Ik geloof in de tweestatenoplossing, maar ik vrees dat Israël, in de woorden van bankier Louis Marshall in 1914, “slechts een incident is van een verstrekkend plan. Het is slechts een handige kapstok om een krachtig wapen aan op te hangen,” schrijft Henry Makow.

Dit wapen is een derde wereldoorlog die miljarden mensen zal uitroeien en het veld zal ruimen voor een dystopische tirannie.

Hitler vleide het Duitse volk met de gedachte dat zij het “Meesterras” waren. Hetzelfde lot kan het “Uitverkoren Volk” en hun helpers wachten.

De morele rekensom ziet er niet goed uit. Israëls uitroeiing van de Palestijnen geeft zijn vijanden toestemming om hen te genocideren. De steun van het Westen aan deze genocide geeft zijn tegenstanders een soortgelijke toestemming. Israël’s dreigementen om Libanon en Iran te vernietigen voegen daar nog meer gewicht aan toe. Israël en het Westen hebben collectieve straffen goedgekeurd die tegen hen gebruikt kunnen worden.

Er bestaat weinig twijfel over dat Israël kernwapens zal gebruiken als het voelt dat zijn bestaan op het spel staat. Bovendien hebben de Illuminati afleiding nodig van het opkomende COVID-19 hoax/”vaccin”-schandaal.

Douglas MacGregor schetst hier het scenario dat leidt tot WO3. Hij zegt dat Hezbollah een enorm leger heeft en duizenden raketten gericht op het hart van Israël. Hij zegt dat Arabische buurlanden en Turkije samen tegen Israël zouden kunnen optrekken. Rusland zou gedwongen worden om aan de oorlog deel te nemen als Iran aangevallen zou worden.

“Over 24 uur verandert ALLES voor de VS, Iran is er klaar voor” – Douglas Macgregor’s Laatste WAARSCHUWING

  Onderschat Iran op eigen risico

Kol. Macgregor tegen Tucker: Biden regering drijft VS in een ‘Armageddon’-oorlog in Midden-Oosten

“Het zal heel moeilijk worden voor Rusland en Turkije om zich niet ook in deze strijd tegen ons te mengen, omdat zij het soort collectieve straf dat Israël voor Gaza plant niet zullen tolereren,” aldus de gepensioneerde kolonel.

VIDEO: Netanyahu beroept zich op Bijbelse Profetie als Israël invasie van Gaza lanceert


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

ISRAËL CONFLICT DOSSIER

“Deze dieren mogen niet langer leven”: 95-jarige Israëlische legerreservist zet landgenoten aan tot het doden van Palestijnse families en kinderenVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelCIA gedachtencontrole: Schutter uit Maine begon “stemmen te horen” nadat hij een mysterieus gehoorapparaat had gekregen
Volgend artikelHenry Kissinger: AI zal mensen binnen 5 jaar vervangen
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

6 REACTIES

 1. Geraak nu nog maar eens uit dit geopolitiek drijfzand.
  Je voelt aan je compas dat alles in de richting van WO3 wijst. Dit omdat er geen noodrem meer blijkt te zijn bij “het Westen”.

  Schapen kopen deze of gene vlag om mee te zwaaien en belastingen aan de wolven betalen met hun Oorlogsindustrie, die gaat in overdrive, bankiers en roofinvesteerders lopen met hun leningen en schuldbrieven te zwaaien.

 2. Israel die een langzame marteldood veroorzaakt onder de Palestijnse bevolking mag wat mij betreft worden weggevaagd.
  De Palestijnse bevolking afsluiten van voedsel, water en elektra en daarbij bombardementen uitvoeren met fosforaanvallen is ronduit barbaars en overschrijdt alle menselijke grenzen!
  Laat WWIII maar komen…op de wijze zoals Albert Pike heeft voorspeld.

  • Onzin❗️❗️Er is een groot verschil tussen de politiek en de Israëlieten ❗️❗️Zoals ook bij Nederlanders Rutte op geen enkele wijze mijn inzichten vertegenwoordigde. Denk na
   Fleur- waarom zou je kinderen en moeders willen vernietigen van
   Israël, dan doe je toch hetzelfde wat de kapitalisten doen om geld aan oorlogen te verdienen?

 3. Het VOLK van Israël zal nu moeten opstaan en de regering verwijderen. Stel je voor dat Rutte als NAVO generaal opstaat en om welke reden dan ook de Belgen hun kop inslaat, dan – misschien veel eerder – moeten we ingrijpen: revolutie! De politiek
  is een totale zooi zonder andere richting dan een commerciële en dat moet gestopt worden! ❗️❗️

 4. We begrijpen niet, dat ze willen spelen
  met de oorlog???
  Oorlog is de verschrikkelijke nachtmerrie!
  Waarom kunnen ze niet de naastenliefde beleven???
  Ze kennen de naastenliefde nooit…
  Joden hebben gelijk, dat Hamas geen engel is, maar vervaarlijke duivel….

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in