De nauwelijks verholen oproep van de Israëlische premier Benjamin Netanyahu om “Amalek te verslaan en alles wat zij hebben te vernietigen en hen niet te sparen; maar doodt man en vrouw, zuigeling en zogende, os en schaap, kameel en ezel” wordt letterlijk genomen.

Vrijdag sloegen Israëlische straaljagers toe voor het grootste ziekenhuis van Gaza, waarbij mannen, vrouwen, kinderen en een paard omkwamen, bericht Informationliberation.

Op sociale media werden schokkende beelden van de slachting gedeeld. De video’s tonen stapels verminkte kinderen, doodbloedende mannen, vrouwen die bloedend aan hun voeten worden meegesleurd en een dood paard dat onder het bloed zit.

WAARSCHUWING: NSFL:

WAARSCHUWING: NSFL:

Uit The Middle East Eye, “Israël-Palestina: Israëlisch leger doodt gewonde Palestijnen bij bomaanslag op Al-Shifa ziekenhuis”:

  Een "enorm altaar" voor het offer van de rode vaars is gebouwd in Israël

Israëlische straaljagers hebben vrijdag de ingang van het grootste ziekenhuis van Gaza, Al-Shifa, gebombardeerd, waarbij verschillende doden en gewonden vielen.

Het ziekenhuis biedt onderdak aan tienduizenden ontheemde en gewonde Palestijnen. Israël had het personeel van het ziekenhuis eerder gezegd te vertrekken of het zou worden aangevallen.

Volgens Al Jazeera zijn er minstens 15 mensen gedood.

Ashraf Al-Qedra, de woordvoerder van het Palestijnse ministerie van Volksgezondheid, zei dat straaljagers een konvooi van zwaargewonde mensen aan de poorten van het ziekenhuis troffen, die in ambulances op weg waren naar het zuiden van Gaza.

In een persconferentie op televisie zei hij dat hij eerder op de dag het Rode Kruis had gevraagd om het konvooi te begeleiden om de veiligheid te garanderen.

“We informeerden het Rode Kruis dat het konvooi in beweging kwam toen het vertrok uit het Al-Shifa Ziekenhuis, maar de bezetters richtte op meer dan één plek op het konvooi toen het nog dicht bij de ingang van het ziekenhuis was,” zei Qedra.

Een AFP-journalist ter plaatse zei dat ze meerdere lijken zagen naast een beschadigde ambulance.

Er vielen ook bommen op de binnenplaatsen van het Indonesische ziekenhuis en het al-Quds ziekenhuis.

Israël voerde de slachting uit op het moment dat Blinken een ontmoeting had met het kabinet van Netanyahu om Amerikaanse steun toe te zeggen voor Israël om “zichzelf te verdedigen.”

Toen Blinken vorige maand Israël bezocht aan het begin van de oorlog, zei hij tegen Netanyahu “Ik kom voor u … als een Jood” en haalde de Holocaust aan om aan te dringen op een oorlog met Gaza.

Hij beweerde ook dat de aanval van Hamas “het equivalent van tien 9/11s” was.

Meer video’s:

  Biden is alles waar mensen bang voor waren dat Trump zou zijn

Een konvooi ambulances vervoerde zwaargewonde patiënten van het al-Shifa ziekenhuis naar de grensovergang Rafah met Egypte toen het doelwit werd van een Israëlische luchtaanval.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

ISRAËL CONFLICT DOSSIER

De medeplichtigheid van het Westen aan de Hamas-aanvalVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelIsraëli’s zeggen dat IDF-soldaten hun huizen plunderden na bevel tot evacuatie na aanval van 7 oktober
Volgend artikelOekraïne gaat voorlaatste fase van haar bestaan in
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

18 REACTIES

  1. We are not living in time of the old testament. More than 3000 year ago. To take this as a excuse to kill the people in gaza is Satanism .

    • yep, IS-RA-EL Satanische cult regeert en de meesten hebben het niet eens door, ze kunnen het zelf opzoeken, vanaf het begin dat ze bestaan.

  2. Smerige k*t land, laffe ARabische leiders (S-Arabie, Jordanië, UAE) … enige echte land met lef is het armste JEMEN. Smerige Zionisten moeten uitgeroeid worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in