CDC beveelt COVID-19 vaccin boosters vanaf de leeftijd van 12,” zegt een recente CBC nieuwskop. Het artikel opent als volgt:

“Miljoenen Amerikanen tussen 12 en 15 jaar kunnen nu een boosterprik krijgen van Pfizer’s COVID-19 vaccin, nadat de CDC formeel nieuwe aanbevelingen heeft aangenomen die worden gesteund door een meerderheid van de externe vaccinadviseurs van het agentschap. De CDC zegt nu dat Amerikanen vanaf 12 jaar die het COVID-19 vaccin van Pfizer hebben gekregen een derde dosis moeten krijgen zo vroeg als vijf maanden na hun eerste twee injecties. De ambtenaren van het agentschap zeiden dat er genoeg tijd is verstreken voor ongeveer 5 miljoen adolescenten om in aanmerking te komen.”

“Waarom doen ze dit in vredesnaam?” vraagt men vol ongeloof, schrijft Vasko Kohlmayer.

Drie basisfeiten zijn duidelijk vastgesteld door gegevens en studies:

 1. Gezonde kinderen lopen vrijwel geen risico op ernstige Covid.
 2. De vaccins zullen niet voorkomen dat kinderen het virus oplopen.
 3. Covid-injecties brengen het risico van ernstige bijwerkingen met zich mee.

Volgens een kosten-batenanalyse van Toby Rogers, Ph.D., moeten er in de leeftijdscategorie van 5 tot 11 jaar 117 gezonde kinderen sterven aan bijwerkingen van het vaccin om één kind te redden van de dood door Covid-19.

Een studie uit Japan heeft aangetoond dat jongeren zevenhonderd procent meer kans hebben om te sterven door Pfizer-vaccins dan door Covid.

Ons is herhaaldelijk verteld dat we feiten en wetenschap moeten volgen bij de aanpak van deze pandemie.

De wetenschap over het vaccineren van kinderen tegen Covid-19 is binnen, en het kon niet duidelijker zijn: terwijl gezonde kinderen een verwaarloosbaar risico lopen door de ziekte zelf, lopen zij wel degelijk risico door de injecties.

  Israël: Een voorbeeld van falende vaccins en een waarschuwing voor de wereld

Aangezien de vaccins de infectie en de overdracht niet stoppen, zullen zij noch de kinderen noch hun gemeenschappen beschermen tegen de verspreiding van het virus.

Het heeft geen enkele wetenschappelijke of medische zin om hen deze vaccinaties te geven. Het vaccineren van kinderen tegen SARS-CoV-2 is in strijd met zowel de beginselen van de goede geneeskunde als met wetenschappelijk bewijsmateriaal.

Volgens Dr. Robert Malone, een van ’s werelds meest vooraanstaande vaccinwetenschappers, komt de kosten-batenanalyse niet eens in de buurt.

Degenen die kinderen willen vaccineren volgen noch de wetenschap, noch de logica. Door kinderen te onderwerpen aan Covid-vaccins worden jonge levens nodeloos blootgesteld aan mogelijk ernstige risico’s.

De incidentie van myocarditis en pericarditis kan oplopen tot 1 op 317 bij jongeren, vooral bij jongens, en neemt verder toe met elke volgende dosis.

Dan is er nog het gevaar van dodelijke bloedstolsels en verschillende andere ernstige aandoeningen zoals het Guillain-Barré-syndroom.

Verbazingwekkend genoeg zijn al tientallen kinderen geïnjecteerd met twee doses die ondoeltreffend bleken te zijn, reden waarom nu een booster nodig is.

De booster lijkt echter nog nuttelozer te zijn dan de oorspronkelijke dosis. De booster lijkt namelijk een negatieve werking te hebben, wat betekent dat degenen die hem krijgen een grotere kans hebben om het virus op te lopen.

Spoedig zullen wij een groot aantal 12-jarigen hebben die drie van deze zinloze en gevaarlijke inentingen hebben gekregen zonder dat daarvoor enige medische rechtvaardiging bestaat.

Robert Kennedy, Jr. zei dat het injecteren van kinderen met de Covid-vaccins een misdaad is. Hij heeft geen ongelijk.

  Opiniepeiling: 53% van de ongevaccineerde Amerikanen denkt dat COVID-19 vaccins gevaarlijker zijn dan het virus zelf

Een aantal kinderen is al gedood door de vaccins.

Sommige van de nieuw gevaccineerde kinderen zullen ernstige aandoeningen ontwikkelen en sommigen zullen sterven. Het leven van deze gezonde kinderen zal zonder goede reden worden beëindigd en hun ouders zullen buiten zichzelf van verdriet zijn.

De gezonde 16-jarige zoon van Ernest Ramirez stierf aan een hartaanval 5 dagen nadat hij het Pfizer-vaccin had gekregen (zie de Twitter-draad van de heer Ramirez voor updates).

De dood van deze kinderen is volkomen zinloos en onnodig. Ze hadden gemakkelijk voorkomen kunnen worden door ze simpelweg niet de injecties te geven die ze niet nodig hebben.

De vaccinators weten dit: NIH chef Anthony Fauci weet dit. CDC-directeur Rochelle Walensky weet dit. De vaccinproducenten weten dit en elke andere wetenschapper en medische deskundige weet dit. Degenen die het voor het zeggen hebben, zetten zich actief in voor deze aanfluiting, terwijl de meesten van de rest bang zijn zich uit te spreken uit angst hun baan te verliezen.

Degenen die aandringen op kindervaccinatie zijn duidelijk niet gemotiveerd door de volksgezondheid. Hun daden onthullen hun harteloosheid: zij zijn bereid gezonde kinderen op te offeren om hun eigen belangen te bevorderen.

Mensen kunnen erg wreed zijn, vooral als geld en macht in het spel komen.

Mensen die kinderen laten sterven voor egoïstisch gewin hebben geen moreel geweten; zij zijn blijkbaar bereid alles te doen om hun verraderlijke doelstellingen te bereiken.

Onze samenleving moet wakker worden en deze goddeloze wandaden een halt toeroepen.


Copyright © 2021 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Robert F. Kennedy Jr. legt in 1 minuut uit waarom ze zo’n haast hebben om kinderen te vaccinerenVolg Frontnieuws op Telegram

  Opvallende correlatie tussen herfst vaccinboosters en oversterftegevallen in Engeland nu totaal overschrijding van 23.000 niet-covid oversterfte bereikt
Vorig artikelDe oorlog tegen “desinformatie” winnen
Volgend artikelIs de werkzaamheid van het Covid-19 vaccin negatief geworden?
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

8 REACTIES

 1. Er is maar een woord voor kinder moordenaars
  Laat ouders alsjeblieft verstandig zijn en ze de gifprik niet geven
  Anders zijn ze net zo schuldig als degene die dit gif ontwikkeld hebben

 2. Ik vind dit een dom artikel.
  Iedereen zou elke eerst experimentele injectie moeten kunnen weigeren.
  Als de geïnjecteerden hun kinderen mee willen trekken in een onbekende (korte) toekomst…..hun probleem.
  En wat doet de 2e, 3e, 99e prik ertoe? Zij hebben hun keuze gemaakt.

  En of wij ons aan onze keuze kunnen gaan houden zonder op leven en letterlijk DOOD te vechten…….

 3. Kinderen offeren aan heel diverse Goden was heel lang normaal. Net zoals het heel lang normaal was dat het menselijk lichaam toebehoorde aan de eigenaar / leiders. Eeuwen en eeuwen geleden afgeschaft. Nu weer actueel. Veel mensen schreeuwenn en eisen dat het recht op lichamelijk integriteit wordt opgeheven en staan met hun kinderen in de rij om ze te injecteren. Alles voor de heilige Wetenschap!

  Wat een sneue vertroning. Als het niet zo triest was zou ik in een deuk liggen over zulke stupiditeit. Helaas heeft het zoveel in en in trieste gevolgen.

  Groeten,
  Hugo

 4. De tijd dat ouders van hun kinderen hielden ligt al weer achter ons, kinderen zijn obstakels voor de carrière van Moeder.
  De ouders hebben verschillende jaren van hun kroost kunnen “genieten”, maar nu gaan we weer geld verzamelen.
  Andere ouders zoeken populariteit, door hun kinderen een ander geslacht aan te praten,
  en komen dan in de krant en op TV, dat is natuurlijk ook mieters

  • Haha ja! Wat je zegt doet me denken aan iets wat wel eens door mijn hoofd speelt, houden mensen eigenlijk wel van hun kindjes…? Als ik om me heen kijk dan vraag ik het me vaak af. Het krijgen van kinderen is toch ook niet meer dan een soort van physieke impuls die een vrouw ondergaat – de klok tikt! En dan is ze voldaan en voltooid als mensdier. Maar je hoort mensen zo vaak klagen over hun kindjes, en later als ze groter zijn, weer. En zo vaak zie je die mislukkelingen van kinderen rondbanjeren zonder doel… En dan denk je, hm ja, er is toch wel iets voor te zeggen als mensen wat minder vaak welpen. In China deden ze het ook met 1 kind per stel. (niet dat ik hun praktijken wb kinderen aanbeveel). Maar ik vind wel dat mensen verantwoordelijker moeten worden met hun impulsen kindjes te maken. Bovendien is het gros der mensen ook nog eens verslaafd aan troep, niet in het minst alcohol, en dat heeft ook slechte gevolgen op de kwaliteit van de nakomelingen. Dat gezegd, ik ben geen voorstander van de smerige Gates methodes, maar wat zijn vader had opgezet dmv Planned Parenthood was echt niet gek en heeft vele famiies geholpen. (Hoe Gates een mooi initiatief nu heeft ontwricht naar fundamentele verandering van het soort, inclusief letsel en dood, is te ziek voor woorden. En dat er velen zijn die er op meeliften en hun eigen agenda er aan koppelen is ook totale smeerlapperij.) Maar ja, het is inmiddels een rare zooi geworden met mensen en hun kindjes, heel onverwachte rare zaken die er spelen, niet in het minst de reeds bekende incest en pedofiie, maar nu ook het van geslacht veranderen van jonge kinderen. Ziekelijk.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in