Aanvankelijk werd alleen toegang verleend aan volledig gevaccineerde mensen met een Groen Paspoort. Nu gaan de eerste stemmen op om te eisen dat het paspoort wordt ingetrokken van degenen die geen herhalingsvaccinatie willen. Wat volgt er na de derde vaccinatie?

Via Israelnationalnews.com :

Israël biedt alle leeftijdsgroepen boostervaccinaties aan en verkort de duur van het Groene Paspoort

Het ministerie van Volksgezondheid kondigt aan dat boostervaccinaties beschikbaar zullen zijn voor alle leeftijdsgroepen die in aanmerking komen voor de eerste twee vaccinaties. De geldigheidsduur van het Groene Paspoort zal worden verkort.

Het Israëlische ministerie van Volksgezondheid heeft zondagmiddag aangekondigd dat alle gevaccineerde Israëli’s een derde opkikker van het COVID-vaccin zullen kunnen krijgen.

Tijdens een persconferentie op zondag kondigde de directeur-generaal van het ministerie van Volksgezondheid, Nachman Ash, aan dat met onmiddellijke ingang de leeftijdsgrens voor de COVID-verhogingsvaccinaties zal worden opgeheven, waardoor iedereen ouder dan 12 jaar die de eerste twee doses van het vaccin heeft gekregen, een derde injectie kan krijgen.

De aankondiging komt enkele dagen nadat het ministerie van Volksgezondheid het programma voor herhalingsvaccinatie had uitgebreid tot alle gevaccineerde Israëli’s boven de 30 jaar.

Minister van Volksgezondheid Nitzan Horowitz (Meretz) zei op de persconferentie van zondag dat het nog te vroeg was om te zeggen of de lopende boostervaccinatiecampagne de laatste golf van de COVID-pandemie, de vierde in Israël sinds het begin van 2020, effectief tot staan had gebracht.

Naast de uitbreiding van het programma voor herhalingsvaccinatie hebben ambtenaren van het ministerie van Volksgezondheid zondag ook aangekondigd dat de geldigheid van groene identiteitskaarten die na een volledige vaccinatie worden afgegeven, voortaan beperkt zal zijn tot zes maanden na de tweede dosis.

  Peiling: slechts de helft van de Israëliërs wil een derde COVID-19 vaccinatie

Vorige week heeft minister van Binnenlandse Zaken Ayelet Shaked (Jamina) de regering opgeroepen groene paspoorten in te trekken voor Israëli’s die de herhalingsvaccinatie nog niet hebben gekregen.

“Ik ben van mening dat op het moment dat de derde dosis voor iedereen beschikbaar is, de groene pas moet worden afgenomen van iedereen die zich slechts twee keer heeft laten vaccineren.”

Verdere veranderingen in het vaccinatiebeleid die zondag werden aangekondigd, zijn onder meer de vermindering van de isolatie voor reizigers die terugkeren uit het buitenland van zeven dagen tot 24 uur, als zij drie doses van het vaccin hebben gekregen.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Worden we klaargestoomd voor massale ontvolking?Volg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelZul je je slaafsheid liefhebben?
Volgend artikelFrans geneesmiddelagentschap slaat alarm: ongewenste bijwerkingen van vaccins zoals dood in de baarmoeder
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

14 REACTIES

 1. Wat een hoax weer 3de spuit hoeveel volgen der nog voor de ware toedracht Ontvolken ..bij genoeg ombrengen.9 miljoen in Nederland via tutte en de rest vd wereld hun quotum gehaald hebben met de slapende misleidende vaccin innemers komt er Omvolken met de afrikaan en aziaat, Afrikanen al in de mode hier door mensenhandel Nederland overheid kaag , klaar gestoomd omdat zij /hij der sporen al heeft via der vent de Palestijn 4 jaar moslim eu is ze beloofd met de deal van jongensvverkrachter Turkse vanaf 8 jaar via konings-lid Demmink ..dat is nu in opkomst met de 800 Afghanen mannen volk via de coa instellingen directeur dat ieder eentje in huis moet nemen een verkrachter dus . Dat wil niemand plaatst ze masr in soestdijk stast tog leeg met de valsheid erin ,alles deruit gejat koninigsleden terwijl alles aan het Volk was geschonken .stop ze daar maar in die 800 stuks mannen

 2. De Palestijnen krijgen het gemakkelijk, bij gebrek aan Israëli kunnen ze straks terug naar de toestand van voor 1948. Ik vermoed dat er daar door de muzikanten al songs worden gemaakt met als thema: voor een prikje aan Sam en Moos maken wij ons nooit meer boos en vice versa.

  • De zionisten vonden dat ze recht hadden op een eigen joodse staat. En de gelovigen vonden dat ze een goddelijk recht hadden op het gebied waar de Palestijnen woonden/wonen. Zij zijn immers the Chosen Ones. De Rothschilds schijnen nogal wat land in dat gebied te hebben opgekocht. Degenen die daar sinds 1948 (sommigen al wat eerder) wonen claimen dat hun verre voorouders daar zo’n 2000 jaar geleden vandaan kwamen en dat ze dus een onlosmakelijke connectie met het gebied hebben. Deze connectie is zo sterk dat als een spelend Palestijns kind per ongeluk zijn ballon loslaat en deze naar Israëlisch grondgebied zweeft dan wordt dit gezien als een aanval van Hamas. Het afschieten van de fosfor granaten laat dan ook meestal niet lang op zich wachten.
   Ik heb eerlijk gezegd geen idee waar men de Israëlische bevolking mee inspuit. Misschien is het een placebo of de killer jab. Iets anders kan het niet zijn want covid bestaat niet en het is geen vaccinatie ! Wat de mainstream media over Israël schrijft, en trouwens elk ander onderwerp idem, zou ik niet vertrouwen. Klinkt in die optiek een beetje raar maar Haaretz geeft nog wel eens goede inside informatie. Big pharma oligarch Albert Bourla staat op het punt om te shape shiften, zou David Icke dan toch gelijk hebben gehad al die tijd (zie link) ?
   https://brandnewtube.com/watch/vaccine-ceo-shape-shifts-on-nbc-nightly-news_4z2a1VR74aj4GjX.html
   https://brandnewtube.com/watch/Z3nGhMV2y9ydJQv

 3. “…de vermindering van de isolatie voor reizigers die terugkeren uit het buitenland van zeven dagen tot 24 uur, als zij drie doses van het vaccin hebben gekregen.”

  Grote kans dat binnen de eerste 24 uur de derde poging tot annihilatie geslaagd is. Dan heb je die isolatie voor die groep ook niet meer nodig. Ja, op de begraafplaats misschien. Maar die is niet beperkt tot 24 uur. Hoewel…….

 4. Het is duidelijk nu; vanaf het eerste moment dat je bent ingespoten met die troep komen daarna de verplichte “abonnementen” … je bent spuitschaap voor het leven … zolang dat dan nog duurt.

 5. Die Israëlische bevolking hebben geluk gehad een land te krijgen na de holocaust. Want iedereen had medelijden met de kansloze dakloze kinderen van het joodse volk. Ik net zo goed. Maar toen werden de palestijnen naar de Gazastrook verplaatst om plaats te maken. Dus begrijpelijk dat daar altijd nog strijd voert. Maar nu snap ik het niet meer. Zijn de Israëlische overheid nu plotseling zelf de grootste slaven markt geworden en over de ruggen van hun eigen volk notabene? Ik ben geen fascist. Integendeel. Ik heb veel vrienden die joods zijn. Niet uit Israël maar uit Amerika en Duitsland en noem maar op. Maar de Israëlieten moeten zich schamen. Wacht maar tot God echt vertoond is. Zullen we zien hoe hij over die regering zal oordelen.

  • ‘Zegt de heiden onder ons…’
   Ik hoef in ieder geval niet naar jou te luisteren, zoveel is duidelijk!
   Benieuwd wat de respons zal zijn op het einde des levens…

  • Oh, de mens stamt af van dieren, en die van planten en die van opgeloste rotsen in zout water met bliksemstralen.
   Wetenschap 2021, ik vind hun leugens over een vleermuis virus , gemanipuleerd in een Chinees lab,
   nog aannemelijker dan die Darwin larie koek

 6. Nou ja, als het joodse volk zichzelf zo graag wil vernietigen gaan ze hun gang maar. Ik zal er geen traan om laten, ze kiezen er zelf voor.

 7. Ik dacht hier met respectabele mensen te maken hebben, die samen tegen de corona maatregelen streden.
  Met mensen met zo’n mentaliteit heb ik liever niets te maken.
  Het zullen je vriendjes wel zijn die je demoniseren, ze vertelde ook zeker dat Palestijnen heel vredelievend waren

 8. Een half jaar later, niets is er beter op geworden, maar alles wel veel slechter. Wat fijn he, dat je je menselijke natuur mag inruilen voor een COVID pasje (Certificate Of Vax ID) onder EU advies, en met de WHO als je cipier. Elk jaar een spuitje! Yippie schaapies!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in