Screenshot YouTube

Minstens 20.000 illegale migranten die op dit moment in Libië zijn, staan klaar om de komende weken naar Europa te vertrekken, waarschuwen de Italiaanse inlichtingendiensten.

Senator Matteo Salvini, de voormalige Italiaanse minister van Binnenlandse Zaken en leider van de populistische partij Liga, is de man die deze informatie naar het volk heeft gebracht: “Onze geheime diensten luiden het invasiealarm, met minstens 20.000 immigranten die klaar staan om naar Italië te vertrekken”.

Volgens een bericht van de Italiaanse krant Il Giornale merkte Salvini ook op dat de ernstige waarschuwing van de inlichtingendiensten komt omdat de Italiaanse havens opnieuw zijn opengesteld voor NGO-migrantentaxi’s, en slechts weken nadat de Italiaanse linkse regering amnestie heeft verleend aan 600.000 illegale migranten.

Volgens Il Giornale zijn de migranten die dit jaar in Italië aankomen drastisch gestegen ten opzichte van vorig jaar. Tussen 1 januari en 5 juni zijn in totaal 5.461 illegale immigranten op de Italiaanse kusten geland, tegenover 1.878 in dezelfde periode vorig jaar. Dat is bijna 200 procent meer dan vorig jaar.

Helaas zouden de Italiaanse inlichtingendiensten het aantal illegalen dat klaar staat om Europa binnen te vallen wel eens aanzienlijk kunnen onderschatten. Begin juni verklaarde het Bureau van de Verenigde Naties voor Drugs en Criminaliteit (UNODC) dat zo’n 650.000 migranten in Libië wachten om via de Middellandse Zee naar Europa te komen, zoals eerder gemeld door Frontnieuws.

Op zaterdag kondigde het in Duitsland gevestigde ngo-migrantentransportschip Sea-Watch aan dat het de zuidelijke haven van Messina in Italië had verlaten om zich naar Libië te begeven om migranten op te halen en terug te brengen naar Europa.

Italiaanse imam: "Christelijke vrouwen zijn onze prooi!"

“De #SeaWatch3 vaart uit! Na meer dan drie maanden in de haven van Messina zijn we eindelijk weer op weg naar de zoek- en reddingszone ten noorden van de Libische kust”, tweet de NGO.

Bisschop onthult: Achter de schermen werd besloten de Europeanen uit te roeien

2 REACTIES

  1. En rutte zal ze wel in onze naam ontvangen , Huisje , inrichting , rijbewijs , autootje , advocaatje , toch een heleboel waar diegene die ervoor werken kunnen vergeten , Stem op rutte , en hij laat steeds meer mensen binnen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here