Tasnim News Agency / Wikimedia / (CC BY-SA 4.0 DEED)

Zo, het blijkt dus dat de IDF een Telegramkanaal heeft met zelfgemaakte snuff films waarin Gazanen op brute wijze worden vermoord door Israëlische troepen, onderschrift met vieringen van de goorheid en pijn daarin zoals “Burning their mother… You won’t believe the video we got! You can hear their bones crunch.” De IDF ontkende eerder enige associatie met het kanaal, maar Haaretz meldt nu dat het rechtstreeks werd gerund door een psychologische oorlogseenheid van de IDF.

Dit is een van die vele, vele keren dat Israël zo verschrikkelijk is dat je eerst niet zeker weet waar je naar kijkt. Je denkt dat je het rapport verkeerd leest. Dan lees je het opnieuw en denk je “Oh wow, dat is ZO veel erger dan ik had gedacht,” schrijft Caitlin Johnstone.

Hoe slecht je ook denkt dat Israël is, je kunt er altijd zeker van zijn dat er later informatie naar buiten komt die bewijst dat het nog erger is.

***

De foto toont één man en één zionist

Rimal Buurt, Gaza-stad |

Israëlische soldaat Yosee Gamzoo publiceerde een foto waarop te zien is hoe hij een Palestijnse burger martelt in West-Gaza.

Ik heb het schot in zijn been vervaagd. Hij is geboeid en uitgekleed.

Na wat onderzoek. Ik heb het gebied gelokaliseerd.
Dit is een christelijke kleuterschool en school genaamd “@GazaCollege”. Het is ten oosten van de Rimal buurt, maar het is in feite op Jala Street in de buurt van Barbari benzinestation. Ik heb meer documentatie gevonden

Hij is blijkbaar gewond geraakt door een granaatscherf, maar de treffer was niet zo diep.
video

De soldaat heeft de foto’s en zijn Insta profiel verwijderd.

Volgens lokale bronnen. Hij heet Hamza uit de wijk Shujjaiya, Oost-Gaza.

  Israëls veelgeprezen Iron Dome faalt catastrofaal terwijl IDF-pantsers systematisch worden vernietigd door Hamas-strijders

Voor zijn arrestatie in de beelden hierboven, doodden Israëlische militairen zijn vader, de vrouw van zijn broer en zijn twee neefjes (baby en een kind van 2 jaar), zijn broer werd ook gedood in 2014. – via Bernhard.

***

Tucker Carlson is gesignaleerd in Moskou, wat speculaties oproept dat hij daar is om president Vladimir Poetin te interviewen, en het liberale commentariaat wordt er gek van.

Er is geen geldige reden voor westerlingen om bezwaar te maken tegen een interview met Poetin door een westerse verslaggever. Er is geen morele basis omdat Israëlische functionarissen gedurende vier maanden van actieve genocide ongehinderd toegang hebben gehad tot een zeer welwillende westerse pers. Er is geen basis op grond van het feit dat het de informatiebelangen van de VS schaadt, omdat dat zou betekenen dat je toegeeft dat de informatiebelangen van de VS afhankelijk zijn van het verbergen van informatie voor het publiek over zulke fundamentele zaken als wat een buitenlandse leider denkt over zijn eigen acties, en in wezen erkent dat de westerse media geacht worden te functioneren als propagandadiensten voor de militaire en inlichtingendiensten van de VS.

Elk mogelijk bezwaar is ook een bekentenis over wat het Amerikaanse imperium en zijn media eigenlijk zijn.

Amerikanen: gezondheidszorg alstublieft

Amerikaanse regering: Sorry, zei u Syrië, Irak en Jemen bombarderen om een actieve genocide mogelijk te maken?

Amerikanen: nee, gezondheidszorg

Amerikaanse regering: Oké, je bent een harde onderhandelaar, maar laten we Syrië, Irak en Jemen gaan bombarderen om een actieve genocide te vergemakkelijken.

  Rusland kiest publiekelijk voor Palestina

Biden liegt technisch gezien niet als hij zegt dat de VS niet uit is op conflicten in het Midden-Oosten. De VS streeft naar DOMINATIE in het Midden-Oosten en zou die dominantie het liefst gewillig ontvangen van onderdanige onderdanen. Alleen als de Midden-Oostenbewoners weigeren zich te onderwerpen, is er sprake van een conflict.

De VS heeft nooit iets goeds gedaan voor het Midden-Oosten. Het enige wat het de regio heeft gebracht zijn een hoop moorddadige militaire operaties en de non-stop moorddadige militaire operatie die de staat Israël is.

Een groot aantal militaire bases opzetten in landen aan de andere kant van de planeet en dan oorlog gaan voeren met iedereen die probeert hen eruit te schoppen is precies het tegenovergestelde van hoe een gezond en ethisch leger gebruikt zou worden.

Het buitenlands beleid van de VS is in wezen één grote, lange oorlog tegen ongehoorzaamheid. Het bombarderen, veranderen van regime, uithongeren en destabiliseren van elke bevolking waar ook ter wereld die durft aan te dringen op haar eigen zelf-soevereiniteit in plaats van zich te laten opnemen in de plooien van het wereldwijde imperium.

Ze noemen verschillende delen ervan de Israël-Hamas oorlog, de Irak oorlog, de Oorlog tegen Terrorisme, maar eigenlijk is het allemaal dezelfde oorlog: de oorlog tegen ongehoorzaamheid. Eén lange operatie om de wereldbevolking te brutaliseren tot gehoorzaamheid en onderwerping, jaar na jaar, decennium na decennium.

Als het op Israël aankomt, is het belangrijkste verschil tussen liberalen en conservatieven dat conservatieven Israël steunen omdat ze het leuk vinden als moslims worden vermoord, terwijl liberalen Israël steunen omdat Israël het recht heeft om zichzelf te verdedigen, maar we maken ons ernstige zorgen over de humanitaire HEY LOOK OVER THERE IT’S TRUMP!

  Neem wraak voor de Moskva: Rusland leverde Hezbollah P-800 Oniks supersonische anti-scheepsraketten! - En Chinese C-802's in zijn arsenaal! (Video's)

Als de genocide in Gaza vóór internet had plaatsgevonden, zou het een marginale kwestie zijn geweest waar bijna niemand vanaf wist. De westerse pers zou in staat zijn geweest om weg te komen met exponentieel meer doofpotaffaires van Israëlische misdaden, westerse politici zouden in staat zijn geweest om weg te komen met veel meer leugens over wat er echt gebeurt, Israëlische functionarissen zouden veel minder voorzichtig zijn geweest met hun verklaringen van genocidale bedoelingen in hun eigen media, en de IDF zou veel schaamtelozer en duidelijker zijn geweest over haar vernietigingscampagne.

Het is alleen omdat normale mensen in de gaten krijgen wat er werkelijk gebeurt, dat deze kwestie onderhevig is aan wereldwijde verontwaardiging en veroordeling die het rijk imperium op zijn achterste benen heeft gezet. De politieke/mediaklasse doet nooit het juiste omdat ze dat wil, ze doet het juiste wanneer ze daartoe gedwongen wordt door normale mensen met een gezond geweten. Het lot van de mensheid rust op het vermogen van gewone mensen om de waarheid vrij te verspreiden.


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

Ik ben een Jood en ik ben GEEN genocidale racist – Waarom blijven Israël “supporters” de wereld vertellen dat ik dat wel ben?Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelKijk: Tucker Carlson onthult waarom hij Poetin interviewt! – Nederlands transcript
Volgend artikelIs de “kankerbehandeling” al 42 jaar bekend?
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of Rutte.

18 REACTIES

 1. joden is een zielig volk, dat wil de joden en het westen in Uw Brain persen.!
  joden hebben hun Holocaust en dat moeten wij zielig vinden, maar enkele joden zeiden mij dat de joden heel gelukkig zijn met het holocaust geschenk uit de hemel.
  “NU MOGEN WE ALLES DOEN WAT GOD VERBODEN HEEFT”…!!!!
  Joden dwongen de wereld dat ze het land aan het oosten van de Middellandse zee ligt, dat voordien Palestina hete in bezit krijgen.
  Daarna hebben ze zonder weerstand van het westen, aan landje pik gedaan, en zelfs tot aan de dag van vandaag.
  Ze vallen steeds hun buren lastig, zonder dat het westen er een opmerking over maakt.
  De joden schreeuwen elke dag dat er 6 miljoen Joodse slachtoffers waren in WOII.
  MAAR IK KEN ER NOG EEN PAAR:
  China 28 miljoen slachtoffers.
  Rusland 22 miljoen slachtoffers.
  Duitsland 18 miljoen (burger) slachtoffers.
  Amerika en Engeland samen 350 duizend slachtoffers.
  De aantallen Amerikanen, Engelsen en joden, is “PEANUTS” vergelijk met bijv. alleen al deze drie landen, China, Rusland en Duitsland.
  Slogan joodse politiek al jaren, “MEDELIJDEN BELEID”.
  Laat ik hier zeggen dat ik TOTAAL geen medelijden met joden heb.
  Wel weet ik van joden, die mij vertelde, dat joden geen vrede mogen maken met andere volkeren dan hun eigen volk, zo is de voorwaarde die hun God ze het beloofde land heeft beloofd.
  Dit staat in hun Thora hun heilige boek, een jood moet anderen “HATEN” dan is het makkelijker om geen vrede te sluiten.
  Joodse volk is een “HAAT VOLK”, en omdat in hun Thora staat, dat GOD de joden als “UITVERKOREN VOLK ZIJN”, zijn ze over de hele wereld, “ARROGANT”….!!!!
  Steeds meer mensen en volkeren willen niets met joden te maken hebben, en gaan daarom de Joodse producten en diensten “BOYCOTTEN”.
  De joden hebben een wet aangenomen, dat andere volkeren anders dan joden, de joden niet mogen beledigen, de wet heet “ANTISEMITISME”, deze overtreding geeft de jood de gelegenheid om je hiervoor te straffen.
  Als ik het vergelijk met mijn opvoeding, dan zeiden mijn ouders, zorg er maar voor dat ze je lief hebben in plaats van je te haten, dan heb je geen WET nodig…….!!!!!!
  IK BOYCOY AL JAREN “JOODSE PRODUCTEN EN DIENSTEN”.!

  • Die ‘joden’ zijn Khazaren… lees maar over de Khazaren, die stonden bekend dat ze leefden om te bedriegen, land te pikken, op te lichten, te stelen, te moorden, te roven en te verkrachten.

   Er zijn verhalen dat de Khazaren in WO2 hebben geprobeerd de echte joden uit te roeien. Tegelijk zou het me niks verbazen dat deze demonen miljoenen van hun eigen mensen hebben vermoord zodat ze het midden oosten via Israël konden bezetten.

   De Khazaren zijn overal in het westen de baas. Het hele westen doet precies waar de Khazaren van oudsher om bekend staan. Zoals NL al eeuwen bekend staat om kaas en tulpen, zo staan de Khazaren al eeuwen bekend als een volk van totale psychopaten die alles en iedereen bedriegt, misbruikt, vermoord en verkracht. De Khazaren zijn de slechterik in elke film, serie, verhaal… dat is hoe ze zijn, puur en 100% kwaadaardig.

   Lees of kijk er eens een korte of lange documentaire over. Erg informatief en verhelderend.

 2. Het wegkijkende hypocriete Westen. Toen ik nog heel klein was zei mijn moeder meerdere keren: de joden hebben heel veel invloed in de Amerikaanse politiek. Als jochie begreep ik daar niets van, maar nu wel. Geld is macht en met geld koop je macht en invloed.
  Verschrikkelijk wat daar gebeurt en blijkbaar vindt de westerse politiek dat allemaal goed. Waarom? Zie hierboven.

  • De westerse politiek vindt dat allemaal best omdat ze al
   allang geleden vervangen zijn door of khazaren of door chantabel gemaakte politici.
   Ze reageren precies zoals hun meesters willen.

  • Dat er nog veel Nl’ers hen voor 100% steunen op X is nog het ergste van al. Hen wens ik even veel ellende toe als die smerige Zionisten. Samen met die koeien aanbidders Indiërs, wetende dat er enorm veel tewerkgesteld worden in MO (Oman, Dubai, …) Maar die Emiraten en SA, zijn al even schuldig aan deze genocide met die smerige EU & US/UK. Arme kinderen worden daar dagelijks afgemaakt willekeurig, ouderen en zelfs dieren blijven niet gespaard. Zo zie je maar een volk uit de hel.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in