© deadrat in / Flickr (CC0 1.0)

Een man beloofde God om “bij hem te zijn” als zijn gebeden werden verhoord en hij een baan kreeg. Twee weken nadat de man door de Bank of India was aangesteld, kwam hij zijn belofte na en nam hij zijn eigen leven.

Een man in de Indiase deelstaat Tamil Nadu nam zijn eigen leven na het krijgen van een baan, meldt India Today.

De 32-jarige man moet zo gefrustreerd zijn geweest dat hij geen baan kreeg dat hij God beloofde “bij hem te zijn” als zijn gebeden werden verhoord en hij een baan kreeg.

De man kreeg toen een aanstelling bij de Bank of India in Mumbai. Vijftien dagen nadat hij was aangenomen, vloog de man naar de stad Thiruvananthapuram, waar hij naar het treinstation ging, op het spoor ging liggen en overleed nadat hij was overreden door een trein.

De man liet een zelfmoordbriefje achter waarin hij uitlegde dat hij zijn belofte om bij God te zijn als hij een baan kreeg, was nagekomen.

De politie in Thiruvananthapuram, die voor het lichaam zorgde, onderzoekt of er meer redenen waren voor de man om zijn leven te nemen.

Indiase man onthoofdt zijn vrouw en brengt haar hoofd naar het politiebureau

  Juridische aanklacht wegens "minachting van het hof" en "misdaden tegen de mensheid" tegen Dr. Tedros van de WHO: "Zeer gewetenloos en misleidend"
Vorig artikelAmerikaanse mainstream media verklaren Joe Biden tot winnaar van de presidentsverkiezingen
Volgend artikelTrump: “Deze verkiezing is nog lang niet voorbij, legale stemmen beslissen wie president is, niet de nieuwsmedia”
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

1 REACTIE

  1. Een Australische man, zijn leven ,werd zonder het vaccin te nemen zo ondragelijk (geen werk meer,geen winkel meer; want geen V-pas) dat hij uiteindelijk de dubbele vaccinatie nam + de boosterinjectie en kort nadien overleed.Of hij nu dichter bij God is,is tot op heden niet geweten…

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in