizan).”
Dit wordt alom gevierd als een groot medisch succesverhaal.

9) AFRIKA EN IVERMECTINE.
Onchocerciasis komt veel voor in Afrika ten zuiden van de Sahara. Algemene informatie is hier beschikbaar, of u kunt dieper zoeken indien u geïnteresseerd bent. Het belangrijkste is dat de geïdentificeerde landen regelmatige en wijdverspreide toegang tot en gebruik van Ivermectine hebben.
en.wikipedia.org/wiki/Onchocerc…

10) AFRIKA & IVERMECTIN.
Japanse studie in Q1 2021 gaat in meer details over de betrokken Afrika-landen, met inbegrip van de lijst van landen die ik gebruikte in deze draad, en om de Johns Hopkins-gegevens up front te weergegeven (sterfgevallen en gevallen). Preprint van de studie, hieronder.
medrxiv.org/content/10.110…

11) AFRIKA & IVERMECTINE.
Velen hebben de virale video van februari 2021 gezien van Haruo Ozaki, voorzitter van de Tokyo Medical Association die een aanbeveling doet aan de Japanse minister van Volksgezondheid voor het off-label gebruik van Ivermectin op basis van gegevens van de Japanse studie die het Afrika-succes belicht.

12) AFRIKA & IVERMECTINE.
Uit Ozaki’s persbriefing video (gebaseerd op gegevens van de studie), enkele verbazingwekkende statistieken, samengevat in twee grafieken die KBirb heeft gemaakt. Ten eerste, een vergelijking van GEVALLEN/100K tussen de IVM en niet-IVM groepen, een 7,1 maal zo groot verschil.

De stille dood van de gevaccineerden - voorbode van een mensheidscatastrofe?

13) AFRIKA & IVERMECTINE.
…Ten tweede, een vergelijking van DODEN/100K tussen IVM en niet-IVM groepen, een enorm 13.3-voudig verschil. Deze gegevens (gevallen en sterfgevallen) komen overeen met de bevindingen van de meer recente gegevens van Johns Hopkins CSSE, de eerste twee pagina’s van deze draad.

 

14) AFRIKA & IVERMECTINE.
De volgende logische vraag is – wat is het verschil in aantal gevallen tussen de twee groepen? Dit kan sommigen verbazen. De IVM groep is veel minder gevaccineerd dan de niet-IVM groep, dus zien we een omgekeerde relatie. IVM lijkt de overweldigende, voor de hand liggende factor te zijn.

15) AFRIKA & IVE*MECTIN.
PROLOGUE. Heeft de Japanse Minister van Volksgezondheid toestemming gegeven voor het gebruik van Ivermectine op basis van de overtuigende gegevens en het pleidooi van Ozaki, hoofd van de Tokyo Medical Association? Uit mijn onderzoek denk ik dat het antwoord NEE is.

Klinkt dat bekend?

Corrigeer me als ik het mis heb.

16) AFRIKA & IVERMECTIN.
ADDENDUM. De Japan studie bevatte een momentopname tot 15/1/21. De grafieken die ik heb gemaakt bevatten aanvullende gegevens tot en met 25 augustus 20, inclusief een geheel nieuwe grote stijging. De curven voor de Ivermectinegroep blijven bescheiden gedurende de hele periode, wat de waarneming versterkt.

Klik voor groot

Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Nucleïnezuur vaccins gebruiken een genenkanon die gemuteerde code in je cellen dwingt om prionen te maken die je bloed verstoppenVolg Frontnieuws op Telegram

Dr. Luis Marcelo Martínez: "Het spike-eiwit is niets anders dan grafeen in je lichaam en het spiket je"

6 REACTIES

 1. Ik woon midden in het oerwoud in Congo-Brazzaville en werd reeds tweemaal met Ivermectine behandeld ten gevolge van “filaires”, een worm die zich onderhuids verplaatst en voor heel wat ongemak zorgt. Niettegenstaande Ivermectine met de dag moeilijker is te verkrijgen en de prijs verdrievoudigd is, kunnen we er nog bekomen onder het mom van hogervermelde behandeling.
  Verder is het een feit dat niemand hier een mondkapje draagt of zich laat vaccineren, dit in tegenstelling tot de stedelingen.
  We leven hier nog steeds vrij en blij, net als voorheen en tellen hier geen enkel Covid-slachtoffer. Voor mij voldoende bewijs dat het ganse verhaal pure volksverlakkerij betreft.

 2. Ivermectine bestellen bij de chinesche site van Alibaba.
  Heb het al een half jaar geleden gedaan. Heb drie potjes in huis.
  Toen waren nog voor humanitair gebruik in omloop maar ik zou het veterinaire middel ook wel aan durven. Het gaat immers om de grondstof.
  Let op de dosering is 2 mgr per kg lichaamsgewicht per dag en dat drie dagen
  Ik ben geen arts dus raadpleeg de site zelfzorg Covid voor goede en juiste informatie.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here