Er komen nu berichten naar buiten over de echte resultaten van het zogenaamde COVID-19 ‘vaccin’. De cijfers lijken voor zich te spreken – De sterfgevallen rijzen de pan uit, schrijft halturnerradioshow.com.

Maandenlang heeft deze website lezers gewaarschuwd dat ze de prik NIET moesten nemen, omdat het zogenaamde ‘vaccin’ tegen COVID niet echt een vaccin is; het is boodschapper-RNA (mRNA) dat het DNA van mensen verandert.

In oktober 2020, lang voordat het ‘vaccin’ werd vrijgegeven, waarschuwde deze website lezers voor een feitelijk PLAN, onthuld door een liberaal lid van het Canadese parlement, dat dit hele COVID-gedoe in feite een ontvolkingsplan was en dat er sprake zou zijn van VERWACHTE massale sterfgevallen (artikel hier).

De distributie van vaccins begon op verschillende plaatsen vanaf 2021.

Ik had net een telefoontje met een van mijn vroegere collega’s uit Taiwan. De laatste keer dat we elkaar spraken was hij zo blij omdat het leven daar normaal was, bijna geen COVID, ze konden een normaal leven leiden, moesten alleen een mondkapje dragen bij het winkelen/bioscopen/concerten/etc.

VANDAAG? Datzelfde contact is bijna in paniek. Hij zei tegen me: “Het wordt waanzinnig; er is plotseling een gigantische toename van infecties, sterfgevallen, quarantaines, lockdowns, de hele mikmak!”

Ik heb de cijfers bekeken, en het is eigenlijk schokkend. De afbeelding hieronder toont het aantal geïnfecteerden, het aantal sterfgevallen en het aantal vaccinaties, in die volgorde, vanaf maart 2021 tot eergisteren, 9 juni 2021.

Ze begonnen met vaccineren in maart 2021, en de rest volgde:

Hier, van de Johns Hopkins University COVID website, zijn de resultaten:

  Geldboete gepland voor vaccinweigeraars? Aantal blijkbaar groter dan gepresenteerd in de mainstream

Het aantal sterfgevallen stijgt letterlijk de pan uit en het valt direct samen met het aantal ‘vaccinaties’.

In het hierboven in paragraaf 3 gelinkte verhaal van oktober 2020 zei het parlementslid expliciet dat het aantal sterfgevallen plotseling de pan uit zou rijzen en dat dit “de schuld zou zijn van een mutatie, een variant” in plaats van de schuld te geven aan het vaccin.

Ik waarschuwde je de vaccinatie niet te nemen. Ik waarschuwde je dat veel van de mensen in leidende posities eigenlijk psychopaten zijn. Ik waarschuwde je dat veel van die “leiders” niet fout zijn, ze zijn KWAADAARDIG. Ik heb je expliciet gezegd “het kwaad is in opmars” maar sommige mensen denken dat ze zoveel slimmer zijn dan de rest van ons. Ze MOESTEN het gewoon toch doen. Kijk nu wat ze gedaan hebben.

Allemaal omdat ze niet wilden luisteren naar een… hoe noemden ze het ook alweer… “Samenzweringstheoreticus.” Nu zijn ze stervende.

ZIJ zijn zoveel slimmer. ZIJ weten het beter.

Het blijkt, dat ZIJ idioten zijn.

Oh, en de massa-media types die de mensen al maanden vertellen om “de prik te nemen” — hopelijk hebben ze hun eigen advies opgevolgd. De wereld zal een betere plaats zijn als zulke nuttige idioten uit de journalistiek verdwenen zijn.

Voor degenen onder u die de bron van de gegevens hierboven willen zien, u kunt ze krijgen, HIER.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

“Verbijsterend groot percentage” artsen weigert het nieuwe Coronavaccin te nemenVolg Frontnieuws op Telegram

  De grote ZIEKMELDING breidt zich uit terwijl VS piloten, spoorwegarbeiders, luchtverkeersleiders, politieagenten, brandweerlieden en andere mensen die de samenleving draaiende houden NEE zeggen tegen de vaccindwang en -dreigingen
Vorig artikelBlijf uit mijn buurt: Indiase politie plaatst “doodskop” banners op ongevaccineerde mensen
Volgend artikelIgnorantie en vooroordelen in de geneeskunde
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

30 REACTIES

 1. Deze vaccinatie is mooi middel om sneller eind aan te maken ook Suïcidale mensen, kijken of periode met kerst en nieuw jaar minder gevallen zijn dan voorgaande jaren.

 2. Het vreemde is dat boodschapper-RNA (mRNA) dat het DNA van mensen verandert in China niet gebruikt is.
  Het Chinese vaccin is een verzwakt virus vaccin !!

  • U bent niet op de hoogte van wat er tussen Taiwan en China speelt?
   De vaccinaties die tot nu gezet zijn in Taiwan zijn zekers niet Chinese makelij.

 3. Ik zie nog steeds hiervan deze berichten op internet staan dus facebook en in de kranten of op radio en tv De overheid is in nederland begonnen met het wel of niet door laten te gaan van de nog resterende festivals en dat terwijl de meeste al vroeg dit jaar zijn geschrapt!!!!! Maar omdat de jongeren eerst weigerden om ingeent te willen worden hebben de bandieten nu in petto dat als ze zich massaal laten vaccineren dat ze dan met gele pas wel naar binnen mogen Ja de jeugd hebben ze eerst alles verboden en nu hebben ze dit plannetje bedacht als laatste middel om iedereen aan de spuit te krijgen Waarom dan???? Omdat de jeugd de verwekkers zullen zijn van geboorten….de oude zijn dan over nu enkele jaren al flink uitgedund door naar de inenting tent te zijn gegaan omdat ze bang waren dat ze zouden overlijden!???????

 4. heeft geen nut mensen te overtuigen van wat hun te wachten staat, ze staan al met beide benen in hun graf, en gaan het pas inzien als het einde in zicht is, aka; het einde van hun leven maar dan is het al te laat.
  Mijn buren hebben astma en leefden in angst het straalde er vanaf, nu zijn ze 3 weken geleden ingeent, rare is en daar heb ik ze op aangesproken dat is ze meer en vaker hoor hoesten en kuchen, maar ook meer met een gorgelend geluid in de hoest alsof ze met hun hoofd onderwater hoesten!!
  maar ja ik ben een wappie volgens hun, en heb hun al gecondoleerd voor hun aanstaande dood, hun hoesten en kuchen wordt luider hoor het vaker en langer, denk dat het licht uitgaat in amper 2 weken mischien 3 weken als ze mazzel hebben leven ze nog 1 maand, maar ik zit met 2 hoestende en kuchende oudjes, die niet in de gaten hebben dat ze hun longen uit hun lijf hoesten!!
  We wachten het af, voor alle wappie roepers neem het vaccine des te sneller zijn wij van jullie af, want als je denkt dat heren als rutte adje osterhaus of journalisten het echte vaccine krijgen, neen en placebo, als die massal het loodje zouden leggend an is de wereld te klein.

 5. Het echte plan gaat in 3 fasen!
  1- Covid: De geestelijke verzwakking. 2- Klimaat: De financiële verzwakking. 3- Oorlog: De verovering!
  Alles zal fout lopen ontzettend fout! De extreme linkse socialisten en de linkse groene wereld denken aan een socialistiche groene wereld maar het word een wereld van dood en verderf. Wij allemaal worden op het verkeerde been gezet! Duitsland wil wederom de hele wereld en dit ook om de UK en Amerika te straffen.
  https://soldaatvandewaarheid.actieforum.com/t546-de-grote-reset-of-word-het-een-wereldoorlog-en-daarna-build-back-better#558

  • en vergeet project bluebird niet! Als je de kanalen in de US volgt, zie je dat er “gevaarlijke” UFOs zijn gesignaleerd.
   Ook werkt de filmindustrie al jaren aan het ons bang maken van aliens!
   En ook dit is weer een psychologie’s spelletje, en om de volgende reden:
   Er gaan hologrammen geprojecteerd worden die wereldwijd te zien zullen zijn, het zijn hologrammen maar lijken levensecht. Wat wij niet kunnen zien, is dat daarboven vliegtuigen aanwezig zullen zijn die het vuur op ons zullen openen, waardoor het lijkt of de UFO’s op ons schieten.
   Dan komt de nieuwe wereld regering tevoorschijn als onze redders!!! Als wij allen ons dan overgeven aan hun, dan is de mensheid verloren en de nwo een feit.
   Mensen alsjeblieft informeer jezelf, onderzoek alles en behoud het goede.
   In de link vind je meer info:
   https://goldenageofgaia.com/2021/05/23/project-bluebeam-where-the-one-goes-we-go-all/

 6. interessant artikel, zou het echter wel geverifieerd willen hebben aangezien hal turner een ‘ex ‘ fbi informant is en niet te vertrouwen.

  wil niet zeggen dat het niet klopt

  • In feite buiten het griepseizoen en waar de data ook vandaan komt en of die daadwerkelijk klopt, JHU covid-site en cdc Taiwan zeggen hetzelfde, massale toename sterfgevallen.

 7. Ik snap alleen 1 ding niet…waarom dalen de besmettingen en het aantal doden dan wel in NL als het vaccin zo’n moordmachine zou zijn?

 8. Ik zelf weet niet of het nog zin heeft het volk te waarschuwen voor de gruwelijke misdrijven die tegen ons gepleegd worden het is zelf nog triester dat je eigen volk mee doet aan het moorden op zijn eigen en bevolking welke idioot moet je dan niet zijn.

 9. Kris, maar is dat zo hoe kan je zo iets vast stellen als je door je eigen regering geleid door aards grootste leugenaar Rutte waar is het half miljoen doden dat zou vallen in Europa aan corona, een ding is Rutte met zijn tuig wel gelukt het volk tegen mekaar uit te spelen helaas ik doe er niet aan mee en dus geen spuit in mijn lijf.

 10. Psychopaten zijn inderdaad de oorzaak van deze ellende. Vergeet daarbij niet dat er heel veel meelopers zijn. Dat zit nou eenmaal in mensen, volgzaamheid. Als je bijvoorbeeld met een grote groep reizigers op Schiphol staat, en een vlucht gaat niet door, dan hoeft er maar iemand met overtuiging te roepen dat hij het weet, en iedereen hobbelt achter hem aan.

  Luister dan ook niet naar beweringen dat het van links of van rechts komt. Er is maar één echte oorzaak van alle ellende in de wereld: ASPD, antisocial personality disorder, wordt niet herkend en erkend. Het is een enorm taboe en een blinde vlek. Daardoor krijgen mensen met deze handicap de ruimte om de baas te spelen en zich te verrijken, terwijl iedereen tegen ze op kijkt. Maar eigenlijk is het net zo zot als een dialect een boerk voor te laten lezen: mensen zonder empathie kunnen geen goede leiders zijn. Een goede leider zorgt namelijk voor zijn mensen, en daar is veel empathie voor nodig. Dan komt welzijn op de eerste plaats, en niet geld en macht.

 11. Dat Rutte een Homo/Pedofile is…dat is bekent. Dat Rutte tot een Satanische Sekte behoort…dat weten helaas vele Nederlanders niet. Open en bekijk Onderstaande Video in een nieuw venster..dan begrijpt U waarom Rutte totaal niets om DE Covid Doden in Nederland geeft…Laat staan emphatie voor de Nabestaanden. Daarom zal de zaak Jorris Demmink..nooit worden opgelost…

  Veel Kijkplezier….en neemt U rustig U tijd…

  mens.org/satanisme/berichten/anne-marie-van- blijenburgh

 12. Ik ben helemaal over de streep zover ik dat al niet was ,ik wil geen moord spuit dat Rutte en de Jonge ze zelf maar in hun bil steken ,en mijn vraag is mensen die deze dodelijke prik reeds hebben genomen wat gaat er met hun gebeuren op langer termijn. ?

 13. Graag uitleg, fam, Ahmad krijg uitkering 132.000 euro per jaar waarom krijgen wij nog niet eens ons beloofde pensioen en wij hebben er ook nog voor gewerkt en de gelukzoekers krijgen ons geld dat wij verdiend hebben hoe kan dat nou, kan iemand mij dat uit leggen ben zeker nu een racist. Jean Coolen.

 14. Jongens en meisjes,
  Rustig blijven aub. Taiwan heeft bijna 24 miljoen inwoners, Nederland ruim 17 miljoen.
  In Nederland gaan iedere dag 400 mensen dood, alle oorzaken bij elkaar.
  10% daarvan heeft een positieve PCR test en wordt genoemd als Covid-dode. dat zijn er dus 40.
  Als er in Taiwan per dag 40 mensen doodgaan aan ‘het fuksin’ of cojona, is dat minder dan 10% van wat ik daar per dag zou verwachten (ik zou totaal ca. 500 overlijdens per dag verwachten alle oorzaken samen)

  Laten we het nu niet gekker maken dan het is.

    • Factcheckers’ VERDICT

     False.

     British Airways is not in “crisis talks” with the British government about vaccinated pilots. Four pilots have recently died – and British Airways says none of these is linked to vaccines.

     En.
     Ons advies blijft dat de voordelen van het vaccin bij de meerderheid van de mensen opwegen tegen de risico’s. Het is nog steeds van vitaal belang dat mensen zich melden voor hun vaccinatie en voor hun tweede dosis wanneer ze daartoe worden uitgenodigd

     This article was produced by the Reuters Fact Check team. Read more about our work to fact-check social media posts here .

     Our Standards: The Thomson Reuters Trust Principles.

     Mooi toch.
     Vaccidents kennen we niet ofwel is een broodje aap en niet het onderwerp van het artikel.
     Helemaal gerust.
     Ook al lijken ..bepaalde zaken opmerkelijk of frapant, en zelfs zorgelijk.
     Maar piloten gaan net als andere mensen een keertje dood, laten we het niet gekker maken dan het is.
     Wel jammer dat ze niet konden vertellen dat het audiofragment een grap was van verveelde tieners of Putinadepten oid.
     Dat had meteen lucht geklaard en de focus verlegd van ongevallen in het algemeen of zoals hier de frequentie van sterfte onder een streng gemonitorde en vanwege veiligheidsredenen fitte doelgroep.

 15. In dit artikel staat suggestieve informatie.
  het heeft me even geduurd om het uit te zoeken, maar de toenemende doden komen juist doordat de meeste mensen in Taiwan nog NIET zijn gevaccineerd. En de doden vallen onder de ouderen. Van de 1,1M vaccinaties zijn er 174.000 (ouder dan 74 jaar) gevaccineerd.

  In Taiwan zijn mensen voornamelijk met AZ gevaccineerd. Van de 1,133,515 miljoen mensen zijn 11 mensen overleden na een vaccinatie. Het is nu nog niet duidelijk of er verband is. Dit kan ook komen door onderliggend lijden.
  5 mensen hebben bloedproppen gekregen, waarvan 3 gelinkt worden aan AZ.

  Bron:
  https://focustaiwan.tw/society/202106170022

  • Zo werkt suggestie heel makkelijk. Ik heb geen how-to-be-ubertroll datasheet ofzo.
   Je wordt doodgegooit met allerlei data en informatie.
   Context en ook nog eens de betrouwbaarheid van data is veelal onduidelijk, en blijkbaar en helaas ook steeds meer de bedoeling.
   Ook commentaren kunnen een indruk achterlaten voor beschreven onderwerpen in een artikel.

   De rode draad die ik vooral zie en waar een beetje van wordt weggeleid is:
   Massale toename sterfte, in een kort tijdsbestek, wel of niet ge-injecteerd, ——verhalen.
   Ondersteund vanuit eigen hoek, in een erkend data dashboard, met ‘officiele’ ——-data,
   door de data-verzamelaars, wetenschappers en adviseurs.

   En mss heeft Mario gelijk, of een beetje, of mss niet.
   Verhalen.
   Data.
   Massale toename sterfte.
   Toename injecties.
   Kan ook toename in ‘echte’ besmettingen betekenen.
   Dit terwijl het niet ’technisch’ in een griepseizoen valt, massale sterfte….heel duidelijk zichtbaar gemaakt.

   Mijn suggestie is zelf even naar de taiwanese cdc te gaan, daar te zoeken naar bepaalde cijfers en die met de geleverde grafieken te vergelijken en dat naast de vertelling in het artikel te leggen.
   Kort tijdsbestek, opgetelde doden grafiek/artikel werd ondersteund door t/cdc (toen rond de 333, het schijnt al af te zwakken maar ..valt allemaal nog onder ‘buitengemiddeld’ en voor wat dat waard mag zijn).
   Ik had voor mezelf iig genoeg bevestiging (nog steeds) om te denken dat de massale toename weleens helemaal zou kunnen kloppen, inclusief een beetje ingetogen paniek.
   Ook een suggestie, dat er mensen met de beste en slechtste bedoelingen zijn die niet willen dat u in paniek raakt, even afleiden of ‘een leugentje om bestwil’.

 16. Na maanden weer eens naar Wierd Duk geluisterd. Hij is werkelijk als een blad omgeslagen in deze discussie. Ik kon niet meer naar hem luisteren omdat hij overduidelijk niet in de gaten had wat er nou eigenlijk echt speelde en hij was gewoon van mening die prik te nemen en dan waren we overal van af. Hij had/heeft denk ik ook niet in de gaten gehad hoe polariserend hijzelf is geweest door mensen die tegen/ of bedenkingen hadden tegen dit gen-medicijn weg te zetten als ongeschoolde wappies. Laten we hopen dat hij hiervan heeft geleerd.

 17. Ik zou nog op willen merken dat er een duidelijke correlatie is tussen vaccinatie en doden en besmettingen door covid. Om over een causaal verband te spreken hebben we gewoon te weinig data. Hoeveel van de totale populatie is bijvoorbeeld gevaccineerd? Wat is de verhouding van gevaccineerde en niet gevaccineerde onder de geïnfecteerden en doden? Ik zou ook op willen merken dat je vooralsnog zeker niet de conclusie kan trekken uit deze cijfers dat gevaccineerde massaal gaan sterven ratio 1/10000 (death by covid/vaccinated) vind ik vooralsnog niet veel, het is ook erg onduidelijk om bij vaccinated een lijndiagram te gebruiken en bij dearh en cases een staafdiagram. Voor mij persoonlijk zijn deze data trouwens reden genoeg om deze prik niet te nemen want een correlatie lijkt er weldegelijk te zijn!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in