© deadrat in / Flickr (CC0 1.0)

Een man beloofde God om “bij hem te zijn” als zijn gebeden werden verhoord en hij een baan kreeg. Twee weken nadat de man door de Bank of India was aangesteld, kwam hij zijn belofte na en nam hij zijn eigen leven.

Een man in de Indiase deelstaat Tamil Nadu nam zijn eigen leven na het krijgen van een baan, meldt India Today.

De 32-jarige man moet zo gefrustreerd zijn geweest dat hij geen baan kreeg dat hij God beloofde “bij hem te zijn” als zijn gebeden werden verhoord en hij een baan kreeg.

De man kreeg toen een aanstelling bij de Bank of India in Mumbai. Vijftien dagen nadat hij was aangenomen, vloog de man naar de stad Thiruvananthapuram, waar hij naar het treinstation ging, op het spoor ging liggen en overleed nadat hij was overreden door een trein.

De man liet een zelfmoordbriefje achter waarin hij uitlegde dat hij zijn belofte om bij God te zijn als hij een baan kreeg, was nagekomen.

De politie in Thiruvananthapuram, die voor het lichaam zorgde, onderzoekt of er meer redenen waren voor de man om zijn leven te nemen.

Indiase man onthoofdt zijn vrouw en brengt haar hoofd naar het politiebureau

De rol van vaccinatie in sterftecijfer van India kan niet langer worden ontkend

1 REACTIE

  1. Een Australische man, zijn leven ,werd zonder het vaccin te nemen zo ondragelijk (geen werk meer,geen winkel meer; want geen V-pas) dat hij uiteindelijk de dubbele vaccinatie nam + de boosterinjectie en kort nadien overleed.Of hij nu dichter bij God is,is tot op heden niet geweten…

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here