Denemarken heeft minder dan 6 miljoen inwoners – 1/60e van het aantal in de Verenigde Staten. Bijna alle volwassenen zijn gevaccineerd, meestal met het mRNA-vaccin van Pfizer dat wereldwijd de veronderstelde gouden standaard is. De helft heeft een derde “booster”-dosis gekregen, schrijft Alex Berenson.

De cijfers zijn vergelijkbaar in het Verenigd Koninkrijk en in heel West-Europa. Veel landen zitten op 90% van de volwassen Covid-vaccinaties, en de boosters stijgen explosief. En ze zitten nu allemaal midden in een epidemie van Covid-besmetting die alle voorgaande in het niet doet vallen.

De vaccins lijken zeker gefaald te hebben.

Dat is niet goed.

De realiteit is erger.

De gegevens van verschillende landen laten nu duidelijk zien dat de infectiecijfers hoger zijn bij gevaccineerden.

IJsland heeft een vaccinatiegraad van 91 procent (en een boostergraad van meer dan 50 procent) onder de bevolking boven de 12 jaar. Dit is de grafiek van gevallen per hoofd van de bevolking per vaccinatiestatus. Niet absoluut, maar per hoofd van de bevolking. Donkerblauw is volledig gevaccineerd, lichtblauw is ongevaccineerd, zwart is geboosterd.

Kijk eens wat er met de donkerblauwe lijn is gebeurd sinds 21 december, toen Omicron de overhand kreeg.

BRON: https://www.covid.is/data

We weten al dat de bescherming van het vaccin tegen vroegere varianten van Sars-Cov-2 binnen enkele maanden na de tweede dosis sterk afneemt, wanneer de door het vaccin opgewekte antilichamen vervagen.

Maar de nieuwe gegevens gaan nog een stap verder en tonen aan dat eerder gevaccineerde mensen in feite meer kans hebben om Omicron op te lopen.

De regering van Ontario heeft precies hetzelfde patroon gerapporteerd. Dat hebben Deense onderzoekers ook gedaan, in een artikel van twee weken geleden, toen zij ontdekten dat de bescherming tegen Omicron drie maanden na de tweede dosis negatief werd.

  Vaccinzeloot: De regering zei dat het vaccin veilig was - mijn lichaam vertelde een ander verhaal
BRON: https://www.medrxiv.org/content/10.1101/2021.12.20.21267966v3.full-text

De vaccinfanatici hebben gezegd dat boosters het antwoord zijn tegen Omicron, dat mensen die een derde dosis krijgen weer bescherming zullen krijgen.

Dit is – in het beste geval – een zeer optimistische visie.

Herinnert u zich de blijde vaccinatievallei nog?

Tijdens de massale vaccinatiecampagnes van 2021 daalde het aantal Covid-infecties (of het nu ging om Delta of de oorspronkelijke stam) tot bijna nul in de vier maanden na de tweede dosis, toen de antilichamen hun hoogtepunt bereikten.

De blijde vaccinatievallei bestaat niet meer. Boosters beginnen in wezen onmiddellijk te falen tegen Omicron, ondanks de enorme (en potentieel gevaarlijke) toename van antilichamen tegen spike-eiwitten die zij produceren.

Hier is het meest recente rapport over vaccinatiebescherming uit het Verenigd Koninkrijk, van vorige week.

De zwarte vakjes geven de bescherming tegen de Delta-variant weer (die overdreven is vanwege de vooringenomenheid van de gezonde vaccingebruiker, maar laat dat feit buiten beschouwing). Zoals u kunt zien, begint de piekbescherming tegen Delta rond 90 procent twee weken na de tweede dosis. Na zes maanden blijft dit 60 procent. Een derde dosis duwt het terug naar 90 procent, en het geeft nauwelijks een krimp gedurende de eerste 10 weken.

Maar wat voor Delta geldt, geldt NIET voor Omicron.

Zelfs op hun absolute hoogtepunt bieden twee doses mRNA-vaccins slechts 60 procent bescherming tegen Omicron. Binnen vier maanden is de bescherming bijna tot nul gedaald. Een booster brengt de bescherming terug tot 70 procent, maar twee maanden later is deze gedaald tot ongeveer 50 procent.

BRON: https://assets.publishing.service.gov.uk/government/uploads/system/uploads/attachment_data/file/1044481/Technical-Briefing-31-Dec-2021-Omicron_severity_update.pdf

Dat is een daling tot 50% bescherming tegen Omicron (op zijn hoogst, omdat de ongeziene verwarrende factoren de neiging zullen hebben de werkzaamheid van het vaccin te overschatten) binnen 10 weken na een derde dosis. We hebben alle reden om te verwachten dat ook dit binnen een paar weken tot nul zal dalen.

  Amerikaanse Privéschool eist dat leerlingen die COVID-vaccin nemen 30 dagen in quarantaine moeten

Wat dan? Een vierde dosis? Een vijfde een paar weken daarna? Hoeveel mRNA willen de volksgezondheidsautoriteiten in ons stoppen?

En hoe zit het met de echte terreur, antilichaam-afhankelijke versterking?

Drijven de vaccins alleen besmetting met Omicron aan, of verhogen ze ook het risico op ernstige ziekten?

We weten het nog niet echt, deels omdat Omicron over de hele linie milder is. Bovendien heeft de golf van gevallen zo snel toegeslagen dat het tijd zal vergen voordat ernstige ziekten worden ingehaald. Tenslotte is het probleem van incidentele ziekenhuisopnames (met, niet van Covid) erger en zal het de gegevens verder vertroebelen.

Dat gezegd hebbende, het aantal ziekenhuisopnames van gevaccineerden met Omicron stijgt zeer snel, en de kloof tussen gevaccineerden en ongevaccineerden wordt steeds kleiner. De Deense regering meldde op 3 januari dat slechts 24 procent van de mensen die eind november en december met Omicron in het ziekenhuis werden opgenomen, ongevaccineerd was – terwijl 76 procent gevaccineerd was, inclusief 18 procent die een booster had gekregen. In dezelfde periode maakten ongevaccineerde mensen 45 procent uit van de mensen die in het ziekenhuis werden opgenomen met eerdere varianten – nog meer bewijs dat de vaccins gewoon niet zo goed werken tegen Omicron als eerdere varianten.

BRON: https://files.ssi.dk/covid19/omikron/statusrapport/rapport-omikronvarianten-03012022-9gj3

(Tussen haakjes, ik moet me baseren op gegevens uit andere landen omdat de cijfers van de Verenigde Staten onbetrouwbaar zijn; Amerikaanse ziekenhuizen hebben de gewoonte om elke Covid-patiënt van wie ze geen volledige twee- of drie-dosis gegevens hebben, als ongevaccineerd te melden).

Waarom moedigen wij mensen aan zich te laten “vaccineren” of “boosteren” met een “vaccin” dat waarschijnlijk binnen een paar weken hun risico verhoogt om geïnfecteerd te raken met de nieuwe dominante variant van Sars-Cov-2?

  Prikspijt: COVID prikslachtoffers "Neem dit vergif niet"

We hebben geluk met Omicron; het is blijkbaar vrij mild.

Maar we bevinden ons nu in een wereld waarin Sars-Cov-2 niet kan worden ingeperkt en waarin het zowel bij mensen als bij dieren zal blijven muteren op manieren die we niet kunnen voorspellen (sommige wetenschappers geloven dat Omicron de meeste van zijn mutaties in muizen heeft ondergaan voordat het weer op mensen oversprong).

Ook weten we nog niet of en hoe vaccins de ontwikkeling van immuniteit na infectie met en herstel van Sars-Cov-2 zullen verstoren; zullen zij verhinderen dat ons immuunsysteem antilichamen ontwikkelt tegen andere delen van het coronavirus, of zullen zij de rijping van B- en T-cellen verstoren?

Het enige dat we echt weten is dat de vaccins de infectie niet erg lang voorkomen en voor veel gezonde mensen bijwerkingen hebben die aanzienlijk erger zijn dan besmetting met het coronavirus. Beide feiten waren waar voor Omicron. Beide zijn nu dubbel waar.

Toch gaat de drang om te vaccineren – en te boosteren – door.

Waarom?


Copyright © 2021 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Israëlische Rabbi Chananya Weissman’s 31 redenen waarom hij het ‘vaccin’ niet neemt – “Het hele ding stinkt”Volg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelKinderen opofferen aan covid vaccins
Volgend artikelFabienne Schlumpf: Drievoudig gevaccineerde Olympische atlete ontwikkelt Myocarditis, mogelijk einde van carrière
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

10 REACTIES

 1. Mooi dat Frontnieuws de onzinartikelen blijft belichten hoor, maar zodra zelfbenoemde “wetenschappers” het hebben over omikron haak ik af. Het “virus” zelf is BS, laat staan al die achterlijke zogenaamde varianten erop. Zelfs “wakkere” wetenschappers zijn voor 95% nog slapende en geloven in het hele covidnarratief. Sneu, erg sneu en dat zegt wel iets over de DOMHEID en slaafse volgzaamheid van de mensheid.

 2. In april komt er weer een mRNA prikkie tegen Omicron beschikbaar. Dat wordt dan al de vierde injectie. Het begint een beetje vaste prik te worden. Wat ben ik blij dat ik nog geen enkele prik genomen heb. Doet me denken aan die stropoppen in de Middeleeuwen die ridders gebruikte om te oefenen en om hun lans in te steken. Die ridders van weleer kun je nu vergelijken met het de ‘medische’ stoottroepen van het kabinet. Wanneer gaat het tij keren en is de massa er klaar mee?

  • Als je ziet hoeveel mensen invalide geworden zijn na het nemen van die gifprikken of anderszins permanente klachten ontwikkelen is het inderdaad een ideaal verdienmodel voor de farmamaffia.

 3. Al die grafieken bewijzen helemaal niets. Iedereen kan een fictief grafiekje presenteren en een verzonnen verhaaltje erom heen verzinnen. Want nergens is er een referentie punt, van waaruit is gegaan. Daar er nooit een virus is bewezen, dat het überhaupt bestaat. Het is enkel een aanname. Maar een aanname is geen wetenschap, dat is wensdenken. Ook de medische wetenschap kan het verschil tussen onze eigen exosomen en een virus niet hard maken. Daar onze exosomen dode en beschadigde cellen opruimen en nooit uit ons lichaam kunnen komen, deze worden wel aangezien als een virus. Deze zijn dan ook niet besmettelijk, eigenlijk is geen enkele ziekte besmettelijk. Het is enkel bangmakerij van de farmaceuten. Zodat daar omheen een hele vaccinatie industrie gebouwd is.

  De zogenaamde Covid-19 is gewoon een andere naam voor de griep en verkoudheid, die aangedikt is door de media en de regeringen. Zodat het net lijkt op de media kanalen, dat er een ziekte heerst. Zet je die media kanalen uit en weg is het zogenaamde killer virus. Hier hebben we het ook over een fictieve zieke verwekker. De ware ziekte verwekker wordt niet over gesproken in alle talen. Dat is het 5G elektromagnetische stralingen die boven de 10GHz. en 60GHz. ons bestralen, deze bestralingen veroorzaken griepachtige symptomen. Daarom zouden we met grafeenoxide ingespoten moeten worden, zodat we nog meer last krijgen van die hoge elektromagnetische stralingen.

  Daar ook geen enkele geprikte onder controle staat, waaruit constant gemeten wordt. Zijn alle cijfers uit de duim gezogen, om de propaganda verhaal te kunnen staven. Zodat het net echt lijkt. Niet voor niets krijgt niemand van het volk inzage, hoe ze deze cijfers tot stand zijn gekomen. In de media en ziekenhuizen wordt nu bewust alle mankementen toe geschreven aan Covid-19, met deze methode plegen zij bewust valsheid in geschriften. Daar krijgen ze extra voor betaald. Geld is hun drijfveer.

  Nu met die zogenaamde vaccins die niets anders zijn dan zeer giftige spuiten, die bij elke geïnjecteerde steeds zieker en zieker maakt. Met elke zogenaamde variant kunnen de media en de regeringen de bijwerkingen en doden toe schrijven aan die varianten. Zodat de vaccins vrij uit gaan en de angst onder de bevolking blijft. Zodat het volk weer een extra giftige spuit vrijwillig haalt. Bij elke injectie ronde zal de bijwerkingen en doden oplopen in aantallen. Al die maatregelen werken juist bewust tegenstrijdig voor onze werkelijke gezondheid. Maar het einddoel is dat 90% van de mensheid geruimd moet worden. Als je dat weet zijn de maatregelen ineens logisch.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in