© Tim Reckmann (CC BY-NC 2.0)

Israël is een van de meest tirannieke naties geworden die vaccinatie aan zijn burgers opdringt. Op 4 juli was meer dan 78 procent van de Israëli’s die in aanmerking kwamen voor COVID-19 vaccinatie ingeënt. Ondanks het feit dat Israël een van de hoogste vaccinatiepercentages ter wereld heeft, is het aantal ernstige coronavirus gevallen in juli en de eerste week van augustus geleidelijk gestegen. Het V.S. Centers for Disease Control heeft zelfs Israël toegevoegd aan zijn hoogste risiconiveau, en adviseert Amerikaanse burgers om reizen naar een van de meest gevaccineerde regio’s ter wereld te vermijden, schrijft Lance D. Johnson.

Nu breekt een Israëlische arts met zijn collega’s en geeft openheid van zaken over de huidige medische situatie in het land. Dr. Kobi Haviv sprak met News Israel 13 met specifieke details over de stijging van het aantal ziekenhuisopnames in heel Israël. “Ik heb begrepen dat de meeste patiënten gevaccineerd zijn, zelfs de ‘ernstige’ patiënten,” zei Dr. Kobi Haviv.

Hij meldt dat 95 procent van de ernstige patiënten ten minste één dosis van het vaccin heeft gehad. Hij zegt dat “85-90% van de ziekenhuisopnames bij volledig gevaccineerde mensen zijn.” Hij waarschuwt dat “de effectiviteit van het vaccin afneemt/verdwijnt” en ziekenhuizen dwingt om meer COVID-afdelingen te openen om ernstige ziekten op te vangen.

Pfizer-vaccin faalt in Israël, verzwakt de bevolking, muteert coronavirussen

Het Israëlische Ministerie van Volksgezondheid geeft nu toe dat de werkzaamheid van het Pfizer-vaccin is gedaald tot een nietszeggende 39 procent, terwijl nu steeds meer gevaccineerde mensen ziek worden. Het vaccin verzwakt de bevolking en oefent selectieve druk uit op specifieke COVID spike-eiwitten, waardoor zich meer infectieuze mutaties verspreiden.

De ommekeer? Russische strijdkrachten openden vuur op Israëlische gevechtsvliegtuigen in Syrië

In plaats van het vaccinatieprogramma af te blazen, heeft Israël besloten het uit te breiden en de burgers te dwingen een derde dosis te krijgen. Het zal niet lang meer duren voordat ook een vierde en vijfde dosis “vereist” zijn om iemands immuniteit aan te tonen, met seizoensgebonden of zelfs maandelijkse herhalingsinjecties die aan de bevolking worden opgedrongen als een voorwaarde voor hun vrijheid.

Voordat het vaccin op de markt kwam, heeft Pfizer een deal gesloten met de Israëlische regering. Pfizer stemde ermee in versnelde toegang tot hun vaccinvoorraad te verlenen in ruil voor wettelijke immuniteit en demografische gegevens over gevaccineerde mensen. Deze massale vaccinatiedeals blijken fatale massa-experimenten te zijn, aangezien vaccins slechts gedurende een paar maanden bescherming bieden, waardoor de bevolking op lange termijn een verhoogd risico loopt op infectie. Deze ernstige wetenschappelijke zaak wordt nog verergerd door de bijwerkingen van het vaccin, die variëren van blindheid tot bloedstolsels en toevallen of de dood.

Hetzelfde verschijnsel doet zich voor in Singapore, waar 75 procent van de nieuwe gevallen en 35 procent van de nieuwe ziekenhuisopnames zich voordoen bij mensen die volledig gevaccineerd zijn. In Gibraltar is het aantal COVID-gevallen sinds 1 juni met een duizelingwekkende 2.500 procent gestegen, ondanks het feit dat het land een vaccinatiegraad van 99 procent heeft. In Sydney, Australië, maakten gezondheidsambtenaren van de overheid eind juli bekend dat bijna alle nieuwe COVID-ziekenhuisopnames gevaccineerde mensen betroffen – op één na. In de VS werden gevaccineerden zo snel ziek dat de CDC de amplificatiecycli die in de frauduleuze PCR-tests werden gebruikt, moest terugschroeven om het aantal gerapporteerde COVID-gevallen bij gevaccineerden kunstmatig te verlagen.

Manchester: 10.000 vaccinatie uitnodigingen verstuurd, minder dan 100 mensen kwamen opdagen

Israël is een genocidale apartheidsstaat

Israël is erin geslaagd het grootste deel van zijn bevolking te vaccineren door de burgerlijke vrijheden op te schorten en de burgers te dwingen een digitaal vaccinpaspoort te accepteren dat het Groene Paspoort wordt genoemd. Dit vaccinpaspoort wordt gebruikt om de ongevaccineerden te segregeren en hen te verbannen uit culturele en sportevenementen, sportscholen, restaurants en eetzalen, conferenties, toeristische attracties en gebedshuizen. Israël’s Groene Paspoort is verwant aan moderne slavencontracten. Israël houdt zich niet langer aan medische normen of ethiek. Geïnformeerde toestemming is vervangen door medische verkrachting. Israëli’s hebben niet langer lichamelijke autonomie of medische privacy. Hun lichaam en geest behoren nu toe aan de vaccinindustrie en de regering.

Door de stijging van het aantal ernstige COVID-gevallen van en het aantal ziekenhuisopnames, is het kabinet van premier Naftali Bennett op 29 juli begonnen met een strengere handhaving van het Groene Paspoort-regime. Blijkbaar wil de Israëlische regering ervoor zorgen dat meer mensen worden verzwakt, in het ziekenhuis worden opgenomen en worden gedood wanneer biowapens met spike-eiwitten onder dwang in het lichaam van mensen worden vermenigvuldigd. Op die manier is Israël gereduceerd tot een genocidale apartheidsstaat, die uit is op vervolging en ontvolking.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

COVID-vaccins: ontworpen voor ontvolking?Volg Frontnieuws op Telegram

7 REACTIES

 1. Men zal (denk ik) niet toegeven dat de vaccins niet/slecht werken en zullen er op aandringen om voor elke toekomstige virus variant (als het virus überhaupt bestaat) een vaccin te nemen.

  Telkens weer zal men om het groene vinkje/paspoort te behouden elk halfjaar minstens een vaccin moeten nemen / of voor elke variant wel in omloop is.

 2. Ironisch hoe de natie die altijd maar weer de holocaust gebruikt om zichzelf een uitzonderingspositie te verwerven nu is veranderd in een fascistische staat die de eigen burgers nu verplicht Hitlers werk voort te zetten. Met behulp van een Duits/Turks gif nog wel.
  Ditmaal kunnen ze toch echt de Duitsers niet de schuld geven, ze doen het zichzelf aan.

 3. “Op die manier is Israël gereduceerd tot een genocidale apartheidsstaat, die uit is op vervolging en ontvolking.”
  Ik zou er van maken: Op die manier is Israël één grote concentratiekamp verworden met alle bijbehorende krankzinnige verschrikkingen waarbij ooggetuigenverslagen en rapportages achteraf tekortschieten omdat dit niet door toehoorders worden geloofd.

  Hannah Arendt – Totalistarisme

 4. Ach het waren joodse bankiers en England + de VS die Hitler groot hebben gemaakt. Hitler hield van de Engelse commonwealth en de Engelse geheime diensten dachten dat ze Hitler konden ‘sturen’, wat een vergissing. En nu doet Netanyahu en zijn opvolger hetzelfde wat ze ene Hitler dus verwijten…een holocaust op het Joodse volk!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here