De dwangpraktijken van het beperken van de bewegingsvrijheid van mensen en verplichte Covid-vaccinatie verspreiden zich over voorheen vrije landen. Duitsland heeft zich nu aangesloten bij Oostenrijk, Italië en Australië in het herrijzen van het Derde Rijk, schrijft Paul Craig Roberts.

De stormloop op het totalitarisme is volgens het officiële narratief onverklaarbaar. Alle gezondheidsautoriteiten erkennen nu dat de mRNA “vaccins” de infectie niet voorkomen en niet verhinderen dat de gevaccineerden de infectie verspreiden. Dit is de reden waarom de gevaccineerden wordt verteld dat zij om de 6 maanden een booster moeten krijgen en de ineffectieve maskers moeten blijven dragen. Waarom booster-injecties beschermen terwijl de eerdere injecties dat niet doen, wordt niet uitgelegd.

Evenmin wordt uitgelegd waarom de nadruk ligt op bescherming tegen een virus met een zeer laag sterftecijfer, waarbij vooral mensen met bestaande aandoeningen sterven die niet effectief worden behandeld. Daarentegen blijkt uit de meldingssystemen voor schadelijke vaccins in de VS, het VK en de EU dat een groter aantal sterfgevallen en verwondingen het gevolg is van het “vaccin” dan van Covid. We hebben ook bewijs dat de jongeren die geen gevaar lopen door Covid, ernstig gevaar lopen door het vaccin: gevaccineerde kinderen en jonge, gezonde sportsterren vallen dood neer door hartaanvallen. We hebben ook bewijs dat het “vaccin” het aangeboren menselijke immuunsysteem aantast, waardoor de gevaccineerden minder goed in staat zijn alle virussen en ziekten, zoals kanker, af te weren.

Met andere woorden, alle bewijzen zijn tegen vaccinatie. Er is geen bewijs ten gunste ervan.

Waarom dan die dwang om gevaarlijke vaccinaties af te dwingen die alleen maar schade aanrichten?

  Tucker Carlson: "Meer Amerikanen zijn gestorven tijdens een enkele vaccinatiecampagne dan aan alle andere vaccins samen in meer dan anderhalf decennium"

Het is gewoonweg onmogelijk dat volksgezondheidsinstanties in Oostenrijk, Italië, Duitsland en Australië niet op de hoogte zijn van het bewijs dat de Covid-“vaccins” een totale mislukking zijn en een gevaar vormen.

Worden alle ambtenaren van volksgezondheid omgekocht door steekpenningen van Big Pharma, of is het vermoeden dat er een vermindering van de wereldbevolking op komst is een feit, in plaats van een samenzweringstheorie?


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Officiële gegevens VK: in 6 maanden stierven er meer mensen aan vaccinatie dan aan Covid in 15 maandenVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelViganò: “Zij die zich verzetten tegen de Nieuwe Wereldorde zullen de hulp en bescherming van God krijgen”
Volgend artikelDekmantel begint voor vaccinatieschade: Media pushen “Koud weer veroorzaakt hartaanvallen”
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

5 REACTIES

 1. Mensen we willen echt geen oorlog. We moeten de verantwoordelijken straffen, niet onschuldigen. Oorlog neemt altijd onschuldigen mee. Wel moeten we militanter worden. We moeten gaan organiseren, verzamelen, oriënteren. Laten we de schutterijen weer oprichten. Laten we elkaar massaal gaan steunen in verbanden, zoals we vroeger opkwamen voor de arbeiders. Laten we als burger dichter bij elkaar groeien, links of rechts en daarmee laten zien dat we niet te breken zijn als volk en ook niet te verdelen. Autochtoon en allochtoon, arbeidersklasse en grootverdieners, samen in een niet te breken verband tegen totalitarisme.

 2. Het gaat niet om gezondheid en dat wordt al maar duidelijker voor de hele mensheid. Het moment nadert dat zelfs de meest naïeve schapen door krijgen wat er aan de hand is. Dat betekent dat een ‘goed verhaal’ niet meer werkt. Niemand kan nog rationeel verklaren wat er gebeurt. Dan moeten de instrumenten op het paneel verschuiven van ‘overtuigen’ naar ‘dwang’.
  Als dit een film was geweest, waren Fauci en Gates en Rutte en de Jonge al lang en breed voor de rest van hun leven achter de tralies verdwenen. In films komt het kwaad nooit boven de overheid uit. Och, die overheid toch, met haar geweldsmonopolie, weet altijd weer de misdadigers aan het einde van het verhaal hun verdiende loon te geven. Maar dit is het echte leven, waarin de misdadigers ver ver boven de overheid staan en de overheid volledig onder controle hebben. Er was een filmmaker die dat wilde laten zien – maar die is ‘plotseling overleden’. Toevallig allemaal, toch?
  https://www.minds.com/newsfeed/1228494298315464704

  Alleen God kan het kwaad nog keren, hetzij (1) door een totale ontwaking van het volk – door Gods Geest wel te verstaan want zonder die hulp blijven ze slaapwandelen – gezien de mondkappen in de winkel, wat voor mij de lakmoesproef is van slaapwandelen – hetzij (2) door de terugkeer van Jezus Christus met kracht en grote heerlijkheid om de mens van de zonde, de wetteloze (afschaffen Neurenberg richtlijnen, van der Leyen!!!!!!!!!!!!!! – als onderdeel van het wetteloze systeem van alleen maar gif spuiten) te verteren met de adem van zijn mond.
  Zie 2 Thessalonicenzen de eerste twee hoofdstukken. Vooral hoofdstuk 2 vanaf vers 3…
  https://herzienestatenvertaling.nl/teksten/2%20thessalonicenzen/2

 3. De regeringen kunnen geen kant meer op.
  Er zijn contracten met Big Evil gesloten voor meerdere jaren met heel erg veel geld van de burgers.
  Ze verliezen teveel om toe te geven en dat gif direct in de grond te stoppen. In lijken helpt het de economie nog een beetje.
  Gevangen kleine boefjes in een briljant plan zijn het.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in