Feit is dat, hoezeer zij ook dit proberen te omzeilen of te misleiden, de vaccinzeloten knarsetandend aan zichzelf moeten toegeven: gevaccineerden worden niet alleen net als ongevaccineerden geïnfecteerd, zij verspreiden het virus ook net zo ongehinderd – en door hun grotere aandeel in de totale bevolking, vormen zij nu ook het grootste besmettingsrisico. Door hen echter vrij te stellen van de testverplichtingen, ontstaat het tegenovergestelde vertekende beeld van een “pandemie van de ongevaccineerden” – en daarmee wordt een toenemend pogrom-sentiment gecreëerd tegen vaccinatiesceptici. De waanzin kent gaandeweg geen grenzen meer, schrijft Journalistenwatch.com.

Er komen steeds meer berichten binnen over “Superspreader“-Events” waarbij de deelnemers allemaal gevaccineerd waren. Een corona-uitbraak onder gevaccineerden in de VS baart bijzonder veel opzien, waar de coronacijfers momenteel weer door het dak gaan – vanwege of ondanks de stijgende vaccinatiegraad, afhankelijk van hoe je het bekijkt. De bedrieglijke vrijheden die hun door de vaccinatie-industrie en haar lobby-politici zijn beloofd (als beloning voor hun getoonde “verantwoordelijkheid voor de gemeenschap” door hun bereidwillige pro-actieve deelname aan de vaccinatiecampagne) hebben ertoe geleid dat daar zomerfestivals, feesten en concerten worden gevierd – en het resultaat precies hetzelfde is (mogelijk zelfs erger) als wanneer die gedemoniseerde ongevaccineerden hier in nauw contact zijn geweest.

In Massachussetts zijn, zoals “Der Spiegel” meldt, 469 mensen besmet geraakt met Corona bij een Superspreading-Event – van wie er 346, of ongeveer driekwart, reeds waren gevaccineerd. Van de gevaccineerden moesten er zelfs vier in het ziekenhuis worden opgenomen – een verontrustend percentage, gezien het feit dat vaccinaties geacht worden bescherming te bieden tegen ernstige vormen van de ziekte. Tot nu toe is dit althans het laatste overgebleven argument van de voorstanders van vaccinatie, waaraan zij zich nu als een laatste reddende strohalm aan vastklampen, nadat alle andere aangeprezen effecten van de Covid-vaccins (van eigen immuniteit en niet-infectieus zijn tot langdurige “bescherming”) illusies bleken te zijn.

  Reacties uit de hele wereld - "80 % aanbidt de prik, ze is de nieuwe redder, als je slecht praat over de heilige prik of niet gevaccineerd bent, dan ben je het mikpunt van laster en afkeer"

Om de onzekere Duitse vaccinatiegemeenschap tot bedaren te brengen en de wankelende propaganda niet verder in gevaar te brengen, voegen volhardende media als “Focus” nu haarfijne argumentatieve verdraaiingen toe om de logische tegenstrijdigheid die inherent is aan de massale uitbraken bij de gevaccineerden te verklaren. Zij zeggen dat, hoewel de viruslast bij “gevaccineerden en ongevaccineerde geïnfecteerden” (laat deze formulering maar op uw tong smelten!) dezelfde is, “nieuwe gegevens uit de VS en Azië aantonen” dat het verloop van de infectie “aanzienlijk verschilt”.

Argumentatieve verdraaiingen

Hier is hoe: zoals bekend wordt de virale belasting in de PCR-test bepaald op basis van het aantal vermenigvuldigingscycli, de cT-waarde. Hoe meer cycli nodig zijn en hoe hoger de cT-waarde, hoe zwakker de virale belasting in het oorspronkelijke monster was. De virale belasting die nodig is om derden te besmetten wordt verondersteld cT-30 te zijn. De viruslast die in de genoemde studies werd vastgesteld, lag bij de geïnfecteerde personen (zowel gevaccineerden als ongevaccineerden) rond de 20. Vanaf dit punt hadden de ongevaccineerden gemiddeld vijf dagen langer nodig dan de gevaccineerden totdat hun cT-waarde tot 30 was gestegen en hun viral load dus onder de infectiedrempel was gedaald.

Dit verschil, dat zuiver statistisch is afgeleid, door middel van laboratoriumstudies en uitsluitend met behulp van de PCR-tests, waarvan de betekenis hoe dan ook omstreden is en waarvan men eigenlijk een medisch statisticus en viroloog zou moeten zijn om het te begrijpen, wordt nu verondersteld het gehele resterende voordeel van vaccinatie te vertegenwoordigen. Dit kleine, vermeende voordeel wordt verondersteld het levensreddende voordeel te zijn waarmee vaccinatie ons “beschermt”. Dus zelfs gevaccineerde mensen kunnen besmet raken en ziek worden, zelfs ernstig, en zij infecteren ook anderen – maar omdat hun viruslast na gemiddeld negen en niet veertien dagen verzwakt, is vaccinatie onontbeerlijk?

  De grote propagandatrucs van vandaag de dag: valse context en "doen alsof"

Afgezien van het feit dat tegen die tijd ALLE geïnfecteerde mensen even lang in quarantaine zijn, zijn er vele andere geldige verklaringen voor dit vermeende onbeduidende verschil; zo zijn bijvoorbeeld de meeste jongeren met veel meer sociale contacten ongevaccineerd – daarom krijgen zij tijdens de infectie veel meer virussen binnen dan leden van risicogroepen die ondanks vaccinatie de neiging hebben contacten te vermijden. Het immuunsysteem van het lichaam reageert ook verschillend; jongere, gezonde leden van de actieve bevolking genereren een krachtiger immuunrespons dan bijvoorbeeld bejaarden. Indien met deze overwegingen rekening wordt gehouden, kan slechts worden geconcludeerd dat vaccinatie kennelijk geen enkel nut heeft – althans wat de incidentie van besmetting betreft.

Bedenkelijke bescherming – en in het beste geval individuele

Als dat al het geval is, is het enige wat overblijft het verzachtende effect op ernstig of dodelijk ziekteverloop (hoewel de laatste berichten uit de VS en enkele andere landen juist het tegenovergestelde suggereren, en het percentage gevaccineerden in ziekenhuizen en intensive care-afdelingen ook aanzienlijk toeneemt). Maar laten we dit hoofdargument van de voorstanders van vaccinatie volgen en aannemen dat het zo is: dit betekent dat gevaccineerden het best beschermd zijn in die zin dat zij niet langer fataal ziek zijn – ongeacht van wie zij het oplopen en hoe vaak, of het nu van gevaccineerden of van ongevaccineerden is.

En dat is precies waarom het hen niet uitmaakt of anderen gevaccineerd of niet gevaccineerd zijn. Alle voorgewende slogans zoals “solidariteit”, “verantwoordelijkheid voor anderen”, “menselijkheid” of “wederzijdse bescherming” zijn niets anders dan leugens en holle frasen – want het enige en maximale wat vaccinatie kan bieden is bescherming tegen de ernstige gevolgen van infectie, die altijd en overal blijven dreigen, zelfs bij een bevolking die voor 100 procent gevaccineerd is. Gevaccineerden en vaccinatie-impresario’s die dit negeren zijn de echte egoïsten – en het echte gevaar voor de “volksgezondheid”.

  Britse vaccinatieweigeraars zullen in de toekomst bezoek krijgen van mobiele "Corona-vaccinatieteams"

Dat de duidelijke logische tegenstrijdigheden niet worden begrepen door verdedigers van het vaccin is slechts gedeeltelijk te wijten aan cognitieve dissonantie, logische tekortkomingen en succesvolle hersenspoeling. In feite gaat het de meeste vaccinatie-ayatollahs om iets heel anders: om het plezier van anderen te splijten, te betuttelen en te straffen. Over het rechteloos maken van de nieuwe volksvijanden. Bij het lezen van de walgelijke en verontrustende berichten op Twitter en social media, krijgt men de indruk dat sommige mensen niet kunnen wachten op de herinvoering van de concentratiekampen:


(Screenshot:Twitter)

“Ik ben er al voor om de onzinnige #Querdenker [dwarsdenkers. red.] eindelijk te scheiden van de normale mensen. Totdat zij zich inenten en dan terug. Men zou ze bijvoorbeeld aan een stadsdeel kunnen toewijzen en ze van buitenaf kunnen verzorgen. Dan kunnen ze niemand besmetten behalve zichzelf.”

Nu het kaartenhuis van alle vroegere vaccinatieargumenten is ingestort en vooral het sprookje van de “vaccin kudde-immuniteit” eindelijk is ontkracht, is de kwestie van liberaliteit, verdraagzaamheid en de bereidheid om anderen hun vrije beslissing tot vaccinatie te gunnen, de ultieme lakmoesproef geworden voor democratische rijpheid, menselijkheid en sociale bekwaamheid. Wie, geconfronteerd met deze feiten, anderen vaccinatie wil voorschrijven of zelfs maar triomfantelijk eist dat wie vaccinatie weigert “maar de gevolgen moet dragen”, is in twee opzichten onthuld: als een proto-fascist – en als een idioot.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Vaccinbezetene: vrouw raakt verlamd na COVID-19 prik, zegt dat ze zich weer zou laten injecterenVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelDuitslands grootste krant BILD biedt verontschuldigingen aan voor het schaden van de samenleving door paniekberichtgeving over de Covid-19 pandemie
Volgend artikelCanada: Gezondheidsautoriteit kon bestaan van virus niet bewijzen – Beklaagde vrijgesproken
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

22 REACTIES

 1. Ik kan volledig begrijpen dat Frontnieuws ook alleen maar een (vertalend) doorgeefluik is. En wat dat betreft ook wel kwalitatief genoeg (voor mij).

  Echter zou een beetje redactie misschien wel op zijn plaats zijn, want anders wordt het niet consistent.

  Waar ik op doel is dat een paar artikelen geleden Frontnieuws melding maakte over het feit dat de PCR-test zo goed als dood is wat betreft bruikbaarheid. Daar zijn we het allemaal over eens.

  Maar in dat artikel werd ook gesteld dat we wel de statistieken blijven herhalen die juist voortkomen uit die onbruikbare PCR-tests.

  Ik kan ook wel begrijpen dat je toch met cijfers wilt komen en er geen alternatieve metingen zijn die betrouwbare of betrouwbaardere statistieken vormen. Dat is een probleem. Een GROOT probleem. Want immers, hoe kunnen we nu op de scheve verhouding blijven wijzen als de cijfers overal hetzelfde zeggen?

  Het doel, van o.a. dit artikel is natuurlijk het verduidelijken van de context en van de ontwikkelingen binnen die context. Dat snap ik. En de meeste artikelen hier voldoen ook prima aan de gewenste criteria. Ik persoonlijk steek er regelmatig wat van op. En dat moet vooral zo blijven.

  Maar misschien zijn er mensen (die vast veel slimmer zijn dan ikzelf) die weten hoe we met die cijfers beter en duidelijker kunnen omgaan in de berichtgeving?

  • Mijn inziens is dat de kracht van FRONTNIEUWS; het belichten vanuit diverse invalshoeken van derden zonder de boel te willen aansturen door middel van censuur. Het is dan ook aan de respectievelijke consumenten / lezers het aangebodene te duiden; zelf te onderzoeken en tot een eigen conclusie te komen welke eventueel verder gestaafd kan worden. Vervolgens ga ik er ten alle tijde vanuit dat er knappere koppen zijn dan ikzelf en bepaalde informatie prima weten te plaatsen. Daarentegen zijn er altijd ook minder knappe koppen dan ikzelf – lol – die slechts datgene eruit pikken waarvan men denkt dat het ‘hun waarheid’ bevestigd. Zoals een reactie die ik vandaag op een ander draadje las: ‘… omdat het nep nieuws is’, waarop een volgende reageerder even met de feitelijke getuigenis aankomt, waarna je zo’n ontkenner niet meer ziet of hoort tot een volgende gelegenheid. Voor ieder wat wils.

   🙂

   • Als kanttekening op het begrip ‘knappe koppen’ is ook dit relatief, gezien in het licht van het concept ‘meervoudige intelligentie’; hetgeen betekent dat er meerdere soorten van intelligentie bestaan en de mens niet op alle – horizontale – vlakken even intelligent is. 🙂

 2. Eigenlijk is het al met al een zielige vertoning.
  Ook hier weer is de meest absolute leugen de gefantaseerde “wetenschap” van de pcr test weer de basis. Dus weer leugen en bedrog wat in de msm de boventoon voert.
  Ze, de organisatoren van deze toestand, hebben haast. Naarmate meer mensen gaan inzien wat er werkelijk speelt krijgen ze steeds minder grip op de mensen, echte mensen bedoel ik

 3. Ja maar……..zonder vaccinatie waren de besmette mensen in het ziekenhuis beland of overleden……dus de vaccinaties werken wel hoor! 😉

  • Ze kunnen toch nog steeds besmet worden waardoor ze in een ziekenhuis komen.
   En anders komen ze daar wel door de vele bijwerkingen.
   Het enige wat die gif prik doet is ze langzaam slopen en afbreken, als een tijdbom die elk moment kan afgaan.

   • Jaaaaah maar de kans is kleiner dat ze erg ziek van worden.

    Bijwerkingen…….ach die zijn er bijna niet en als ze er zijn valt het vast wel mee.
    Elk medicijn heeft bijwerkingen, dus waarom over dit ‘vaccin’ opeens wel moeilijk doen?

    Er net is net zoveel bewijs dat er geen lange termijn bijwerkingen zijn dan dat er bewijs is dat deze er niet zijn.
    Over andere medicijnen doe je toch ook geen onderzoek en volg je dokters recept?

    :p

    • Of je twijfelt er over, of je hebt je gif prik al gehad.
     Mij maakt het verder niet uit.
     En nou bezig om alle problemen, die er zeker wel zijn, een goed plaatsje te geven.
     En die 60% dan waar ze duidelijk stolsels hebben gevonden, hoe klein ook.
     Dat hoort er niet te zijn bij gezonde mensen.
     Of gezonde kinderen die overlijden aan een hart aanval. Toeval?

    • @bart, niet een ieder leest je bijdrage zoals ze is: met cynische humor. Maar je hebt gelijk wat mij betreft: zo’n 70% van de bevolking is actieve klant van de Pharma en dezen halen met alle gemak een pilletje, poedertje, spuitje, zalfje zonder – zich af – te vragen wat erin zit. Als het maar werkt – kuch – en de (huis)arts heeft er ten slotte meer verstand van dus tja, wat zal je jezelf vragen stellen of de (huis)arts. Die laatsten hebben tenslotte altijd wel hun mooie babbel klaar en gaan de klant niets tot weinig vertellen over de bijwerkingen. Helaas is de massa verslaafd aan chemie en omdat ze nog steeds leven roepen ze er halleluja bij. Durf eens het tegendeel te bewijzen van hetgeen de (huis)arts vertelt. Hoe durven we? Wappies! Om die uitdrukking maar even te handhaven. De meeste mensen zijn allang volstrekt de weg kwijt. Sommigen lijken zelfs verstandig. Meer verstandelijk in de zin van geconditioneerd. Wanneer je met feiten aankomt, bezien ze je of ze water zien branden. Dat deel van de mensheid is zodanig geconditioneerd dat ze h.w.s. nooit meer te bereiken zijn. Ze begrijpen h.w.s. niet eens het verschil tussen medicijnleer en gezondheidsleer. Zoals het milieu en het klimaat ook twee van ‘hetzelfde’ zijn. Ja toch? Niet dan? :-p

 4. Bart….. laat jezelf vol spuiten…..met alles wat er aangeraden wordt. Hoe eerder we van lulhannesen van jouw formaat af zijn….hoe beter
  De leegte die je achterlaat vervangt je volkomen.

  • Ow ow doe ook gewoon eens lief,verlaag je niet tot zo’n nivo.

   Een wereld zonder gevaccineerde mensen welke misschien wel allemaal dood neervallen lijkt me anders ook niet aangenaam.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in