De politie die de Franse moslimminderheid “wilde hordes” noemt, markeert deze burgeroorlog meer precies, een rassenoorlog in Frankrijk. Van wat we zien, is dit verreweg het ergste “rassenoproer” ooit in de hele geschiedenis, waarbij de Franse Arabieren zich rechtstreeks tegen de politie organiseren, en omdat ze een duidelijk militair doel hebben, lijkt het veel meer op de eerste slag in een oorlog. Het lijkt zichtbaar op een oorlog en de video’s zijn intenser dan wat u uit Oekraïne ziet, bericht Kolozeg.

Vakbonden van ordehandhavers zeggen dat ze genoeg hebben van de “wilde hordes” die door heel Frankrijk rellen. De twee grootste politievakbonden van Frankrijk riepen de regering van president Emmanuel Macron vrijdag op om “de orde te herstellen” en niet toe te geven aan de relschoppers. Ze zeiden dat ze vandaag een oorlog uitvochten, maar morgen wel eens “het verzet” zouden kunnen worden.

Er heerst momenteel totale anarchie in Frankrijk, de situatie is erger dan in 2005, er heerst chaos in Parijs, politiebureaus staan in brand, scholen worden verwoest, plunderingen zijn aan de orde van de dag, meer dan 70 grote branden op dit moment, auto’s, vuilnisbakken en al het andere niet meegerekend. Naast Parijs vechten tientallen andere grote steden met de demonstranten, de speciale eenheden zijn er ook bij betrokken, de Franse autoriteiten zeiden dat ze niet de eerste zullen zijn die zich gewonnen geven en dat ze alles wat er gebeurt zullen bestrijden.

Een revolutie hebben ze nu. Sluipschutters gezien op Franse daken. Dit is nu letterlijk een burgeroorlog in Frankrijk.

Omdat er geen politie en geen journalisten meer zijn in het deel van de stad waar de oorlog plaatsvindt, weet niemand hoeveel dodelijke slachtoffers er zijn gevallen. Op dit moment moeten het er meerdere zijn geweest, alleen al door naar de video’s te kijken.

De rellen concentreren zich rond de buitenwijk van Nanterre, maar de hele stad staat in brand, in wat niet langer “rellen” genoemd kunnen worden. De immigranten doden agenten en nemen hun wapens in beslag. Dit is nu een oorlog. Natuurlijk is dit het tijdperk van de totale censuur, dus we kunnen niet echt bevestigen wat er op de groep gebeurt, behalve wat we op video zien.

“Nu is het genoeg,” aldus de verklaring van de Alliance Police Nationale en UNSA Police, die vrijdagavond op Facebook werd gepost.

“Tegenover deze wilde hordes is vragen om kalmte niet langer genoeg, je moet het opleggen!” zeiden de bonden, eraan toevoegend dat het enige politieke signaal dat op dit moment nodig is, het herstellen van de orde in de republiek is. “Onze collega’s kunnen, net als de meerderheid van de burgers, het dictaat van deze gewelddadige minderheden niet langer verdragen. Het is nu niet het moment voor vakbondsacties, maar voor de strijd tegen deze ‘boosdoeners’. Toegeven, capituleren en hen tevreden stellen door onze wapens neer te leggen is niet de oplossing, gezien de ernst van de situatie.”

  Bijna de helft van alle moslims in Denemarken wil sharia wetgeving invoeren

De politie moet solidair zijn, de rellen zo snel mogelijk neerslaan en de rechtsstaat herstellen, zeiden de vakbonden, maar waarschuwden de regering dat ze “concrete maatregelen voor wettelijke bescherming” van de agenten verwachten.

“Vandaag is de politie in gevecht omdat we in oorlog zijn. Morgen zullen wij het verzet zijn, en de regering zal zich dit moeten realiseren,” zeiden de vakbonden tot slot.

Het feitelijke ultimatum aan Macron komt na drie nachten van steeds gewelddadigere rellen in het hele land, die werden uitgelokt door de dood van de 17-jarige Nahel M. dinsdagochtend tijdens een verkeerscontrole in de Parijse voorstad Nanterre. De agent die de Frans-Algerijnse tiener doodschoot is aangeklaagd voor doodslag en gevangen gezet, in wat volgens zijn advocaat een poging was om de relschoppers te sussen.

Er zijn meer dan 400 arrestaties verricht in heel Frankrijk, waarvan de meeste jongeren waren. De Franse regering heeft meer dan 40.000 politieagenten en gendarmes ingezet in het hele land, waaronder 5.000 in Parijs en omgeving. Onder hen zijn elite antiterroristische en tactische eenheden, ondersteund door gepantserde voertuigen.

Relschoppers hebben bijna 4.000 branden veroorzaakt, meer dan 2.000 auto’s vernield en bijna 500 gebouwen beschadigd, vertelde Macron vrijdagmiddag aan een spoedvergadering van het Franse kabinet, nadat hij zijn reis naar de top van EU-leiders in Brussel had onderbroken.

Rellen over dode tiener breiden zich uit naar Brussel, 64 mensen gearresteerd

Gewelddadige onrust naar aanleiding van het neerschieten van een 17-jarige door de politie tijdens een verkeerscontrole heeft Frankrijk 3 nachten lang in beroering gebracht.

Landelijke rellen naar aanleiding van het dodelijke schietincident van de Franse politie op een 17-jarige jongen hebben zich donderdag uitgebreid naar België, waar ze een chaos teweegbrachten die resulteerde in 64 arrestaties, onthulde de politie van de stad Brussel op vrijdag.

Onder de gearresteerden bevonden zich 47 minderjarigen en 16 volwassenen die administratief in hechtenis zijn genomen, zei de politie vrijdag in een verklaring. Een andere minderjarige, die naar verluidt een politieagent had geslagen, werd gearresteerd en ondervraagd, maar vrijdag weer vrijgelaten.

Hordes jongeren verzamelden zich donderdagavond in Brussel, gebruikmakend van ontmoetingen via social media om aan de greep van de autoriteiten te ontkomen, en verzamelden zich weer op de volgende locatie toen de politie te dichtbij kwam. Toen de relschoppers de wijk Anneessens en het nabijgelegen Zuidstation als doelwit van hun woede kozen, werd het metrostation Anneessens voor de nacht gesloten en werden bussen door de wijk tegengehouden of omgeleid.

Op video’s op social media is te zien hoe relschoppers auto’s en zelfs gebouwen in brand steken en vuilnis in de straten verspreiden als rudimentaire barricades. De lokale politie vertelde de Brussels Times dat 10 mensen gearresteerd waren omdat ze straatstenen naar agenten hadden gegooid.

Macron: Bereid je voor op een “oorlog met hoge intensiteit”: Frankrijk bouwt een nieuw militair ziekenhuis

De Franse president Emmanuel Macron heeft de bouw van een militair ziekenhuis in Marseille aangekondigd, met de faciliteit bedoeld om “Frankrijk voor te bereiden op een mogelijke oorlog met hoge intensiteit”. Macron kondigde aan dat er tegen “het begin van het volgende decennium” een nieuw militair ziekenhuis zou worden gebouwd op de site Sainte-Marthe.

  Nelson Mandela – heilige of massamoordenaar?

Volgens een rapport van CNews zei Macron in een verklaring dat het ziekenhuis een reeks gezondheidsdiensten zal kunnen leveren. Het zal ook “een sleutelrol spelen in het geval van een grote oorlog,” zei de tiran, eraan toevoegend dat “het medisch centrum van de volgende generatie bedoeld is om de komende decennia aan de behoeften van het leger te voldoen.”

Sinds het uitbreken van de oorlog in Oekraïne heroverwegen steeds meer Europese landen hun gevechtsstrategieën en ontwikkelen ze hun strijdkrachten.

Veel landen proberen zich nu voor te bereiden op een mogelijk dreigend conflict, waarbij naar verwachting de meest geavanceerde en krachtige gevechtsapparatuur, met uitzondering van kernwapens, zal worden ingezet. Voor Frankrijk zal het nieuwe ziekenhuis de rol vervullen om “ernstigere gevechtsslachtoffers te kunnen behandelen”, volgens Macron, die zei dat de bouw van de faciliteit de regering €300 miljoen zal kosten. – Remix

Dit wordt niet het eerste militaire ziekenhuis in Marseille. Het Laveran ziekenhuis is al lange tijd in gebruik, maar de lokale autoriteiten zijn van mening dat het niet meer modern genoeg is om de uitdagingen van de oorlog in Oekraïne of toekomstige conflicten aan te kunnen.

De heersende klasse in Frankrijk heeft het publiek al gewaarschuwd dat hun levensstandaard enorm zal dalen wanneer tirannen in oorlogen investeren.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OMVOLKING DOSSIER

Frankrijk stevent af op burgeroorlog, zegt grondwetgeleerdeVolg Frontnieuws op Telegram

  Wat zal er van de EU overblijven?

Lees meer over:

Vorig artikelZelensky’s zetdwang: De ‘blitzkrieg’-strategie van Oekraïne is mislukt, dus waar blijft het veelgeprezen tegenoffensief?
Volgend artikelZelfmoord, psychiatrische aandoeningen alarmerend hoger bij transgenders, blijkt uit baanbrekend onderzoek
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

116 REACTIES

   • Nou dit is juist wat ze willen zo kunnen zij straks gewoon gaan moorden dat is voor het tuig een vrijbrief om te doden maar let op dat zal in heel Europa maar zo kunnen gebeuren waarom komen anders zoveel zwarten hier het land binnen , ik denk dat het volk wederom blind is wel te verstaan ook laf.

  • Dussuh… ik bekijk intussen gewoon de LIVE beelden op TikTok (hoef je geen account vor te hebben) ennuh.. het is allemaal nog steeds AS WE SPEAK bezig hoor…!!

   Fijn dat er mensen zijn (not) die hier hun onder ontwikkelde brein van allerlei onzin laten uittypen op dit platform maar feiten zijn feiten; de Overheid heeft dit zijn eigen volk aangedaan.

   De mensen in de rellen zijn voornamelijk jongeren, tieners… algemeen bekend dat het rouw douwers zijn.. tieners dus.

   M.a.w. dit zijn én tieners.. én gemixte achtergronden én islamitische cultuur én vaak onbetrokken ouders (die geen NL spreken) én geen baan én geen opleiding én rappen hun verdriet een eind weg…

   M.a.w. PLAN VAN OVERHEID IS AAN HET LUKKEN…

   maar alleen de domme mensen gaan in deze verdeel en heers tactiek trappen… voor je het weet ren je mee… succes!!

   Houdt de eer aan jezelf… wees zuinig op je eigen kracht.. want die zul je nodig hebben voor de prik campagnes die er aan komen… de aanval op DE MENSHEID is gestart since 2020.. en NOG kijken we naar deze micro onderwerpen van KLEURVERSCHILLEN… in en in triest….

   However…. iedereen moet doen waar hij / zij/ HET / zich goed bij voelt…… maar ik trap er (gelukkig) niet in…

   Interessanter is HOE ELKAAR VERSTERKEN tegen de aanval op de mensheid…. in plaas van elkaar tegenwerken.

   Kies je kant.. kies je circus…. en als je mensen “monkeys” noemt of “Rifapen” …. tja.. dan kies je dus duidelijk voor een circus….

   CHOOSE YOUR BATTLE… en die van mij is niet kijken naar ras verschillen (gelukkig).

   Wel: kijken naar HOE DICHT BIJ JE ZELF TE BLIJVEN en je niet mee te laten trekken in de negatieve (Want er komt nog veeeeel meer aan!!) scenario’s die vanuit alle hoeken op ons worden “afgevuurd”.

   Simpel dus; ga je erin mee.. met alle gevolgen van dien… om maar even je toon te zetten zeg maar..

   of… ben je bewust van het feit dat er zoveel mogelijk de kracht uit mensen gehaald wordt zodat straks als het er echt op aankomt, de mens geen energie meer heeft om het aan te kunnen en ben je daardoor juist in staat om OM te denken… en te begrijpen dat JIJ het target bent.. en de zogenaamde “rifapen” de puppets zijn om de FIRE te starten…..

   We gaan splitsen mensen…. linksom of rechts om.. je hebt geen invloed op de gedachtegang van mensen…

   Mijn groep zijn ALLE mensen die de Staatspropaganda door hebben.. en zich niet laten afleiden door persoonlijke emoties door trauma’s… (ooit beroofd door…ras dit ras dat… etc. zielig gedoe).

   Mijn groep mensen zijn diegenen die wéten dat er nog meer aan gaat komen en dat de zwakke mensen (mensen die trappen in deze verdeel en heers tactieken) er als eerste mentaal aan onderdoor gaan.. heb je dus niets aan.

   Mijn groep mensen zijn de krachtige LinkedIn connecties die ik heb en nu bewust zijn verspreiden zoals de DIGI IDENTITEIT en CBC etc… de mensen die WEL begrijpen wat logisch verstand is.. Mensen die anderen helpen in te zien dat het een #ATTACKONHUMANITY is wat gaande is…

   We zijn slechts pionnen…. wees niet de zwakste schakel.. als excuus omdat je niet dieper kunt nadenken dan kijken naar verschillen i.p.v. overeenkomsten.

   Intussen BILLIONAIRS die niets doen… en borden vol geld blijven verdienen….kijk naar hetgene waar IMPACT te behalen valt… Wake the fuck up !

   • @lee1990

    Ik hou er niet van om mensen apen te noemen.

    Maar mag ik je er even fijntjes op wijzen dat het heilige boek van analfabeet Mohammed, dat kant en klaar uit de hemel op aarde plofte 1400 jaar geleden begonnen is met uitschelden? In de onheilge Qur’an staat dat joden [letterlijk] van apen en varkens afstammen!?

    Dus de koran noemt de joden apen en varkens.

    Maarja, moslims meten met 2 maten. Moh was het voorbeeld van de perfecte mens. Ze proberen hem zover mogelijk te imiteren met zijn sproeten, blanke huid en rode haar en baard.
    Hij verried iedereen die hem steunde, hij vermoorde hele stammen omdat ze hem uitlachen om zijn religieuze fantasieën. De joden lachten hem uit om zijn ‘openbaringen’ over de Messias omdat het gewoon katholieke apocriefe boeken waren.
    Hij loog tegen iedereen wanneer het hem uitkwam met direct goedvinden van Allah.
    Hij kreeg boodschappen van satanische engelen die hem de keel afknepen.
    Hij beroofde handelskaravanen.
    Hij neukte met een meisje van 9, zijn rijke katholieke suikertante, de rest van zijn vrouwen, zijn eigen schoondochter, alle overwonnen slaven vrouwen, en to top it all off: kamelen. Maar alleen in hoge nood met behulp van een krukje om er bij te kunnen.
    En volgens mij was hij ook niet vies van kleine jongetjes.

    Nee, echt respect voor zijn fans. Dat moet. Anders je kop eraf.

   • “LinkedIn connecties”??? 🤣😂🤣😂🤣😂🤣 Ja hoor, die gaan nuttig zijn als de stekker uit het internet gaat. Alleen connecties van vlees, sterke botten, een goed hoofd, en bloed gaan iets uitmaken. Flikker die electronische connecties in de plee en btei rr een mooie bruine trui op. Hmm, dat lucht op.

    Sterkte en fijne zondag

  • @Ger : Musk heeft toegestaan, dat Twitter ondergeschikt wordt gemaakt aan de EU-regels.
   Dat is een fatale fout : EU gaat totale controle optuigen.

  • verdorie goed gezien…musk en consorten zeker…hoe dan ook brussel-brand !! zou mooi zijn hier in Antwerpen kijkt men bang uit..🥶

   • Ook in de in het artikel genoemde Anneessenswijk in Brussel, binnen de kleine ring is het overgrote deel van de bevolking van niet-westerse origine.
    In Frankrijk nam de immigratie vanuit de toenmalige koloniën in Noord-Afrika (het huidige Tunesië, Algerije & Marokko) in de jaren vijftig reeds grote vormen aan en de vroegere president De Gaulle (1890 – 1970) heeft meerdere malen laten doorschemeren, dat indien daar geen paal en perk aan zou worden gesteld hij zijn laatste rustplaats zou vinden in Colombey-les-Deux-Mosquées.

  • ja irritant, eergister klaagde iemand daarover, ik dacht bij mij werkt het nog (geen twitter account oid) en zei kan je wellicht zo en zo proberen…
   dag erna werkte het bij mij ook niet meer, wat ik ook probeer en ga me never nooit inschrijven of inloggen op twitter.

   tis pure controle voor de macht misbruikers en EU figuren, do as we tell you or else…

   wel balen kan nu vele video’s alle via twitter niet zien, but hey, ik buig niet, als iets echt interessants was komt het elders ook wel bovendrijven via anders sites, maar wel lullig nadat ik het eergister nog had en melde aan iemand die het niet meer had, ik de volgende dag aan de beurt kwam hahah, achja, laat de EU er in stikken (letterlijk)

   • Google doet hetzelfde, als 49 jarige mag ik nu alleen maar inloggen als ik kan bewijzen dat ik meerderjarig ben om meerderjarige content te zien. Was nooit zo. Ze zoeken t maar uit! De trein dendert met warp 10 voort. Ik heb m’n koffers klaarstaan. Ben in 5 min weg als het nodig is.

  • Ik kan de in deze pagina embedde tweets wel zien en de videos gewoon afspelen. Maar als ik naar Twitter ga (wat ik nooit doe) zie ik alleen de inlogknop.

   Ik gebruik UC browser Android. Ik vind t geen probleem.

 1. Hoe meer moslims, des te meer opstanden.
  Godsdienst-, cultuur-, rassen strijd.

  Op een gegeven moment, gaat de hele EU er aan.

  • En vergeet niet: dit is niet de eerste keer dat de moslims Frankrijk binnenvielen. Ze werden verslagen door Charles Martel bij Tours in 732. De man met de hamer. Daar stopte de opmars.

   En volgens de islam is al het land dat ooit onder islam viel voor altijd dar al islam, en de rest dar al Harb; het huis van oorlog. Dat moet terug veroverd worden. Alleen nu met een nieuwe strategie: omvolking. Subsidiëren van gastarbeiders, immigranten, en veel kinderen maken. En langzaam zijn er meer moslims dan ‘christenen’ en kun je sharia invoeren.

   Vergeet ook niet dat vanaf toen er een enorme slavenhandel was in noord-Afrika en roofpartijen overal langs de Europese kusten tot de overwinning op de barbarijnse zeerovers door de Amerikanen. Er zijn enorm veel blanke vrouwen verkracht en blanke slaven verkocht naar het oosten. Waarom denk je dat Spanjaarden, Fransen en Italianen zo’n donker ‘mediterraan’ uiterlijk hebben? Niet door migratie. Franken zijn van origine blank.

   En over zwarte Piet, de moorse knecht. Waarom denk je dat als de kindertjes niet braaf zijn ze in de zak naar Spanje gaan? Dat was een dreigement omdat ze berucht waren om hun slavernij. Dus niet zwarte Piet is de arme slaaf. Nee. Er verdwenen heel wat blanke kinderen als slaaf naar Afrika. Slavernij is een typische moslim praktijk die nog steeds volop bezig is.

   In het artikel wordt net gedaan alsof Frankrijk de slechte koloniale macht is die het aan zichzelf te danken heeft. Maar dan sla je wel even 1000 jaar over van de omgekeerde rol. En dat was stukken wreder.

  • DE smerige elite menen dat zij met al hun geld en bezittingen en macht alles kunnen naar hun handt te zetten maar al het volk zwart en wit geel en bruin begint te lopen is ook het einde voor de elite in zicht.

  • De enige gratis hulp van een vreemde die ik in het Franse land ooit heb mogen genieten kwam van een moslim.

   De blanke cultuur in het westen is dermate dat er niets belangrijk genoeg om te willen of kunnen beschermen resteert. Helaas.

 2. 1. Illusie is in de eerste plaats van mentale aard en is kenmerkend voor de geesteshouding van die mensen die meer intellectueel dan emotioneel zijn. Zoals gewoonlijk begrepen, zijn ze de glamour ontgroeid. Het is het verkeerd begrijpen van ideeën en gedachtevormen waaraan ze zich schuldig maken, en aan verkeerde interpretaties.
  2. Glamour heeft een astraal karakter en is op dit moment veel krachtiger dan illusie, dankzij de enorme meerderheid van mensen die altijd astraal functioneren.
  3. Maya heeft een vitaal karakter en is een kwaliteit van kracht. Het is in wezen de energie van het menselijk wezen wanneer het in actie komt door de subjectieve invloed van de mentale illusie of astrale begoocheling of van beide in combinatie.

 3. burgeroorlog is dit, niks anders…kan hier ook zomaar uitbreken en die kanker rifapen hebben door het gedoogbeleid en de enorme bergen geld die ze ermee verdienden wapens, infrastructuur en de mogelijkheid om bijvoorbeeld dorpen te plunderen en politie compleet van de weg te blazen….HIER IN NEDERLAND.

  na Dijon in 2020 was het al duidelijk dat Frankrijk niet meer ene land als zodanig is maar slechts een geografische aanduiding. Ik wens de mensen die net dat huisje in Frankrijk hebben gekocht en mij voor waren succes, mijn blik is nu volledig oostelijk gericht…

  Dit is multiculti waanzin…en JA, jhet komt hier ook, Parijs is 5 uur rijden, Lille 3….

  • Duchesne juli 1, 2023 at 11:31

   Ik denk niet dat ze in het oosten nog op ons zitten te wachten. Bovendien heeft vluchten geen zin. Als het gebeurt zal je moeten vechten, net als vroeger op het schoolplein.

 4. De regeringen begoogelen de burger.
  Dit is precies wat de cabal en de KM wil.
  Want nog meer leger etc.
  Tm lockdown aan toe.

 5. spannende tijden…deze Boemerang is onderweg voor heel europa, ze moesten alles van Afrika hebben..welnu dat krijgen ze ook..en en vloed, is er al een tijdje..maar de vloed word keer op keer krachtiger…

 6. De “hordes” waar zij zelf jarenlang de rode loper voor hebben uitgerold… en de kritische burgers al jaren voor hebben gewaarschuwd en maar niet serieus worden genomen. En nu gaat de politie staken??

  Hahahahahahahahahahahahahaha

  Dus, dit is de opmaat voor de politiek overname door FN (net als de AfDeutschland) en de geagendeerde diktatuur die daarna zal worden ingevoerd als de Rothschild-fascisten de militairen de straat op sturen.

  • De ‘bovenonsgestelden’ hebben deze ontwikkeling reeds lang geleden zien aankomen en daarvoor is de Europese politiemacht Eurogendfor (European Gendarmerie Force) in het leven geroepen. Over de totstandkoming heeft de Mockingbird press/ newspeak/ msm zich als gebruikelijk in stilzwijgen gehuld.
   Lieden uit Polen en Roemenië hebben geen enkele moeite om met grof geweld de rellen in nu Frankrijk te bestrijden. Dit gedrocht is tot stand gekomen in het jaar dat de Europese grondwet is ondertekend (2007) en hun motto luidt ‘The law will bring peace’.

   • Ik wens ze veel verliezen in de strijd tegen de tot de tanden bewapende voorsteden. Opdat het schorem en het tuig elkaar om zeep helpen.

  • Ja jan maat Pim Theo Wilders Baudet zij waren bandieten en ja zij het volk maar kijk nu de bandieten waren de zwarten die waar ze ons land met hebben vol gepropt onze huizen die wijn met ons eigen handen hebben gebouwd worden wij van ons af genomen , slapen jullie maar lekker verder laf volk.

  • geforceerd verlicht….ook ik heb het moeten ontdekken door ervaring…op mijn 15 wilde ene kanker rifaap mij steken met een injectiespuit….verkrachtingen van nichtjes en vriendin, daders steeds dezelfde soort groep, enkele keren aangevallen, poging tot beroving op parking Patiel bij Maastricht terwijl je met zieke vrouw en baby zit…een vrouw die al ergens voor op de vlucht was werd belaagd door een groep van dit soort lui op station Roosendaal, dan grijp ik dus in als racist, en ik ben nu niet nog niet op de helft….

   nee, alle volkeren kunnen goede zaken inbrengen en ik zal ze waarderen, maar vuil kanker gebroed uit de Rif is permanent ontmenselijkt in mijn boekje…en wie ervoor in de “bres” springt mag ook bolletjes losgeslagen celstructuur tuffen…

   • In 1958 is een aanslag gepleegd op de toenmalige Marokkaanse kroonprins Hassan (1929 – 1999) in het Rifgebergte. Dit is de reden dat de Marokkaanse overheid vooral inwoners van het Rifgebergte (Amazigh/Berbers) naar West-Europa stuurde om daar als gastarbeider te gaan werken.

  • Natuurfilms leveren dergelijk commentaar:
   “Het ‘kanker’ heeft betrekking op de paarkreet van de bronstige rifaap. Als u goed luistert hoort u het telkens terug, en ook in de nieuwe media is het ervan vergeven: kanker dit, kanker dat, kankerhoer, kanker kaaskop. Zo perkt hij zijn territorium af”

   Maar serieus: ik probeer het uit de goedheid van mijn hart telkens weer. Ik woon er zelfs naast en heb er goed contact mee. En telkens weer stoot ik mijn hoofd. Asociaal gedrag, herrie, vuilnis, smijten met geld van de uitkering en zwartwerken, of criminaliteit, stiekem doen. Ik heb zelfs een doodsbedreiging gehad aan mijn deur.

   Met oudere wijzere mensen kan ik goed overweg. Ik ben ook aardig naar de kinderen. Als ze jou groeten zit het goed. Als ze je aankijken of je lucht bent gaat het niet goedkomen.

   En ja, met hun €1000 mobieltjes staat er zo een hele troep bij je. Mijn eerste reflex was dan ook in een split second het mobieltje afpakken. En dan hebben ze ineens geen kapsones meer met zijn 2en. Ik had ze aangesproken omdat ze halfvolle blikjes cola zo van zich af gooiden. Ik gebood ze ze op te pakken en in het afval te gooien.

   Het is echt problematisch. De meesten hebben geen opleiding en dus geen werk. Maar hun religie zegt dat zij beter zijn dan wij kufars. Dat wij verplicht zijn hen te helpen en geld te geven.

   Ik blijf het goede voorbeeld geven ook al verandert er niemand. Maar ik weet wel wie ik voor me heb.

   • Dat de tijd je gunstig gezind mag zijn….”manners maketh man”…er is geen kunst aan iets slopen, maar wel aan iets opbouwen of herstellen. Om die reden komen de meeste uitvinders uit het blanke ras….de wens en drang iets op te bouwen zit in de genen, bij dat soort enkel om te roven omdat de genen bron een zooitje is…

    komt nooit meer goed.

 7. Nog niet zo lang geleden had minister van sociale zaken en werkgelegenheid van Gennip (cda) het briljante idee om Afrikaanse jongeren uit de Franse achterstandsbuurten naar Nederland te halen om het tekort aan arbeidskrachten op te lossen.
  Wereld vreemden en totaal gestoorden bepalen het beleid in Nederland.

   • Inderdaad Ron niets verbaast me nog in de Nederlandse politiek ,wat me bij haar vooral opvalt is haar trieste en domme uitstraling en dat zie je terug in het door haar gevoerde beleid wat bol staat van onkunde en landverraad, evenals bij haar partij genoten

    • Vader Jos van Gennip (1939) was tussen 1991 en 2007 lid van de eersteslaapkamerfractie van kartelpartij CDA en in de periode 1991 – 1999 voorzitter van het wetenschappelijk instituut van voorgenoemde partij.
     Iets met appel & boom?

  • Zulke lui kunnen nog niet eens veilig een wasmachine aansluiten in hun eigen woning. En als ze wel wat kunnen krijg je weer andere problemen met taal of cultuur.

   Ik had er eens 2 voor een klus aan de huurflat. Ik was in overleg met de ene en die ander begon zich er luidkeels mee te bemoeien. Dus ik vroeg subtiel met een vinger voor mijn mond; ssh, laat mij even praten. U bent te gast in mijn huis. Hij explodeerde bijkans; “ik ben geen hond! Wie denk jij dat jij bent mij hond noemen”… De klus werd niet uitgevoerd. Gelukkig.

   Tweede en derde generatie gaat wel wat beter maar nog beheersen ze de taal niet. Verse import is drama.

  • Nou dit zijn geen leiders maar onze nieuwe moordenaars zij doen alles wat de WEF criminelen zeggen zij zijn veel slechter dan Hitler en daarvoor moet je wat in je mars voor hebben is mijn mening, bestuurders van deze tijd zijn stuk voor stuk land en volks verraders moordenaars die onze ouders en onze kinderen hebben vermoord vergeet dat nou maar niet want het einde daarvan is nog niet in zicht.

  • Dat was dus niet wereldvreemd gedrag, maar het volgen van de agenda volgens het Koudenhove-Kalerghi plan.
   Dat is staatsgevaarlijk en landverraad.
   Een gepaste straf dient hierop te volgen…

 8. Je moet meegaan met je tijd. In mijn tijd bestond de uitrusting van een agent uit 1) een fluitje 2) boekje & potlood 3) een matrak. Waarom heeft een agent een pistool nodig?

 9. Al jaren zijn ze verwend – door pappa Staat en door burgerangst en mond snoeren. En die moeders blijven maar van dit soort gespuis uitpersen. Een goede opvoeding krijgen ze niet, want het zijn primitieve mannetjesdieren die naar niemand luisteren. In NL werden ze 40 jaar geleden ook al binnengeharkt, en wat zag je? En wat zie je nu. Die zgn integratie, wat is van terecht gekomen. (ja, ja, er zijn uitzonderingen, dat weten we, dus trek het je niet aan.)

 10. Hoewel de rellen zich concentreren rond de buitenwijk Nanterre, staat de hele stad in brand, in wat niet langer ‘rellen’ genoemd kan worden. De immigranten vermoorden agenten en nemen hun wapens in beslag. Dit is nu een oorlog.

  Dit is natuurlijk het tijdperk van totale censuur, dus we kunnen niet echt bevestigen wat er in de groep gebeurt, afgezien van wat we op video zien. (En zelfs met de video verwacht ik ten zeerste dat nepvideo wordt uitgebracht – video van een ander evenement – en vervolgens wordt ontkracht, om mensen te laten geloven dat alle echte video ook nep is.)

  De wereldwijde Joodse media weigeren grotendeels commentaar te geven, tonen alleen vooraf goedgekeurde clips en dringen het verhaal door dat dit de Franse George Floyd is. Het lijkt erg op George Floyd, in die zin dat het een domme race-hoax is die door de media is bedacht om haat en geweld tegen blanken aan te wakkeren.

  https://www.unz.com/aanglin/im-glad-there-is-a-race-war-in-france-even-if-whites-arent-fighting/

 11. zolang we neo-cons aan de macht hebben welke zich zelf democratisch noemen zal allen slechter gaan tot dat ………

 12. Men zegt steeds, je kunt niet alles zelf oplossen; kijk elders in de wereld waar men met succes omgaat met deze problematiek. Nodig de politie van Kairo of Riad uit om het eens te komen tonen hoe het moet!

  • Daar brengen ze mensen ter door omdat ze geen hoofdoek dragen of sex hebben zonder getrouwd te zijn…vrouwen dan…en je wil daar gaan vragen hoe het moet…

   • Laat je toch niet ophitsen door die woke-hysterici. Het gaat hier om de “avondjes uit” zoals Parijs en Brussel de laatste dagen natuurlijk, daar zullen ze wel een efficiënte “speciale methode” voor hebben.

  • Twitter gooit het eraf…de MSM in Nederland is trouwens ook goed stil over Frankrijk, een berichtje met oud nieuws is het beste dat de WEF hoernalisten kunnen uitpoepen…

   • Duchesne juli 1, 2023 at 15:24

    Twitter staat bol van de video’s van hetgene wat gebeurt in Frankrijk, zelf kan ik niet meer Twitteren boodschap Er gaat iets mis laad de pagina opnieuw zit bij mij in een loop, doordat een algoritme is ingekickt.

    • ik heb geen twitter maar ik geloof dat het hier word geblokkeerd…je zou mar eens denken dat de hoernalisten liegen en verzwijgen en dat er wel een oorlog gaande is…

     • Musk: blokkeren van niet-ingelogde gebruikers op Twitter is tijdelijke maatregel
      Het blokkeren van niet-ingelogde gebruikers op de webversie van Twitter is een ’tijdelijke noodmaatregel’, aldus Elon Musk. Volgens hem was er ‘drastische en directe actie’ nodig, omdat er veel gegevens werden gescrapet.

      Volgens Musk werd er dusdanig veel data gescrapet ‘dat het de dienst verslechterde voor normale gebruikers’. In een latere tweet verduidelijkt hij: “Bijna ieder bedrijf dat bezig is met AI, van start-ups tot enkele van de grootste bedrijven, scrapete enorme hoeveelheden data. Het is nogal zuur om op noodbasis tig servers online te moeten brengen, puur om de buitensporige waardering van een AI-start-up te faciliteren”.

      Sinds vrijdag is de webversie van Twitter niet langer toegankelijk voor niet-ingelogde gebruikers. Met een beeldvullende pop-in vraagt het platform gebruikers om in te loggen. Als ze dat niet doen, worden ze terug naar de startpagina van het sociale medium gestuurd. Wanneer deze maatregel precies wordt opgeheven, noemt Musk niet. Hij zegt enkel dat dat ‘binnenkort’ moet gaan gebeuren.

 13. Build Back Better iemand? Dit is het begin van het resultaat van een plan dat deze mensen decennia geleden in gang hebben gezet. De ”elites” weten al heel lang dat je eerst de bestaande orde moet afbreken voor je jouw ideaal aan een getraumatiseerde en hongerige poplatie kan opdringen.

  Het begin van de fysieke afbraak van het oude systeem in Frankrijk is begonnen. Allicht dat het een paar keer de kop in te drukken is maar als ze verslagen zijn gaan ze trainen. Hezbolla liet in Libanon zien wat een volhardende groep iin stedelijk gebied met weinig middelen tegen een leger kan doen (het Israelische leger in dit geval)

  Groeten,
  Hugo

 14. Macron hoeft alleen af te wachten totdat alles rustig is geworden, het script is volgens de lijnen uitgevoerd, nu kan hij samen met zijn Europese partners in het kwaad de censuur verscherpen en lockdowns instellen, met een stok achter de deur de digitale Euro, net zoals Trudeau de aangestoken bosbranden aangrijpt om klimaat lockdowns af te dwingen, de jongeren die nu aan het rellen zijn in Parijs en andere grote steden in Frankrijk zijn de Agent Provocateurs die onwetend de plannen van Macron uitvoeren.

  • Hoi,

   Ik denk niet dat dingen snel rustig worden. Macron heeft giteren heel wat olie op het vuur gegooid. Toen alles in de fik stond voor dee nacht op rij was hij natuurlijk druk bezig om het land te besturen in tijden van chaos. Oh nee, hij zat eerste rang bij een concert van Elton John….. Potentieel een ”Let them eat cake” momentje ala Marie Antoinette in mijn optiek.

   Groeten,
   Hugo

 15. Het is eens iets anders dan de Wagner-muiterij verleden week in Rusland waar onze media zich nu kunnen over vrolijk maken.

 16. Met het plunderen van winkels stopt ook de bevoorrading van de voorsteden….dus zal he tongedierte uitwaaieren over het omliggende platte land….om daar te plunderen….zal geen week meer duren…wie daar woont wacht de ellende van de stedelingen….

  trouwens, die blanke chauffeur die ze de hand afhakten of een van de filmpjes…word zo iemand ook vermeld in het nieuws tegenwoordig…ik hoorde dat Greta Thunberg voor het eerst menstrueerde afgelopen week…

 17. De situatie doet mij denken aan de Star Wars film ‘The Phantom Menace’. Het hoofd van de republiek lijkt onmachtig op te treden tegen alle schermutselingen van rebellerende Staten. En ineens zijn daar legers clone troopers. De republiek afgeschaft en daar is de sterke man, the Emperor van het nieuwe keizerrijk: “For a safe and secure society!”

  En queen Amidala zegt:
  “This is how freedom dies: with thunderous applause!”

 18. Sinds vandaag worden bij mij alle links naar twitter pics geblokkeerd. Hebben andere mensen dit ook? Iemand enig idee wat hier aan de hand is.

 19. Het is mayehem in gotham city. Alleen batman kan nog de bad guys bestrijden.

  Die agent had gewoon niet moeten schieten, maar de reacties zijn over de top. Ze oogsten nu wat men gezaaid heeft.

 20. Het is niet Bahkmut maar Beirut.
  Precies hetzelfde wat in de jaren ’70 in Beirut (toen het Parijs van het oosten) gebeurde, gebeurt nu in Parijs.
  Alsof Beirut een blauwdruk is.

 21. Moge het lekker overslaan naar “wir schaffen das”land en naar Ter Apel en andere centra…..

  Moslims mogen alleen in een niet islamitisch land zijn, ter voorbereiding of uitvoering van een overname of inval…….

  Er zijn wereld wijd 130 oorlogjes aan de gang; 98% is gerelateerd aan islam; 92% is tussen moslims.
  De mopslims die in Parijs aan het rellen zijn hebben wapens genoeg–ook uit Banderastan…

 22. @Duchesne en anderen

  De haat die u spuwen is werkelijk bewonderenswaardig. Dat is denk ik de reden waarom de algehele situatie van de mensheid is zoals die nu is. Wat een ellendige situatie om met zovelen in haat te leven. Andersom is de “witte, betere mens” niet vrij van blaam. In de loop van de geschiedenis heeft dit zich talrijk bewezen. Hedendaags krijgen we dagelijks voorbeelden die zelfs zover gaan dat het voortbestaan van de mensheid gevaar loopt.

  Waar gaat al deze haat naartoe? Naar het doel van uw meesters: verdeel en heers. U allen trappen met beiden voeten in deze val. Er is genoeg voor allen. Maar alleen samen maken we een kans.

  Als u ervoor kiest om u te verlagen tot hetgeen wat u doet, dan is het slecht gesteld. Als we de situatie nu eens omdraaien en eerst naar ons zelf kijken. Zou dat een oplossing zijn?

  • Ja, laten we de dingen ontkennen; wegkijken; bagatelliseren.
   Het voortbestaan van de mensheid in huidige vorm is vanaf het begin al verdoemd.
   Maar pak jij gerust je spiegel erbij om naar jezelf te kijken. Wie weet ligt daar inderdaad de oplossing.

  • Haat? Nee schat, woede ! Woede met een oorzaak, woede uit ervaringen opgebouwd, net als prettige herinneringen. Zweef over naar je dromenland want de realiteit is dat we door beesten worden overgeleverd aan beesten.
   Jou glimlachende heldin van Groen Links is een terrorist met een masker, jou aanbeden Mark Rutte is een leugenaar die zijn eigen volk verkoopt en een stel blinde vlekken heeft die hij aanhangers noemt…

   Wat we misen in deze wereld is een balans: oog om oog, tand om tand, jij kwetst een van onzen, dan wij een van de jullie, en oe je het weer dan pakken we er tien.

   Dat naar onszelf kijken is wat we van nature al doen, redelijkheid, herbeoordelen en de fouten eruit halen. Maar wat als de fouten vanuit extern de boel verzieken?

   Ongedierte ruim je op of je gaat er zelf aan onderdoor.

   Succes met je verder reis door dromenland, het wakker worden zal je mooie momenten teniet doen….dream on babe…

 23. De oplossing ligt inderdaad in ons zelf. Niet buiten onszelf. Maar dat zult u niet begrijpen. Uw naam: “Antichrist Zit in´t Vaticaan” getuigd uw insteek hierover is. De oplossing buiten uw zelf zoeken. Maar de Antichrist zit in u. Dus pakt uw ook gerust uw spiegel erbij om naar uw zelf te kijken. Wie weet ligt daar inderdaad de oplossing.

  • Plus weet dat zachte heelmeesters stinkende wonden maken helaas.
   Liefde is ook zeggen tot hier en niet verder en dat is liefde voor jezelf en je naasten.

   Jezus sloeg met de zweep de godlasters de tempel uit en dat wil zeggen je mag opkomen voor jezelf en je Cristelijke geloof.
   Vele zijn niet meer Cristelijk en dat mag en daar is niks mis mee, maar men behoord zeker je naasten lief te hebben en hen te verdedigen als er die mogelijkheid er is.

   Je behoord eerst te praten en daarna hen waarschuwen en pas daarna gepast handelen indien nodig.
   Stop, ik meen het, pats.
   En zo voeden vroeger de mensen ook hun 16 kinderen op en ze waren alle braaf en naar die goede tijd snak ik en hopelijk komt die gauw weer terug.

   Doordat er geen duidelijke grenzen worden gesteld etter dit maar door en word de samenleving onleefbaar en weet mensen hebben grenzen nodig en zeker dit soort jeugd die misbruik maken van de goedheid van de blanken mens. De blanken mens die zichzelf niet lief heeft, maar alleen de ander en die daar misbruik van maakt. Stel grenzen!

   Heb ieder lief INCL jezelf en dat laatste vergeten velen helaas en dat is de reden dat de samenleving een hel word.

 24. Nee , geen cultuurprobleempje. En nee, niet interessant. Ik ga nu verplicht slapen (morgen werken vanaf 07.00 uur). Ik wens u een goedenacht.

 25. Nogmaals @lee

  “Intussen BILLIONAIRS die niets doen… en borden vol geld blijven verdienen”

  Gelukkig geven moslims het goede voorbeeld. He?

  Zoals de hoeders van de heilige plaatsen Mekka en Medina. Al die oliestaten. Het goud klotst over de rand van het ijsstadion in de hete woestijn. En in het land vlak ernaast zijn concentratiekampen met “arme palestijnen” die ze verrekken te helpen al 80 jaar.

  Zeeën van land, oceanen van olie. Maar helpen? Ho maar. Heulen met de vijand voor de nieuwste tanks en jets. Het land met de meeste prinsen ter wereld. Maar 1 arme ‘broeder’ binnenlaten? Lo!

  Doe wat ik zeg, maar niet wat ik doe.

  Nee, wij kijken niet verder. Wij hebben het niet door. Wij zijn niet verlicht door ‘Allah, de beste van alle plotters en bedriegers’

 26. Het is de moment om de vergelijking met Syrië te maken. Daar beschikten ze direct over zware wapens om het tegen het leger op te nemen. Om de totale ongeloofwaardigheid van het Westers narratief aan te tonen.

 27. Veel complot hier.

  Volgens mij is dit gewoon het product van tientallen jaren wanbeleid en wegkijken. Gewoon een linkse maakbare samenleving en rechtse mensen zijn enkel racisten. De wal begint nu het schip te keren. Nu lopen dienders nog rond te slaan, maar om de orde terug te brengen moeten ze op gegeven moment massaal met scherp gaan schieten. Is het niet bij deze rellen, dan wel bij volgende, of die daarop. De escalatie in het rellen maakt dat wel duidelijk; op enig moment is er een burgeroorlog.
  En daarna wordt het gewoon “rechts” orde op zaken stellen.

  Is wel handig als ze niet alle militaire spullen naar de Oekraïne sturen. Hier hebben ze dat spul straks hard nodig en als ze pech hebben, richten straks Naffers die “Oekraïense” wapens op de Franse politie. Er schijnt nogal wat van dat spul weg te lekken daar.

 28. @Djennis:

  Dank u. Net klaar met werken. Niet alleen Ruttekaagistan is mij dankbaar. Ook mijn gezin, zodat we een dak boven ons hoofd hebben en eten op tafel zonder daarvoor ons handje omhoog te houden.

  @Duchnese

  Waar maakt u op uit dat ik affiniteit heb met uw benoemde politieke figuren? Verder als ik wakker word en niet meer zweef in dromenland zijn de mooie momenten er steeds. Het beest waarover u heeft zit in uzelf. U hoeft dat niet buiten uw zelf te zoeken. Dat begrijpt u niet. Uw leven zal bestaan uit beesten, woede en rancune. Ik wens u alle succes daarmee.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in