Israëls oudste reservist, de 95-jarige Ezra Yachin, werd gefilmd terwijl hij Israëli’s opriep om Palestijnse “families, moeders en kinderen” te doden en “de herinnering aan hen uit te wissen,” schrijft Chris Menahan.

Uit The Middle East Eye, “Israëlisch-Palestijnse oorlog: Israëlische veteraan, 95, roept troepen op om Palestijnse kinderen ‘uit te wissen'”:

Een Israëlische legerveteraan die betrokken was bij een massamoord op Palestijnse burgers in 1948 heeft de Israëli’s opgeroepen om “de herinnering uit te wissen aan… families, moeders en kinderen.

Ezra Yachin, 95, is één van de meer dan 300.000 reservisten die door Israël gemobiliseerd zijn sinds de oorlog met Hamas in Gaza een week geleden uitbrak.

Yachin zal niet deelnemen aan gevechten, maar in plaats daarvan dienen om soldaten te “motiveren”, volgens recente berichten.

“Wees triomfantelijk en maak ze af en laat niemand achter. Wis de herinnering aan hen,” zei Yachin toen hij deze week Israëlische troepen toesprak, in een video die sindsdien viraal is gegaan.

“Wis hen, hun families, moeders en kinderen uit. Deze dieren mogen niet langer leven.”

Hij voegde eraan toe dat er “geen excuus” was, aangezien Hezbollah “luchtaanvallen zou kunnen sturen” en “Arabieren hier ons zouden kunnen aanvallen.”

“Elke Jood met een wapen zou naar buiten moeten gaan en hen doden. Als je een Arabische buurman hebt, wacht dan niet, ga naar zijn huis en schiet hem neer,” zei Yachin.

  Een vulgair vertoon van macht

“We zullen dingen meemaken waar we nooit van gedroomd hebben. Laat ze bommen op hen gooien en ze uitwissen,” voegde hij eraan toe. “Alle profetieën die door de profeten zijn gezonden, staan op het punt te gebeuren.”

Israël heeft de afgelopen week minstens 2.215 mensen gedood in Gaza, volgens het Palestijnse ministerie van Volksgezondheid. Van de doden zijn er 724 kinderen en 458 vrouwen.

Yachin was lid van de zionistische Lehi militie, die wreedheden uitvoerde vóór de oprichting van de staat Israël in 1948.

Hij was betrokken bij het bloedbad in Deir Yassin op 9 april 1948, toen zionistische militieleden van de groepen Lehi en Irgun van huis tot huis gingen en meer dan 100 mensen doodden in het kleine Palestijnse dorp in de buurt van Jeruzalem, ondanks het feit dat ze hadden ingestemd met een eerdere wapenstilstand. Veel van de doden waren vrouwen, kinderen en ouderen.

Het bloedbad, naast andere wreedheden, leidde tot de gedwongen verdrijving van honderdduizenden Palestijnen uit hun thuisland in wat bekend zou worden als de Nakba, of catastrofe.

In een interview aan Jewish Press in 2020 zei Yachin dat zijn Lehi eenheid opgeroepen werd om een aanval op Deir Yassin uit te voeren.

“Het dorp was een schuilplaats voor terroristen,” zei hij. “Linkse historici beweren dat we meedogenloos en met voorbedachten rade de inwoners van het dorp hebben afgeslacht, inclusief vrouwen en kinderen. Dat was helemaal niet het geval.

“Het is waar dat vrouwen en jongeren gedood werden, maar dat was omdat ze als strijders dienden.”

  Israëliërs klagen over "PR-ramp" nadat bevrijde Israëlische gijzelaar onthult dat Hamas "ons heel aardig behandelde"

Dit is wat ons verteld wordt als “het meest morele leger ter wereld”.

Zowel de New York Post als Bild publiceerden eerder deze week propagandastukken waarin Yachin als een grote held werd aangeprezen.

  Bij de VN is het de ontspoorde VS tegen de rest van de wereld

Geen van beide vermeldde zijn oproepen tot genocide.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

ISRAËL CONFLICT DOSSIER

CNN betrapt op het ensceneren van nepaanval in IsraëlVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelDr. McCullough: mRNA-vaccins injecteren “vreemde genetische code” in mensen
Volgend artikelCovid-geninjecties propaganda is op zijn einde – niemand wil de nieuwe boosters
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

18 REACTIES

  • Het zionisme is een fanatiek isme waar slechts plek is voor Joodse mensen, alles moet opzij voor deze denkwijze, linksom of rechtsom, deze oude man is met zijn woorden en gedrag er het bewijs van, niemand heeft verder op dit gebied want het is de Joden gegeven door G.d, einde discussie, woon je daar toch en al eeuwenlang dan is dat jammer want we zorgen er wel voor dat je verdwijnt! Stereotype zionistisch denken wat de man vertoont, de Premier en zijn kabinet zijn identiek in hun denken, sommige Palestijnen zijn al lang weg maar een gedeelte denkt NOOIT ga ik weg want ik ben hier geboren.

 1. Ik kreeg de volgende link toegestuurd over wat er nu eigenlijk echt gaande is in Israel. Massaal kijken en doorsturen alsjeblieft, zodat bij zoveel mogelijk mensen (hopelijk) hun oogkleppen afvallen, al zullen er velen gewoon blind blijven.

  https://www.stopworldcontrol.com/nl/israel

  Hoe kan het dat zo’n klein clubje (elite) de hele wereld terroriseerd, terwijl wij (de burgers) met zoveel meer zijn?

  • Je was me net voor Isabel, maar het laat m.i. wel zien hoe van belang de informatie is welke hier wordt (mee)gegeven. Je vraagt: ´hoe kan het dat..´ Het antwoord is wellicht een gebrek aan kennis? Waardoor massa´s mensen worden misleid.

   Een Bijbelvers naar mijn hart:
   En neem niet deel aan de onvruchtbare werken van de duisternis, maar ontmasker ze veeleer.

 2. Beide partijen zijn fout, zowel Hamas als het IDF, zijn er allebei niet voor het beste voor de burger. Draait alleen om macht en geld, niet om menselijkheid.

 3. Opmerkelijk feit op NPO Radio 1 vanmorgen werd er gezegd door de slimste mens Astrid Kersenboom dat de oorlog in Oekraïne een Amerikaanse proxy-oorlog was, terwijl de Speciale Militaire Operatie expres niet genoemd werd, naadloos verschuift het narratief van de gekochte Nederlandse media naar het Israël verhaal, ook die smerige narcistische opportunist Mart de Kruif voormalig militair met de rang van luitenant-generaal in de Koninklijke Landmacht geeft natuurlijk tegen een vorstelijke betaling zijn fucking mening, omdat meningen van anderen er blijkbaar niet terzake doende zijn.

 4. ‘en de Heere zag, dat het goed was’
  ..toch?
  ‘en de Heere zag al wat Hij gemaakt had, en ziet, het was zeer goed’
  ..of
  ‘de Heere: Mijn Geest zal niet in eeuwigheid twisten met den mens, dewijl hij ook vlees is; doch zijn dagen zullen zijn honderd en twintig jaren’
  ..dus prima, de almachtige rekent zich rijk met een houdbaarheidsdatum
  ..echter
  ‘berouwde het den Heere, dat Hij den mens op de aarde gemaakt had, en het smartte Hem aan Zijn hart’
  ..gelukkig laat de Grote Clown geen twijfel, het vlees is niet allemaal onverteerbaar
  ‘maar met u zal Ik Mijn verbond oprichten’
  ‘u heb Ik gezien rechtvaardig voor Mijn aangezicht in dit geslacht’
  ..duidelijk toch
  ..laat die ouwe ijzervreter met rust, niet zijn schuld dat hij uitverkoren is
  -lol-
  wat een bende, zieke show duurt nu echt eeuwen te lang
  ohja, boeien wat er gelooft wordt, heel de moderne samenleving (voor het westen) is een klucht van een feest, ..met z’n k . . k . r holocaust en geen-oorlog-, schuld- en samenwerken-troep

 5. Hij is opgeroepen om HAAT te zaaien, waarom moeten joden Palestijnen HATEN.?
  Omdat Palestijnen niet vrijwillig hun land en huis en hun bezittingen AFGEVEN?
  De joden die op grond gebied van de Palestijnen zitten roepen dan ga weg, jullie horen niet te leven, jullie horen dood te zijn. Jullie zijn beesten, wij HATEN jullie.
  Zo worden joden tot op het bot de grootste HATERS gemaakt…!!!
  Haat is geen karakter, maar een ziekte in het brein, in gebracht door Haatzaaiers.
  In Israël zijn dat de OVERHEID, de TV, Radio, Kranten/Tijdschriften en door hun geloof.
  Het hele land Israël, en alle joden over de hele wereld, zijn ziek van haat in hun hoofd.
  Van Israël en Joden, moet je ver afstand van nemen, ze zullen U ook proberen om met het VIRUS HAAT U TE BESMETTEN…!!!

 6. Opa heeft bijna gelijk; alleen het zijn geen dieren.
  Dieren doen dat niet.
  Hooguit eens een valse hond die schapen doodbijt, maar dan houdt het op.

  De achterliggende reden is de islam.
  Deze haatdoctrine+ laag IQ + afwezigheid van geweten + status in eigen nest voor wandaden= de mensachtige die dat deed, en dat met plezier weer zal doen; en als Israel verliest: alle Israeliers.

  Zoals gezegd: het zijn geen mensen, maar hooguit mensachtigen.

 7. En weer: op CNN hoor ik Palestijnen de schuld geven aan Israel, en mekkeren:
  –er zijn 50.000 zwangeren (hebben ze zelf gedaan)
  –is geen water, israels schuld (destileer zeewater)
  –geen electra– waarom hebben de Palestijnen zelf geen generators? Omdat ze geld besteden aan wapens
  –er zijn zoveel gewonden Tja, van waar weren raketten afgevuurd.

  Maar
  NIETS over wat er gebeurde in Israel
  Niets over Hamas mbt gijzelaars
  Niets over dat ze zelf Hamas kozen
  Niets over Hamas die burgers als dekking gebruikt

  Zielig!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in