De Europese Unie (EU) heeft haar steun toegezegd aan de radicale plannen van medeoprichter van Microsoft, Bill Gates, om “de opwarming van de aarde tegen te gaan” door het licht van de zon te blokkeren om de temperatuur op aarde te verlagen.

De EU zal zich aansluiten bij een internationale globalistische inspanning om de effectiviteit van het plan te onderzoeken, schrijft Frank Bergman.

De regeringen van verschillende landen sluiten zich aan bij ongekozen bureaucratische agentschappen om te bepalen of een grootschalige interventie zoals het afbuigen van de zonnestralen of het veranderen van de weerpatronen van de aarde haalbare opties zijn om “klimaatverandering tegen te gaan.”

Zoals Slay News al eerder heeft gemeld, pleit Bill Gates al lange tijd voor het plan om de “opwarming van de aarde” tegen te gaan met behulp van experimentele geoengineering om de zon te blokkeren.

Het idee, gepromoot door Gates en de linkse miljardair George Soros, houdt in dat door de mens gemaakte witte wolken in de atmosfeer worden gepompt om zonlicht van het oppervlak van de planeet weg te reflecteren.

Het radicale plan zou de temperatuur van de planeet verlagen en zogenaamd “de opwarming van de aarde tegengaan”.

Soros beweert dat de technologie zal helpen voorkomen dat ijskappen smelten.

Vooral het smelten van de ijskappen in Groenland, beweert hij, zou de menselijke beschaving kunnen vernietigen.

“Onze beschaving dreigt in te storten door de onverbiddelijke opmars van de klimaatverandering,” zei Soros.

“Het smelten van de Groenlandse ijskap zou het niveau van de oceanen met zeven meter doen stijgen. Dat vormt een bedreiging voor het voortbestaan van onze beschaving,” beweerde hij.

  Great Reset in Actie: Communistische "Digitale Identiteit" regeling van het World Economic Forum

De methode die door Bill Gates wordt gepusht, bestaat uit het verhogen van de aerosolconcentraties in de stratosfeer om zonnestraling van de Aarde weg te reflecteren.

Gates heeft een groot project aan Harvard gefinancierd waarbij ballonnen worden gebruikt om aerosols te verspreiden.

Het Harvard-project van Gates werd echter stopgezet na protest van het publiek tegen het plan.

De EU beoordeelt de veiligheidsimplicaties van “opwarming van de aarde”, zoals de mogelijkheid dat schaars water of voedsel conflicten en migratie veroorzaakt, volgens een ontwerpdocument dat Bloomberg heeft gezien.

Onderdeel van die beoordeling is ook het bestuderen van de mogelijke gevaren van het aanpassen van de atmosfeer.

“Deze technologieën introduceren nieuwe risico’s voor mensen en ecosystemen, terwijl ze ook de machtsongelijkheid tussen naties kunnen vergroten, conflicten kunnen aanwakkeren en een groot aantal ethische, juridische, bestuurlijke en politieke kwesties kunnen opwerpen,” aldus het document, dat nog kan worden gewijzigd.

Door dit onderzoek te starten komt de EU in het debat terecht over de vraag of zogenaamde klimaatgeoengineering goede wetenschap is of slechts een sciencefiction afleiding.

Dergelijke plannen voor geoengineering hebben potentieel gevaarlijke gevolgen voor de planeet en haar atmosfeer.

Het blok zou graag internationale discussies zien over het opstellen van regels voor deze jonge sector.

“De EU zal internationale inspanningen ondersteunen om de risico’s en onzekerheden van klimaatinterventies, waaronder de wijziging van zonnestraling, uitgebreid te beoordelen,” aldus het document.

Dergelijke grootschalige interventies zijn ontstaan naast de wetenschappelijke vooruitgang en de groeiende bezorgdheid dat landen de doelstelling van de groene agenda om de opwarming van de aarde te beperken tot 1,5°C, zullen overschrijden.

  WEF: AI zal in "vijf jaar menselijke dominantie beëindigen"

Het blokkeren van de zonnestralen wordt nu vaak naar voren geschoven als een plan om de zogenaamde “klimaatcrisis” aan te pakken.

Critici waarschuwen echter dat zulke drastische plannen onvoorziene neveneffecten kunnen hebben, zoals het veranderen van vitale regenpatronen of het te veel afkoelen van de aarde waardoor de planeet in een ijstijd terechtkomt.

Sommige wetenschappers hebben opgeroepen tot een internationale overeenkomst om dergelijke oplossingen niet te gebruiken.

Andere wetenschappers beweren ondertussen dat de berichten over een “klimaatcrisis” een hoax zijn, bedoeld om het publiek angst aan te jagen in een poging om de belastingen te verhogen en de vrijheden te beperken.

Zoals Slay News eerder meldde, waarschuwt de bekende milieudeskundige Dr. Patrick Moore, medeoprichter van Greenpeace, het publiek dat het anti-koolstofdioxide verhaal oplichterij is.

Moore, al meer dan 50 jaar ecoloog en milieuactivist, stelt dat een verhoogd niveau van kooldioxide in de atmosfeer heilzaam is.

Volgens Moore zijn beweringen dat klimaatverandering “door mensen wordt veroorzaakt” “propaganda” die hij als “gevaarlijk” omschrijft.

De opmerkingen van Moore, een vooraanstaand expert op het gebied van milieu, zijn rechtstreeks in tegenspraak met de groene agenda die door de regering van Biden en globalisten groeperingen zoals de Verenigde Naties (VN) en het World Economic Forum (WEF) wordt gepusht.

Moore zegt dat het milieuactivisme gekaapt is en dat de beweging “wetenschap en logica heeft losgelaten ten gunste van emotie en sensatie”.

“Toen Greenpeace begon, hadden we een sterke humanitaire oriëntatie, om de beschaving te redden van de vernietiging door een totale nucleaire oorlog,” zei Moore.

“In de loop der jaren is de ‘vrede’ in Greenpeace geleidelijk verloren gegaan en is mijn organisatie, samen met een groot deel van de milieubeweging, afgedreven naar het geloof dat mensen de vijanden van de Aarde zijn.”

  Nederland begint met euthanasie van gehandicapten om 'de planeet te redden'

Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

KLIMAAT DOSSIER

Honderden klimaatwetenschappers eisen onmiddellijke stopzetting van Bill Gates’ genocidale “zonnestralen verduistering”-projectVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelAls u op zoek bent naar een schaterlach, lees dan het nieuwste van Fred Kagan
Volgend artikelWordt Oekraïne zich bewust van de waarschijnlijkheid dat het onder de NAVO-bus wordt gegooid?
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

61 REACTIES

 1. Vroeger werden krankzinnigen opgesloten, tegenwoordig lopen ze vrij rond en proberen ze de wereld en de mensheid te vernietigen !!

  Sluit die gekken is eindelijk op !!!!!!

 2. Zoals Slay News al eerder heeft gemeld, pleit Bill Gates al lange tijd voor het plan om de “opwarming van de aarde” tegen te gaan met behulp van experimentele geoengineering om de zon te blokkeren.
  ze vergeten erbij te zeggen dat de mensheid dan zal sterven.

 3. De meest trieste conclusie mbt dit artikel is dat van oorsprong idieele sichtingen die in het verleden veel goed werk hebben gedaan, geinfiltreerd zijn door de criminele elite. In dit artikel wordt Greenpeace genoemd, maar dat geldt voor nog veel meer stichtingen die in vroegere jaren goed werk hebben gedaan./

  • Wat ik nog triester vind is dat wij allen het ook nog eens zelf mogen betalen.
   Hoeveel hebben die dieven in den haag de afgelopen paar jaar extra gejat?

 4. Dit is het bewijs dat de eu regeringen die hiervoor gestemd hebben psychisch totaal ontoerekeningsvatbaar zijn!

  Los van of het ueberhaupt kan, alleen het idee al bewijst genoeg.

  Wij allen zijn zonnestof-kinderen.
  Het zonnelicht is een hoofdbron en voorwaarde voor gezond en natuurlijk leven.

  Zonlicht willen blokkeren is compleet krankzinnig!

  Ik hoop dat er special forces zijn die deze krankzinnigen uitschakelen. Want als niet,
  is er de hel op aarde voor hun nageslacht en ons allen.
  Er MOET een eu coup komen!
  Liever gisteren dan vandaag!

 5. kijk even naar buiten volgens mij zijn ze al begonnen geen zon te veel hoor maar regen regen regen regen ☂ en de EU kan van mij de pot op oprotten dat zooitje ongeregeld

  • Hebben ze aan cloud seeding gedaan? Want alle gewassen staan in Europa te verzuipen. Ook de graanoogst in Nederland loopt groot gevaar. Past zo goed in het creëren van hongersnood.

   Wát een verrotte wereld. Kijk op de App ‘My Lightning Tracker’ en zie hoeveel buiencomplexen (met zwaar onweer en joekels van hagelstenen) er al heel lang boven heel Europa dominant zijn. Dat kan geen toeval zijn. (Oogsttijd).

 6. Slecht nieuws. Maar niet verbazend. De jongens met het geld willen door het dak van ons huis, de ruimte in. Of wat dit ook moge zijn, die Ruimte en de Ruimtevaart. (Bullshit imo.) Maar het moet gebeuren, er is niks anders meer te doen of te veroveren. Vergeet hierbij niet dat alle landen meedoen, dus ook China, en Rusland, en Australie. Is het je niet opgevallen hoeveel er geblaat wordt over lanceringen, ruimtevaart, space toerisme, NASA onzin, etc, en over het Space Alien dat een ‘bedreiging’ vormt? Als mensen zien dat de ‘global warming’ een rookgordijn was, dan komt de Space Alien uit de hoed. Ga er maar eens op letten hoeveel de 4e Ind. Rev. in het nieuws is – de “Ruimtevaart.” En om door het dak van het huis te kunnen, moet je het dermate goed slopen dat het bijgevolg is dat het geeen bescherming meer biedt, en dan moet je het vervangen met iets dat de straling tegenhoudt, o.m. de straling van de zon die ‘harder is gaan branden’ Hahah, hou toch op… de zon brandt harder… wat een larie. Nee, de ionosfeer wordt gesloopt. Dat is het dak van ons huis, het huis van ons allemaal.

  Dit zijn de laatste grote ondernemingen van het mensdier, ZONDER toestemming van de wereldbevolking, uitgevoerd door een handjevol stinkendrijke megalomaniacs, en het zal een enorme chaos achterlaten. De mens is niet bestemd om van de Aarde af te vliegen, en we leven in een gesloten systeem met beschermende lagen om ons heen, en als je daarmee gaat rotzooien, dan krijg je enorme schade.

  Maar geloof wat je wilt… dat is het mooie aan menszijn, je mag geloven wat je wilt.

  • In hun onbegrensde machtshonger willen die psychopaten mens EN natuur volledig in hun macht krijgen cq besturen.
   Door de verregaande digitalisering kun je de mensheid nu idd besturen door hen af te snijden van hun bankrekening bij verzet.
   Maar de natuur willen beheersen is het Leven willen besturen waarvan de uitkomst slechts 1 kant op zal gaan: een totale ramp op aarde!
   Het Leven is immers machtiger dan de mens dus zijn die idioten bezig mede zichzelf en hun dierbaren uit te roeien, door hun niet te remmen machtshonger!

  • @Immortal

   In het HAARP artikel staan drie video´s. Alle drie imo wel de moeite van het bekijken waard en de langste van de drie geeft aan het einde een mooie eye opener mee omtrent zogenaamde ADHD kinderen die leven en handelen vanuit een bepaalde frequentie. Ik ga dat nog eens goed beluisteren en aantekeningen maken, maar ik wilde het eigenlijk even hebben over het filmpje waar de klokkenluider een dialoog heeft met de interviewer welke ikzelf enigszins eigenaardig gedrag vindt vertonen.. De klokkenluider zelf doet me tijdens deze opname denken aan Dane Wiggington die goed werk verricht maar..?.. De uitsmijter in betreffend filmpje deed mijn wenkbrauwen fronsen. De klokkenluider doet namelijk de uitspraak dat er al een vloot is vanuit de aarde die zich in het kosmische voortbeweegt.. En dan.. gaan bij mij toch wat alarmbellen af aangezien ik dat verhaal niet geloof.

    • Antichrist Zit in´t Vaticaan augustus 6, 2023 at 15:41
     Anti, ja ik ben ook bekend met dit soort spannende verhalen. Het sleept mensen binnen en je website wordt bekeken. Martin Vrijland doet ook aan spannende verhalen tegenwoordig, incl boeken. Maar als je het gewoon nuchter bekijkt, dan is het niet zo ingewikkeld om te zien wat ze aan het uitspoken zijn, en daar is geen alien vloot voor nodig. En bijv ook geen komeet met Annunaki er boven op die het goud komen jatten, zoals het verhaal jaren geleden ging. Gates en zijn maten zijn al jaren bezig met het rotzooien aan de plasma lagen. Die patenten van Tesla waren destijds in handen van J. Edgar Hoover die ze aan Bernard Eastlund (nu dood) gaf, en toen gingen ze aan de gang met het bombarderen van de ionosfeer met EMF, om te zien hoe ver ze konden drukken tot er een “gat” in kwam. Dit wordt in de ruimtevaart nu als een “window of opportunity” genoemd om een lancering er door te duwen; deze window is slechts luttele minuten. Als dit niet lukt binnen dat window, dan wordt de zgn lancering “gescrubbed” (zo noemen ze dat) maar het gat is er. En de plasmalaag moet zich weer stabiliseren. Dit gat heelt ook wel, maar het trekt wel rond, want de plasmalaag is fluide. Om de vortexen die hierdoor ontstaan te dempen, sproeien ze vochtaantrekkend materiaal om een wolkendek aan te leggen over gebieden waar dat “gat” overheen kan trekken. Zodat de vortex de boel daar niet opzuigt. Dit is een onderdeel van die zgn geoengineering waar ik het steeds maar over heb. Het gat wordt gemaakt mbv HAARP, soms met meerdere landen tegelijk die zich op een bepaald punt in de plasmalaag richten. Er is dus wel degelijk veel samenwerking voor nodig, en ook Rusland doet er aan mee. Wat resteert er nog dan “naar de sterren” te gaan en de “Ruimte” te beheersen? Space, the final frontier. Het zegt het al… Net als wat Fleur zegt, die psychopaten roeien alles uit op die manier. Het is het stomste wat je kan doen, het dak van ons huis vernielen om naar de “Ruimte” te gaan! Wat zoek je daar? Wat is daar? Wat is de prestige? Richard Branson kan vet geld verdienen met zijn domme space toerisme, dat nu slechts een zgn “sub orbital” is in een schuitje dat van een moederschip net onder de iono gekatapulteerd wordt. Big deal.. maar ze willen echt het vacuum in, en naar andere planeten. Wat een totale gekte… de mens zit vast aan de Aarde dankzij de zwaartekracht en dankzij die capsule om ons heen. Zonder die zaken is het leven niet mogelijk. Maar die gasten willen hun kick nu, en ze weten dat ze toch dood zijn als de ramp zich voordoet en de volgespoten stumperdjes van verdoofde mensen het maar moeten zien te overleven met deze verrotte Aarde. Ja, want die gifspuit heeft hier ook mee te maken. Breek me de bek niet open….

 7. CHINA en RUSLAND steunen het plan van LIRA, SNOWDON en ASSANGE om “de opwarming van de aarde tegen te gaan” door de GLOBALISTEN te blokkeren.
  There, fixed it for ya.

 8. De zon blokkeren zou ook het einde van de groep psychopaten inhouden. Zonder zon verdwijnt het leven op aarde dus ook voor die kliek geschiften.
  Wat mij van de week weer opviel is dat chemtrails ook BOVEN de wolken worden gesproeid. Vanwege een behoorlijke wind zag ik boven mijn huis de wolken verschuiven met daarboven strepen chemtrails die nauwelijks van plaats veranderen…ondanks de wind!

  • Fleur augustus 6, 2023 at 15:05
   Dat is het vreemde… die kliek geschiften komen dan ook in het duister te zitten. Maar wat verwachten ze, dat ze het gaan overleven? Of hebben ze leuke schuilkelders met kunstzonnetjes onder de grond? Hier is nog een oude post van Greengo van een jaar geleden waar hij al info deelde over David Keith. Dit is een kerel die met Frank Keutch samenwerkt bij Harvard, gefinancierd door Bully Gates. Alles draait om geld en prestige, en de egotrip.

   Greengo augustus 18, 2022 at 15:47
   Trek Themtube open en zoek op David Keith. Belangrijke personage in deze geo-engineering shit. Ik heb er momenteel zo´n ruim twintig opgehaald, maar ben te lui om ze hier te plaatsen. Ik geef een traktaat van slechts één welke vers is van de pers. Een kleedpartij en beëdiging. Kleine twaalf minuten.
   David Keith, 2022 Concordia Honorary Doctorate – 16 juni
   https://www.youtube.com/watch?v=e2t7YHyTc4w
   Alweer lange tijd geleden en te vinden op de site van Dane Wigington vertelde Keith – op een seminar waar Dane bij aanwezig was – in verband met het goedkope gebruik van aluminium dat het nog onbekend was wat dit voor het leven op aarde zou gaan betekenen (…) en noemde het zoiets als een ´free ride on our children´. Daarom moest er meer ´onderzoek´ komen om het te doen lijken dat het allemaal zeer ingewikkeld was. In een andere seminar waar o.a. Ken Caldeira aanwezig was, vertelde Keith dat het programma inderdaad duizenden mensenlevens zou kosten. (Maar ja, so what?!)

   Zelf las ik een paar dagen geleden een artikel, waarin dezelfde David Keith de ballen heeft om te lamenteren dat hij slapeloze nachten heeft over de “morele gevaren van dit onderzoek”. Wat een hufter… waarom doe je dit dan. Lees hier:

   “…and even David Keith, who helps lead Harvard’s solar geoengineering team, says he loses sleep about the purported moral hazard of such research.”

   https://www.cnet.com/science/experiments-to-dim-the-sun-why-we-need-to-talk-about-solar-geoengineering/

 9. Als ik op een gewone doordeweekse dag zin heb om iets te lezen dat zo extreem van God los is, iets dat giga van de pot gerukt is en the epiphany van absurditeit is, dan ga ik altijd op zoek naar een artikel van, over of met Bill Gates. De slagingskans dat mijn behoefte bevredigd zal worden is dan vaak meer dan honderd procent. Maar gaandeweg het lezen treedt er vaak duizeligheid in, omdat het tegen elke vezel van de gemiddelde lezer in gaat. Maar tegelijkertijd is dit meteen ook een manifestatie geworden van het feit dat het DUS uitgevoerd gaat worden en dat alle NWO Woke constructies ermee akkoord gaan. Dus ik denk dat we voor woorden als ábsurd’, ‘onvoorstelbaar’, óngelooflijk’ etc maar nieuwe woorden moeten gaan bedenken, omdat deze bestaande woorden de lading niet meer kunnen dekken. De Engelse taal heeft het prachtig woord ‘Beyond’ dat men er elke keer vòòr kan zetten. De voormalige EU lul Juncker zei eens : ” Zolang er geen reactie/ weerstand / verzet / tegenkracht komt zullen we er gewoon mee door gaan! ” Zelfs ‘onze’ nu demissionaire Hyper Smiecht Mark R. heeft ooit iets dergelijks uit dat vies mondje van ‘m laten ontsnappen. Inderdaad. Gates, Soros en gelijkgestemden hebben al heel erg veel schade, ellende en missère weten te bewerkstelligen en ze zullen er ‘gewoon’ mee doorgaan omdat zelfs de medemensen, die in 3D, fysiek in direct contact komen met deze Lege Hulzen van mensen, ze ook hun gang laten gaan. Terwijl dat juist de uitgelezen KANZEN zijn om deze “mensen” fysiek te stoppen. Als U begrijpt wat ik bedoel. . .[ gelieve niet hierop te reageren ].

 10. Zijn ze daar in Brussel helemaal bedonderd en knettergek geworden. Niets is rampzaliger dan ingrijpen in moedertje natuur. Hoe komen we in hemelsnaam van die idioten af?
  Iemand een idee?

  • De prikgenocide heeft blijkbaar onvoldoende slachtoffers gemaakt. Nu dus een schep erbovenop.
   Tuig is het dat de mensheid naar het graf dirigeert. Ik word hier zo ontzettend boos en ook zo verdrietig van. Een kleine groep krankzinnigen met één doel voor ogen:
   Op naar 500.000.000 wereldburgers die die idioten als slaafje mogen dienen.

 11. Bill Gates betrapt op het vertellen van wereldleiders dat het tijd is voor ‘doodspanels’ om de wereldbevolking te verminderen

  Volgens Harari hebben de zogenaamde “gewone mensen” gelijk als ze bang zijn voor een toekomst waarin ze “overbodig” zullen worden.

  Harari’s opmerkingen zijn zeer verontrustend, want wanneer ze in context worden geplaatst met opmerkingen van andere WEF-adviseurs zoals Bill Gates en zijn verlangen naar “doodspanels”, wordt het duidelijk dat ze aan massamoord denken.

  Hoeveel bewijs is er nodig voordat een complottheorie een complotfeit wordt?

  https://www.thetruthseeker.co.uk/?p=271854

  • Beste Adriaan,
   “Hoeveel bewijs is er nodig voordat een complottheorie een complotfeit wordt?”.

   Wellicht nadat de overlevers de aantallen doden hebben geteld waaruit de massa bestond.

   • Tigron augustus 6, 2023 at 19:47

    “Wellicht nadat de overlevers de aantallen doden hebben geteld waaruit de massa bestond.”

    Beste Tigron dat zou het ultieme bewijs zijn dat complotdenkers in den beginne gelijk hebben gehad, als er dan nog zo iets als pen en papier bestond.

    Groeten

 12. Ach men duwt de kop verder in het zand en wuift de parallellen met het satanisme luchtig weg.

  Duitsland: Nieuw sociaal wooncomplex met 128 appartementen exclusief gereserveerd voor asielzoekers in Berlijn

  https://rmx.news/germany/berlins-new-social-housing-complex-to-be-exclusively-reserved-for-asylum-seekers/

  Nieuwkomers in de Duitse hoofdstad zullen voor onbepaalde tijd de behoeften van gewone Berlijners op de wachtlijst voor sociale huisvesting overtreffen

 13. Het creëert uiteraard ook voedseltekorten omdat gewassen straks niet meer groeien.
  Met andere woorden… de bevolking wordt uitgehongerd en uitgemoord.
  En dan kom je precies weer bij de kern van de zaak waar het allemaal om te doen is….population control, oftewel….het verminderen van de wereldbevolking!

  En neem van mij maar aan dat lijpe Billy allang een gigantische kelder heeft gevuld met lang houdbaar voedsel, net zo als die andere rijke stinkerds!
  Die gasten hebben er waarschijnlijk ook al voor gezorgd dat ze de rest van hun leven ondergronds kunnen doorleven tot aan hun dood.

  Ik kan maar één ding hopen, en dat is dat de bevolking wereldwijd op dit soort psychopaten gaat beginnen te jagen, omdat ze anders zelf vermoord worden op één of andere manier door die lui!

 14. Ik ervaar de meeste reacties met veel angst. Ik had gehoopt dat jullie voorbij die angst een betere inschatting zou kunnen maken. Geloven jullie echt dat er in 1969 naar de maan geweest is? 140000km enkel is dus 280000km zonder eerst rond de aarde te draaien. Daar dan te verblijven en vervolgens te starten en het traject te vervolmaken. Welke brandstof hadden die gasten in 1969? Komaan…wees een beetje realistisch. Niemand is op de maan geweest; pure propaganda om te laten zien welke technologie ze in handen hadden. Een groot spektakel. De volgende 25 jaar is niemand in staat geweest om die reis over te doen. Je reinste fake folks. Alsook, niks of niemand is naar Mars geweest. Min 75 miljoen km tot max 400 milj km afstand. Laat ons is gezamenlijk lachen beste mensen. Puur puur fake!!

  • Klopt. Veel mensen weten dit. Echter, de jongens met het geld zijn nu echt bezig om die ‘ruimtevaart’ werkelijkheid te maken. De natte droom van veel jongens. Ook Klaus Vaak zijn boek vertelt over de 4e Industr Rev en waar die over gaat: de ruimtevaart. Want dat is nog steeds niet gebeurd. Daar zijn ze nu dus mee bezig. En dat is de ‘global warming’.

   • De 4e industriële revolutie is aan de gang. In het hier en nu. Laat je niet bang maken. Kijk naar wat er gebeurt. Het is fascinerend. Je gelooft het niet dat het mogelijk is, maar ik heb vandaag een eigen Ai gemaakt. Was een regenachtige dag. En verdomd het is gelukt.

    Alle informatie is beschikbaar. We kunnen zoveel stappen maken in een paar minuten.

    En ja ik heb serieus mijn eigen AI gemaakt. En het werkt ook nog. De elite heeft ons niet nodig? Kom nou we hebben hen niet nodig. Ik meen het serieus, realiseer je maar wat ik zeg, het is waar. Zonder betaalmuur zonder registratie kan ik Ai beschikbaar stellen. Aan iedereen. De wereld veranderd, en snel. Heel snel. Ik heb getest wat deze jongen zegt, en het is waar. Fascinerend.

    https://www.youtube.com/watch?v=pGOyw_M1mNE&t=106s

  • Dit al gelezen..? Remote viewing, Ingo Swann..!

   internationaal bekend als pleitbezorger en onderzoeker van de uitzonderlijke krachten van de menselijke geest. Vooral ook als leidende figuur in overheids- en wetenschappelijke projecten om de reikwijdte van subtiele menselijke percepties te onderzoeken en te identificeren. Sinds 1970 is zijn naam en werk opgenomen in de meeste hedendaagse boeken over het PSI en het ‘paranormale’. Kortom een fenomeen. Lees verder >>>

   https://www.wanttoknow.nl/inspiratie/dit-al-gelezen-remote-viewing-ingo-swann/

 15. Ik zie het anders. Ik denk niet dat het per se om “bevolkingscontrole” gaat. Ja, dat idee bestaat wel, en daar is al vaker over gerept in verschillende kringen. Maar ik denk dat dit concept eerder een pretext is voor de bijgevolgen van wat ze aan het uitvreten zijn. Die psychopaten geven geen moer om andere mensen, dat zijn gewoon gebruiksmiddelen voor ze, expendables. Maar ze rechtvaardigen hun nefaste experimenten waarbij veel mensen dood zullen gaan, met het idee dat de bevolking volgens hen toch gereduceerd moet worden. Zo rechtvaardigen ze de massamoord die hun waanzinnige experimenten teweeg gaan brengen. Want “vooruitgang” gaat natuurlijk altijd gepaard met enige doden! (sarcastisch gezegd.) Branson heeft er ook al een paar omgebracht destijds in Joplin, met zijn stupide “sub orbital” space flight waar een enorme tornado door ontstond. Daar lees je niks meer over, hup, de doofpot in. Vergeten. En doorgaan. De experimenten die nu lopen, zullen enorme calamiteiten veroorzaken. En zo worden mensen voorbereid op de massasterfte door de geoengineering experimenten, door het idee van “genocide” en “bevolkingsreductie” in hun hoofd te planten. Dan gaan ze zich niet afvragen wat er werkelijk aan de hand is: hoe het firmament gesloopt wordt, en hoe het hele aardse leefklimaat naar de kloten gaat als de zon geblokkeerd moet worden, hoe dieren uitgemoord worden, hoe het klimaat vernield wordt als bijgevolg van EMF op de ionosfeer, en WAAROM dat zo is. En dat er helemaal niets aan de hand is ALS die shit niet uitgevoerd zou worden! In angst zitten over “genocide” en de gifspuit maakt dat mensen ophouden met denken en vragen stellen. Ze zien maar 1 ding: genocide. Maar nogmaals, die psycho gasten geven geen moer om genocide en hoeveel mensen er (nog) rond lopen. Het gaat ze alleen maar om hun eigen kick en er zijn toch zat mensen, een paar doden boeit ze niet. En wat er overblijft aan mensen, dat is handig. De gifspuit is om nog een handjevol geslaagde GMO mensen over te houden, als de rest het onderspit delft door de waanzin programma’s die nu ook nog eens door de EU gesteund gaan worden. Waar gaan die vetkleppen zitten met zijn allen als bijv de vortexen over de aarde gaan razen en mensen opzuigen? Het firmament vernielen is hetzelfde als het huis van God verwoesten. Het is niet te repareren, zelfs niet met de shit die Bully Gates in gedachten heeft. Het hele ‘global warming’ verhaal is de meest schunnige leugen om de grootste waanzin te dekken – die van de ruimtevaart.

  Maar mensen mogen geloven wat ze willen… want dat maakt dat alles gaat lopen zoals het moet lopen. Dat is de eindbestemming.

  • Ze hebben geen belang bij zelfstandig denkende mensen die te veel consumeren en veeleisend zijn. Ze willen overgaan op AI gestuurde robots van mensenvlees in hun exclusieve paradijs De Aarde en de rest kan verrekken en zal vernietigd worden (voedsel, oorlog, injecties). Technisch kan bovenstaande nu gerealiseerd worden. Een mens kan gecreëerd worden uit het niets zonder man of vrouw en daarna als hybride door het ‘leven’ gaan.
   We moeten in verzet komen en het zooitje onder het gras werken. Het is nu nog mogelijk. Doen we het niet zijn we allemaal de sjaak binnen max 5 jaar.

 16. De beste manier om te voorkomen dat Soros en Gates last krijgen van de hogere temoperaturen, is simpel: hang ze op.
  Dan doe je de mensheid een weldaad.

 17. Dit enge pedofiele psychopaatje moet inclusief zijn hele familie onder de groene zoden getrapt worden. Hebben ze ook geen last meer van die “nare, veel te sterke” zon.

  • Nehemia augustus 6, 2023 at 20:59

   Vakanties worden onderbroken door hagelbuien, zondvloed achtige regenbuien, Ameland vaart het veer niet meer regelmatig als voorheen, kost de gemeenschap van Ameland veel geld die van het toerisme leven, ik wil er mee zeggen dat er een patroon in zit Nehemia en je kan het wel raden dat deze patronen geen toeval zijn.

 18. Beste Mensen

  Het is geen mede oprichter
  Maar
  Een van de Grootste Mede Oplichters Bloedzuigers Uitwringers Uitknijpers van de volgzame Schaapjes volk

  Dank U

 19. De loge van de medische faculteit van de John’s Hopkins universiteit.

  De loge van de John’s Hopkins medische faculteit heeft zoveel internationale contacten bij medische faculteiten dat zij gemakkelijk een verzonnen “pandemie” hebben kunnen organiseren die in Wuhan is begonnen in januari 2020 via de “flight map” roodkleuring. Het feit dat de Chinese regering het spelletje (maçonniek toneelstukje) meegespeeld heeft maakt haar medeplichtig. Communisten zijn allemaal vrijmetselaars net als de presidenten Poetin, Macron, Rutte, Trump en Biden. De mensen in Wuhan in lockdown schreeuwden van de balkons in ‘lockdown’: “Er is geen Covid-19, er bestaat geen “virus” De totale ‘westerse’ wereld inclusief China is besodemieterd door de vrijmetselarij teneinde ‘omvolking’ en genocide ten uitvoer te brengen. Dit zal doorgaan tenzij de vrijmetselarij wereldwijd verboden en vernietigd wordt en de vrijmetselaars alle schade vergoeden. Zij bezitten immers alle banken via de “Federal Reserve” die wordt opgeheven. Het kan zijn dat de dissident Poetin de satanische vrijmetselarij vernietigt en heel europa schoon veegt.
  Groetjes van de Vrijmetselaarsbestrijdingsdienst.

  “Je ziet het pas als je het door hebt”. (Johan Cruyff)

 20. Ik heb eigenlijk een vraag, overbevolking oké maar waar komen al die man asielzoekers toch vandaan?
  Bijna allemaal zelfde leeftijd, is daar een 3D scanner aan het werk geweest? Telkens als ik die beelden zie slaat mijn verstand op tilt.
  Weet iemand daar een antwoord op? Dit is geen gekheid vraag hoor.

  • M augustus 7, 2023 at 14:25
   Daar zeg je wat. Gek ja… en allemaal ongetrouwd en zo. Of blijven vrouw en kind achter? Worden ze geselecteerd op leeftijd? en zo ja, waarom…

  • Beste Mensen

   En wat moet er dan met de Neuk graage Witte Belichamingen
   Bezetenen door het Blanke welk krioelend een plaats bewonen Shaytanisch = Satanisch gedoopt genaamd Amerika uit roeiende de Oorspronkelijke bewoners het Rode Ras van aldaar ???
   Europa kan Hun allen die bezetenen Barbaren Kannibalen Moordenaars Lijken en Kadaver vreters tegelijkertijd geen onderdak bieden
   Dan zijn de Europeanen dus gedwongen om de echte ontdekkers van Europa persoonlijk in huis te halen te verwelkomen
   In tegenstelling van gedwongen valsheden via geschriften opleggen als De Moordenaar Rover Columbus heeft Amerika ontdekt en veel meer op valsheden berustende zogenaamde waarheden
   Wat van geen enkele kant klopt

   Het beste is om te proberen achter de echte waarheids geschiedenis te komen
   Alleen dan is dit mogelijk
   Door de Ogen van Universele liefde te openen

   Dank U

 21. Dude, gaan ze nu zeggen dat dit een nieuw idee is, en beweren dat hier niet al lang aan wordt gewerkt ? Tsja het is een manier natuurlijk, denk ik zo van heeey, mss kunnen ze het gat in de ozonlaag, niet de afrikaanse ozonlaag natuurlijk das een andere, want daar mogen onze afgekeurde wagens wel rondrijden, maar het gat in onze laag niet toegeoengineeren ? Dan hoeven ze van de tax van oude vervuilers mss iets anders maken dan papier machee om het dicht te stoppen ?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in