COVID-vaccins: ontworpen voor ontvolking?

5

Geboortebeperkingsvaccin wordt gemeld in India”: “Wetenschappers zeiden gisteren dat ze het eerste anticonceptievaccin voor vrouwen hebben gemaakt, dat een heel jaar werkzaam is… waarna een tweede vaccin nodig is”, AP, Boston Globe, 10 oktober 1992.

“We hebben een enorme fout gemaakt. We realiseerden het ons tot nu toe niet. We dachten dat het spike-eiwit een geweldig doelwit-antigeen was, we hebben nooit geweten dat het spike-eiwit zelf een toxine en een pathogeen eiwit was. Dus door mensen te vaccineren, enten we ze onbedoeld in met een giftige stof en bij sommige mensen komt dit in de bloedcirculatie en wanneer dat bij sommige mensen gebeurt, kan het schade veroorzaken, vooral aan het cardiovasculaire systeem. Ik heb vele andere legitieme vragen over de veiligheid op lange termijn van dit vaccin. BIJVOORBEELD, ALS HET ZICH OPHOOPT IN DE EIERSTOKKEN, IS EEN VAN MIJN VRAGEN OF WE JONGE MENSEN ONVRUCHTBAAR MAKEN”. – Dr. Byram Bridle, universitair hoofddocent Virale Immunologie, Universiteit van Guelph.

Onderzoek naar ontvolking van de elite, waarbij vaccins worden gebruikt, heeft een lange geschiedenis die tot op de dag van vandaag voortduurt, schrijft Jon Rappoport.

In 1973 werd bij de Wereldgezondheidsorganisatie de Task Force on Vaccines for Fertility Regulation opgericht. Ute Sprenger, die schrijft in Biotechnology and Development Monitor (december 1995) beschrijft de Task Force als volgt:

“…een globaal coördinerend orgaan voor Onderzoek & Ontwikkeling (O&O) op het gebied van anti-vruchtbaarheidsvaccins…zoals anti-sperma en anti-ovum vaccins…”

Sprenger geeft aan dat er in 1995 een aantal grote groepen waren die onderzoek deden naar deze vaccins. Waaronder:

WHO/HRP. HRP, het speciale programma voor onderzoek, ontwikkeling en onderzoeksopleiding in menselijke voortplanting, is gevestigd in Zwitserland. Het wordt gefinancierd door “de regeringen van Zweden, het Verenigd Koninkrijk, Noorwegen, Denemarken, Duitsland en Canada, alsmede het UNFPA en de Wereldbank”.

  Auto's worden een abonnementsval: steeds meer functies achter betaalmuren in nieuwe auto's

De Population Council, is een Amerikaanse groep die wordt gefinancierd door de Rockefeller Foundation, de National Institutes of Health [een Amerikaans federaal agentschap], en het US Agency for International Development [berucht om zijn samenwerkingsverbanden met de CIA].

National Institute of Immunology. Gevestigd in India, “belangrijke financiers zijn de Indiase regering, het Canadese International Development Research Center en de [alomtegenwoordige] Rockefeller Foundation”.

The Center for Population Research opereert onder de paraplu van het Amerikaanse National Institute of Child Health and Development [!], dat deel uitmaakt van de Amerikaanse National Institutes of Health.

In de loop der tijd veranderen de namen van deze groepen; hun doel blijft hetzelfde. Ontvolking door vaccinatie. En natuurlijk, duurt niet lang om de naam Bill Gates als financieringsbron te vinden.

Om achtergrondinformatie te geven over deze lange-termijn operatie is het nodig om de visie van aartsglobalisten en radicale milieuactivisten te begrijpen. (Ik heb het niet over milieugroeperingen die alleen maar de strijd willen aanbinden met de grote vervuilers).

Als je zou aantonen dat de meest geavanceerde afvalverbrandingsovens al het organische en anorganische afval dat zich ophoopt op stortplaatsen over de hele wereld en in de oceanen – inclusief plastic – zouden kunnen verbranden, en dat de giftige stoffen die door deze verbrandingsovens worden uitgestoten VEEL MINDER schade zouden aanrichten dan de stortplaatsen en de plastic stortplaatsen in de oceaan…

En zelfs als je de verbrandingsovens als noodoplossing voorstelde, tot er betere antwoorden gevonden konden worden…

Een radicale milieuactivist zou uw voorstel en elke technologische oplossing afwijzen.

Hij wil de hele planeet herbebossen, de menselijke bevolking terugbrengen tot een fractie van de huidige omvang, en de politiebevoegdheden voor het bereiken van deze doelstellingen overdragen aan een magisch globaal bestuursorgaan.

  CDC houdt gegevens achter over COVID-19 vaccins omdat "ze verkeerd geïnterpreteerd zouden kunnen worden als zouden de vaccins ondoeltreffend zijn" en "De cijfers zouden verkeerd worden voorgesteld door antivaccin groepen"

Elite globalisten keuren radicaal milieubewustzijn goed, maar met een twist. Zij willen een technocratische Brave New World, waarin de mensen die mogen blijven leven genetisch worden “verbeterd” en gecontroleerd, om hen ervan te weerhouden een gevaarlijk element, vrijheid genaamd, uit te oefenen.

De globalisten en de radicale milieuactivisten zijn het erover eens dat er te veel mensen op aarde zijn; en dat gezien de huidige (over)bevolking er geen oplossing voor de menselijke problemen kan worden bereikt. In plaats van 7 miljard mensen, willen zij een menselijk ras van een miljard of vijfhonderd miljoen.

Beide groepen zijn het er ook over eens dat de nepwetenschap van de klimaatverandering tot het uiterste moet worden doorgedreven, om iedere mens quota’s voor energieverbruik op te leggen. Dit programma zou in feite het energieverbruik en de energieproductie over de hele wereld reduceren en massale armoede en een massale uitsterving veroorzaken.

Al tientallen jaren stellen de elitaire Globalisten zichzelf de vraag: Hoe dood je miljarden mensen en kom je er mee weg?

Een van hun belangrijkste antwoorden was: pandemieën.

De echte pandemie is natuurlijk het antwoord op de neppandemie: vaccins.

Als vaccins op lange termijn kunnen leiden tot het onvermogen om kinderen te produceren, zou de genocide onzichtbaar zijn.

Een combinatie van waarheid en leugens – uitgebracht in de vorm van lopende studies en persberichten – zou de dalende geboortecijfers “verklaren”. Bijvoorbeeld klimaatverandering, extreem weer, pesticiden, vrouwen die het moederschap opgeven voor een carrière, economische neergang, angst om kinderen op te voeden in een wereld van toenemende gevaren, enz.

  Kinderen over de hele wereld beginnen "witte long syndroom" te ontwikkelen

Maar achter dit alles: vaccins.

Voorbereidende dierstudies van de COVID RNA-technologie melden dat het spike-eiwit door het lichaam reist, ver voorbij de verwachte bestemmingen. Toegepast op mensen zou dit betekenen dat het immuunsysteem vol in de aanval gaat tegen het eiwit. En DAT opent de deur naar afstoting van het immuunsysteem op grote schaal – het lichaam valt in feite zichzelf en zijn organen aan. De doelwitten van de aanval zouden heel goed weefsels van de baarmoeder en een embryo in ontwikkeling kunnen zijn.

De huidige bewering dat voortdurende COVID-boosterinjecties nodig zullen zijn, versterkt dit scenario.

In de medische, psychologische en sociologische literatuur is de gemene directe term “eugenetica” vervangen door een zachtere, vagere term, “gezinsplanning”. De nieuwe term is ontworpen om de ware agenda te verbergen.

Voor globalisten en radicale milieuactivisten verzekert de propaganda-operatie genaamd COVID-vaccinaties het ongeëvenaarde succes op een schaal die nog nooit eerder is bereikt. Het verzekert ook de uitbreiding van RNA technologie – nieuwe vaccins en medicijnen die genetische behandelingen zijn, ontworpen om het lichaam te dwingen onnatuurlijke eiwitten te produceren.

Er is geen einde aan de genetische veranderingen waaraan mensen kunnen worden onderworpen.

Gezien de geschiedenis van het onderzoek naar ontvolkingsvaccins ligt het voor de hand dat sommige van die wijzigingen erop gericht zijn, en zullen zijn, om het vermogen tot voortplanting af te snijden.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Viroloog en vaccindeskundige: “Vaccin verandert virus in oncontroleerbaar monster!”Volg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelVrouw beweert dat bedrijven reeds vervanging plannen van “gevaccineerde” werknemers die binnen drie jaar zouden sterven
Volgend artikelZe hebben een 8 maanden oude baby gevaccineerd met beide doses van het Pfizer-vaccin
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

5 REACTIES

  1. Sorry, maar die aanmatigende “Wir haben es nicht gewusst” – bullshit is totaal ongeloofwaardig. Dit was een bewuste, geplande, kwaadaardige agenda. Wat werkelijk verbijsterend is, is dat zoveel mensen zich hier willoos aan onderwerpen. ?

  2. Ja een giftige spuit bij mensen in spuiten en dan zeggen wij hebben ons vergist , maart volgens mij is de waarheid jullie wilde gewoon zoveel mensen doden het volk uit dunnen nou dat is al aardig geluk jullie hebben al heel wat mensen op jullie geweten.
    Mensen moeten zelf gaan denken en niet maar alles zo aan nemen wat jullie zeggen en beweren maar nog erger is dat de overheden hier aan mee doen en wel de werkelijke reden weten, het tribunaal is de enigste kans om dat recht te trekken maar dan wel met mensen die betrouwbaar zijn en daar horen de huidige rechters niet bij helaas zij zijn medeplichtig en de wetten waren duidelijk, een gift spuit die niet getest is zomaar bij mensen inspuiten dat zijn middeleeuwse methoden en nooit te recht vaardigen en dan wil ik de wet er buiten laten maar gewoon naar het menselijke kijken.

  3. Wordt waker wordt wakker word wakker ze zijn jullie op aan het ruimen zie het nou eens in en denk eens verder als dat je neus lang is eenmaal die spuit in je lijf dan is een ding zeker de dood blijft en de dood hoort bij het leven dat je door je vader en moeder is gegeven en niet door Rutte of die andere idioten, wordt wakker.

  4. Hallo allemaal het zelfdenken is bij de meeste mensen niet geactiveerd zij hebben een grote kudde mentaliteit als iedereen het doet zal het wel oké zijn ik laat mij absoluut niet enten ik heb in mijn beslissing veel gehad aan het frontnieuws en lees alle nieuwe artikelen elke dag ik woon zeker een kleine 20 uur rijden bij mijn familie vandaan ik woon ook alleen met mijn honden samen en vrij ver uit de buurt van andere mensen lekker rustig in dit geval maar wat wil het euvel la familia begrijpt er niks van het is toch geweldig dat dit allemaal ontworpen is voor de hele bevolking vacins levensreddende geweldige vacins wat weet ik hier nu van ik ben toch maar een domme doos die al jaren anders leeft als de doorsnee familieleden ik krijg de indruk dat ze straks nog denken dat ik ze kan besmetten door de telefoon zoals gezegd geen groter beest dan de mens het is jammer dat ik waarschijnlijk straks geen bezoek meer krijg hier maar dat neem ik erbij het is niet alleen het dwingen van de bevolking maar creëeren ook nog eens de derde wereldoorlog in families manipulatie van de bovenste plank !!!!!!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in