Waarom verzetten anderszins volkomen intelligente, weldenkende en anderszins rationele mensen zich tegen de afbrokkelende illusie dat de grote jongens boven ons goed zijn? En waarom verdedigen ze dat standpunt met zo’n hevigheid? Er is genoeg bewijs van corruptie en bedrog deze dagen. We weten dat veel politici liegen en hun connecties verbergen. Veel bedrijven hebben minachting voor morele normen, schrijft het Duitse nieuwsportaal corona-blog.net.

Elke dag krijgen we post van mensen die berichten over soms tragische familiale lotgevallen. Met genoegen publiceren wij vandaag een virtuele brief aan ons, hier anoniem geopenbaard.

Hallo!
Hartelijk dank voor jullie geweldige werk. Hierbij wil ik verslag uitbrengen over de gezondheidstoestand van mijn familie. Het is zo slecht en eng om dit te volgen. Ik wil het tenminste vertellen. We zijn met 16 mensen, waarvan er nog maar 6 ongevaccineerd zijn.

Mijn oma (86) ziet al zes maanden steeds slechter (vaccinatie), is bijna blind.
Vóór de vaccinatie had zij normale bijziendheid/verziendheid, die heel langzaam is veranderd.

Mijn grootvader (86) had reesd eerder ook Parkinson. Sinds een half jaar (vaccinatie), echter, heeft hij ernstigere neurologische symptomen en vreemde problemen met de bloedsomloop (extreem zweten), waarvan de dokters zeggen dat het niet overeenkomt met Parkinson. Hij is een paar dagen geleden naar een verpleeghuis verhuisd. Hij wilde daarheen omdat hij in zijn conditie in de buurt wil zijn van de dokters. Daarvoor hebben mijn opa en oma samen de aandoening van mijn opa (met steun) meer dan 15 jaar verzorgd.

Mijn oom (80) had na de vaccinatie een longembolie, die pas bij toeval op tijd werd ontdekt. Mijn vader (73) heeft over zijn hele lichaam ontstekingen in zijn gewrichten. Hij denkt dat het normaal is omdat hij jaren geleden ook zulke verschijnselen had. Ik vind het nog steeds frappant dat de ontstekingen samenvallen met de vaccinatie. En ze lijken ook ernstiger te zijn dan ooit tevoren.

  Het Covid-bedrog - De persoonlijke tol - Nooit vergeten, nooit vergeven

Mijn broertje (32) kreeg hevige rillingen na zijn eerste vaccinatie.

Mijn kleine nichtje (22) had na de eerste vaccinatie een grote rode uitslag over haar hele arm.

Mijn tante (54) was een week ziek na de eerste vaccinatie en heeft nog steeds diarree.

Mijn oud-tante, oud-oom en stiefmoeder melden geen recente kwalen. Maar ik zie ze ook niet veel en ik ben er niet zeker van dat ze helemaal gezond zijn.

De moeder van mijn ex-vriend had na het vaccin lange tijd ernstige diarree en hevige pijn van de zenuwen in haar gezicht. Sindsdien heeft ze regelmatig zulke zenuwpijnen, ook in haar schouder. Ze is weken in en uit het ziekenhuis geweest. Daarvoor, was ze niet zo fit als een hoentje, maar ze was stabiel gezond.

Het is voor haar waanzinnig om deze symptomen te ervaren en er niet rustig over te kunnen praten met haar naaste familie.

Het kan toeval zijn. Maar voor mij is het vermoeden sterk dat de nieuwe klachten teruggaan op vaccinatiegevolgen. Het zijn verschillende symptomen, maar ze passen allemaal precies in het verklarende patroon. Het is precies het soort verwondingen dat statistisch te verwachten is.

Hoe je het ook opvat, het zou goed zijn om erover te praten. Maar het onderwerp is zo zwaar geblokkeerd dat ik me gecensureerd voel in mijn eigen familie. Ik probeer in ieder geval niet uit mijn dak te gaan en zelfs dat is moeilijk. Zelfs als ik helemaal niet over mijn vermoedens of dit onderwerp praat, word ik aangevallen. Ook al wil ik waarschuwen, ik ben degene die op andere onderwerpen aanstuurt. Mensen verdedigen deze waanzin steeds tegen mij. Ik heb het gevoel dat ze onzeker zijn en nu van mij als criticus een geloofsbelijdenis willen. Ik probeer me te concentreren op de mensen zoals ik ze herken.

  Duitse tv-ster weigert vaccinatie, wordt ontslagen

Als het gaat om de Corona / vaccinatie kwestie, voel ik soms mijn familie als psychopaten die me bang maken. Dat klinkt hard, maar ik herken ze vaak niet en ik ben echt bang voor die kant van hen die als een soort waanvoorstelling overkomt en eigenlijk helemaal niet bij hen hoort.

Ik hoop dat ze snel beter worden. Ik hoop dat ze weer sterk genoeg worden om zich op ANDEREN te richten :-).

Misschien is de enige manier om ze eruit te krijgen is van ze te houden. Als ik ze laat zien dat ik van ze hou, werkt het, meestal :-). Misschien zal dat hen helpen om op een gegeven moment gewoon te stoppen met zich zorgen te maken, laat het gewoon gaan.

Voel je vrij om deze verklaringen te gebruiken. Ik wilde alleen getuigen dat ik heel duidelijk gezondheidsveranderingen kan waarnemen, dat ik mijn dierbaren in een toestand van geestelijke/emotionele nood en vaak niet meer als geestelijk gezond ervaar.

Ik zeg dat laatste niet omdat ik gemeen ben. Ik ervaar het gewoon als een misleidende cultus. En ik hoop dat deze verandering in mensen ook geheeld kan worden.

Ik wil anderen aanmoedigen om zich hiervoor in te zetten! In mijn familie zou ik de familie met slechts één bondgenoot sterk hebben gemaakt. Het is gewoon zo jammer dat een enkele stem geen verbindingspunt voor een mensenmassa kan aanbieden. Ik zal hoe dan ook mijn best doen.

Groeten aan iedereen!

We weten dat corruptie ons omringt. Wij weten dat de draaideuren tussen bedrijfsleven en politiek, het lobbysysteem, corrupte regelgevende instanties, media en rechterlijke macht er zeer zelden toe leiden dat wandaden worden goedgemaakt. Af en toe wordt er in de pers wat ophef over gemaakt, maar nooit wordt er echt veel aandacht aan besteed. We weten dat regeringen de rechten van het volk de hele tijd negeren. Dus niets van dit alles is echt controversieel.

  Begrafenisonderneming klokkenluider: Ziekenhuizen verdoezelen vaccinsterfgevallen bij baby's door ze zelf te cremeren

Waarom verdedigen veel mensen deze coronamaatregelen dan op zo’n neerbuigende manier? Waarom verdedigen zij, tegen alle bewijzen in, de afbrokkelende illusie dat de groten en de goeden daar ergens boven ons het allemaal wel beter weten, dat zij alleen het beste met ons voor hebben, scrupules hebben en wijs en oprecht zijn?

Waarom verdedigen ze dat de pers het volk en de waarheid dient? Dat het ene onrecht na het andere voortkomt uit fouten en vergissingen, maar dat er nooit een bewuste actie achter zit?

Welk mens zou vrijwillig in zo’n fantasiewereld willen leven? Ieder van ons die voor zichzelf denkt, wordt er op de een of andere manier door beïnvloed.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

De inentingswaanzinVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelCNN medisch analist: “We moeten het leven moeilijk maken voor de ongevaccineerden”
Volgend artikelDubbel gevaccineerde COVID-patiënten vullen ziekenhuis in VK
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

22 REACTIES

 1. Ik heb geen enkele intentie om mensen nog te overtuigen dat ze in de zeik worden genomen, zelfs familie niet. Wie blijft geloven in de corona leugen en na 1,5 jaar nog steeds niet in de gaten heeft dat ze worden besodemieterd waar ze bij staan, die zoekt het maar lekker uit. Overheden zijn van oudsher leugenaars, dus dat zijn absoluut de allerlaatsten wie ik vertrouw. Ik zie het niet als mijn taak om de hele wereld te redden. Wie niet horen wil, moet maar voelen. Aju paraplu!

   • 100% gehersenspoeld op school en main stream media…..ik blijf hopen dat ze wakker worden maar steek er ook niet veel energie meer in….

  • Same here. Ik stop liever energie in vragen die ik krijg en lekker mn eigen ding op orde maken. Zoals een voorraad aanleggen. Want dat er straks veel doden gaan vallen is wel duidelijk. Dan kunnen we die wappies noemen.

 2. Men realiseert zich heel langzaam dat er wat gaande is. Maar men zal niet of niet gauw toegeven dat men een verkeerde beslissing genomen heeft.
  Overigens is er een analogie:
  Bij advertenties voor auto’s is een nieuwe koper niet zo belangrijk, maar ze zijn er op gericht dat de koper bevestigd wordt in zijn beslissing.
  Zo ook hier. De directe dwang is er nog niet maar de geprikten zien zich meer en meer bevestigd. Dat maakt toegang tot hen zo moeilijk.

  • ja idd bevestigd door leugensleugensleugens, en je prikt er niet doorheen tis echt afgrijselijk, mensen die je graag worden voor je ogen langzaam vermoord. Steeds meer varianten/spuiten zullen er komen…….

  • kan het zijn dat de grootouders de ouders van haar moeder zijn, en de oom de broer van haar vader of aangetrouwd?
   een vriendin van mij heeft een vol broertje dat jonger is dan haar eigen kinderen…
   ik vind hier niets ongeloofwaardigs aan.

 3. Ik ben een gewone kranten lezer. En…..
  Ieder dag staan er wel overlijdens advertenties in waarbij ik mezelf afvraag…..plotseling overleden.
  Vanmorgen nog een reporter, in mijn omgeving , tijdens het fietsen zomaar dood gevallen.
  Er zijn honderden, mensen die zomaar overlijden.
  Ik luisterde net op you tube een interview van de Reiner Fuellmich met een onderzoeker ( ben zijn naam kwijt. ) Die zegt dat er in 2017 en 2018 al patenten ( 73! Over de hele wereld ) zijn uitgegeven op het Corona virus voor commercieel en exploitatie gebruik. Dr Fauci heeft deze volop verkocht en vergunningen voor verleent. En flink geld mee verdient.
  In maart 2019 is Moderna al begonnen met het ontwikkelen van een vaccin.
  HET HEEFT VOLGENS DEZE ONDERZOEKER TOCH ALLE KEN,ERKEN VAN EEN BIOLOGISCH WAPEN
  Hou het gezond!
  zie de interviews van Dr Fuellmich Duits advocaat die een proces voorbereid.

  • Fuellmich bereid niks voor, is gecontroleerde oppositie, die doet alsof hij na anderhalf jaar , eindelijk eens zal starten met een rechtzaak, tegen diegene die deze rotzooi mogelijk hebben gemaakt, LOL
   De rechtzaak had moeten gebeuren vooraleer de gifspuiten bij de sheeple waren ingespoten. Te weinig , te laat !!!!

   • Waardeloze opmerking dat Fuellimich controlled opposition is. Dat is de nieuwe trend, alle tegengeluid maar controlled opposition noemen. Alsof het eenvoudig is om rechtszaken te starten met voldoende bewijs tegen de tirranie. Kom op, je mag blij zijn DAT er nog mensen zijn zoals Fuellmich die z’n pensioen uitstelt om de samenleving proberen te redden. In een wereld met corrupte rechtspraak moet je wel met ZEER gedegen bewijs komen wil je een kans hebben om te winnen. Dat kost tijd, heel veel tijd. Hem uitmaken voor controlled oppositon is echt beneden alle pijl en zeer ondankbaar.

    • fuelmich is gecontroleerde opposition jij heeft het over ‘nazi’s ‘ hahahahahaha lmao

     wat heeft hij bereikt? L volkswagen sjoemelde wat met uitlaatsoftware lol duhhhh, maakt geen reet uit

     voor de rest laat het hem maar proberen , heeft weinig zin met de neprechters..

 4. Hallo allemaal goede avond ja ik denk dat veel families hier mee te maken hebben eerst allemaal in de rij voor een prik en nu allemaal in de rij voor een rollator het klinkt misschien.niet aardig maar het is doodvermoeiend om steeds maar uit te moeten leggen waarom niet heeft weinig zin is mijn ervaring gister weer een discussie met m.n zus weer het bekende ja maar ik wil overal naar toe waarheen dan de supermarkt de bakker op de hoek ze gelooft heilig dat je dat straks nodig hebt anders mag je de winkel niet meer in de propaganda machines werken goed het is een vuile smerige leugen en heel veel mensen betalen de prijs ervoor ik ken ook mensen die plotselinge rare verschijnselen krijgen na twee prikken gehad te hebben nu spijt aan mijn lijf geen gifspuit wappie for ever misschien leuk op een t shirt

 5. deze brief komt rechtstreeks uit mijn hart.
  dankjewel.

  ik heb de brief naar een dubbelzijdig a4tje gekopieerd met het kopje van het artikel als ps en de link eronder.
  ik ga dit 1000 x laten kopiëren en huis aan huis verspreiden.

 6. Ok dan. De tijd is aangebroken waar ik van kinds af aan al over gedroomd heb, een soort intuïtieve waarschuwing realiseer ik me nu maar al te goed. Ik kan mij heel goed identificeren met mensen die, net als ik, vol goede bedoelingen de medemens getracht heeft te waarschuwen voor het naderend onheil dat voortkomt uit de koker der trucs van de club mensen die al lang geleden diverse round-up’s van complete volkeren heeft uitgevoerd op de meest geraffineerde methoden. Tegen domheid, naïviteit en vooral passiviteit is niet te vechten en ik heb het er dan ook met bijna niemand meer over.

  Nou prima; geen vlees meer, geen openhaard meer, geen vervoer en machines die werken op fossiele brandstoffen meer, geen gas meer, geen bossen meer, geen boeren meer en zelfs straks een verbod op het hebben van een groententuin of voorraad water en voeding. Ze applaudiseren massaal voor deze ‘klimaat besparende redmiddelen’, zich niet beseffende dat er een tijd gepland staat dat men massaal gaat sterven door gebrek aan allerlei essentiële zaken. Het is dan ook werkelijk niet te bevatten hoeveel mensen, organisaties en instanties betrokken zijn bij de organisatie en uitvoer van deze plannen die allemaal politiek correct verpakt zijn om het voor het stomme volk verkocht te krijgen. U mocht tenslotte jarenlang meebepalen wat voor een kleur het werd, als het maar groen bleef. Ik wens u allen veel succes bij het besef dat men zo ogenschijnlijk kinderlijk eenvoudig misleid werd en vooral bleef geloven in de comfortabele leugens.
  Echter…..

  In tijden van oorlog is geld niet te eten en zal het monster ook haar eigen jongen met huid en haar verslinden.

  Wat je waarschijnlijk niet zult horen door de bedrogen mensen als bovenstaande keihard ingedaald is zijn de termen als “had ik maar…”, “kon ik maar…”, “als ik nou…”, “moest ik maar…” , daarvoor is het reeds allang te laat.
  Het is immers te makkelijk geweest om het volk te misleiden en het blijkt gewoonweg onmogelijk om het volk duidelijk te maken hoezeer het misleid is. Net als vroeger.

  Youtube: het misleide volk als oorlogswapen.

  • Omdat het altijd al randdebielen waren die nooit kritisch wilden of konden leren denken; ze leken beschaafd, maar het waren altijd al kuddedieren. Dan gooien de psychopaten er angst voor een enge ziekte bovenop en dan is het gedaan. Er is maar een kleine groep mensen die wel kritisch kan denken, die zijn de uitzondering. De vraag is waarom zijn er maar zo weinig van. Dat is een veel interessantere vraag dan de vraag waar die jij stelt… tenminste, dat vind ik. Waarom zijn er maar zo weinig mensen die kritisch kunnen denken en die door leugens kunnen prikken. En waarom leiden die de wereld niet.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in