#IoApro in video’s – Frontnieuws beperkt zich bewust tot korte vertalingen van de Twitterteksten die de stemming weerspiegelen.

“Burgerlijke ongehoorzaamheid aan de gang. De politie wordt eruit geschopt door burgers die zich bij de #IoApro van een restaurant hebben aangesloten. Deze video is poëzie, er wordt geschiedenis geschreven”.

“Venetië tegen de regering van Conte, #IoApro! Burgerlijke ongehoorzaamheid aan de gang, restaurant open met klanten aan tafel ondanks verboden door Conte. Geweldig! Lang leve de vrijheid, altijd!”

“Cuneo tegen Conte regering, #IoApro! Burgerlijke ongehoorzaamheid aan de gang, bar open met klanten die zich ontspannen onder het genot van een aperitiefje! Conte en Lamorgese sturen tien agenten van de lokale politie om klanten uit de bar te schoppen. We moeten volhouden, zonder angst”.

“Burgers staan in de rij voor de restaurants van Italië, wachtend om te gaan zitten voor het diner. Luister niet naar de TV en de kranten, #IoApro is al een succes! Lang leve de vrijheid, altijd!”

“Burgerlijke ongehoorzaamheid in Rivoli (Turijn), restaurant houdt zich aan #IoApro. Een klacht van een klant: “De politie blokkeert mensen buiten de deur van het restaurant en wil ze niet binnen laten om te eten. We zijn in het Duitsland van 1936!” Ongelooflijk.”

“Massale burgerlijke ongehoorzaamheid live vanuit Italië, #IoApro! Wat een spektakel!”

“Conte en Lamorgese’s politie blokkeren de hoofdingang van het restaurant, klanten komen binnen via de achterdeur! Geweldig!”

“Burgerlijke ongehoorzaamheid in uitvoering in Milaan, #IoApro!”

Italië: “Wie zich niet laat vaccineren, wordt ontslagen”

6 REACTIES

  1. Dat ga ik niet meer mee maken dat er ooit zo iets gebeurt in Nederland.
    Hier zouden ze een overmacht aan gewapende ME’ers er op af sturen waarna iedereen afdruipt.
    Tenzij alle bijna failliete kroegen en winkels in heel Nederland hier massaal gehoor aan geven.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here