Screenshot video

Nu bij King Charles deze week kanker is geconstateerd, dacht ik terug aan dit verhaal…

En ik vraag me af of we op het punt staan om eindelijk een geneesmiddel tegen kanker te zien “onthuld” worden? schrijft Noah.

Oh en zou dit niet een draai zijn die deze Evil Elites geweldig zouden vinden…. wat als ze eindelijk het geneesmiddel tegen kanker onthullen, maar ze zeggen dat je het moet innemen met een mRNA-injectie?

Het zou me niets verbazen.

Maar terug naar ons verhaal…

Ik wil jullie voorstellen aan een man genaamd Dr. Stanislaw Burzynski.

Sommigen van jullie kennen hem, maar ik vermoed velen van jullie niet.

Ze hebben tientallen jaren geprobeerd om hem en zijn medische onderzoek uit de openbaarheid te houden.

Nadat ik over hem heb geleerd en de documentaire heb gezien die ik jullie nu ga laten zien, denk ik dat deze persoon het perfect samenvat:

Deze mensen zijn echt slecht.

Ze kunnen kanker niet genezen, dat zou alle winst wegnemen!

Dus dit is het korte verhaal… ze hebben het geneesmiddel al 42 jaar:

Meer hier:

Wat gebeurt er als je kanker geneest?

  Nu meer en meer jongeren door het "vaccin" worden vermoord, is een massale volksopstand nu dringend nodig!

Nobelprijzen?

Onderscheidingen?

Roem?

Bekendheid?

Nee.

Ze gaan achter je aan en proberen je te vernietigen.

Dat is het verhaal van Dr. Burzynski.

Dit is wat AI zegt over Dr. Burzynski:

Dr. Stanislaw Burzynski is een arts en onderzoeker die al jaren in het nieuws is vanwege zijn gebruik van een controversiële kankerbehandeling genaamd antineoplastonen. Antineoplastonen zijn een soort medicijnen die gemaakt zijn van chemische stoffen die van nature in het menselijk lichaam voorkomen. Dr. Burzynski gelooft dat deze stoffen kunnen helpen om kankercellen te doden en te stoppen met groeien.

Het werk van Dr. Burzynski is het onderwerp geweest van veel debat en controverse. Sommige mensen geloven dat antineoplastische middelen veelbelovend zijn als kankerbehandeling en dat Dr. Burzynski een held is die vecht om nieuwe en betere manieren te vinden om deze ziekte te behandelen. Anderen zijn echter zeer sceptisch over zijn methoden en geloven dat er niet genoeg bewijs is om aan te tonen dat antineoplastonen veilig of effectief zijn.

Eén reden voor deze scepsis is dat veel van de onderzoeken naar antineoplastia klein en niet goed gecontroleerd zijn. Dit betekent dat het moeilijk is om zeker te weten of de behandeling mensen echt helpt of dat de verbeteringen die worden gezien gewoon toeval zijn. Daarnaast hebben sommige mensen hun bezorgdheid geuit over de manier waarop Dr. Burzynski zijn onderzoek heeft uitgevoerd en de methoden die hij heeft gebruikt om antineoplastica te testen.

  Bent u al kwaad?

Ondanks deze zorgen zijn sommige mensen met kanker bereid geweest om als laatste redmiddel antineoplastica te proberen, ook al zijn deze niet goedgekeurd door de Food and Drug Administration (FDA) voor gebruik in de Verenigde Staten. De reden hiervoor is dat ze wanhopig op zoek zijn naar een behandeling die hen zou kunnen helpen en omdat ze geloven dat Dr. Burzynski een briljant onderzoeker is die oneerlijk wordt aangepakt door het medische establishment.

Dr. Burzynski is ook betrokken geweest bij juridische gevechten over zijn behandeling. Aan het einde van de jaren 1990 werd hij beschuldigd van het overtreden van federale wetten met betrekking tot het voorschrijven van medicijnen. Sommige mensen geloven dat deze aanklachten deel uitmaakten van een grotere poging om zijn kliniek te sluiten en zijn werk in diskrediet te brengen. Anderen vinden echter dat Dr. Burzynski onverantwoordelijk handelde en de gezondheid van mensen in gevaar bracht door hen onbewezen en mogelijk gevaarlijke behandelingen te geven.

Uiteindelijk is het moeilijk om te weten wat we van Dr. Burzynski en zijn antineoplaston behandeling moeten denken. Aan de ene kant is het mogelijk dat hij een baanbrekende onderzoeker is die een nieuwe en effectieve manier heeft gevonden om kanker te behandelen. Aan de andere kant is het ook mogelijk dat hij een onverantwoordelijke charlatan is die aast op de wanhopige hoop van mensen met kanker. De waarheid ligt er waarschijnlijk ergens tussenin en het zal waarschijnlijk nog vele jaren van onderzoek en studie vergen om de risico’s en voordelen van antineoplastische middelen volledig te begrijpen.

Ik zal je wat vertellen… als een familielid van mij kanker zou krijgen, zou ik DIRECT naar zijn kliniek gaan.

Van zijn website:

  Opnieuw een tiener overleden door hartfalen van COVID-19 vaccin

Opgericht in 1977, is de Burzynski Kliniek uitgegroeid tot een nationaal en internationaal erkend kankercentrum dat geavanceerde en cutting-edge kankerbehandelingen biedt.

ONZE MISSIE
Al meer dan 40 jaar worden Dr. Burzynski’s kankeronderzoek en patiëntenzorg geïnspireerd door de filosofie van de arts Hippocrates: Ten eerste, doe geen kwaad’. Daarom is onze benadering van de behandeling ‘gepersonaliseerd’ in een poging om de effectiviteit te maximaliseren en de bijwerkingen voor elke kankerpatiënt te minimaliseren.

In alles wat we doen, zijn we trots op deze principes van kankerbehandeling en op voortdurend kankeronderzoek. Onze missie is om kanker te verslaan.
GEPERSONALISEERDE EN PRECISIE GENEESKUNDE
Gepersonaliseerde en precisie kankertherapie maakt gebruik van inzicht in de genetische samenstelling van elke patiënt om de biologie van hun kanker te ontrafelen. Met behulp van deze informatie proberen onze artsen behandelingsstrategieën te identificeren die mogelijk effectiever zijn en minder bijwerkingen veroorzaken dan verwacht zou worden bij standaardbehandelingen. Door het uitvoeren van genomische tests en analyses passen onze artsen de behandeling aan de behoeften van elke patiënt aan.

Personalized medicine kan de combinatie van doelgerichte therapieën en immuuntherapieën met conventionele therapie omvatten. Het kan ook het gebruik van onderzoeksgeneesmiddelen (antineoplastica) omvatten, zoals goedgekeurd door de wet. Patiënten en/of hun verzorgers krijgen training om alle therapieën thuis toe te dienen, evenals voedingsadviezen.

MEERTALIGE ASSISTENTIE
Door het internationale karakter van onze kliniek kunnen we onze patiënten in verschillende talen helpen.

Bekijk de VOLLEDIGE documentaire hier op Rumble:

Meer hier op YouTube, maar hij wordt waarschijnlijk verwijderd:


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

Covid-19: Hoe de grootste misdaad in de geschiedenis zich ontvouwdeVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelHoe slecht je ook denkt dat Israël is, het is nog erger
Volgend artikelCarlson-interview met Poetin kan westerse elites doen omvallen en oorlog in Oekraïne beëindigen
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

66 REACTIES

 1. Heel belangrijk en sterk voorbeeld.

  Government + Big Pharma willen geen geneesmiddelen; en zeker geen goedkope.
  Big Pharma draait op chemische experimenten, met miljarden winsten.
  Overheden draaien op belasting-inkomsten, en op geknechte burgers.

  Zie ook : Robert Kennedy jr – ‘De gevaarlijkste dokter op aarde’ :
  overzicht van na WOII van gefabriceerde en geplande : “epidemieen ” en “vaccins”.

 2. Allang bekend. Gewoon echt gezonde voeding, dus minimaal biologisch of uit eigen moestuin of natuur, met ruim fruit en rauwkost naast een ook verder gezonde leefstijl en omgeving en je krijgt never nooit kanker of wat ook maar !!! Zie als steuntje ‘Interview professor Burke met Orthokennis’ over de ontdekking van profs Potter en Burke van de ‘salvestrolen’ al in de 90er jaren..Bewust al die tijd genegeerd, doodgezwegen…

  • rudolf ik ken mensen die leven zoals jij het beschrijft. je zegt dan krijg je nooit kanker. mooi wel dus want ze zijn er ook al niet meer.en ze hebben geen prikken enz gehad. dus die theorie gaat ook niet op

   • Die verhalen heb ik al zovaak gehoord en voorzover ik ze na kan trekken klopt er nooit iets van en leven ze in de verste verte niet als ik of doen op cruciale punten het tegenovergestelde… Zoek eens op hoeveel kanker er voorkomt bij de Amish of in de blue zones op deze wereld als je weet wat dat zijn…Tot dusver blijkt nog steeds bij alles wat ik zelf na kan trekken en verder kan opzoeken betreffende onderzoeken en gegevens wereldwijd dat in feite helemaal niemand kanker hoeft te krijgen.. En ook het merendeel van alle andere kwalen niet. Hoe komt het denk je dat ze in Japan in het verleden nauwelijks hart- en vaatziektes kenden, hier nog steeds doodsoorzaak nummer 2 meen ik, dat die pas explodeerden sinds ze daar ook het westerse junkfood zonodig in wilden voeren ? Is maar een algemeen bekend voorbeeldje…

  • Het is weer tijd om je zaadjes op te kweken Agnes, kunnen ze in mei de tuin in. Je mag er 5 hebben en dat is meer dan zat om wietolie te maken. Niet doen als je huurt want dan pakken ze je.

 3. Ik zou eerder naar deze arts gaan met kanker dan naar een reguliere arts. Een mnra prik zou ik niet eens nemen als ik uitbehandeld was. In de reguliere gezondheidszorg zoals bv. in Nederland zijn ze alleen maar geïnteresseerd in lucrative behandelingen waarbij ze de zakken flink kunnen vullen. Daarna schoppen ze je weg.

 4. Was dit nog vergeten… Ben nu 74+er, heb een flink bedenkelijke medische voorgeschiedenis, maar leef nu al 24 jaar volgens bovenbeschreven manier en heb al die tijd nog geen griepje of zelfs echte verkoudheid meer gehad…en ook niets anders… En ben totaal niet bang voor Alzheimer of Parkinson of wat ook maar..Heb voluit kunnen lachen met de flutcovid en de hele neppandemie en het maatregelencircus uitgedaagd, alles geweigerd.. Amen !

  • P.S. En dit, na eerst alleen een paar jaar experimenteren met supplementen, voor het overige ook heel die periode zonder ook maar een pil of andere medicatie of vaccinatie of zelfs supplement..Als ik dat kan met mijn slechte voorgeschiedenis kan iedereen het !!!

   • Dat is het man. Wat jij hier zegt is eindelijk iets van nut voor allen met het probleem. Zoals het spreekwoord zegt. Zet het achterpoortje open en laat alle dokers lopen.

    • Houd de roepert en de poepert open en laat de dokter naar de kloten lopen. Overigens; neem dagelijks anti-oxidanten in. Tomatenpuree en knoflook. Tomatenpuree is effectiever dan losse tomaten doordat het sterk geconcentreerd is. Knoflook is ook een anti-oxidant en het reinigt de bloedvaten. Je immuunsysteem zal er wel bij varen. Het is tenslotte je immuunsysteem die oxidanten verwijdert voordat ze schadelijk kunnen worden. En in de zomer; ook in Frambozen zitten massa’s antioxidanten.

   • @Rudolf…
    ‘leef nu al 24 jaar volgens bovenbeschreven manier’

    Zou je daar kort wat over kunnen zeggen, want in het artikel lees ik geen manier van leven of een uitleg over een manier van leven. Ik ken meerdere mensen met kanker en ik zou ze graag vertellen wat ze kunnen doen. Ik deel de artikelen over kanker met ze, maar ze onderzoeken niks, lezen niks, vragen niks… ze lopen gewoon ziekenhuizen in en uit voor giftige behandelingen. Het is exact als tijdens cojona, je reikt mensen levensveranderende oplossingen aan en reddingsboeien en ze laten alles liggen om gewoon blind Bigpharma te vertrouwen en zelf NIKS uit te zoeken.

    • Dan zullen ze helaas ook niet luisteren naar of serieus nemen wat ik beweer toch ? Maar kijk even naar wat ik hier wat terug naar boven al meldde en kijk vooral dat videootje van maar 12 minuten van prof. Burke en Orthokennis.. Ik ben zo’n 24 jaar terug gestart met te leven via het voedingspatroon zoals beschreven in het boek Een Leven Lang Fit, van Harvey en Marylinn Diamond (nog wel te krijgen, eventueel 2ehands en dan zeker niet duur) en eigenlijk volg ik dat principe–gebaseerd op de al veel oudere stroming van de Natuurlijke Hygiene–in grote lijn nog steeds…Succes, Rudolf

     • Wie wat bewaart die heeft wat. Ik zal eens in de boekenkast snuffelen. Daarna zijn er nog een paar guru’s geweest die vergelijkbare methodes hebben uitgezet. Basis blijft gelijk, gezonde voeding al dan niet in een bepaalde combinatie.

  • Dat neem ik allemaal aan zoals jij het veteld. Mijn ervaring was dat ik zonder de QR code nergens binnen werd gelaten . De prik was niet verplicht , maar dan ook geen QR code . En nu jij weer graag .

   • Hierin heb je helemaal gelijk. Het was ook gewoon misdadige chantage… Misdadig omdat de reden erachter een volstrekt onwetenschappelijk nep-/kwakzalversverhaal was en is… Al er écht een voor ieder dodelijk gevaar was geweest waren heel veel maatregelen mogelijk best wel begrijpelijk en acceptabel geweest, al kun je daar nog over van mening verschillen. Niet iedereen kon hard in verzet gaan zonder anderszins grote schade of totale uitsluiting. Ik en andere gepensioneerden hadden relatief makkelijk praten, gingen gewoon wel bij elkaar op de koffie, maling aan alle horeca, geen baas of collega’s die je ergens uit gaan werken, in de winkels kon je met goed van je afbekken en -bijten op diverse plaatsen toch gewoon je spullen halen ook zonder zombiemasker op of bewijs van test of prik… Voor alle mensen die concessies hebben móeten doen heb ik een dringend advies : zoek op internet en/of elders alle methoden op waarmee je dat ingespoten farmavergif alsnog kunt neutraliseren, je in feite alsnog kunt ‘ontgiften’. Er zijn er die beweren dat dat niet kan, maar ik kom ook veel tegen dat dat beslist wel moet kunnen… In ieder geval schijnt dit gif heel lange-termijn-effecten te hebben, dus ben jer niet zomaar vanaf omdat je een poos nog nergens last van hebt… Is althans wat ik overal tegenkom…. Succes en sterkte, Rudolf

 5. Dat is het man. Wat jij hier zegt is eindelijk iets van nut voor allen met het probleem. Zoals het spreekwoord zegt. Zet het achterpoortje open en laat alle dokers lopen.

 6. Ik zie dat ze hier het icoontje/plaatje/kopje voor mijn reacties ineens anders gemaakt hebben.. Komt dat doordat ik nu een keer gewoon de website bezocht heb en niet via m’n nieuwsbrief-abonnement reageerde ? Jammer ! Ben bepaald niet nieuw hier en was eigenlijk wel aan m’n oude grappige kopje gewend geraakt, haha !!

 7. Dan zullen ze helaas ook niet luisteren naar of serieus nemen wat ik beweer toch ? Maar kijk even naar wat ik hier wat terug naar boven al meldde en kijk vooral dat videootje van maar 12 minuten van prof. Burke en Orthokennis.. Ik ben zo’n 24 jaar terug gestart met te leven via het voedingspatroon zoals beschreven in het boek Een Leven Lang Fit, van Harvey en Marylinn Diamond (nog wel te krijgen, eventueel 2ehands en dan zeker niet duur) en eigenlijk volg ik dat principe–gebaseerd op de al veel oudere stroming van de Natuurlijke Hygiene–in grote lijn nog steeds…Succes, Rudolf

 8. Kanker komt van straling. Gezonde mensen krijgen het ook. Als je kijkt naar de tijdlijn dat kanker een ding werd, was er globaal een rf netwerk draaiende. Radio en tv….

  • Inderdaad en niet alleen van straling, er zijn tal van carcinogene stoffen bekend–neem die rotzooi waar ze die F-16 en zo mee verven–en tal van zaken die slecht zijn in de lucht en bodem (pfas etc. etc.) maar enorm feit en gegeven blijft staan dat je met een optimale leefwijze ook daar veel weerbaarder tegen bent en dat Burke en Potter al aangetoond hebben dat veel kankers en andere kwalen niet anders dan in feite gebreksziekten waren en zijn omdat door het ontbreken van de juiste stoffen in je voeding die wéérbaarheid kapot werd gemaakt net zoals de ‘vaccins’ dat in versterkte mate nu ook weer doen–’turbo-kankers’ etc. etc.!!–en net zoals de scheurbuik (scorbutis) vroeger op de schepen en de rachitis en de beri-beri in feite gewoon gebreksziekten waren ! Vergeet ook even niet dat ieder mens altíjd kankercellen aanmaakt, dat dat normaal is en dat het ook normaal is dat het organisme–mits gezond–daar gewoon altijd mee afrekent..Wat niet wegneemt dat je aan een overdosis van het verkeerde–wat ook–altijd het loodje kunt leggen….

  • Electriciteit moeten wij gebruik voor wat wij het nodig hebben . In filmstudios worden koppen van honderden kilowats gebruikt. Vandaar zo’n hoge straling. Hoeveel jonge acteurs zijn er al van ons heen gegaan wegens die veel te hoge straling?

 9. Deze nieuwe methode wordt op de markt gebracht, maar dan wel in een mRNA-vaccin. Koning Charles neemt het en geneest. Iedereen aan de nieuwe mRNA prik. Hopelijk een doemscenario, maar ik vrees met grote vrezen.

  • In het boek ‘Dodelijke leugens’, van C.F. van der Horst, Uitgev. Per Veritatem Vis, worden ze ook zo’n beetje allemaal wel beschreven en dan gewoon in het Nederlands…Voor domme mensen als ik altijd prettig, haha !
   Bldz. 97 t/m 112… En daarvóór wordt uitvoerig beschreven wat de gangbare aanpakken allemaal op hun geweten hebben….

   • Nog een boek: “Het verzwegen verhaal over kanker” door Brian Peskin. Mensen worden juist ziek gemáákt, o.a. door voeding en medicijnen. Ziektes zijn big business, want aan gezonde mensen kunnen ze niks verdienen.

 10. Kanker is een ziekte door beschadiging van het metabolisme. Door chronische inflammatie raken deze beschadigt.
  Voordat je de MRI/ PET scan ingaat krijg je een dosis suiker (behandeld met markers, zodat dat op de scan te zien is. Deze SUIKER wordt opgenomen door de kankercellen en DAT wordt zichtbaar op de scan. Deze SUIKERHONGER van kankercellen is al meer dan 100 jaar bekend en ontdekt door Dr Otto Warburg, die daarvoor een NOBELPRIJS heeft gekregen.

  Op deze ontdekking werkt Prof Thomas Siegfried al zo’n 30 jaar. Hij heeft ontdekt dat het GLUCOSE ÉN GLUTAMINE is wat door kankercellen in grote hoeveelheden, veel groter dan bij gezonde cellen, wordt gebruikt. En dat bij ALLE KANKER soorten !
  De behandeling die hij met zijn team ontwikkeld heeft is: METABOLIC THERAPY, dit is een KETOGEEN DIEET gecombineerd met diverse andere levensstijl dingen als HYPERTHERMY, ontstress, intensieve type sport/beweging en een nog aantal meer.
  Prof Siegfried doet veel interviews etc om zijn ontdekkingen en de mogelijkheden van Metabolic Therapy meer bekendheid te geven. inclusief ex!-patient-ervaringen

  • Warburg wordt in dat boek ook vermeld evenals Burke en Potter met hun salvestrolen en zelfs van een poos terug dr. Moerman..Als prof Thomas Siegfried al 30 jaar bezig is moet hij er ook wel bij staan.. Jebt me nieuwsgierig gemaakt, ga straks kijken… Maar er staan daar zóveel alternatieve behandelingen in die bewézen ook succesvolle genezingen gescoord hebben en elkaar in veel opzichten (logisch) ook overlappen, dat je eigenlijk níet snapt dat íemand nog kanker krijgt…Maar wij snappen dat dus heel goed, kijk alleen naar de idioterie van deze ‘vaccins’… De mens(heid) wíl eeuwig en altijd belazerd worden !!! Tjaaa….

    • Immortal, de Onsterfelijke heeft me even uitgelegd hoe dit werkt… Dus als ik nu weer eens een andere kop, een ander ponum, wil hebben, bezoek ik–net als onlangs–gewoon even de website rechtstreeks, niet via de ontvangen nieuwsbrief… Ging dat in het echt ook maar zo makkelijk ! Schrik nog steeds als ik mezelf bij het scheren in de spiegel zie… Maar misschien ligt het aan de spiegel, die is eigenlijk ook al best oud, haha !

     • Hihi.. is het echt zo erg Rudolf? Ik wil je niet in het donker tegenkomen! Iedereen is onsterfelijk, het materiële leven is slechts een fase in “tijd.” We zijn allemaal onderdeel van tijd, en gaan door in een andere vorm.

  • Coby februari 7, 2024 Bij 12:25
   Klopt Coby. Voor de CT scan word je ingespoten met een oplossing van suiker die radioactive markers heeft. De cellen die het hardst werken, en dus de meeste suiker nodig hebben, dat zijn de kankercellen, en op de film van de CT lichten die kankerplekken zodoende op als lichtpunten, bijvoorbeeld in een wervel, of in een orgaan. Zo kunnen de kankertumoren opgespoord worden.

   In aanvulling op wat je schrijft over Prof Siegfried, nog niet zo lang geleden was er goed resultaat gevonden bij de U. van Leuven. Frontnieuws had destijds een artikel hierover, maar ik kan de link niet meer vinden. Wel heb ik die onderzoekers nog geschreven, maar geen antwoord gekregen, en zelf nog wat meer er over gelezen. Die onderzoekers zagen op foto’s dat de kankercellen verschrompelden als ze heel veel visolie te eten kregen, DHA. En kennelijk prefereren ze de visolie over suiker. Hier kun je dat op foto’s zien:

   https://uclouvain.be/en/discover/press/news/an-omega-3-that-s-poison-for-tumours.html

   Vasten is ook iets dat overeenkomt. Dus geen suiker. Mogelijk zou je kanker zelf kunnen aanpakken door dit ketogene dieet te volgen, plus hoge hoeveelheden (3 gram of zo) van de DHA. Zelf weiger ik melkkoe te zijn voor de pharmers met chemo en andere troep die ze je willen aansmeren.

  • Ik ben blij dat u deze arts noemt dr siegfried. Veel interviews van hem gezien. Was verrast om hem op YouTube te ontdekken. Alleen begrijp ik hem niet altijd goed. Heeft u ervaring met ketogeen dieet? Zou u ons meer willen informeren?
   Vriendelijke groet,

 11. Het principe van genezen is je ontdoen van opgedane gifstoffen, parasieten etc. Verhogen van de inname van GEZONDE voeding, GEZOND water. Soms kan het nodig zijn om supplementen te gebruiken die het bovenstaande ondersteunen, maar de basis blijft voeding.
  Talloze therapieën zijn daarop gebaseerd, soms vanuit een andere ingang. Denk ook aan de Moermantherapie, meer info op de website van de vereniging. Ook Hulda Clark heeft haar sporen op dit gebied verdiend.

  Zoals in dit draadje en ook eerder is vermeld, is de zogenaamde genezing voorbehouden aan reguliere therapie die schadelijk is voor het lichaam. Je begrijpt niet dat artsen dit zelf niet in de gaten hebben. Zo ja, dan wil je op deze manier werken toch geen arts meer zijn. Of weegt de betailng per verrichting zwaarder dan het eigen geweten?

  Het is zwaar knokken om te (mogen) kiezen voor je eigen weg om ECHT te genezen.
  Ieder doet dat op zijne wijze. Veel inzicht en succes gewenst!

  • Na dat ik ben opgebeld door de assistente van de huisarts dat ze prikken over hadden alsof ze voor een reclame buro werkte, en met de wetenschap dat ze per prik extra betaald kregen en ik geen enkel bericht hierover via welke dokter heb gehoord of gelezen vertrouw ik geen enkele reguliere arts meer en wil er nooit meer iets mee te maken hebben.
   Ik ga liever gewoon dood.

 12. Beste Klien,
  Het hele reguliere zorgsysteem in Nederland is alleen maar gebaseerd,om zoveel mogelijk centen bij elkaar te harken. Zo lang ze kunnen plukken zullen ze het blijven doen.Tijdens de zo genaamde pandemie gingen die lucratieve behandelingen gewoon door. Echt genezen is zeker niet de bedoeling.(einde verdien model) Ik zou zegen blijf knokken.

  • Dank voor je reactie Baviaan,
   Ja eerst geloof je in de oprechtheid van “het systeem”. Maar naar gelang dat je in je leven meer leert over oorzaken, gevolgen en oplossingen, en zeker door dit cojona gebeuren wat wel een grote invloed heeft gehad op het denken, vallen de luikjes wel van je ogen en, volgens Cruyff, ga je het pas zien als je het doorhebt.
   Knokken was niet zo zeer voor mij zelf als wel voor ieder die ermee wordt geconfronteerd en zelf de regie wil behouden of wil overnemen.
   Groet!

   • Na verloop van tijd valt het kwartje vanzelf. Als je er mee geconfronteerd wordt, moet je zeker de regie in handen houden, en heel goed nadenken wat je zelf wilt.

 13. Histotripsy: Ultrasound cancer treatment approved by the FDA

  Histotripsy is a non-invasive cancer treatment that uses ultrasound to break up tumors in the body. It uses controlled sound waves to create micro-bubbles to destroy the targeted diseased tissue, eliminating the use of radiation, chemotherapy and surgical incisions. It was developed over 20 years ago by Michigan Engineering researchers in collaboration with clinicians @MichiganMedicine and the U-M Rogel Cancer Center, and later brought to clinical use by Minneapolis based company HistoSonics
  https://www.youtube.com/watch?v=ksq-yYrwkSM

 14. Alles wat anti-parasitair is qua voeding en medicatie is automatisch anti-kanker…..laat dat even bezinken. Ivermectine gecombineerd met fenbendazol en andere middelen en voedingsmiddelen, een flinke kuur zeg maar, kost een paar honderd euro, tegenover een volledige chemotherapie die tientallen duizenden euro kost..als de oncoloog een % krijgt van alle patiënten die hij of zij een chemo aan lult….we weten dat ze liegen, bedriegen en als een idioot protocollen volgen die anti-mens zijn…bij 2 anti-parasitaire medicaties worden er al 3 of 4 wegen naar kanker geblokkeerd..food for thought!

 15. En dokter Moermans niet te vergeten

  Is belangrijk want rechtzaken van hem hebben vastgelegd dat:
  1 – patient en arts zullen samen de juiste behandelmethode vast stellen.
  2 – en dus niet de zorgverzekering.
  3 – of een of andere politicus.

 16. Kanker behandelingen bestaan al duizenden jaren. De t.c.m. (traditionele Chinese geneeskunde) heeft zeer effectieve behandelingen voor bijna alle soorten kanker. De informatie hierover verspreiden is in de Eu verboden (de behandelingen zouden niet wetenschappelijk bewezen zijn) maar op websites van buiten Europa kun je er veel over te weten komen. Je zou verbijsterd zijn als je wist hoe makkelijk en snel de meest voorkomende kankersoorten genezen kunnen worden. Met middelen die bijna overal verkrijgbaar zijn en weinig kosten.

 17. http://www.germaansegeneeskunde.nl ontdekt door dr Ryke Geerd Hamer
  Bekijk/beluister podcasts #56, #70 en #155 van Jorn Luka (https://thetruemanshow.com/podcasts) waarin wordt uitgelegd wat dr Hamer heeft ontdekt. Tipje van de sluier: het gaat om ernstige shocks in je leven. Een niet gezonde leefstijl, gifstoffen, straling (maar dan moeten die wel een drempelwaarde overstijgen) kunnen uiteraard ziekten veroorzaken, maar de theorie van dr Hamer heeft bij mij wel wat bellen doen rinkelen.

  • De zoon van dr. Ryke Geerd Hamer, Dirk is op 18.08.1978 door prins Victor-Emmanuel (1937) van Savoye neergeschoten op een jacht bij het eiland Cavallo, nabij Sardinië. Vier maanden later is Dirk aan zijn verwondingen overleden.
   Deze prins is vandaag bijgezet in het familiegraf van de Savoyes in de basiliek van Superga, nabij Turijn. De uitvaart werd o.a. bijgewoond door groothertog Henri van Luxemburg, prins Albert van Monaco & de Spaanse koningin Sofia.
   Deze Victor-Emmanuel heeft nooit een gevangenis van binnen gezien, was notoir corrupt & hield zich ook bezig met witwassen en prostitutie. Gelukkig kent de apostolische kerk van Rome in ruime mate het begrip vergeving.

   • “Apostolische kerk van Rome”……
    Na deze link gezien te hebben, https://www.hope-of-israel.org/popeshall.html is mijn denken over de ideologie van de roomse kerk nogal veranderd om niet te zeggen; ben me een hoedje geschrokken!
    Bij zoveel zaken in de huidige wereld moet je het eerst 180° draaien om mogelijk te kunnen begrijpen wat er werkelijk aan de hand is. Het woord waarheid durf ik daarbij al bijna niet meer te gebruiken….

 18. Kankercellen kun je al sinds 1934 vernietigen met geluid tussen 100000Hz en 300000Hz zoek maar eens naar Dr. Royal Raymond Rife project 1934 maar ook het filmpje van Professor Anthony Holland is veel zeggend hij laat namelijk zien hoe een kankercel wordt vernietigd.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in