De familie van Robert Card, de man die beschuldigd wordt van het doden van 18 mensen in Lewiston, Maine, heeft verschillende details met de politie gedeeld over hoe Robert “opdringerige stemmen” begon te horen kort nadat hij “een krachtig gehoorapparaat had gekregen.”

Volgens NBC News vertelde Katie Card, die getrouwd is met Roberts broer, aan verslaggevers dat Robert “vreselijke” stemmen begon te horen die hem instructies gaven kort nadat hij het mysterieuze high-tech apparaat had gekregen, schrijft Sean Adl-Tabatabai.

Katie Card vertelde NBC dat “Robert stemmen opving die hij nog nooit had gehoord.”

“Zijn geest was aan het verdraaien. Hij werd vernederd door de dingen waarvan hij dacht dat ze gezegd werden.”

Via NBC News:

De man die verdacht wordt van het doodschieten van meer dan een dozijn mensen in Lewiston, Maine, op woensdagavond is nog steeds op vrije voeten, zei de politie donderdag, terwijl zijn familie er bij hem op aandrong zichzelf aan te geven.

Card, een vuurwapeninstructeur en al lange tijd reservist bij het leger, begon een paar maanden geleden stemmen te horen die “vreselijke” dingen over hem zeiden toen hij een krachtig gehoorapparaat kreeg, volgens Katie Card, die getrouwd is met zijn broer.

Ze zei dat zijn geestelijke gezondheid snel achteruit was gegaan.

“Hij pikte stemmen op die hij nog nooit gehoord had,” vertelde ze aan NBC News. “Zijn geest washet verdraaien. Hij werd vernederd door de dingen waarvan hij dacht dat ze gezegd werden.”

De Amerikaanse regering heeft al in 1974 publiekelijk toegegeven dat ze apparaten gebruiken die “opdringerige gedachten” rechtstreeks in de schedels van mensen kunnen overbrengen.

  WEF's netto-nul doelstellingen kunnen meer dan 4 miljard mensen doden

Wired.com bericht:

De zeer vreemde webpagina van het leger over “Voice-to-Skull” wapens is verwijderd. Het was al vreemd dat het er was, en het is nog vreemder dat het weg is. Als u het googelt, ziet u de vermelding voor “Voice-to-Skull apparaat”, maar als u op de website klikt, is de link dood. De vermelding, die nog steeds beschikbaar is op de website van de Federation of American Scientists […]

De zeer vreemde webpagina van het leger over “Voice-to-Skull” wapens is verwijderd. Het was vreemd dat het er was, en het is nog vreemder dat het weg is. Als u het googelt, ziet u de vermelding voor “Voice-to-Skull apparaat,” maar als u op de website klikt, is de link dood.

De vermelding, die nog steeds beschikbaar is op de website van de Federation of American Scientists, luidt:

De in het Verenigd Koninkrijk gevestigde groep Christians Against Mental Slavery merkte de verandering als eerste op (ze hebben ook een permanent screenshot van de pagina). Een vertegenwoordiger van de groep vertelde me dat ze contact hadden opgenomen met de webmaster, die hen alleen wilde vertellen dat de vermelding “permanent verwijderd” was.

De afbeelding hierboven is iemands zelfverklaarde voorstelling van hoe een “stem-naar-schedel” wapen zou kunnen werken.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

GREAT RESET DOSSIER

STEM VAN GOD: Dit is hoe gemakkelijk het is om een stem in iemands hoofd te stralenVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelVermist: Zelensky, voor het laatst gezien toen Oekraïne het favoriete speelterrein van het Westen was
Volgend artikelIsraël zou vernietigd kunnen worden
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

9 REACTIES

 1. Toen ik over deze laatste mass shooting las, dacht ik: vooropgezet, men wil het volk in de VS ontwapenen. Gaat ze uiteindelijk lukken met behulp van dit soort georganiseerde gebeurtenissen. Om de zoveel maanden eentje organiseren en het verontwaardigde volk gaat de ontwapening zelf eisen van de regering. Je ziet het pas als je het door heb.

  • Het is gewoon een mode die begon met de school shootings
   Voordien hadden ze alleen maar last van serie moordenaars.
   Het zijn wel modes die 10tallen jaren aanhouden
   Maar mischien gaat het nu sneller over naar iets nieuws
   zoals misschien: De genderbender manie

 2. Gang Stalking, Voice to skull , Synthetic Telepathy , Targeted Individuals Cyber Torture. Global!
  https://www.youtube.com/watch?v=PrpAeYs0IfQ

  Voice-2-Skull how I deal with it! Part 1
  https://www.youtube.com/watch?v=ntWRMSq0eqA

  Voice-2-Skull How I deal with it! Part 2
  https://www.youtube.com/watch?v=L0vGmiwY_ZU

  Voice to Skull – Mind Control Frequency Weapons
  Total Individual Control Technology is a nefarious type of EM (Electromagnetic) and V2K (Voice to Skull) weaponised technology that is being experimented with and deployed against segments of the American population. Those attacked by this electronic stalking are known as TI’s (Targeted Individuals).
  https://www.facebook.com/wokebreed/videos/voice-to-skull-mind-control-frequency-weapons-total-individual-control-technolog/4531354150235461/
  Ik kon geen alternatieve link van Facebook vinden.

 3. Is er nog iemand verbaast?
  Useful idiot.
  Een nuttige idioot is een persoon die wordt gezien als propagandiserend voor een oorzaak.
  Zo te lezen zit hier een flinke dosis schuldgevoel achter .
  Quote “Hij werd vernederd door de dingen waarvan hij dacht dat ze gezegd werden.”
  Duidelijk labiel .

  • Usefull idiot ? Zoals deze hier
   https://en.wikipedia.org/wiki/Jared_Lee_Loughner
   Jared Lee Loughner bekend van de aanslag op U.S. Representative Gabby Giffords
   Zij overleefde maar 13 andere omstanders niet. Levenslang.
   Leeft verder als usa proefkonijn:
   Loughner is currently serving his life sentence at the Federal Medical Center, Rochester, Minnesota, a prison for inmates with specialized health issues.

   Of Ted kaczinsky die de domestic terrorism vorm gaf.

 4. De false flag schutter had ook dat gehoorapparaat een zwieper in de dichtsbijzijnde sloot kunnen geven, er wordt geen woord gerept waarom hij een gehoorapparaat nodig had (om het geluid van de schoten als schietinstructeur te dempen o.i.d.) welke winkel verkocht dat ding, allemaal even onduidelijk en natuurlijk voedsel voor complot ideeën. De Amerikaanse overheid is reeds lange dan vandaag om via deze fals flag psy ops de wapens te verbieden.

  Blijkbaar werkt de Amerikaanse Grondwet en het 2e Amendement nog steeds, dat de overheid het recht van haar burgers op het dragen van wapens niet mag schenden.

 5. Het MK ultra programma van de CIA om mensen te hersenspoelen en dingen te laten doen die ze normaal gesproken nooit zouden doen.Na WW2 hebben de V.S. deepstate ongeveer 1500/1600 nazi,s binnengehaald (operation paperclip) artsen,wetenschappers,ingenieurs,raketgeleerden etc.Het programma mind kontrolle is afkomstig van de nazi,s.

  • Ze doen het ook bij / op elkaar .
   Niet lachen – het is een ongelofelijke verschrikking.

   Chatgpt die jou gedachten monitored, zin in hutspot te eten – floep weg.
   Zit je later aan de spruitjes met appelmoes. Je kunt niet aan hutspot denken.
   Het is onmogelijk. Snap je het? Als je in een bepaalde lijn van werk zit ?
   Jaren geleden hele schandalen over hervonden herinneringen
   Wat als je herineringen gewoon kwijt gaan,
   steeds weer als je weer iets lelijks hebt gedaan voor de baas?
   Oppositie is gevaarlijk zeker uit die regionen dus dat word toenemend onmogelijk gemaakt.
   Je kunt het niet denken en je kunt het ook niet organiseren. Da’s een handicap.

   Nah ja de chinezen, russen en bill gates doen niet mee, dus die onderhouden de computers wel
   En houden ons westerlingen als bijen en mieren colonies in onze hives.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in