Een kort interview met de Amerikaanse president Joe Biden van dinsdag trekt de aandacht op social media. Sommigen zeggen dat de beelden duidelijk bewerkt zijn, terwijl anderen geloven dat het slechts een optische illusie is.

Het is een clip van 53 seconden van de politieke nieuwssite The Hill die in het middelpunt van de belangstelling staat. Terwijl Joe Biden naar de verslaggevers loopt, verschijnen er verschillende microfoons onderaan het beeld. Sommigen zeggen dat ze er nep uitzien, alsof ze achteraf zijn toegevoegd.

Onder de reacties zijn opmerkingen dat de media het niet eens meer proberen te verbergen dat het niet Biden is die op de beelden te zien is en dat de video duidelijk nep is.

Tegelijkertijd zijn er mensen die denken dat zij de verklaring hebben en waarschuwen voor samenzweringstheorieën.

Een demente president

  BLM-moeder gearresteerd voor moord op blanke adoptiedochter
Vorig artikelItaliaanse politiehelikopters jagen op lockdown-overtreders terwijl illegale migranten landen
Volgend artikelBill Gates wil zijn afgrijselijke wereldvisie realiseren in zijn levenstijd
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

2 REACTIES

  1. Wat zal er gebeuren als Kamala stokje overneemt van demente Joe?
    Trouwens Kamala Harris werd beëdigd als eerste vicepresidente legde de eed af op een groteletterbijbel met haar hand op haar kleine handtas, rara is ze ook van de Duivel genootschap?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in