De BBC, een van de slechts twee nieuwsorganisaties die van Israël het Al-Shifa Ziekenhuis in mochten, meldt dat de IDF gesjoemeld heeft met bewijsmateriaal, de “onbewerkte” video van de inval die ze vrijgaven op social media, bewerkt heeft en er tot nu toe niet in geslaagd is om te bewijzen dat de site gebruikt wordt als een “Hamas Commandocentrum”, zoals ze beweerden, bericht Chris Menahan.

Backup:

Ik heb hier gisteren al over bericht en er is nog steeds niets veranderd.

Ze groeven een tunnel op buiten het gebouw, maar het lijkt erop dat het gewoon een waterreservoir was.

David Friedman, de voormalige Amerikaanse ambassadeur in Israël onder Donald Trump, beweerde eerder deze week dat het “met zekerheid bewezen” is dat het hoofdkwartier van Hamas zich onder het ziekenhuis bevond en beschuldigde een interviewer van Al Jazeera van “holocaustontkenning” omdat hij bewijs eiste.

Zoals ik gisteren al benadrukte, zijn de patiënten in het ziekenhuis door een hel gegaan en zijn er al meerdere overleden door de verstoringen veroorzaakt door de inval/inspectie van de IDF.

  De ondergang van het laatste Joodse koninkrijk

Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

ISRAËL CONFLICT DOSSIER

“Hamas heeft een val voor ons gezet, en deze val is er een van maximale gruwel, van maximale wreedheid”Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelTerwijl “Israël” naar een Bijbels “Groot-Israël” zwenkt, wordt de islamitische wereld steeds compromislozer
Volgend artikelSeksuele voorlichting: WHO en Duitse autoriteit vinden dat zelfs baby’s moet worden geleerd om te masturberen
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

1 REACTIE

 1. Zoals in iedere oorlog,sneuvelt de waarheid.
  Nu alleen later dan de kindeeren vrouwen en mannen.
  Ondertussen weet ik niet eens meer,wie waar wat gestart is.
  Het sleept al zo lang.
  Misschien was het idee van de duitsers nog zo gek niet,om ze allemaal op madagaskar te plaatsen,ipv Palestina.
  H@M@S opgericht door Israel/cia?
  Gesponsord door heel veel mensen/instanties die compassie hebben met de palestijnse burgers.
  De joden zijn het probleem niet.Heb al menig jood gehoord:ik ben een jood,geen Zionist.
  De zionisten die heel israel wil,zonder de oorspronkelijke bewoners.
  Dat ze volgens henzelf daarvan komen,MAAR ze hadden het zelf verpest en god stuurde hen weg

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in