Pixabay

Israël-supporters hebben zoiets van: “Nee, je begrijpt het niet, de kant die baby’s vermoordt en gezinnen verbrandt en journalisten vermoordt en burgers uithongert en cultureel erfgoed bombardeert en tapijtbombardementen uitvoert op hele buurten en een inheems volk van hun land verdrijft, zijn de GOEDE jongens.”

Er is letterlijk niets dat Israël zou kunnen doen dat zijn aanhangers niet zouden verdedigen. Probeer de leegte in “Israël zou _______ kunnen doen en de mensen zouden het verdedigen” maar eens in te vullen met iets dat niet waar zou zijn. De meeste waanzinnig slechte dingen die je in die ruimte zou kunnen zetten, worden al echt gedaan. Genocide? Dat doen ze al. Baby’s vermoorden? Dat doen ze al. Duizenden kinderen vermoorden? Dat doen ze al. Journalisten, kunstenaars en geleerden opzettelijk aanvallen en vermoorden? Dat doen ze al, schrijft Caitlin Johnstone.

Israëlische aanhangers verdedigen elk kwaad – letterlijk elk kwaad – zolang het maar wordt begaan door hun favoriete regime. Er zijn geen beperkingen van welke aard dan ook, omdat Israël-aanhangers totaal niet geïnteresseerd zijn in moraliteit. Als ze dat wel waren, zouden ze niet een van de meest immorele regeringen op deze planeet steunen, zelfs niet na alles wat het de afgelopen twee maanden heeft gedaan.

Een deel van het probleem is de wijdverspreide consensus dat 7 oktober betekent dat Israël gerechtvaardigd is om letterlijk alles te doen als antwoord, hoe gruwelijk ook. Israël zou de hele bevolking van Gaza kunnen uitroeien en zijn aanhangers zouden nog steeds zeggen: “EN 7 OKTOBER DAN??”

Uit een nieuw Israëlisch onderzoek blijkt dat Israël aanzienlijk sneller burgers doodt in Gaza dan in de wereldoorlogen van de 20e eeuw. Militaire analisten hebben gezegd dat de vernietiging in het noorden van Gaza vergelijkbaar is met de meest agressieve bombardementen uit de Tweede Wereldoorlog op plaatsen als Dresden, Hamburg en Keulen.

  Hamas is intact, dus heeft Israël verloren?

Amerikaanse functionarissen waren naar verluidt geschokt toen Israëlische functionarissen aangaven dat ze zich aan het voorbereiden waren om burgerslachtoffers te maken in Gaza die zouden doen denken aan gruwelen uit de Tweede Wereldoorlog, en toen, op typisch Israëlische wijze, gingen ze nog erger doen.

Biden die de vredesonderhandelingen in Oekraïne om zeep helpt en een genocide in Gaza steunt, zijn beide erger dan alles wat Donald Trump ooit heeft gedaan.

Israël-apologeten halen vaak het feit aan dat de meerderheid van de Joden Israël steunt om hun belachelijke standpunt te onderbouwen dat oppositie tegen Israël antisemitisch is, maar die statistiek is eigenlijk niet moreel relevant of logisch interessant. Elke bevolking die voldoende verzadigd is met propaganda en indoctrinatie zal uiteindelijk datgene steunen waarvoor ze gepropageerd en geïndoctrineerd worden; dat is het doel van propaganda en indoctrinatie.

De meerderheid van de westerlingen onderschrijft het mainstream wereldbeeld dat het westerse imperialisme ondersteunt om precies dezelfde reden – omdat ze gepropageerd en geïndoctrineerd zijn in dat wereldbeeld. Dit betekent niet dat het westerse imperialisme niet fel bestreden moet worden; het moet absoluut. Zelfs als je daarmee tegen de geïndoctrineerde meerderheid ingaat.

Het grappige aan de bewering dat antizionisme antisemitisme is, is dat de meeste zionisten niet eens joods zijn. De meerderheid van hen zijn christenen die hopen dat alle Joodse mensen naar Israël gaan zodat Jezus zal terugkeren, waarna Joodse mensen ofwel berouw krijgen en zich bekeren tot het christendom ofwel naar de hel gaan.

  Pas op, misschien krijgt u wat u zoekt

Wat dat betekent is dat, op een zeer reële en kwantificeerbare manier, de meeste zionisten echte antisemieten zijn.

Het is zo onwerkelijk om het ergste in de wereld genoemd te worden omdat je tegen het ergste in de wereld bent. Je bent ertegen dat duizenden kinderen in Gaza worden vermoord en je wordt ervan beschuldigd dat je dezelfde vooroordelen koestert die tot de Holocaust hebben geleid. Het geeft je het gevoel dat je gek wordt.

De VS sponsort een meedogenloos genocidaal bloedbad dat onschuldigen doodt, verminkt en kwelt op de meest gruwelijke manieren denkbaar, en Amerikanen worden overgehaald om zich in plaats daarvan te richten op een volledig fictieve epidemie van genocidale retoriek tegen Joden op universiteiten.

En dan bedoel ik ook echt volledig fictief – er gebeurt niets van dien aard. Het is alsof je wijst naar een filmpje van Darth Vader die een planeet vernietigt in Star Wars om af te leiden van de werkelijke gruweldaden in Gaza.

De nep-epidemie van genocidale gezangen op de campus doet me denken aan de nep-epidemie van Russische propaganda, toen “Russische propaganda” werd gedefinieerd als “elke kritiek op het buitenlands beleid van de VS”. Definieer gewone pro-Palestijnse gezangen ten onrechte als oproepen tot genocide op Joden en je kunt een epidemie van genocidale retoriek uitroepen.

Het gaat als volgt:

  V.S. stevent af op Wereldoorlog III terwijl regering-Biden Amerikaanse slachtoffers verbergt

Stap 1: Verklaar willekeurig dat gewone onschuldige pro-Palestijnse gezangen eigenlijk oproepen tot genocide zijn.

Stap 2: Doen alsof er een epidemie is van universiteitsstudenten die oproepen tot genocide op de campus omdat ze die oproepen gebruiken.

Stap 3: Stop pro-Palestijnse oproepen op de campus.

Het is maar een ideetje, maar misschien is de meest efficiënte manier om te voorkomen dat westerse jongeren radicaliseren tegen Israël, niet om het internet te censureren en de vrijheid van meningsuiting op universiteiten om zeep te helpen, maar om ervoor te zorgen dat Israël stopt met het vermoorden van duizenden onschuldige mensen.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

ISRAËL CONFLICT DOSSIER

BBC-video over inval in Al-Shifa: Israël knoeide met bewijsmateriaal, bewerkte ‘onbewerkte’ video en slaagde er niet in beweringen te bewijzenVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelPalestina – Israëlische bezettingstroepen hebben serieuze verliezen
Volgend artikelHier is meer bewijs dat COVID “vaccins” MILJOENEN mensen hebben gedood
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

14 REACTIES

 1. Israël heeft zichzelf het recht ontzegd om wereldwijd nog te verwijzen van wat dan ook..de geschiedenis van de toekomst zal voor eeuwig dit punt van hedendaagse Gruwel vertellen én herhalen tot in de eeuwigheid toe.. ontkennen wordt hopeloos…een reisje naar Auschwitz en andere…zijn nu ook overbodig, vervloekt weze hun verhalen nog…

 2. En telkens de slachtoffers van de Holocaust er met de haren bij trekken als excuus en rechtvaardiging voor alles wat ze doen.
  Laten wij daarom eerst eens duidelijk krijgen wat, wie, waar en hoe de zaken in elkaar zitten.

  https://stateofthenation.co/?p=198385#more-198385

  https://stateofthenation.co/?p=194875

  https://www.mintpressnews.com/conflating-anti-zionism-with-anti-semitism-a-dangerous-and-useful-ploy/249293/

  https://bdsnederland.nl/kritiek-op-israel-antisemitisch/

  Laten wij eerst eens duidelijk krijgen wat, wie, waar en hoe de zaken in elkaar zitten.

  • Het bespreken van het onderwerp uit de 1e 2 links is tegenwoordig ook in Nederland verboden in de zin dat je strafrechtelijk kunt worden vervolgd. Dat zegt natuurlijk genoeg.

 3. Wat is de beste manier om de wereld “anti-semitisch” te maken?

  Begin een door feiten ongerechtvaardigde maar gruwelijk moorddadige genocide op onschuldige burgers, kinderen en ouderen, ziekenhuizen en de artsen, voedsel- water en brandstofvoorzieningen om te leven en warm te blijven, en de wereld zal zich verontwaardigd tegen deze onmenselijke misdadigers keren.

  “Probleem, reactie en oplossing” van de Luciferaanse “Hidden Hand”.

 4. Laten we het erop houden dat dat Jodenkrapuul alleen maar liegt en verhaaltjes verzint……dat hebben ze altijd al gedaan. En dan vinden ze het gek dat er zoveel mensen antisemitisch zijn!!
  Het zal mss niet lang duren voordat dat klote stukje Israël van de landkaart wordt verwijderd.
  Het “door god uitverkoren volk” laat me niet lachen, die varkens hebben meer op hun kerfstok dan je je kunt voorstellen. Verdiep je maar eens in de geschiedenis van de Bolsjewieken en kijk maar eens wie daar achter zaten. Ze willen wereldwijd niet dat de waarheid uitkomt over dit klotevolkje, vandaar dat ze alles strafbaar maken wat je probeert aan het licht te brengen over hun. Mss is het de moeite waard om de docu “Europe, the last battle” te kijken, de andere kant van het verhaal.

 5. Ik ben niet perse Israel supporter. Alleen zie ik Israel in die regio als enige natie die iets van het leven weet te maken. Er zijn honderden miljarden Euro’s in het Palestijnse verdampt. Het enige wat die lui presteren is achterlijkheid en armoede. En een kleine puissant rijke bovenlaag die elders woont.

  Die Palestijnen is gewoon kansloos achterlijk volk, dat alleen geweld begrijpt. Ook bij -God verhoede het- de wederopbouw van de Gazastrook zal het begrip “Wirtschaftswunder niet van toepassing zijn. Hoeveel miljarden (EU) belastinggeld ook in die bodemloze put gestort worden.

  • Hé, ongelooflijk achterlijke droplul. Wat jij hierboven durfte neer te pennen was als het vergelijken van de “kansloze” ontwikkeling van het sinds de vroege jaren ’60 dood gesanctioneerde, geboycotte en door handelsembargos platgewalste Cuba met succesvol Florida, waar de enige Cubanen wonen die iets van het leven hebben weten te maken, en die niet in autos uit de jaren ’40 en ’50 rondrijden, en niet in “achterlijkheid en armoede” leven.

   Nota bene! De samenleving van waar zich nu Israhell bevindt, was in 1948 een normale, goed functionerende samenleving waar, net als in de buurlanden, islamieten, christenen, kopten en joden samenleefden. De instabiliteit in de regio was niet veroorzaakt door de bevolking maar door de instorting van de bezettende macht, het Ottomaanse rijk, de instabiliserende rol gespeeld door het Engelse leger, en het verschijnen van joodse strijders (terroristen) uit onze contreien.

   Jij durft mensen die al jarenlang samengedreven zijn in een concentratiekamp, Gaza (Cuba), te vergelijken met samenlevingen waarin de mensen vrij hebben kunnen bewegen en handel drijven met het buitenland (Israël, het westen, Florida), waarbij Israël bovendien het enorme voordeel heeft gehad van jaarlijkse tientallen miljarden dollars in ondersteuning en hulp, zowel economisch als militair.

   Het uitlokken van de oorlog ligt voor 100% aan de kant van Israël, dit is zelfs toegegeven door Israëlische deskundigen.

   Wat mij betreft krijg jij een ban aan je broek van Rommel, en van mij een schop tussen je noten, om een beetje wakker te worden.

 6. ( N.a.v. het artikel “de mensheid wordt aangevallen door etc” : )

  “Sinds de Tweede Wereldoorlog hebben de Verenigde Staten meer hulp aan Israël gegeven dan aan welke andere staat dan ook, momenteel meer dan 260 miljard dollar.”

  Met STIP op de tweede plaats gevolgd door Duitsland !

  Dat land had bij de introductie van de euro in 2001 al zo’n 80 MILJARD DM (Deutsche Mark) “schadeloosstelling” aan Rotschildistan .. ehh .. ‘Israel’ betaald, hoofdzakelijk ‘dankzij’ de gaskamertjes die achteraf bezien een Totale Fraude bleken te zijn !

  ■ Officiële Rode Kruis-rapporten van 1947 en ’48, vrijgegeven in 1979, spreken over 271.300 doden in een tiental Nazi-gecontroleerde kampen samen, Joden inbegrepen :
  http://fathersmanifesto.net/holocaustredcross.htm
  ( lees verder door voor de Rode Kruis-kampinspecties ! )
  & !!! :
  http://just-another-inside-job.blogspot.fr/2007/06/official-records-from-international-red.html
  &
  http://vidrebel.wordpress.com/2013/04/29/the-zyklon-b-dance-party-and-other-tales-from-the-resistance/
  &
  http://www.ihr.org/books/hoggan/21.html
  &
  http://vidrebel.wordpress.com/2012/04/21/holy-holohoax-my-government-wouldnt-lie-to-me/

  ■ Auschwitz – Rode Kruis info -150 Britse monteurs : « Nooit gaskamers gezien »
  http://wakeupfromyourslumber.com/blog/lindquist/holy-hoax-batman-my-government-wouldn-t-lie-me-about-jews-would-they

 7. Rutte weigert om voor een staakt het vuren te stemmen. Dat houdt in dat hij lees Nederland mede schuldig is aan de moord door de joodse staat Israel op tienduizenden Palestijnse inwomers van Gaza. De Nederlanders zijn dus mede moordenaars.

 8. Ik dacht in Doha kwam er een interview via het scherm van Lavrov met een Britse spreker en een volle zaal op de achtergrond, die Brit praat soms gewoon door de antwoorden heen van Lavrov maar zoals altijd weet Lavrov alles te pareren, hij benoemt de cancelcultuur in het Westen, hij zei jullie negeren diverse dingen bewust wat redenen zijn van o.a. de Russen op de genocide van het Naziregime in Kiev op Russisch sprekenden, de Minksakkoorden waar Duitsland en Frankrijk ook bijwaren, Kiev hoefde die akkoorden niet na te komen, hij zei het is een patroon, bij de Palestijnen negeren zij de illegale bezetting en doen alsof alles begon op de 7 oktober 2023, het is stuitend, hij is zo een klasbak, met humor en vlijmscherp, ik hou echt van die man,geweldig, hij antwoordde op een vraag van de Brit dat Napoleon probeerde om de Russen te verslaan, daarna Hitler het probeerde en nu weer de VS via het Naziregime in Kiev, alledrie de keren kwam Rusland er sterker uit en ook nu weer, die Brit word compleet belachelijk gemaakt en terecht en wat geniet ik daarvan, Lavrov is van alles op de hoogte, ik ken niemand in de internationale arena die hier in de buurt komt, Maria Zakharova als ik het goed heb kan er ook wat van, maar Lavrov is numero uno, diepe buiging van mij voor hem, hij kreeg een groot applaus in de zaal!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in