Trump: “Deze verkiezing is nog lang niet voorbij, legale stemmen beslissen wie president is, niet de nieuwsmedia”

1
© Gage Skidmore / Flickr (CC BY-SA 2.0)

President Trump en zijn campagneteam hebben de Amerikanen eraan herinnerd dat “legale stemmen beslissen wie president is, niet de nieuwsmedia”.

Zoals de constitutionele jurist, Jenna Ellis uitlegt: “Joe Biden is niet de gekozen president, alleen maar omdat de media hem dat verklaart”.

De mainstream media verrichten gecoördineerde inspanningen om Joe Biden botweg tot president te verklaren en de rechtsstaat te negeren.

Er is geen officiële winnaar totdat elke wettelijke stemming nauwkeurig is geteld, de staten de resultaten certificeren en alle juridische uitdagingen zijn opgelost.

Ter herinnering, hier zijn de officiële data die van belang zijn (in tegenstelling tot wat CNN en andere denken).

• 8 december: de staten worden geacht de controverses ten minste zes dagen voor de vergadering van de kiesmannen op te lossen.

• 14 december: de kiesmannen komen in de respectieve staten bijeen om hun stem voor de president en de vice-president te bevestigen.

Zoals Trump eerder zei, “deze verkiezing is nog lang niet voorbij”.

Verklaring van president Donald J. Trump

We weten allemaal waarom Joe Biden zich haast om zich valselijk als winnaar op te werpen, en waarom zijn mediabondgenoten zo hard proberen hem te helpen: ze willen niet dat de waarheid aan het licht komt. Het simpele feit is dat deze verkiezing nog lang niet voorbij is. Joe Biden is niet gecertificeerd als de winnaar van een staat, laat staan van een van de zeer omstreden staten die op weg zijn naar verplichte hertellingen, of staten waar onze campagne geldige en legitieme juridische aanklachten heeft die de uiteindelijke overwinnaar zouden kunnen bepalen. In Pennsylvania, bijvoorbeeld, kregen onze juridische waarnemers geen zinvolle toegang om het telproces te volgen. Legale stemmen bepalen wie de president is, niet de nieuwsmedia.

Vanaf maandag zal onze campagne beginnen met het procederen van onze zaak in de rechtbank om ervoor te zorgen dat de verkiezingswetten volledig worden nageleefd en dat de rechtmatige winnaar aan de beurt komt. Het Amerikaanse volk heeft recht op een eerlijke verkiezing: dat betekent dat alle legale stembiljetten worden geteld en geen illegale stembiljetten worden geteld. Dit is de enige manier om ervoor te zorgen dat het publiek volledig vertrouwen heeft in onze verkiezingen. Het blijft schokkend dat de Biden-campagne weigert in te stemmen met dit basisprincipe en wil dat de illegale stembiljetten worden geteld, ook al zijn ze frauduleus, gefabriceerd of uitgebracht door niet in aanmerking komende of overleden kiezers. Alleen een partij die zich schuldig maakt aan wangedrag zou op onrechtmatige wijze waarnemers uit de telkamer houden – en vervolgens voor de rechtbank vechten om hun toegang te blokkeren.

Dus wat verbergt Biden? Ik zal niet rusten voordat het Amerikaanse volk het eerlijke aantal stemmentelling heeft dat ze verdienen en dat de democratie eist.

– President Donald J. Trump

Amerikaanse mainstream media verklaren Joe Biden tot winnaar van de presidentsverkiezingen

  Hersenen, bloedvaten van covid gevaccineerden blijken te lijden aan stolling
Vorig artikelIndiase man kreeg een baan – nam zijn leven om God te danken
Volgend artikelTwitter en Facebook censureren alle vragen over de integriteit van de Amerikaanse verkiezingen – Hoe zit het met 4 jaar Russiagate?
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

1 REACTIE

  1. Hopelijk wordt gerechtigheid geschied, ik zag de stemmerscurve, bidet was aanzienlijk achter en.plots waren al de 300 000 latere stemmen voor joe de bidet.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in