Foto ter illustratie © SHEGO117 / Deviantart (CC0)

Een 19-jarige Iraniër in Duitsland heeft op social media opschudding veroorzaakt met een zogenaamde aanval op hem door rechtsextremisten. De onbekenden zouden een hakenkruis in zijn huid hebben gekerfd. Hij ging naar de politie en gaf een signalement beschrijving van de vermeende daders. De rechercheurs werden achterdochtig omdat een reeds eerder gemelde aanval niet kon worden opgelost. Nu bleek dat de Iraniër de misdaad had verzonnen om de aandacht te trekken.

Nadat een 19-jarige Iraanse staatsburger aan de politie had verklaard dat hij op woensdag 11 november 2020 door een rechtse groep personen in Brackwede, in de buurt van Niemöllershof, was aangevallen en gewond was geraakt, gaf hij vrijdagavond toe dat de verwondingen – waaronder een snijwond in de vorm van een hakenkruis op zijn huid – door hemzelf waren toegebracht.

In de late avond van vrijdag 13 november 2020 verscheen hij ongevraagd op het politiebureau Nord, vergezeld van zijn familie en een kennis, en wilde hij een verklaring afleggen. In een verhoor gaf hij toe dat de beschreven overval niet heeft plaatsgevonden en dat hij de verwondingen met een mes aan zichzelf had toegebracht in de omgeving van Niemöllershof. Een voorbijganger vond hem daar gewond en belde een ambulance.

Als reden voor het voorwendsel gaf hij aan de aandacht te willen trekken door de zaak vervolgens aan het publiek bekend te maken.

Er is een strafrechtelijke procedure gestart tegen de 19-jarige wegens het veinzen van een misdrijf.

Hygiëne en schoonmaak in asielcentra worden echte problemen

  Directeur verpleegdienst dreigt vaccinatieweigeraars met ontslag
Vorig artikelDominion heeft meerdere malen dezelfde stemmen geteld
Volgend artikelHertelling in Georgia: opnieuw kunnen de verkiezingswaarnemers niet zien wat de stemmentellers werkelijk doen
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

1 REACTIE

 1. Ik heb TOR maar geïnstalleerd, want ze staan niet toe dat ik bepaalde artikelen lees.

  En als je dan Frontrieuws in een zoekmachine ingeeft, staat er direct onder het verhaal van Knäc, dat Frontnieuws fake news is.

  Dat kennen jullie wel, en ik ken Knäck.

  Hoe achterlijk zijn die te denken mensen te kunnen beïnvloeden met hun eigen Fakenieuws, zonder enige bewijzen aan te brengen?

  Je komt op Frontnieuws, en ziet de feiten.
  Pure feiten, dat kan nooit fake zijn.

  Die feiten dat de leugenaars ons onthoudt.

  En dan willen ze nog dat je voor hun psychologische bagger betaald.

  Dit artikel lezen?

  Ik betaal niet voor te lezen, en zeker geen zieke spindoctors die wat in de rondte lullen.

  Wie laat zich daarin vangen?

  Feiten feiten feiten, zodat we weten wat er op ons afkomt.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in