Afwijking jan 2022 tot april 2023 van gemiddelde 2018-2021

Prof. Dr. Werner Bergholz waarschuwde in december al voor een aanzienlijke daling van het aantal levendgeborenen in Duitsland. Zijn laatste evaluatie laat geen uitzicht op verbetering zien – integendeel: de curve blijft dalen. Hoe lang willen de politiek en de mainstream media elk effect van de massavaccinaties van Covid blijven negeren? schrijft Report24.

Laatste evaluatie van de daling van het aantal levendgeborenen

Door het persteam: Claudia Jaworski, Edgar Siemund; bewerkt door Prof. Dr. Bergholz; gepubliceerd op 29 juli 2023

De poging om de bevolking op tijd voor te lichten in de onvermoeibare “race tegen de klok” veranderde in de verwachting “de tijd zal het leren” als gedwongen ultima ratio. De vroege voorlichters waren zich er bitter van bewust dat als de waarschuwingen over de mogelijke schade van “vaccinatie” werden bespot, de volgende jaren ons op zijn laatst de moraal zouden leren over de gevolgen van de vaccinatiecampagne. Ondanks het feit dat zijn waarschuwingen ongehoord zijn gebleven, voelt Prof. Dr. Werner Bergholz, lid van de MWGFD en voormalig expert van het deskundigenpanel dat de Corona-maatregelen evalueerde, het als zijn morele plicht om de algemeen toegankelijke cijfers van de databanken te evalueren en te beoordelen, waaruit de waarschuwingssignalen van de “bijkomende schade” van de “vaccinatiecampagne”, die al is opgetreden en nog steeds te verwachten is, nu luidkeels te horen zijn. Naarmate de ignorantie van de verantwoordelijken over de cijfers in de databanken toeneemt, wordt de correlatie tussen het aantal corona mRNA vaccinaties, oversterfte en het dalende geboortecijfer meer en meer bevestigd.Levendgeborenen per maand 2018-2022

  Ik zal mij nooit verontschuldigen omdat ik een scepticus ben

Wanneer wordt het omslagpunt tussen correlatie en causaliteit bereikt?

Opnieuw presenteert hij ons de laatste evaluatie van de daling van het aantal levendgeborenen, gebaseerd op de laatste deStatis gegevens. Al op 2 december 2022 (zie artikel) liet de natuurkundige en kwaliteitsmanager ons weten dat het aantal levendgeborenen in Duitsland met 7% is gedaald ten opzichte van 2018 – 2021. De laatste grafiek die hij ons voorlegde suggereert geen uitzicht op verbetering. Integendeel: met elk extra jaar daalt de curve steeds verder. Terwijl 2022 (rode curve) een daling in levendgeborenen laat zien van ongeveer 5.000 baby’s per maand vergeleken met 2021 (gele curve), kondigt de paarse curve (jaar 2023) een verdere verslechtering van deze ontwikkeling aan.

Levendgeborenen per maand 2018-2022

Als men naar het staafdiagram kijkt, suggereert zich onvermijdelijk de volgende lezing: als men een denkbeeldige lijn trekt langs de staafhoogten van de 16 maanden, kan er een veelzeggend zigzagpatroon worden onderscheiden.

Afwijking jan 2022 tot april 2023 van gemiddelde 2018-2021

De drie golvende opwaartse en neerwaartse bewegingen lijken te correleren met de 1e, 2e en 3e “vaccinatie”. Onmiddellijk synchroon met de verhoogde vaccinatiecampagne in december 2021, schiet de daling van het aantal levendgeborenen omhoog in januari. Hetzelfde effect wordt herhaald in mei en december 2022. Of het toeval is dat de toenemende daling van het aantal levendgeborenen samenvalt met de “vaccinaties” waarvan de “boosters” elk half jaar werden gegeven, laten we aan iedereen zelf beoordelen. De drie fasen, die we verschillend hebben ingekleurd, laten niet alleen een duidelijke correlatie zien met de vaccinatiegebeurtenissen van de zwangere moeders, maar onthullen ook duidelijk het werkingsmechanisme van de “vaccinatie”. Met het tijdsinterval tot de “vaccinatie” ontstaat er een herstelfase, die echter onmiddellijk vervangen wordt door een bijna explosieve opwaartse beweging met de “boostervaccinatie”, wat vooral geldt voor de fase van de derde “vaccinatie”.

  "Iedereen die vaccinletsel meldt, wordt ontslagen" - Piloten beginnen terug te vechten

Het schadelijke potentieel van de “vaccinaties” werd al uitgelegd door de kwaliteitsmanager, Prof. Dr. Werner Bergholz, op 3 juni 2023 op het eerste internationale advocatencongres ter voorkoming van het geplande WHO-pandemieverdrag. Met inbegrip van de nieuwste studies, legde hij uit waarom, volgens officiële gegevens, het gezondheidsrisico voor gevaccineerde mensen in sommige gevallen vele malen hoger is dan voor ongevaccineerde mensen.

“Op basis van deze Amerikaanse gegevens en op basis van vele onderzoeken waarin 100 procent van de deelnemers werd geregistreerd, moet men aannemen dat drie tot vijf procent van alle gevaccineerde mensen ernstige of significante bijwerkingen heeft”. – Prof. Dr. Werner Bergholz

Rekening houdend met verschillend werkende vaccinbatches, presenteerde hij een gedetailleerde evaluatie van de gezondheidsrisico’s van de mRNA-vaccins. Afhankelijk van de batch zijn er significante verschillen in gezondheids- en sterfterisico’s.

Over het schadepotentieel van de “vaccinaties” bevelen we het rapport van de auteur Felicitas Rabe aan, die de verklaringen van Prof. Dr. Bergholz samenvat over waarom er volgens het contract met de fabrikanten geen goedkeuring voor het BioNTech/Pfizer “vaccin” had mogen zijn.


Copyright © 2023 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

We zien nu de voorspelde tekenen van de gevreesde vaccinzombie apocalyps: Razende “masker Karens,” persoonlijkheidsveranderingen, gewelddadig gedrag en reptielenhersenstam waanzinVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelKiev heeft minstens vier burgers vermoord tijdens bloedige beschietingen op Donetsk met HIMARS MLRS (18+)
Volgend artikelOekraïense soldaten vertellen over grote verliezen voor weinig winst
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

14 REACTIES

 1. Wanneer wordt het omslagpunt tussen correlatie en causaliteit bereikt? NOOIT!!
  Simpel omdat het niet meer zo belangrijk is.
  We hollen achter de feiten aan.
  Gedane zaken nemen geen keer, de schade is gedaan.
  Het de-populatie proces is volgens mij, onomkeerbaar.
  Alleen de mate waarin zouden we nog kúnnen beïnvloeden.
  Maar dat willen we simpel genoeg niet!?

  • Ja, ben bang dat je gelijk hebt.
   Remote viewer Lyn Buchanan voorzag deze ellendige periode al jaren geleden en het gaat ongeveer 15 jaar duren (rond 2040 ‘normaliseert’ de boel weer en na ongeveer 75% de-populatie)

 2. Het kan ook zijn dat mensen de laatste jaren minder zin hebben om te kweken, ziektes, oorlogen, klimatologische problemen etc…. Je zou al eens goed nadenken alvorens nog ene op de wereld te zetten ….Wat vooral duidelijk is , is dat men met statistieken zowat elk standpunt kan hardmaken …..

  • Patrick,
   Door de lock-downs zou je toch verwachten dat er een toename zou zijn van geboortes.
   Maar de geschiedenis herhaalt zich maar dan op een negatieve manier.
   Ruim 10 jaar geleden viel er bij de varkenspest 1 dode op 1 miljoen vaccins en werd de zaak meteen stil gelegd.
   Nu 1 dode op 400 en men gaat lustig verder, alle cijfers straal negerend.
   Mensen, en zeker onderzoeksjournalisten die werken voor de MSM hebben een chronisch gebrek aan geheugen.

 3. Tabaksrook bevat meer dan 70 stoffen die kanker veroorzaken, staat er op mijn pak shag.

  Lief he, van die overheid, dat ze zo grondig waarschuwen voor die levensgevaarlijke troep .

  Waarom zouden ze het niet op die vaccins hebben gezet?

  Ach…… eigenlijk is het wel duidelijk. Het vermelden van de bijwerkingen had er niet op gepast. Dan hadden ze een duizend-liter vat per persoon moeten aanbieden.

  En dat valt zo op.

  Onschuldig goedje tov van dit spul.

 4. De recent verschenen documentary: Birthgap laat zien dat over 20j er een population crash gaat plaatsvinden die extreme gevolgen heeft voor iedereen. Laat staan dat twee derde van de geprikte binnen 10j komt te overlijden.

  https://browofcalm.blogspot.com/2023/06/birthgap-childless-world-part-1-english.html

  The era of ultra-low birthrates has begun. But why are people having so few children these days? And what are the consequences ? Come on a journey of discovery across 24 countries to find the reason and also the future consequences for young and old alike.

  Other reasons for the decline not mentioned in the documentary:
  – The covid jabs
  – Poisoning of humanity with toxins, microplastics, chemtrails, etc
  – The war on the traditional family, religions and marriage.
  – Dating apps and porn.
  – Not liking nor approving of the state of things in general
  – Consciousness evolution and ascension

 5. De effecten van de covid-mrna-shots worden nu ook echt zichtbaar, bijvoorbeeld op de afgelegen Faeröer eilanden, die 54.000 inwoners hebben en waar het vruchtbaarheidscijfer tot een historisch dieptepunt is gedaald sinds 1970. In de statistiken is een scherpe daling zichtbaar voor 2021 en 2022, bijna in lijn met de toename van het aantal mensen dat die shots krijgt: https://hagstova.fo/en/population/births-and-deaths/births, scroll beneden naar “fertility rate”. En, niet genoeg daarvan, het sterftecijfer is sterk gestegen in 2021 en 2022, maar niet in 2020 toen dit blijkbaar zo “dodelijke” virus rondging: https://hagstova.fo/en/population/births-and-deaths/deaths. Hetzelfde met betrekking tot vruchtbaarheid en sterfgevallen is nu ook zichtbaar in IJsland: https://statice.is/publications/news-archive/inhabitants/births-2022/ en https://statice.is/publications/news-archive/inhabitants/population-in-the-1st-quarter-2023/ . Bedankt, Bill Gates en je eugenetiekvrienden, goed gedaan. Maar de vrouwen die onvruchtbaar zijn geworden door jouw injecties zullen op een dag misschien bij je aankloppen……

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in