Ik betwijfel of er iemand is die dit blog leest zich D-Day, 6 juni 1944, herinnert. Ik vestig uw aandacht op die datum omdat dat het begin was van het geallieerde offensief om Europa te heroveren op de nazi’s. Toen de operatie begon, beseften Hitler en zijn generaals echter niet dat dit het echte werk was. Ze waren er nog steeds van overtuigd dat de belangrijkste geallieerde aanval bij Pas de Calais zou komen. Het duurde minstens een week voordat ze beseften dat de echte invasie aan de gang was, schrijft Larry Johnson.

Met dat historische precedent wil ik suggereren dat het “lente”-offensief van Rusland in feite al aan de gang is. De Russische aanvallen langs de Oekraïense verdedigingslinies in de Donbass zijn veelzeggend. Tegelijkertijd rukt Rusland in de regio Zaporhyzhia op naar het noorden. Is de Russische aanwezigheid in Wit-Rusland slechts een schijnbeweging om Oekraïense troepen op te houden die anders de bebloede troepen in de Donbass hadden kunnen versterken?

Oekraïne heeft geen pantser- en luchtmacht en is gedwongen om ongetrainde troepen in de frontlinies te gooien, waar ze geconfronteerd worden met een onophoudelijk bombardement van artillerie en raketten. Rusland lanceert geen aanvallen met menselijke golven. Het stelt zich tevreden met het verzadigen van de verdedigingsposities van Oekraïne met een vuurvolume dat sinds de Tweede Wereldoorlog niet meer is voorgekomen. En het vermogen van Oekraïne om terug te vuren wordt beperkt door gebrek aan munitie.

De ernst van de Oekraïense wanhoop blijkt uit de meest recente poging om het hoofd te bieden aan de toenemende verliezen:

Een land dat een oorlog wint, doet dat niet. Vijfenvijftigjarige mannen zijn goed in bier drinken en golfen. Vechten in een loopgraaf en granaten ontwijken? Niet zo veel.

Op het diplomatieke front zijn er enkele ongebruikelijke stappen. Staatssecretaris Blinken bezocht Egypte om te praten over “regionale kwesties”. Echt?

De Egyptische minister van Buitenlandse Zaken, Sameh Shoukry, gaat maandagavond naar Moskou om de bilaterale banden tussen beide landen aan te halen, zei Ahmed Abu Zeid, de woordvoerder van het ministerie van Buitenlandse Zaken.

Het bezoek komt slechts enkele uren nadat hij de Amerikaanse minister van Buitenlandse Zaken Antony Blinken heeft ontmoet, die een tweedaags bezoek heeft gebracht aan Caïro tijdens het eerste deel van zijn rondreis door het Midden-Oosten. Tijdens zijn bezoek had Blinken een ontmoeting met de Egyptische president Abdel-Fattah El-Sisi en Shoukry om een groot aantal regionale kwesties te bespreken. – https://english.ahram.org.eg/NewsContent/1/1234/487211/Egypt/Foreign-Affairs/FM-Shoukry-to-head-to-Moscow-hours-after-meeting-B.aspx

Maar dat is nog niet alles. De Israëlische minister van Buitenlandse Zaken is op weg naar Kiev:

Eli Cohen deed de aankondiging tijdens een ontmoeting met de Amerikaanse minister van Buitenlandse Zaken Blinken, die zei dat de VS verwacht “manieren te bespreken om Oekraïne en het Oekraïense volk op dit kritieke moment verder te steunen”. – https://www.haaretz.com/israel-news/2023-01-30/ty-article/.premium/israeli-foreign-minister-to-fly-to-kyiv-to-inaugurate-new-embassy/00000186-03e9-d2c2-af97-d3e9cac30000

Dus wat is er aan de hand? Laat me één mogelijkheid voorstellen. Egypte heeft ermee ingestemd wat water voor Washington te dragen en te proberen de Russen te polsen over een mogelijke diplomatieke oplossing voor de oorlog in Oekraïne en Israël heeft ermee ingestemd hetzelfde te doen in Kiev. Als dat het plan is, is het een dwaalspoor.

  Poetin legt de Europeanen uit waar het bij de Nord Stream turbine om gaat, en meer

Biden en Blinken beseffen niet dat de relatie met Rusland kapot is. Traditionele diplomatieke tactieken zijn niet langer van toepassing. Rusland heeft tot zijn verdriet geleerd dat afspraken met het Westen niet meer te vertrouwen zijn. Dankzij Hollande en Merkle heeft Poetin geleerd dat Minsk I en Minsk II schijnvertoningen waren om tijd te winnen. Dan zijn er nog de onbehouwen uitspraken van Baerbock in Duitsland, die zei dat Europa in oorlog is met Rusland, en een paar Poolse wetgevers die openlijk spraken over het plunderen en opdelen van Rusland. Zou u bereid zijn een overeenkomst te sluiten met mensen die dit soort schaamteloze bedreigingen uiten?

Poetin en zijn belangrijkste diplomaten en generaals weten hoe ze dit moeten lezen en ze zien dat er steeds meer scheuren ontstaan in het NAVO-bondgenootschap. Turkije verbood de toetreding van Zweden tot de NAVO en president Erdogan is heel open over zijn minachting voor de Franse Macron:

“In feite is de man die het hoofd van Frankrijk is, niet gekwalificeerd om het hoofd van deze staat te zijn. Kijk, ze buiten momenteel Afrikaanse landen uit,” zei hij.

Erdogan noemde het voorbeeld van Mali, dat zich nu in een staat van volledige afbraak van de betrekkingen met Frankrijk bevindt. Hij verwees ook naar Burkina Faso en Togo, die volgens hem “geen Franse soldaten willen zien” op hun grondgebied. – https://t.me/sonar_21/470

De betrekkingen tussen Duitsland en Polen zijn niet warm en donzig. Polen blijft druk uitoefenen op Duitsland om 1,5 biljoen dollar aan herstelbetalingen te betalen. Duitsland wijst deze eis vernietigend af. Oh ja, bijna vergeten. Heeft u vandaag het bericht van Sky News gezien dat het Britse leger een tandeloze, papieren leeuw is die niet in staat is een brigade twee weken lang in een industriële strijd te houden? Als u in Poetins schoenen stond, zou u dan een deal willen sluiten met deze clownshow? De NAVO is bezig zichzelf op te eten en ik denk dat de Russen überhaupt alles willen doen om de NAVO te helpen imploderen.

  Het Oekraïense regime ontvoert nu vaders voor militaire "dienst"

Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

Meer informatie over de militaire doden in OekraïneVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelEen paniekerig Imperium probeert Rusland een aanbod te doen “It Can’t Refuse”
Volgend artikelVideo-opname van CDC-gezondheidsfunctionaris die oproept tot BLANKE GENOCIDE om alle blanke vaccinweigeraars te elimineren
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

14 REACTIES

 1. Verdomd…..laat Rusland dat Kiev maar in nemen…..en West Europa er bij……want het lijkt er toch echt op dat de hysterische idioten van West Europa daar hun geheimen hebben verstopt.
  Dat dictatoriale hoerentuig moet echt gaan opdonderen uit dit land. Naar er Siberië er mee. Kunnen ze daar kennis nemen van een – -64 graden. Koelt het misschien wat af in die doorgekookte hersenen ……. voor zover nog aanwezig

 2. Ik blijf hangen bij Israël die in Kiev gaat onderhandelen????????? Dus de joden gaan met de nazi’s van team NAVO praten??? Dus de joden werken samen met de nazi’s???

  Wake up allemaal… de joden werken in hetzelfde team van de nazi’s in Oekraïne. Wij weten dat allang, maar het is hilarisch om het nu zo te lezen. Ze ontmaskeren zichzelf!!! Joden werken samen met de nazi’s, MAAR THIERRY BAUDET IS EEN ANTISEMIET EN IEDEREEN MET VRAGEN OF KRITIEK OP JODEN IS EEN NAZI. Maar de joden vechten in hetzelfde team als de Oekronazi’s??? De rest van dit artikel vind ik niet heel interessant, maar dat de joden ineens met nazi’s (en trouwens ook hub vijand, Egypte) samenwerken zegt ALLES!!! De zionisten overspelen hun hand en laten zien dat ze de joden gebruiken als menselijk schild. Samenwerken met hun allergrootste vijanden??? Het is allemaal fake. De joden zijn de leiders van deze poging om de wereld te veroveren dmv een NWO.

   • Eensch… het is om te huilen, maar het wordt in ieder geval duidelijk waar het lijf en de koppen van de draak zitten. Zoals je hierboven ook zegt Timbre… onze strijd moet nog beginnen. Politie Nederland zit volledig in team WEF/nazi, dus het zal pittig gaan worden. Tegelijk zal team nazi/WEF het heel zwaar krijgen, want ze zijn al hun geloofwaardigheid aan het verspelen. Ik vermoed dat we niet op vechten of strijd uitkomen, maar dat NIEMAND in Europa de zittende macht nog serieus neemt. We gaan ze uitlachen als we doorkrijgen wat de verhoudingen zijn. De monsters die ons deze dictatuur in willen slepen zijn niet een beetje in de minderheid… 99,99% wil geen dictatuur en als de 99,99% dat beseft, wordt het dus 0,01% tegen die 99,99%. Maar eerst moet de 99,99% wakker schrikken en dat moment komt elke dag dichterbij. Putin heeft ook gezegd dat hij het westen en de vazallen van de USA niet hoeft aan te vallen, omdat de inwoners van het westen zelf zullen gaan afrekenen met hun misdadige en totaal gestoorde nep leiders. De vraag is wat er gaat gebeuren met de elites die allemaal al eeuwen oorlogen tegen de mensheid plannen en uitvoeren.

    • Als je ons leven en onze vrijheid laat afhangen van de toekomst van die 0,01%, zie je het volgens mij verkeerd.
     Het is een feit dat die marginale club van satanisten heel veel in handen hebben.
     Geld gezondheidszorg justitie leger of de politiek.
     Maar de vrije mens bezitten ze nog niet.
     Wij zijn het Volk.
     Wij kunnen onze wereld ook zelf bouwen.
     Zonder die club.
     Schrijf alles af.
     Wij beginnen opnieuw, zonder dezelfde fouten te maken alsjeblieft.
     Wij zijn vrij, echt waar.
     En tot alles in staat omdat wij deze inzicht weer terug krijgen.
     Blijf jezelf trouw en geef je eigen lijf en leden en denken niet aan een ander.
     Het komt goed, misschien niet voor mij of voor jou, maar wel voor de mens.
     Sterkte 💪🔥🥰

    • Naam:*

     Je moet de oversterfte in israhell eens kijken.En als je meer wilt weten over netanyahu moet je de laatste uitzending van jensen.nl kijken.Hij noemt zijn eigen land een lab.Dit hebben de zionisten altijd gedaan.Hun eigen volk voor de wolven gegooit.Mensen weten het niet.

 3. De russen gaan net zo lang door totdat het Oekrainse leger totaal is vernietigd en er een regering zit hun welgevallig.
  Het westen is hierin geen gesprekspartner, deze heeft sinds het breken van Minsk akkoord hun onbetrouwbaarheid bewezen.

  • Henk,
   Ik ga er helemaal in mee voor 100%, Rusland maakt zijn karwei af, hoe lang het ook moet duren, geen idee maar ik geloof dat ook, hoop het ook!!!!!!!!!!

 4. Volgens mij zijn de bottom lines :
  – V.S., U.K. en Nato willen Rusland ontbinden en plunderen.
  – V.S. wil Duitsland de-industrializeren
  – Israel wil Iraanse dreiging uitschakelen
  – Daarom is Israel aangezet nu Kiev te gaan steunen
  Totale waanzin.
  ZO veroorzaken ze WO III.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in