Pixabay

Als scepticus zou je dit verhaal nooit van je leven hebben hebben kunnen verzinnen: Israël: gevaccineerde leerling besmet minstens 83 anderen. Een uitbraak van Corona onder schoolkinderen na een feest in Tel Aviv baart de gezondheidsautoriteiten in Israël zorgen.

“Een uitbraak van Corona onder studenten na een feestje in Tel Aviv baart de gezondheidsautoriteiten in Israël zorgen. Zoals het TV-station Channel 12 meldt, hebben ten minste 83 jongeren het virus op het feest opgelopen – allemaal van dezelfde klasgenoot. Het meest verontrustende aan deze zaak is de besmettingsketen die tot de uitbraak heeft geleid.

Volgens de Times of Israel was de jongeman die het virus op het feest verspreidde, ingeënt. Hij had het op zijn beurt opgelopen via een familielid dat ook was gevaccineerd, en dat familielid had het opgelopen via een persoon die ook was gevaccineerd en onlangs in Londen was. Het is onduidelijk om welke variant van het coronavirus het gaat. Recentelijk heeft de Delta variant de infectie in Israël versneld”, schrijft de morgenpost.de.

Weer een aflevering uit de serie “Samenzweringstheorieën die uitkomen”. Het natuurlijke immuunsysteem van de gevaccineerden in Israël is massaal aangetast, terwijl  virusgerelateerde infectieziekten welig tieren, en de griepblitz op komst is.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Israël’s “killervaccin”: helft van de 891 COVID-19 gevallen die in de afgelopen maand zijn bevestigd, hebben beide doses van Pfizer mRNA-vaccin gekregenVolg Frontnieuws op Telegram

  EU-chef Von Der Leyen zegt dat het tijd is om na te denken over verplichte vaccinatie in de hele EU
Vorig artikelDe mainstream media zeggen dat gevaccineerde mensen die aan coronaziekte sterven het ‘bewijs’ zijn dat de injecties werken
Volgend artikelGezondheidsautoriteit medische onderzoekers verdoezelen data over 82% miskramen bij mRNA gevaccineerde vrouwen
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

36 REACTIES

 1. Ra ra ra wat zou hier weer achter zitten?
  Welke dringende noodmaatregelen moeten ze nu gaan nemen?
  Ik geloof er helemaal niks van en t lijkt mij ook onmogelijk te achterhalen.

 2. Een volk van GOD los ,zelf ben ik van vaders kant ook van Joodse huize ,maar gelukkig heeft DE GOD vas Israël mij geloof in YESHUA HAMASIACH (JEZUS) gegeven!! Voor mij is HIJ (GODS ZOON ) realiteit en het nemen van dit duivelse vaccin is waarschijnlijk een goed georchestreerde afslag naar de hel!

  • Mooi broeder. Je bent op de goede weg. Tussen jou en mij gezegd: er zijn straks slechts twee opties. Zoals Mozes op de berg Horeb twee wegen voorlegde, de dood en het leven. Je weet waarover ik het heb. Hoewel de moderator deze site terecht niet heeft gelanceerd als een religieus forum, hierbij de verwijzing naar onze website: https://vrije-christenen.nl/. Dit kan je nog verder helpen. Ik ken de achtergrond waarover je het hebt. Mijn grootvader was joods, voor zover we dat natuurlijk nog kunnen bepalen uiteraard. Na het jaar 70 is er een hoop verloren gegaan inclusief de geslachtsregisters. Neem gerust via mail contact op.
   ביי

  • Ook zonder enige religie ben ik het daar mee eens, en anderen ook. Het is meelopen met de duivel om een hel op, en van, de aarde te maken.

  • Overduidelijk is in ieder geval dat al die lariekoek met cojona , globalwarming, en straks UFO’s, de mensen afleidt van het doel van ons leven.
   Of is het al andersom, omdat men Jezus terzijde heeft geschoven ,
   maakt men zich druk zo niet doods bang voor die lariekoek die ons aangepraat wordt door de tegenstander

 3. Goedemorgen allemaal ja dat enten het is gewoon heel duidelijk als je twee puppy’s neemt en je ent er maar één voor b.v parvo of kennelhoest en de andere niet maar ze komen wel met elkaar in contact dan kan het andere puppy ziek worden door het geënte puppy omdat die ingeënt is met een levend verzwakt virus en dat virus uitscheid en zo gevaarlijk wordt voor het niet geënte puppy ik vergelijk die prikken daar altijd mee en het is. Ook zo dat puppy’s ziek kunnen worden van de enting als ze te jong gevaccineerd worden denk hierbij aan het prikbeleid bij kinderen nee gewoon wegblijven bij die rotzooi en wat je ook leest dat op de termijn ze niet weten wat dat vaccin gaat doen ik kan er nog steeds met m’n verstand niet bij dat mensen zich hier vrijwillig mee laten enten en ouders hun kinderen hier aan bloot stellen als je naar de wereld om je heen kijkt is het alsof je meespeelt in een hele slechte film maar ondanks dat voor iedereen die dit leest een hele mooie dag gewenst vandaag

 4. 83 jongeren zijn positief getest met een test die geen infectie kan meten. 1 persoon krijgt de schuld (waarom?), iemand in zijn contactenkring test ook positief met een test die niet kan testen of er ook maar iets van een infectueus iets in een lichaam aanwezig is enzovoort enzovoort. Allemaal totaal nietszeggend. Is er iemand dood- en doodziek geworden of overleden? Nee? Mooi, niks aan de hand, doorlopen maar.

  • En toch blijven ze er mee door gaan, om iets als bewijs aan te leveren met iets waar het niet voor is of ooit voor gemaakt is.
   Dus je hebt geen enkel bewijs, waar dan ook van.
   Dus elke discussie hierover is compleet zinloos.

  • Ja in de berichtgeving staat alleen 83 personen ”besmet”, niet of dat erg is of zo, of ze ziek zijn geworden. We zijn op een punt dat je het virusje niet eens mag oplopen, dat is al rampzalig terwijl er niets aan de hand is in werkelijkheid. Wat een leugenwereld leven we in onvoorstelbaar.

 5. Het heeft dan ook niets met “virus” besmetting te maken, want dat is alleen maar de trigger om de ANGST onder het schapengepeupel op te kloppen, zoals ook letterlijk gezegd door “der Klaus” … het “virus” stelt niets voor zei hij. Op voorhand was het al duidelijk dat het voor The Powers That Shouldn’t Be om de “vaccins” te doen is … en die killer gen therapieen doen nu volop hun werk … de kwalijke spike eiwitten – prionen gieren nu door de bloedbaan en tasten de organen aan … doei imuunsysteem … die spike eiwitten BLIJVEN nu in het lichaam en zorgen er ook voor dat je bloed gaat stollen … klontertje hier … klontertje daar … de spuitschapen gaan nu één voor één omvallen … waarvoor door de gecensureerde ECHTE wetenschappers keer op keer gewaarschuwd is, maar het hoernaille der MSM, totaal onder controle van diezelfde Powers That Should’t Be blijven natuurlijk roeptoeteren dat het weer de zoveelste “variant” is want aan de Holy Grail (“vaccins”) kan en mag het natuurlijk nooit liggen.

  • Ja en niets anders.. De “besmetting” zit in de gifspuit en het “virus” waart niet in de lucht al wachtend op een nieuw slachtoffer die toevallig op de verkeerde plaats op het verkeerde moment rondloopt..

   Dus alle 83 gevaccineerden zijn individueel ziek geworden door de spuit en niet door elkaar.

   Kijk, wij weten dit ondertussen, echter hele volksstammen weten dit niet en de propaganda viert hoogtij.

 6. Terug naar onze vrijheid dan moet je eerst dood zijn de elite en de rijken beslissen over leven en dood en waar blijk dat uit het zijn allemaal de gewone burgers die sterven maar het geld beschermen de rijken.

 7. Die gifspuit heeft wel degelijk een doel. Vergeet dat nooit! Het heeft niets te maken met een vaccin tegen een griep maar alles met het fundamenteel veranderen van het mensdier. We weten nu zo onderhand wel dat het niks doet tegen griep. Maar laten we de focus van die smerige spuit niet vergeten.

  • Laten we dat niet vergeten, Corné. Die psychopaten denken dat ze het recht hebben de mensheid te “evolueren” zoals zij het willen. Ik heb een schrikbarend toekomstbeeld over de Aarde en het mensdier. Als we dat niet stoppen. De vraag is, kan het gestopt worden…

   • Mooi toch, worden we allemaal een soort van Borg, zo als ik Star Trek.
    Aangesloten op 1 gezamenlijke computer om hetzelfde doel te dienen en allemaal dezelfde gedachtes.
    Met maar 1 wil. Iedere weigeraar ombouwen tot Borg.
    En binnenkort worden dan de hulp onderdelen er bij ons opgeschroefd en ingebouwd om nog perfecter te worden.

  • Wow… Interessante bijdrage! Ik lees dat dit visioen al bestaat sinds de 12e eeuw. Wat zitten we verdomme toch lang te wachten op de redder.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in