Er komen nu berichten naar buiten over de echte resultaten van het zogenaamde COVID-19 ‘vaccin’. De cijfers lijken voor zich te spreken – De sterfgevallen rijzen de pan uit, schrijft halturnerradioshow.com.

Maandenlang heeft deze website lezers gewaarschuwd dat ze de prik NIET moesten nemen, omdat het zogenaamde ‘vaccin’ tegen COVID niet echt een vaccin is; het is boodschapper-RNA (mRNA) dat het DNA van mensen verandert.

In oktober 2020, lang voordat het ‘vaccin’ werd vrijgegeven, waarschuwde deze website lezers voor een feitelijk PLAN, onthuld door een liberaal lid van het Canadese parlement, dat dit hele COVID-gedoe in feite een ontvolkingsplan was en dat er sprake zou zijn van VERWACHTE massale sterfgevallen (artikel hier).

De distributie van vaccins begon op verschillende plaatsen vanaf 2021.

Ik had net een telefoontje met een van mijn vroegere collega’s uit Taiwan. De laatste keer dat we elkaar spraken was hij zo blij omdat het leven daar normaal was, bijna geen COVID, ze konden een normaal leven leiden, moesten alleen een mondkapje dragen bij het winkelen/bioscopen/concerten/etc.

VANDAAG? Datzelfde contact is bijna in paniek. Hij zei tegen me: “Het wordt waanzinnig; er is plotseling een gigantische toename van infecties, sterfgevallen, quarantaines, lockdowns, de hele mikmak!”

Ik heb de cijfers bekeken, en het is eigenlijk schokkend. De afbeelding hieronder toont het aantal geïnfecteerden, het aantal sterfgevallen en het aantal vaccinaties, in die volgorde, vanaf maart 2021 tot eergisteren, 9 juni 2021.

Ze begonnen met vaccineren in maart 2021, en de rest volgde:

Hier, van de Johns Hopkins University COVID website, zijn de resultaten:

"Killer-vaccin" - Canadese militair beschuldigd van muiterij

Het aantal sterfgevallen stijgt letterlijk de pan uit en het valt direct samen met het aantal ‘vaccinaties’.

In het hierboven in paragraaf 3 gelinkte verhaal van oktober 2020 zei het parlementslid expliciet dat het aantal sterfgevallen plotseling de pan uit zou rijzen en dat dit “de schuld zou zijn van een mutatie, een variant” in plaats van de schuld te geven aan het vaccin.

Ik waarschuwde je de vaccinatie niet te nemen. Ik waarschuwde je dat veel van de mensen in leidende posities eigenlijk psychopaten zijn. Ik waarschuwde je dat veel van die “leiders” niet fout zijn, ze zijn KWAADAARDIG. Ik heb je expliciet gezegd “het kwaad is in opmars” maar sommige mensen denken dat ze zoveel slimmer zijn dan de rest van ons. Ze MOESTEN het gewoon toch doen. Kijk nu wat ze gedaan hebben.

Allemaal omdat ze niet wilden luisteren naar een… hoe noemden ze het ook alweer… “Samenzweringstheoreticus.” Nu zijn ze stervende.

ZIJ zijn zoveel slimmer. ZIJ weten het beter.

Het blijkt, dat ZIJ idioten zijn.

Oh, en de massa-media types die de mensen al maanden vertellen om “de prik te nemen” — hopelijk hebben ze hun eigen advies opgevolgd. De wereld zal een betere plaats zijn als zulke nuttige idioten uit de journalistiek verdwenen zijn.

Voor degenen onder u die de bron van de gegevens hierboven willen zien, u kunt ze krijgen, HIER.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

“Verbijsterend groot percentage” artsen weigert het nieuwe Coronavaccin te nemenVolg Frontnieuws op Telegram

Vijf sterfgevallen met 'vaccin' AstraZeneca in Zweden

15 REACTIES

 1. Deze vaccinatie is mooi middel om sneller eind aan te maken ook Suïcidale mensen, kijken of periode met kerst en nieuw jaar minder gevallen zijn dan voorgaande jaren.

 2. Het vreemde is dat boodschapper-RNA (mRNA) dat het DNA van mensen verandert in China niet gebruikt is.
  Het Chinese vaccin is een verzwakt virus vaccin !!

  • U bent niet op de hoogte van wat er tussen Taiwan en China speelt?
   De vaccinaties die tot nu gezet zijn in Taiwan zijn zekers niet Chinese makelij.

 3. Ik zie nog steeds hiervan deze berichten op internet staan dus facebook en in de kranten of op radio en tv De overheid is in nederland begonnen met het wel of niet door laten te gaan van de nog resterende festivals en dat terwijl de meeste al vroeg dit jaar zijn geschrapt!!!!! Maar omdat de jongeren eerst weigerden om ingeent te willen worden hebben de bandieten nu in petto dat als ze zich massaal laten vaccineren dat ze dan met gele pas wel naar binnen mogen Ja de jeugd hebben ze eerst alles verboden en nu hebben ze dit plannetje bedacht als laatste middel om iedereen aan de spuit te krijgen Waarom dan???? Omdat de jeugd de verwekkers zullen zijn van geboorten….de oude zijn dan over nu enkele jaren al flink uitgedund door naar de inenting tent te zijn gegaan omdat ze bang waren dat ze zouden overlijden!???????

 4. heeft geen nut mensen te overtuigen van wat hun te wachten staat, ze staan al met beide benen in hun graf, en gaan het pas inzien als het einde in zicht is, aka; het einde van hun leven maar dan is het al te laat.
  Mijn buren hebben astma en leefden in angst het straalde er vanaf, nu zijn ze 3 weken geleden ingeent, rare is en daar heb ik ze op aangesproken dat is ze meer en vaker hoor hoesten en kuchen, maar ook meer met een gorgelend geluid in de hoest alsof ze met hun hoofd onderwater hoesten!!
  maar ja ik ben een wappie volgens hun, en heb hun al gecondoleerd voor hun aanstaande dood, hun hoesten en kuchen wordt luider hoor het vaker en langer, denk dat het licht uitgaat in amper 2 weken mischien 3 weken als ze mazzel hebben leven ze nog 1 maand, maar ik zit met 2 hoestende en kuchende oudjes, die niet in de gaten hebben dat ze hun longen uit hun lijf hoesten!!
  We wachten het af, voor alle wappie roepers neem het vaccine des te sneller zijn wij van jullie af, want als je denkt dat heren als rutte adje osterhaus of journalisten het echte vaccine krijgen, neen en placebo, als die massal het loodje zouden leggend an is de wereld te klein.

 5. Het echte plan gaat in 3 fasen!
  1- Covid: De geestelijke verzwakking. 2- Klimaat: De financiële verzwakking. 3- Oorlog: De verovering!
  Alles zal fout lopen ontzettend fout! De extreme linkse socialisten en de linkse groene wereld denken aan een socialistiche groene wereld maar het word een wereld van dood en verderf. Wij allemaal worden op het verkeerde been gezet! Duitsland wil wederom de hele wereld en dit ook om de UK en Amerika te straffen.
  https://soldaatvandewaarheid.actieforum.com/t546-de-grote-reset-of-word-het-een-wereldoorlog-en-daarna-build-back-better#558

 6. interessant artikel, zou het echter wel geverifieerd willen hebben aangezien hal turner een ‘ex ‘ fbi informant is en niet te vertrouwen.

  wil niet zeggen dat het niet klopt

  • In feite buiten het griepseizoen en waar de data ook vandaan komt en of die daadwerkelijk klopt, JHU covid-site en cdc Taiwan zeggen hetzelfde, massale toename sterfgevallen.

 7. Ik snap alleen 1 ding niet…waarom dalen de besmettingen en het aantal doden dan wel in NL als het vaccin zo’n moordmachine zou zijn?

 8. Ik zelf weet niet of het nog zin heeft het volk te waarschuwen voor de gruwelijke misdrijven die tegen ons gepleegd worden het is zelf nog triester dat je eigen volk mee doet aan het moorden op zijn eigen en bevolking welke idioot moet je dan niet zijn.

 9. Kris, maar is dat zo hoe kan je zo iets vast stellen als je door je eigen regering geleid door aards grootste leugenaar Rutte waar is het half miljoen doden dat zou vallen in Europa aan corona, een ding is Rutte met zijn tuig wel gelukt het volk tegen mekaar uit te spelen helaas ik doe er niet aan mee en dus geen spuit in mijn lijf.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here