Foto: Freepik

Nieuwe gegevens uit de Verenigde Staten en Nieuw-Zeeland tonen definitief aan dat miljoenen mensen zijn gestorven door COVID-19 “vaccins”.

Volgens de gegevens sterft er gemiddeld ongeveer één persoon voor elke 1000 doses COVID-injecties die worden toegediend. Houd er rekening mee dat de twee belangrijkste mRNA (modRNA) COVID-injecties van Pfizer-BioNTech en Moderna in twee doses worden toegediend, wat betekent dat één persoon overlijdt op elke 500 mensen die de volledige dubbele-dosisreeks van deze twee merken krijgen, schrijft Ethan Huff.

Voor het eerst zijn de nieuw vrijgegeven gegevens van record-level op het gebied van volksgezondheid, wat betekent dat het ongeveer het nauwkeurigste gegevenspunt is dat je kunt krijgen om zo nauwkeurig mogelijk te laten zien hoeveel mensen sterven als gevolg van de injecties.

“Privacy is niet de reden”, zegt Steve Kirsch over waarom het zo lang heeft geduurd voordat de record-level volksgezondheidsgegevens eindelijk werden vrijgegeven. “De gegevens kunnen gemakkelijk worden geanonimiseerd (wat we met deze gegevens hebben gedaan) zodat geen enkel record overeenkomt met dat van een persoon, levend of dood.

“De reden dat de gegevens geheim worden gehouden is simpel: het zou het feit onthullen dat de COVID vaccins onveilig zijn, net als alle vaccins waarvan ik gegevens op recordniveau heb kunnen krijgen.”

Tot nu toe zijn ongeveer 675.000 Amerikanen gestorven aan COVID-prikken

Kirsch verkreeg de recordgegevens over de volksgezondheid in Nieuw-Zeeland van “moedige klokkenluiders”, zegt hij, die werken bij het Nieuw-Zeelandse Ministerie van Volksgezondheid. Deze klokkenluiders erkenden dat er een probleem is met de injecties en gaven de gegevens van een grote populatie van alle leeftijden vrij om de waarheid over de werkelijke dodelijkheid van deze injecties naar buiten te brengen.

  Een praktische aanpak om gezond te blijven na uw Covid-19 prik - Post Covid-19-injectiesyndroom (pCoIS)

In de volgende video, getiteld “M.O.A.R. (Mother of All Revelations)”, wordt meer uitgelegd over het lek (de video werd ook gedeeld op YouTube, maar werd vrijwel onmiddellijk verwijderd door het platform dat eigendom is van Google):


Kirsch heeft een reeks dia’s gemaakt waarin de gegevens veel gedetailleerder worden uitgelegd. Er is ook een PDF-versie van de dia’s beschikbaar die doorzoekbaar is en waarin ook tekst kan worden gekopieerd en geplakt.

De gegevens uit de Verenigde Staten zijn afkomstig van Medicare en Kirsch zegt dat hij nog een andere geheime bron van de Amerikaanse gegevens heeft die hij nog niet bekend wil maken.

“Alle gegevens in de gegevens-transparantie-emmer zijn gezuiverd,” zegt Kirsch. “Alle matches met echte records [zijn] volledig toevallig.”

“De gegevens zijn zodanig opgeschoond dat de statistieken behouden blijven. We hebben de emmeranalyse uitgevoerd op de originele en versleutelde gegevens en kregen vrijwel identieke resultaten. Er is geen reden waarom een gezondheidsautoriteit niet hetzelfde zou kunnen doen als wij.”

Kirsch werd door de klokkenluider die hem deze baanbrekende gegevens verschafte gevraagd om ze geheim te houden tot 30 november. Dit was om de klokkenluider de tijd te geven om uit te zoeken hoe hij de gegevens het beste openbaar kon maken.

Kirsch merkt ook op dat de gegevens van Nieuw-Zeeland niet perfect zijn, omdat het geen volledige steekproef is. Sommige van de opgenomen mensen werden pas geregistreerd vanaf hun derde dosis, en alleen gevaccineerde mensen zijn opgenomen in de database.

“Het is onmogelijk dat deze gegevens overeenkomen met een veilig vaccin,” schrijft Kirsch. “Ik schatte dat het vaccin gemiddeld ongeveer 1 persoon per 1.000 doses doodde. Dat betekent dat er naar schatting 675.000 Amerikanen zijn gedood door de COVID-vaccins.”

  DE HOLOCAUST KEERT TERUG: EU wil de code van Neurenberg afschaffen, medisch fascisme reconstrueren met gedwongen spike-eiwit "vaccinatie"

Copyright © 2023 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Het ultieme bewijs dat de COVID-injectie het sterftecijfer niet stopteVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelIsraël-supporters zouden letterlijk elke Israëlische gruweldaad verdedigen
Volgend artikelPoetins minister van Buitenlandse Zaken: De “500-jarige dominantie” van het Westen loopt ten einde
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

33 REACTIES

 1. Respect voor Kirsch. Maar het zal de spuitjunkies een zorg zijn. Die lezen dit niet eens en stappen gewoon weer vrolijk naar de giftrog voor de ‘bescherming’ tegen godknowswhat.

  • Natuurlijk lezen die spuitjunkies dit niet want het narratief dat door gangsterorganisaties als het RIVM en zelfs de overheid wordt verspreid is voor hun de heilige waarheid.
   Ik kreeg gisteren een uitnodiging om naar een familiebijeenkomst (nieuwjaarsfeest) te komen (ik heb 5 zussen en 2 broers, allemaal ingespoten) onder de voorwaarde dat ik niet over die gifspuiten zou praten. Ze weten nu dat ik al die tijd gelijk heb gehad maar ze kunnen/ willen niet toegeven dat ze misleid zijn door de overheid, want die doet zoiets met het volk toch niet?
   Ze zijn (stiekem?) toch niet voor de boosters gegaan, dus ergens is wel iets blijven hangen, maar dat toegeven, ho maar!
   Ik heb die uitnodiging dus vriendelijk afgewezen. Liever een familie of afstand dan een stelletje lafaards in mijn buurt.

   • Ik begrijp je, uit persoonlijke ervaringen.
    Maar mijn bescheiden mening is dat de waarheid blijven vertellen, mijn enig wapen is in deze criminele wereld.
    Het kost veel energie, maar ik zie mezelf als wapen in deze strijd.
    Niks (meer) doen, is voor mij geen optie.

    • Je hebt gelijk.
     Met zijn tweeen zou ik het nog wel doen, maar niet meer in mijn eentje. Als ik er om gevraagd wordt, dan zal ik wel veel uitleg geven.

   • Matt december 12, 2023 Bij 16:19
    Niet ademhalen, Matt. Dat willen wij niet.
    Wat heb je aan die mensen… ik doe er ook niet meer aan mee. En het bevalt best hoor.

   • Ik mag op feestjes ook niet meer pesten, dat kunnen die vaxxers niet aan. En ik kan het niet laten. Die lui die tegen mij zeiden, “ door jou zitten we in een lockdown” . Nu willen ze er niks meer over horen. Hahaha.

    Gelukkig worden we aan het eind van de avond toch wel dronken anders hou je geen vrienden meer over.

   • Redelijk lang bericht.

    Ok, de meeste “spuitjunkies” lezen dit soort dingen niet, zeker als het een Powerpoint is van bijna 290 slides, maar ik lees graag “anti-vax” artikels, dus waarom niet? Ik ben tot 100 geraakt voordat ik al wat fouten begon te zien. Om te beginnen geeft het een heel onprofessionele vibe af omdat het Twitter-berichten, smileys en memes gebruikt om zijn boodschap over te brengen. Ik snap dat het voor een mainstream publiek bedoeld is, maar geen enkele wetenschapper gaat deze “baanbrekende data” serieus kunnen nemen.
    Zijn 1/1000 sterfteratio is ook raar, er is geen enkele database zoals VAERS of onderzoeken dat ooit deze ratio hebben gevonden. Zijn getal van 13 miljoen extra doden in de wereld zou betekenen dat ALLE extra doden van 2022 in vergelijking met 2019 door dat vaccin zouden komen, wat ik een sterke claim vindt. Ik vind het ook opvallend dat na 2-3 jaren de mortaliteit van de Covid-vaccins enorm dalen volgens zijn grafieken, het suggereert een beetje dat iedereen al dood is van de onderzoeksgroep of dat de Covid-vaccins maar een tijdelijke werking hebben, die niet 2 weken duurt zoals de mainstream zegt maar meerdere jaren, wat ik ook heel moeilijk kan geloven omdat het nog nooit aangetoond is dat mRNA/spike-eiwitten zolang kunnen blijven zitten, het hoogste dat ik gezien heb zijn meerdere maanden en dan is de concentratie al serieus afgenomen.

    Volgens hem is een “veilig” vaccin eentje waardoor de mortaliteit lichtjes of zelfs heel sterk daalt volgens zijn Twittervrienden. Terwijl dat enorm verschilt van ziekte tot ziekte, Covid is niet zo’n ernstige ziekte dat je met een succesvol vaccin een sterke daling van algemene mortaliteit gaat zien.

    Het strafste vind ik dat in slide 128 hij een meme gebruikt dat Andrew Wakefield verdedigt. Ik weet niet of sommige mensen dit hier weten, maar deze man heeft kinderen onnodige medische behandelingen laten doorgaan, gelogen over hun darmziekten/autisme, zijn collega’s belogen en hun resultaten vervalst, om ZIJN meervoudige i.p.v. combinatievaccinatie (BMR) te pushen, terwijl hij betaald werd door een advocaat om zijn beruchte studie als bewijs te leveren voor een rechtzaak dat autisme aan darmziekten door het BMR-vaccin moest linken.
    En dan besluit deze man om hem te verdedigen? Weinig respect voor zo iemand om eerlijk te zijn.

  • Beste Immortal
   december 12, 2023 Bij 16:05
   Waar gaat het er bij deze publicaties om ?
   1- Meer feiten drijven de politici, executeurs van de Cabal, in het nauw.
   2- Meer feiten zijn lastig bij vervolg acties van WHO, zoals blijkt blijven velen thuis na oproepen.
   3- De pers die zweeg en zwijgt, verliest vertrouwen- goede zaak❗️
   4- Mensen die Risiko nemen in dienst van de staat, krijgen navolging en bemoediging omdat de druk oploopt, honger naar waarheid.
   5- Of uiteindelijk er grote aantallen moordenaars en leugenaars de bak in draaien valt te bezien, want justitiële normen zijn onherkenbaar geworden.
   We krijgen dus steeds meer chaos, minder kapitaal en minder vertrouwen in welke vorm van politieke macht of intelligentie dan ook.
   Wat is dan de oplossing, nieuwe verkiezingen? Nee, absoluut geen reden om te denken dat welk ander politiek systeem het beter gaat doen‼️
   Oplossing: De cabal totaal negeren‼️ Reorganiseer je eigen hersenen en leven zo dat dit kan. Wie heeft ooit bewezen dat politiek nodig is? NIEMAND‼️ België draaide jaren zonder regering en lands cijfers werden beter! Wij hebben hen NIET NODIG. Zij hebben ons nodig voor het geld en arbeid. Geen revolutie door rotzooi te trappen maar door anders te denken en doen. Handel er naar en stop met het aandacht geven‼️

 2. p.s. en de kudde zal blijven vasthouden aan de mening “je zal nooit weten hoe erg het zou zijn geweest als we de spuiten niet hadden genomen.” Ook al stapelt het bewijs zich op dat veel minder mensen dood gingen aan het “het virus” dan aan de Gifspuit. Kan iemand anders het nog duidelijker uitleggen dan Steve Kirsch al heel lang doet, dat de kudde zich nooit tot de waarheid zal bewegen? Kirsch toont nu al een paar jaar, keer op keer, dat de massa zich niet interesseert voor de snoeiharde waarheid en zich liever laat bespelen door de pharmaffia en die “Elite” van je. Ik heb nog nooit een ingespoten mens horen zeggen dat ze genaaid zijn met die Gifspuit. Nog geen ene.

  • Heel uniek, ik heb 2 Nederlanders gesproken die 2x geïnjecteerd zijn en mij echt vroegen hoe het kon dat zij meededen en ik gelijk al mijn hakken in het zand zette.
   Ik hoop dat ze zich bij het volgende spookvirus ook staande houden.

   • Beste Liberté sur tout,
    “hoe het kon dat zij meededen en ik gelijk al mijn hakken in het zand zette.”
    Voor wat mijzelf betreft, nadat de eerste berichten kwamen van de ‘ uitbraak’ van dat ‘ besmettelijke virus ‘ het internationale vliegverkeer gewoon doorging zonder quarantaine maatregelen, daarop volgend de zogenaamde vaccinaties die in een half jaar ontworpen waren maar toch veilig getest…..
    Dat waren 2 dingen die bij mij de signalen op rood zette.
    later kwamen de bevestigingen van mijn mening.

    Het is in feite slechts terug te voeren op rationeel zelf nadenken.
    20 jaar geen TV meer, helpt daarbij.

    • Er waren zoveel tegenstrijdigheden. Bij mij was het omdat ik de overheid domweg niet vertrouw. Het zijn allemaal zielige stinkambtenaartjes die niks anders kunnen dan parasiteren. Maar ze kunnen wel veel kwaad doen. Maar het positieve is dat ze allemaal vervangen gaan worden, ze hebben zelf die spuit ook in hun pens, hun pensioen is al gejat en AI komt eraan. En ik juich Ai toe, vervang die ambtenaren pus dus iets wat zonder corruptie kan werken en dat is een computer. En dan is de vraag, wie programmeert de AI. Heel simpel, laad het burgerlijk wetboek in. O.a.

     1 Allen die zich in Nederland bevinden, zijn vrij en bevoegd tot het genot van de burgerlijke rechten.

     2 Persoonlijke dienstbaarheden, van welke aard of onder welke benaming ook, worden niet geduld.

    • dat helpt idd, zelf sinds 9/11 geen tv meer gekeken.
     let wel, deze ontwikkeling kan een keerzijde hebben, die gast van ‘stop world control’ loopt nu te blaten dat DE WAARHEID naar buiten gaat komen en een aardverschuiving zal veroorzaken doordat Joe Rogan én Tucker Carlson een interview hielden met Alex Jones, en dat Elon Musk Jones weer op X toeliet. Dit hele zielige clubje is controlled opposition zoals jullie weten, maar ze worden natuurlijk als helden gebracht aan de schapen (net als die David Icke etc), die dan vervolgens dáár weer blind achteraan gaan lopen. Mensen hebben blijkbaar helden nodig, maar beseffen niet dat de enige echte held Jezus Christus is. Al het andere komt van onze aartsvijand, die lekker zijn wereldregering aan het opbouwen is (zesde en zevende schaal van openbaring 16 denk ik). Houd de katholieke kerk / paus in de gaten, dat is het beest van openbaring. Laatst las ik nog dat iemand zich verbaasde over hoeveel celebrities zich ‘bekeerden’ tot het katholicisme, zoals Eva Vlaardingenbroek en…. Tucker Carlson.

  • Beste Immortal,

   Ik heb in mijn leven zelden iemand horen zeggen dat ze een verkeerde keuze hebben gemaakt
   Het blijkt erg moeilijk te zijn om fouten te erkennen, om wat voor reden dan ook.

   Zoals ik hier al vaker heb geschreven;
   ieder mens heeft het recht om eigen keuzes te maken.
   Maar ook om de gevolgen van die gemaakte keuzes te dragen.

   En dat laatste wil men nogal eens op anderen afschuiven. wat kan duiden op het proberen te ontlopen van eigen verantwoordelijkheid.

   Rest ons, ongeprikten, slechts de woorden van wijlen John Lennon uit te spreken; “let it be”

   • ‘Let it be’ en alle andere nummers van the Beatles zijn geschreven en gecomponeerd door Theodor Adorno. Zijn overlijden in 1969 was de reden dat The Beatles in het voorjaar van 1970 de handdoek in de ring gooiden en John Lennons vriendin Yoko Ono was de perfecte afleidingsmanoeuvre.

    • Beste Ron,
     Het ging mij om de woorden “let it be “.
     Lennon heeft die in de openbaarheid gebracht.
     Het ging mij om de strekking ervan.
     Wie ze geschreven, en/of gecomponeerd is daarbij niet relevant.

 3. Dank jullie allen voor de reacties, ik put hier iets van hoop uit.
  @Matt ik snap je volkomen! Ik wordt niet eens meer uitgenodigd door mijn broers terwijl we altijd close waren omdat we een nare jeugd deelden en daardoor geen contact meer met onze ouders hadden. Hierdoor vonden we “troost” bij elkaar. Sinds 2020 heb ik voor ze afgedaan omdat ik in hun ogen een zogenaamde wappie ben. Ik heb het zwaar gehad maar voel me nu authetieker dan ooit.

  • Ja Bibi, mijn vriendin heeft dit jaar hetzelfde probleem. 2 jaar geleden was zij in de ogen van haar broer de oorzaak van het probleem van de overvolle ICs. Dit jaar heeft ze even geen trek meer in familie bezoek rond kerst. Het houdt even op.

  • Hoi Bibi,
   Contact zoeken met andere wakkeren in je buurt en fijn samen kerst vieren met je nieuwe familie. Grappig daarbij is dat genetisch zo’n beetje alle Nederlanders familie van elkaar zijn.

   • Een bloedband maakt geen familie, loyaliteit wel. Mijn gezin heeft mij ook aan de kant gezet vanwege mijn “wappie” gedrag en zijn nu allen regelmatig ziek. Karma ? Ik zeg niet dat ik de wijsheid in pacht heb maar de grenzeloze domheid van onze landgenoten verbaast mij niet meer, de overheid perst ons al jaren uit en dan ineens komt er een gratis vaccin?? dan is bij mij het alarm al afgegaan en vertrouw ik het niet. Zoals president Reagan al zei: “het ergste wat iemand je kan vertellen is: hallo, ik ben van de regering en ben hier om te helpen” “Als je dat hoort moet je heel erg oppassen”

 4. ( N.a.v. het artikel “de mensheid wordt aangevallen door etc” : )

  “Sinds de Tweede Wereldoorlog hebben de Verenigde Staten meer hulp aan Israël gegeven dan aan welke andere staat dan ook, momenteel meer dan 260 miljard dollar.”

  Met STIP op de tweede plaats gevolgd door Duitsland !

  Dat land had bij de introductie van de euro in 2001 al zo’n 80 MILJARD DM (Deutsche Mark) “schadeloosstelling” aan Rotschildistan .. ehh .. ‘Israel’ betaald, hoofdzakelijk ‘dankzij’ de gaskamertjes die achteraf bezien een Totale Fraude bleken te zijn !

  ■ Officiële Rode Kruis-rapporten van 1947 en ’48, vrijgegeven in 1979, spreken over 271.300 doden in een tiental Nazi-gecontroleerde kampen samen, Joden inbegrepen :
  http://fathersmanifesto.net/holocaustredcross.htm
  ( lees verder door voor de Rode Kruis-kampinspecties ! )
  & !!! :
  http://just-another-inside-job.blogspot.fr/2007/06/official-records-from-international-red.html
  &
  http://vidrebel.wordpress.com/2013/04/29/the-zyklon-b-dance-party-and-other-tales-from-the-resistance/
  &
  http://www.ihr.org/books/hoggan/21.html
  &
  http://vidrebel.wordpress.com/2012/04/21/holy-holohoax-my-government-wouldnt-lie-to-me/

  ■ Auschwitz – Rode Kruis info -150 Britse monteurs : « Nooit gaskamers gezien »
  http://wakeupfromyourslumber.com/blog/lindquist/holy-hoax-batman-my-government-wouldn-t-lie-me-about-jews-would-they

  • Dank Glimworm voor de links. Heb even gekeken, had al diverse malen wat info hierover gelezen, maar zo helder nog niet eerder. Het is bijna onbestaanbaar dat ieder wereldwijd zo verschrikkelijk is (en nog wordt) belazerd.
   Ik zou eigenlijk nog zoveel meer willen lezen, maar lezen kost ook tijd en die is soms ook nodig voor de dagelijkse dingen in het leven 🙂 .
   Er is onnoemelijk heel veel leed gedaan aan heel veel mensen. Ik zou graag nog eens willen praten met mensen uit de generatie die dit aan en lijve hebben ervaren. De laatste die mijn vragen zou kunnen beantwoorden is helaas in mei jl overleden, bijna 100 jaar. Ze heeft wel veel verteld over haar gevangenschap, werk wat ze moest doen en dergelijke en de vrijlating in 1945.

   Overigens de link over rode kruis geeft melding 404, dus niet te vinden. Geen tijd nu meer om verder te zoeken. Ik ga de links maar vastleggen voor rustiger tijden.

 5. Opmerkelijk nieuws van nieuw rechts die vermelden dat de over sterfte vooral komt door de ongevaccineerden deze gegevens zouden ze hebben ontvangen van het CBS Ik zeg het CBS!!!
  DAT ZEGT AL GENOEG OMDAT HET cbs IS EEN INLICHTENGEN BRON IS VAN DE STAAT DER NEDERLANDEN!??????Zodoende neemt de kamer aan dat ze niet hoeven te debatteren over de werkelijke oorzaak te hoeven aan te nemen Zodoende verdedigen ze hun leugens over covid dat ze zij het bij het rechte eind hebben,,,,,, en dat ze kunnen doorgaan met de nieuwe spuitronde Om mij heen sterven nu diverse jonge vrouwen aan kanker en aan hersenbloedingen die allen veelvuldig gevaccineerd waren sinds de eerst spuitronde Inmiddels zijn al weer volgens CBS 2 miljoen nieuwe covid 19 gezet dit jaar!?????

  • 2 miljoen alweer? Niet ziek maar zo bang om ziek te worden dat ze een goedje in laten spuiten waarvan ze de herkomst niet kennen.
   Vol van angst en vol vertrouwen in de overheid stropen ze hun mouwen omhoog. Of ze willen deugen, kan ook. Hoe dan ook ik betaal graag mee. Weg met die schapen die mij de maatschappij destijds hebben uitgewerkt. Als een schurftige hond, als een paria. Neem in godsnaam die spuit, ik betaal graag.

 6. Wat mij vooral raakt is de opmerking over politiek. Volgens mij de angel van het kwaad!
  Niemand vraagt zich af of politiek echt nodig is, waardoor de vraag naar een andere bestuursvorm onderbesneeuwd blijft en het kwaad kan doorwoekeren.
  Wanneer wordthet volk wakker?

  • Beste Robert,”Wanneer wordt het volk wakker?”.

   Dat is reeds aan het gebeuren, alleen niet in een tempo zoals wij dat graag zouden willen.
   Wellicht maken wij het uiteindelijke resultaat niet zelf meer mee.
   We kunnen er wel onze best voor doen om naar dat punt toe te werken, is het niet voor onszelf
   danwel voor onze kinderen en kleinkinderen.

 7. Het is zo ongelooflijk laag bij de grond om op zo’n massale schaal top-down bevolking zo zwaar te bedonderen en te belazeren aangaande hun “gezondheid”. Voor de meesten staat een goede gezondheid (en dus de angst voor ziekte, pijn en dood) op de nummer 1van hun lijstje groot belang. Het is zo vreselijk navrant dat er op zo’n grote schaal misdadig misbruik is gemaakt van deze kwetsbare belangen van mensen, door nota bene onze regeringen i.s.m. de rijkste klootzakken/infiltranten der aarde. Ik mag hopen dat die gehéle club depopulisten wordt uitgerookt! Van harte ook trekpop griezel Ursula von der Crazy in haar channel- kleurige kleertjes en zalvende slechtheid! Ik hoop dat ze állen bij de haren voor de rechter worden gesleept!! 😡
  Ik heb veel vrienden verloren vanwege hun blind vertrouwen in deze afschuwelijke shitshow. Maar helaas, eenmaal geprikt en geboosterd… dan tja, verstomt mijn mening ook. Want waarom zal ik hen dan verder lastig vallen met waarschuwen? Of waarom zal ik hen nog bangmaken nu het kwaad al is geschied? Mijn loyaliteit gebied me hen dit niet aan te doen na zoveel jaren van leuke discussies en verschillen van meningen die altijd zo vrij leken te kunnen bestaan vóór 2020…

  Dit houdt helaas nu ook in, dat sinds geen énkel gesprek over levensvragen meer mogelijk is met deze vrienden, ik zelf ook geen trek meer heb om aan het lijntje te worden gehouden door deze ‘ vrienden’ en door hen al zo’n 3 jaren gereduceerd te zijn tot slechts een ‘irrelevant persoon’ puur voor oppervlakkig gekeuvel in hun belang! Het is over! Ik wens hen in gedachte geen narigheden na deze misselijkmakende uiterst criminele powergrab. Redden gaat niet meer. Ik haat in ger bijzonder alle krankzinnige minkukels aan de macht. DAMN, wát een farce, totale onkunde, arrogantie, zoete omkoperij, samenzwering, machtswellust, corruptie, en graaiende ellende die heden ten dage regeert! HIER moeten koppen vallen! Waar zijn onze rechters…

 8. Het is zo ongelooflijk laag bij de grond om op zo’n massale schaal top-down bevolking zo zwaar te bedonderen en te belazeren aangaande hun “gezondheid”. Voor de meesten staat een goede gezondheid (en dus de angst voor ziekte, pijn en dood) op de nummer 1van hun lijstje groot belang. Het is zo vreselijk navrant dat er op zo’n grote schaal misdadig misbruik is gemaakt van deze kwetsbare belangen van mensen, door nota bene onze regeringen i.s.m. de rijkste klootzakken/infiltranten der aarde. Ik mag hopen dat die gehéle club depopulisten wordt uitgerookt! Van harte ook trekpop griezel Ursula von der Crazy in haar channel- kleurige kleertjes en zalvende slechtheid! Ik hoop dat ze állen bij de haren voor de rechter worden gesleept!!
  Ik heb veel vrienden verloren vanwege hun blind vertrouwen in deze afschuwelijke shitshow. Maar helaas, eenmaal geprikt en geboosterd… dan tja, verstomt mijn mening ook. Want waarom zal ik hen dan verder lastig vallen met waarschuwen? Of waarom zal ik hen nog bangmaken nu het kwaad al is geschied? Mijn loyaliteit gebied me hen dit niet aan te doen na zoveel jaren van leuke discussies en verschillen van meningen die altijd zo vrij leken te kunnen bestaan vóór 2020…

  Dit houdt helaas nu ook in, dat sinds geen énkel gesprek over levensvragen meer mogelijk is met deze vrienden, ik zelf ook geen trek meer heb om aan het lijntje te worden gehouden door deze ‘ vrienden’ en door hen al zo’n 3 jaren gereduceerd te zijn tot slechts een ‘irrelevant persoon’ puur voor oppervlakkig gekeuvel in hun belang! Het is over! Ik wens hen in gedachte geen narigheden na deze misselijkmakende uiterst criminele powergrab. Redden gaat niet meer. Ik haat in ger bijzonder alle krankzinnige minkukels aan de macht. DAMN, wát een farce, totale onkunde, arrogantie, zoete omkoperij, samenzwering, machtswellust, corruptie, en graaiende ellende die heden ten dage regeert! HIER moeten koppen vallen! Waar zijn onze rechters…

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in