Mijn nieuwsfeed en mijn inbox in mijn e-mailprogramma zijn overspoeld met links naar verhalen die melden wat velen in de alternatieve media vandaag de dag beweren dat het BREAKING NEWS is: Het COVID-vaccin van Pfizer is nooit getest op het voorkomen van besmetting! schrijft Brian Shilhavy.

De bron van dit “Breaking News” is blijkbaar een Nederlands lid van het Europees Parlement, Rob Roos.

Ik heb nieuws voor iedereen die mij dit verhaal e-mailt: Dit is GEEN nieuws!

Pfizer en de FDA hebben NOOIT beweerd dat hun COVID-19 de overdracht van COVID tegenhield, en deze informatie is vanaf het begin, toen de prik voor het eerst een EUA kreeg, gemakkelijk beschikbaar geweest voor het publiek.

Het is ALTIJD een leugen geweest die door de bedrijfsmedia en het criminele CDC werd verspreid, en wij hebben deze leugen in het verleden al vele malen ontmaskerd.

In januari 2021, ongeveer een maand nadat de injecties een noodtoestemming kregen, publiceerde ik een artikel met de titel:

Waarom zou iemand ervoor kiezen om een experimentele COVID mRNA-injectie te ontvangen?

In dit artikel citeerde ik precies wat de FDA publiceerde in hun Fact Sheet for Healthcare Providers Administering Vaccine en de Fact Sheet for Recipients and Caregivers op de website van de FDA.

  COVID-19 vaccin Shedding - Kanaries in de mijn

Niet alleen beweerden ze NIET dat de injecties de overdracht stopten, ze beweerden zelfs niet dat het zou voorkomen dat degene die het vaccin ontving COVID zou krijgen!

In mei 2021, slechts een paar maanden nadat de injecties door de FDA waren goedgekeurd, schreef Barbara Loe Fisher, de medeoprichtster van The National Vaccine Information Center, de belangrijkste groep ter wereld die opkomt voor de belangen van vaccinconsumenten en al meer dan 30 jaar bestaat, wat verreweg de meest uitgebreide beoordeling van deze nieuwe injecties was, waarin zij het publiek onder andere waarschuwde dat deze vaccins zelfs nooit bedoeld waren om de overdracht te stoppen!

Barbara Loe Fisher: De COVID-19-spin doorzien – Hoe grote farmaceutische bedrijven en de overheid $ MILJARDEN besteden om het publiek te misleiden met verkeerde informatie over COVID-19-“vaccins”

Citaat:

Mythe: Pfizer en Moderna mRNA-vaccins hebben bewezen infectie en overdracht van SARS-CoV-2 te voorkomen

Wat zijn de twee grootste mythes die zijn ontstaan door de reclamecampagne die wordt gevoerd met geld van de farmaceutische industrie en de belastingbetaler?

De eerste grote mythe is dat als u twee doses van het mRNA COVID-vaccin krijgt, u kunstmatige immuniteit krijgt en niet asymptomatisch of symptomatisch kunt worden besmet met het SARS-CoV-2 virus en dat u anderen die met u in fysiek contact komen niet kunt besmetten: u bent plichtsgetrouw gevaccineerd en nu bent u immuun.

Dat is een normale veronderstelling, want dat is de bedoeling van vaccins, maar het is een verkeerde veronderstelling.

De Emergency Use Authorization die de FDA aan Pfizer en Moderna gaf was niet gebaseerd op wetenschappelijk bewijs dat het product infectie en overdracht van SARS-Cov-2 voorkomt.

  Nederlandse regering belemmert onderzoek naar oversterfte

In feite gaf de FDA de fabrikanten in de zomer van 2020 opdracht om een product te maken dat ten minste 50 procent werkzaamheid had bij het voorkomen of verminderen van de ernst van de ziekte van COVID-19.

De bedrijven kozen ervoor om een EUA aan te vragen op basis van negen maanden klinische onderzoeksgegevens dat het product voorkomt dat mensen ernstige symptomen van de ziekte van COVID-19 ontwikkelen en de kans verkleint dat zij ernstige complicaties krijgen die leiden tot ziekenhuisopname en overlijden – niet dat het infectie en overdracht voorkomt.

Er is een verschil. (Volledig artikel.)


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Pfizer-directeur geeft lachend toe dat vaccin nooit is getest om verspreiding te voorkomenVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelDe Washington Post meldt dat zelfs Biden genoeg krijgt van Zelensky’s ondankbare gebedel
Volgend artikelRussische militaire radio-uitzendingen naar burgers in Kharkov: “EVACUEER DE STAD NU”
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

15 REACTIES

  • Nieuws van
   Zwitserland

   Uitspraak van het Hooggerechtshof Bijna niemand merkte op dat Robert F. Kennedy Jr. de zaak tegen alle farmaceutische lobbyisten won. Covid-vaccins zijn geen vaccins. In de uitspraak bevestigt de Hoge Raad dat de schade veroorzaakt door Covid mRNA-gentherapieën onherstelbaar is. Aangezien het Hooggerechtshof de hoogste rechtbank in de Verenigde Staten is, is er geen beroep meer mogelijk en zijn de beroepen uitgeput. Robert F. Kennedy benadrukte in een eerste verklaring dat dit een succes was dat alleen mogelijk was dankzij de internationale samenwerking van een groot aantal juristen en wetenschappers. Natuurlijk opent dit oordeel internationaal iets, vooral hier in Zwitserland, dit oordeel zou golven moeten maken, want Zwitserland heeft hier een bijzondere positie met zijn federale grondwet. Enerzijds is de Neurenberg Codex in de grondwet met artikel 118b, en het misbruik van genetische manipulatie bij mensen verboden in Zwitserland, volgens artikel 119 van de federale grondwet. Dit wordt aangevuld met artikel 230bis van het Wetboek van Strafrecht, … Zo riskeren de daders tot 10 jaar gevangenisstraf. Maar dit oordeel zou ook de rest van de wereld moeten doen nadenken, want de Code van Neurenberg is internationaal geldig en is ook opgenomen in artikel 7 van het Internationaal Verdrag inzake burgerrechten en politieke rechten. In het geval van strafrechtelijke vervolging moet in de verklaring een verwijzing naar het Contergan-schandaal worden opgenomen om het belang van deze aanklacht extra kracht bij te zetten. Het beleid gaat dus een hete herfst tegemoet. Bron: https://boersenwolf.blogspot.com/2022/08/supreme-court-urteil-bestatigt-covid.html 🙏🏻🙏🏻🙏🏻 geen enkele media spreekt erover, noch in Zwitserland, noch in Europa. Het is aan ons om het woord te verspreiden

   Sarah Swift

   Doe mee en deel dit mensen zeer belangrijk

 1. True. This was publicly available information from the start.
  The difference is that the admission is coming from the horse’s mouth in a nice short video, which is much easier to get lazy people to swallow than asking them to read the EUA application documents etc… – which I did.
  I shared this video too.
  Short videos and memes have the best chance of making an impact on the ‘conspiracy theory hesitant’ in my experience.

 2. Gelukkig heeft the United Stasi of All een acteur als Joe Binladen die roept dat the pandemic of the anti vaccers.

  Don’t blame Joe Binladen a.k.a. Senile Joe!

 3. Spuiten schaapjes nu het duidelijk is dat het niet help tegen corona het is gewoon gift in een flesje zojuist bekend geworden het medicijn is onder dwang van de overheden op de markt gebracht daarom nemen Jansen en Jansen en de pfizer en de overige gift spuiten dodelijk zijn maar zij wilde er geen verantwoording nemen en nu zal je het recht op vergoeding wel kan schudden maar jullie wilde dat er was genoeg informatie te vinden op FB.

 4. Ik waarschuw niet meer, ben ook wel klaar met delen. De schapen gaan maar lekker prikken. Ze moeten maar lijden wat ze overkomen. Mij niet bellen.

 5. In de ruim 25 jaar dat Maarten zijn praktijk runt kwam hij erachter dat vrijwel alle menselijke trauma’s terug te voeren zijn naar dezelfde drie bronnen: oorlogen, de kerk en de onverwerkte ervaringen van onze voorouders. Als therapeut heeft hij meer dan 15.000 sessies gedaan die evenzovele verhalen en inzichten naar de oppervlakte brachten. Zo ontdekte hij dat onze klachten in de basis vrijwel altijd oorzakelijk te relateren zijn aan het leven van onze voorouders en van generatie op generatie zijn overgeheveld en/of door verteld. Je hebt de pijn niet doorleefd en/of over gesproken https://youtu.be/AsWoJ135FuM

 6. Waarom een dergelijk hatelijke reactie op het filmpje van de heer Rob Roos vanuit het E.P.?
  Hij bekritiseerde de Nederlandse propaganda en leugens die ons verteld zijn – en gelijk heeft hij!
  In plaats van sympathie tegenover gelijkgezinden wordt hier keihard en kinderachtig geoordeeld, en in mijn ogen worden hier spijkers op laag water gezocht.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in