Een nieuwe studie bij gezondheidswerkers toont aan dat immuniteit die is verworven door natuurlijke infectie veilig beschermt tegen alle bekende varianten. De bescherming door vaccinatie is echter tegenover de varianten aanzienlijk minder, bericht tkp.at.

Voor de studie werden bloedmonsters genomen van gezondheidswerkers in Frankrijk. Een groep personen die binnen twee tot vier weken met de tweede dosis met het Pfizer-preparaat waren gevaccineerd, en twee andere twee groepen die in maart/april 2020 geïnfecteerd waren geweest met respectievelijk milde en ernstige symptomen. Ongeveer zes maanden na het begin van de symptomen werden bloedmonsters genomen.

De hieruit verkregen antilichamen werden getest tegen enkele van de nieuwe varianten, namelijk B.1.1.241, B.1.1.7 en B.1.351. Het neutraliserend vermogen was bij kritische patiënten 6 maanden na infectie licht verminderd. Voor de twee twijfelachtige varianten was in beide groepen die in het voorgaande jaar ziek waren geworden geen afbraak van neutralisatie te vrezen.

Interessant is dat in de gevaccineerde groep een significant verschil in neutralisatiecapaciteit tussen de twee varianten werd waargenomen, terwijl dit niet significant was in de herstellende groepen.

Een andere studie van het La Jolla Intitute for Immunology heeft echter onlangs aangetoond dat T-cellen van mensen die hersteld zijn van COVID-19 of die preparaten van Moderna of Pfizer BioNTech hebben gekregen, nog steeds in staat zijn verscheidene vermeende zorgwekkende SARS-CoV-2-varianten (VOC’s) te herkennen.

Scepsis over de doeltreffendheid van de antilichamen blijkt ook te bestaan bij de autoriteiten en het Rode Kruis in de Verenigde Staten. Het Rode Kruis aanvaardt niet langer gevaccineerde bloeddonors voor de aanmaak van immunoglobulinen. De CDC waarschuwt voor het gebruik van antilichaamtests bij gevaccineerden, aangezien deze geen bruikbaar resultaat meer opleveren.

  Prikspijt: Vrouw in het VK beschrijft auto-immuunsymptomen, bloedklonters na COVID-vaccin

Deze studie uit Frankrijk toont opnieuw aan dat immuniteit na infectie beter is dan vaccinatie. Vaccinatie van reeds immune personen veroorzaakt 50% meer en ernstigere bijwerkingen en vermindert de immuniteit, vooral tegen varianten.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Nederlandse vaccinpropaganda: “Tot we allemaal gevaccineerd zijn – wacht met zwanger worden”Volg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelHet Big Pharma vaccinkartel dringt aan op een maandelijkse covid injectie
Volgend artikelCNN medisch analist: “We moeten het leven moeilijk maken voor de ongevaccineerden”
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

5 REACTIES

 1. Daar heeft hugo de jonge maar 1 antwoord op.
  Dat interesseert mij geen ene malle moer, die gif prik zal je krijgen.
  Of je dat nou leuk vind of niet. Desnoods sleep ik je uit je huis als je eigenwijs blijft.
  Luisteren zullen jullie.

 2. nieuwste cijfers LAREB. Afgelopen twee weken 400 sterfgevallen onder jongeren door spuit in Nederland.
  Latenw e hopen dat het “jongeren” betreft zoals de MSM ze noemt en niet pubers die gewoon uit willen gaan en daarvoor lijf en geest opofferen. Wat de Jonge heeft gedaan, een pasje tegenobver een spuit beloven is misdadig. Deze klootzxak hoort voor een rechtbank, maar die zit in hun zak.

  Volkstribunaal via interent misschien?

  En bij veroordeling naam en adres ter beschikking stellen voor wie zich geroepen voelt?

  haal de schoften uit de anoniemiteit , laat ons burgers weten waar hun huis woont. Enkel zo heb je als burger greep op de politiek en je eigen toekomsty, enkel zo kan vrijheid en democratie nog een kans krijgen.

  Wie o wie heeft info; [email protected]

 3. Blijft knap he, al die varianten vinden, maar “het virus” zelf nog nooit kunnen isoleren. Een variant op niks is nog steeds niks. Studenten van tegenwoordig zijn ook niet de allerslimsten, worden ook zij geselecteerd op volgzaamheid en laag IQ net als politici, boa’s, politie etc?

 4. Niks kan op tegen natuurlijke immuniteit, elke synthetische interventie is een struikelblok,stai in de weg voor de natuurlijke gang !

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in