De medische deskundige van CNN zei vrijdag dat het leven “moeilijk” moet worden gemaakt voor vaccinweigeraars. Zij ziet verplichte tweewekelijkse testen als een passende eerste maatregel tegen hen, bericht breitbart.com.

In een verklaring voor haar nieuwszender op vrijdag, waarin zij pleitte voor bestraffing van vaccinweigering, beweerde CNN medisch analist Dr. Leana Wen dat de nieuw ontdekte Deltavariant van covid-19 veel besmettelijker is dan eerdere varianten.

“Omdat de kans op verspreiding groter is, wordt het voor ons nog moeilijker om kudde-immuniteit te bereiken”, zo redeneerde zij, en vroeg zich vervolgens af wat er gebeurt “als zich een andere variant ontwikkelt – die nog besmettelijker is dan de Deltavariant, die meer ziekte kan veroorzaken, die aan de bescherming van ons immuunsysteem kan ontsnappen?”

Wen sloot de verklaring af met deze woorden:

“Dus hoe snel we dit onder controle kunnen krijgen en welke kant we op gaan, hangt af van wat we nu doen om de desinformatie te overwinnen. Wat we op dit moment echt moeten doen, is vaccinatie tot een gemakkelijke keuze maken. Het moet moeilijk zijn voor mensen om niet gevaccineerd te blijven. Op dit moment is het een beetje het tegenovergestelde. Het is prima. Het is makkelijk als je niet gevaccineerd bent. Je kunt toch alles doen wat je wilt doen. Op een gegeven moment denk ik dat het belangrijk is om te zeggen: als je niet mee wilt doen, moet je deze formulieren ondertekenen en je twee keer per week laten testen. In principe willen we vaccineren een makkelijke keuze maken. Dat is wat er nodig is om de pandemie daadwerkelijk te beëindigen.”

  Europarlementariër wil duidelijkheid over grafeen in Covid-vaccins en stelt vragen

Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Moderna COVID VACCIN ingrediënt: VERGIF “SM-102 – Niet voor Menselijk of Veterinair gebruik”Volg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelImmuniteit na infectie sterker dan door genetische technologie vaccinaties
Volgend artikelInmiddels kent iedereen wel iemand die er anders over denkt: ongewenste bijwerkingen in de familie
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

25 REACTIES

 1. Die wen is waarschijnlijk, net als fauci, een goed betaalde randfiguur. Marionet of androïde. Zelfde figuren lopen er ook hier overigens rond.
  Het wordt steeds doorzichtiger. De gemodificeerden moeten nu rustig gehouden worden.
  Kreeg laatst van een verenigingslid te horen dat niemand moest kletsen, gewoon die spuit er in. Merk deze houding bij meer gemodificeerden (mensen?).

  • Die gedachten begin ik ook te krijgen, we moeten geduld hebben, nog enige maanden en de eerste langetermijn effecten zullen zich openbaren bij de vroeg inspuiters. Nog afgezien van de ADE (Antibody Dependent Enhancement) effecten in de herfst/winter periode die bij allen zullen manifesteren.

  • En wat als dat je hele fokking familie is?! Ze zijn niet wakker als wij he. Vergeet dat niet. Ik ben al veel mensen verloren en je wil beslist niet de laatste zijn die gaat. Geloof me. Als iedereen waar je van houdt straks doodziek word en mogelijk sterft… sterkte, ik hoop dat je dan nog een beetje terug denkt aan dit soort berichtjes wat je schrijft

 2. Ze zijn in paniek. Ze willen iedereen aan het vaccin, nog VOORDAT de hele meute gevaccineerden met bosjes omvallen.

  Het zal niet makkelijk worden. Maar ik ga liever staand dood, dan knielend leven.

  Echter: als God, mijn God, maar voor mij is wie is er dan mij tegen? En dan nog, ik heb geen vrees voor mensen. Mensen kunnen over mij bepalen wat betreft de eerste dood. De lichamelijke dood. Maar ik vrees voor de macht die over mij kan bepalen wat betreft de tweede dood. De geestelijke dood. Gehoorzaam ik despotische creaturen? Of gehoorzaam ik het eeuwige Licht, de Schepper, oneindige Liefde, de macht zonder begin en zonder eind?

 3. Dus als je met chemische rotzooi je vrijwillig inlaat spuiten, dan deug jij. Terwijl het vaccin geen eens een goedkeuring heeft en nog in de klinische fase zit maakt voor die zelfbenoemde deskundige niets uit. Iedereen moet proef konijn zijn. Maar als jij met de juiste voedingsmiddelen jouw gezondheid op peil houdt, wordt je in de hoek getrapt door een stelletje omgekochte criminelen, die zich valselijk deskundige noemen.

 4. Als je de idioten vraagt wat voor verschil ze zien in hun buurt of familie t.o.v twee jaar geleden zitten ze je met hun uilenbek stom aan te kijken.

  Geen verschil, maar dat zinkt zelfs niet in.

 5. Het kan me geen drol schelen wat al die zelfbenoemde dierenartsen en viroleugenaars te vertellen hebben. Ze zoeken het maar uit met die giftroep. Geen interesse.

 6. Leana Wen. Is dat niet die lelijke doos die verbonden is aan de CCP? Jongens, wanneer worden jullie wakker en snijden dit gajus definitief de pas af?!
  Maar ‘redding’ dient zich aan voor de CCP: zowel Amerikaanse als Japanse bedrijven stappen al een tijd massaal op uit China en verplaatsen hun activiteiten naar andere lage lonen landen die allemaal de pest aan China hebben.

 7. Als ze bij CNN nou eens iemand nemen die de lagere school heeft afgemaakt…..

  Kijk, gevaccineerden worden geacht immuun te zijn.
  Waar maken ze zich dan druk om?

 8. Leana Wen is de voormalige directeur van Planned Parenthood, de grootste abortus-organisatie ter wereld, met ook tentakels in Nederland. Ze is een tijdje terug ontslagen omdat ze niet goed functioneerde. Niet genoeg abortussen verkocht, want om geld daar draait alles om bij mensen die bereid zijn om over lijken te gaan.

 9. Een frappante uitspraak die deze reporter doet.
  Als er nog een variant komt die nog besmettelijker of ernstiger dan de delta variant is, die is niet meer te bestrijden.
  Ze heeft totaal geen kennis van de werking van de vaccins.
  Doordat de Spike eiwitten in de lichaam cellen hun antistoffen produceren wordt het “ normale “ immuunsysteem buiten spel gezet en kan dit systeem niet meer goed functioneren.
  Dus de volgend variant kan dodelijk worden voor de gevaccineerden !

 10. Welke bevolking groep laat zich niet vaccineren , geef ze groot gelijk , maar het waarom wordt niet gedeeld ? bent u misschien onderhevig aan , dat mensen tegen elkaar worden opgezet ?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in